Ontmoet Simon Vestdijk

Ontmoet Simon Vestdijk

Op 2 december gaan we online voor een ontmoeting met ouders/verzorgers (en leerlingen) van groep 8! Meld je alvast aan en mis het niet!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar nu voor het unieke Monopolyspel editie Harlingen!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

11-03-2020

HARLINGEN - Een zonovergoten dag met strakblauwe luchten zorgde voor veel energie bij de jeugd van fc Harlingen.

Jeugdoverzicht fc Harlingen Fc Harlingen MO15-1 was in de eerste helft de betere ploeg en kreeg een aantal kansen tot scoren. Foto: E.c.A.

Maar ook voor de toeschouwers was het goed vertoeven langs de lijn. Wat een heerlijk voetbalweekend heeft fc Harlingen achter de rug. Met winst, verlies en gelijke spelen heeft de jeugd zijn en/of haar eigen kwaliteiten en teamspirit weer laten zien. Wedstrijd gemist? Lees dan dit jeugdoverzicht, gemaakt van alle gespeelde wedstrijden, en je bent weer op de hoogte.

 

Fc Harlingen JO8, JO9, JO10

Plezier, strijd en sportiviteit zagen we zaterdag bij de jongens en meisjes van JO8-1. En aanstaande zaterdag spelen zij wéér thuis maar dan komt SDS JO8-2 naar Harlingen. JO9-1 gaat het in Marssum opnemen tegen SSS’68 JO9-1 en de jongens en meisjes van JO10-1 nemen het in Nijland op tegen vv Nijland JO10-1.

 

Fc Harlingen JO11/JO12

Verliezen incasseren moet je leren en nu weet fc Harlingen JO11-1 ook weer wat dat is. Tegen St. Jacob JO11-1 werd met 1-6 verloren. Komend weekend nieuwe ronde nieuwe kansen wanneer Terschelling JO11-1 naar Harlingen komt. In Sneek werd het voor fc Harlingen JO12-1 pas in de tweede helft interessant. Toen kwamen de Harlingers pas echt goed op stoom en wisten ze de ene goal na de andere te maken tegen LSC JO12-2. Met een 1-7 winst gingen de 3 punten mee naar Harlingen.

 

Fc Harlingen JO13

Een fris combinerend JO13-1 zette een prima resultaat neer en wist met 0-4 te winnen van SJO DFC JO13-1 door prima combinatiespel. Zaterdag reist het team af naar Scharnegoutum.

 

Fc Harlingen JO/MO15

JO15-1 weet wéér een puntje binnen te slepen. In en tegen Oosterlittens werd 3-3 gespeeld. Een eerste verlies voor de jongens van JO15-2 is een feit. In de thuiswedstrijd waarbij ze het opnamen tegen de koploper St. SDS/Nijland JO15-2 werd er met 2-5 verloren. Op naar zaterdag! Dan reist het team af naar Leeuwarden om het op te gaan nemen tegen Leeuwarder Zwaluwen JO15-2. De meiden van MO15-1 verloren met 0-2 van St. Berlikum/Minnertsga.

 

Fc Harlingen JO/MO17

De jongens van JO17-1 verloren met 4-2 van St. SDS/Nijland JO17-1. Zaterdag reist het team af naar Opeinde om het op te gaan nemen tegen ONT JO17-1. MO17-1 zag hun wedstrijd afgelast worden door de tegenstander. Zaterdag een thuiswedstrijd voor de meiden. Dan komt Drachten MO17-1 naar Harlingen.

 

Fc Harlingen JO19

De mannen van JO19-1 behaalden een zwaarbevochten overwinning van 3-1 op de mannen van Irnsum JO19-1. Met veel duels en onderlinge irritatie bij de tegenpartij was het fc Harlingen die de wedstrijd goed uitspeelde.

 

Aanstaande zaterdag gaat de jeugd weer vrolijk verder met de volgende competitie ronde. Er staan weer leuke thuiswedstrijden op het programma bij fc Harlingen, kijk maar eens naar het programma. De dag start om 9.00 uur en dan zullen Age, Rinze en Henkie er weer voor zorgen dat de vlaggen in top hangen en het kantine personeel zal de koffie weer klaar hebben staan. Kom ook langs en geniet van de gezelligheid en sportiviteit wat er heerst. Iedereen is van harte welkom!

 

Meer informatie is te vinden op www.fc-harlingen.nl of via de socials Facebook, Twitter en Instagram.

 

Jeugdprogramma fc Harlingen

Zaterdag 14 maart, thuis:

09.00 uur fc Harlingen JO8-1 – SDS JO8-2

09.15 uur fc Harlingen JO12-1 – Zeerobben JO12-2

10.00 uur fc Harlingen JO11-1 – Terschelling JO11-1

11.00 uur fc Harlingen JO15-1 – SWZ Boso Sneek JO15-1

12.30 uur fc Harlingen MO17-1 – Drachten MO17-1

14.30 uur fc Harlingen JO19-1 – V en V’68 JO19-1

 

Zaterdag 14 maart, uit:

09.00 uur Scharnegoutum JO13-1 – fc Harlingen JO13-1

09.30 uur SSS’68 – fc Harlingen JO9-1

10.00 uur vv Nijland JO10-1 – fc Harlingen JO10-1

10.30 uur ONT JO17-1 – fc Harlingen JO17-1

10.45 uur Leeuwarder Zwaluwen JO15-2 – fc Harlingen JO15-2

13.00 uur Oosterlittens MO15-1 – fc Harlingen MO15-1

 

 

Meer nieuws

Afgelast i.v.m. Corona-crisis: Mantelzorgers en een gezonde leefstijl

11-03-2020

HARLINGEN - In verband met de ontwikkelingen van het coronavirus gaat de mantelzorgontmoeting met Jennifer Steevensz op dinsdag 17 maart om 19.30 uur in Nieuw Zuid niet door.

Razende Roeland raast lekker door bij Omroep RSH

11-03-2020

HARLINGEN - Donderdag 21.00 uur is het weer tijd voor je wekelijkse portie Hard Rock, Metal en Grunge.

EHBO staakt reanimatie cursussen

11-03-2020

HARLINGEN – Omdat het risico te groot wordt staakt de EHBO vereniging Harlingen de tien reanimatiecursussen die in maart en april gehouden zouden worden in Harlingen, Grou, Bolsward, Koudum en Sloten.

HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Greenart Production Greenart Production Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hubo-Faber Hubo-Faber Broodje Nuchter Broodje Nuchter Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 BENG Evenementen BENG Evenementen De Lichtboei De Lichtboei The Shamrock The Shamrock Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Food 80/20 Food 80/20 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg
Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Broodje Nuchter Broodje Nuchter IJssalon Min12 IJssalon Min12 HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie