Open Dagen en Doemiddagen

Open Dagen en Doemiddagen

Activiteitenprogramma rsg Simon Vestdijk voor leerlingen van groep 8 en hun ouders/verzorgers. Aanmelden is mogelijk via de website.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

11-02-2020

HARLINGEN - De jeugd is los bij fc Harlingen!

Jeugdoverzicht fc Harlingen Loon na hard werken voor fc Harlingen JO13-1. Foto: E.c.A.

De voorjaarscompetitie is begonnen en bijna alle jeugdteams kwamen in actie. Hoe hebben ze gespeeld? En wat staat er komend weekend op het programma? Dit alles is te lezen in het jeugdoverzicht:

 

Fc Harlingen JO8, JO9, JO10

De kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 9 jaar speelden afgelopen zaterdag voor het eerst hun uitwedstrijden en mochten vroeg uit de veren. Vooral JO10 want zij zaten al vroeg op de Koegelwieck onderweg naar Terschelling. En wat hebben ze daar weer een plezier gehad! Verder speelde JO8-1 een heel alleraardigst wedstrijdje in Oudega tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg JO8-4 en speelde JO9-1 in en tegen FC Burgum JO9-2.  De KNVB houdt geen uitslagen bij voor deze leeftijdscategorie maar op onze website staan vaak wel leuke wedstrijdverslagen te lezen. Leuk voor diegene die het gemist hebben.

 

Fc Harlingen JO11/JO12

In de thuiswedstrijd tegen St. Annaparochie JO11-2 begon fc Harlingen JO11-1 supersterk. Door goed overspelen kwamen ze 3-0 voor. We zijn er, zullen ze gedachten hebben want op slag van rust stond het ineens 3-3. Maar tijdens de tweede helft kwam fc Harlingen pas echt goed op stoom en met mooi overspel en combinaties zorgden ze ervoor dat het een 9-3 overwinning werd! JO12-1 begint ook wervelend aan de voorjaarscompetitie want thuis tegen SC Bolsward JO12-2 werd een 11-0 overwinning behaald.

 

Fc Harlingen JO13

Na het verlies van vorige week wilden de jongens van JO13-1 laten zien wat ze waard zijn. En daar was SJO Arum/Stormvogels JO13-1 de perfecte tegenstander voor. Want vaker hebben deze teams tegen elkaar gestreden en was het elke keer spannend tot de laatste minuut. Ook dit keer. Fc Harlingen kwam op voorsprong maar nog voor rust stond het alweer gelijk. Slechts 1 doelpunt viel er in de tweede helft en daarmee wist fc Harlingen de overwinning van 2-1 binnen te slepen.

 

Fc Harlingen JO/MO15

De jongens van JO15-1 starten de competitie met een overwinning op SC Joure JO15-2. In een thuiswedstrijd werd het 2-1 en Peter IJdema heeft foto’s gemaakt van deze wedstrijd. De foto’s vind je hieronder. Nog nagenietend van de vorige overwinning stapten de jongens van JO15-2 in Leeuwarden het veld op om het op te gaan nemen tegen FVC JO15-4. Na een 2-0 achterstand wisten de Harlingers fenomenaal terug te komen naar een gelijke stand waarna ze in de tweede helft pas echt goed op stoom kwamen en er een 2-9 overwinning van maakten. De meisjes van MO15-1 waren een speelronde vrij.

 

Fc Harlingen JO/MO17

De jongens van JO17-1 waren een speelronde vrij. In de thuiswedstrijd tegen Heerenveense Boys MO17-1 moest MO17-1 een verlies van 2-9 incasseren.

 

Fc Harlingen JO19

Dat het een spannende wedstrijd zou gaan worden inclusief alle ingrediënten, dát was van tevoren al voorspeld. Voorsprong, gelijke stand, achter staan, weer gelijk. De mannen van JO19-1 namen het thuis op tegen AVC JO19-1. Uiteindelijk was het fc Harlingen die de winnende goal maakte en een overwinning van 4-3 kan noteren.

 

Na zo’n heerlijk vol voetbalprogramma wordt het komend weekend iets rustiger op de velden van fc Harlingen. De KNVB heeft namelijk voor dit weekend geen jeugdwedstrijden ingepland. Gelukkig staat de jeugd bij fc Harlingen nooit helemaal stil want zaterdag wordt de 3e ronde van de Wintercompetitie gehouden op de kunstgrasvelden vanaf 13.00 uur. Kom ook langs en geniet van de gezelligheid en sportiviteit wat er heerst. Iedereen is van harte welkom!

 

 

Foto's: Peter IJdema.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Dijkstra & Geelhoed airco service squash competitie

11-02-2020

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Rik Moorlag en Aede Dijkstra winnen “Ouwe Seunen” toernooi

11-02-2020

HARLINGEN - Zaterdag 8 februari was het weer tijd voor ons “Ouwe Seunen” toernooi.

Reacties

Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Visie Events Visie Events Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen The Shamrock The Shamrock Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Greenart Production Greenart Production De Lichtboei De Lichtboei Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Plus Lunenborg Plus Lunenborg
The Shamrock The Shamrock Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje IJssalon Min12 IJssalon Min12 Food 80/20 Food 80/20 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot