Ontmoet Simon Vestdijk

Ontmoet Simon Vestdijk

Op 2 december gaan we online voor een ontmoeting met ouders/verzorgers (en leerlingen) van groep 8! Meld je alvast aan en mis het niet!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar nu voor het unieke Monopolyspel editie Harlingen!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

22-01-2020

HARLINGEN - Nog 1 weekje te gaan voordat de voorjaarscompetitie losbarst.

Jeugdoverzicht fc Harlingen Tegen een ploeg met veel individuele kwaliteiten en vrijwel geen zwakke punten strandde fc Harlingen JO13-1… Foto: E.c.A.

En die week wordt veelal benut door de teams voor oefenpotjes. Maar niet alleen oefenpotjes zien we staan. Voor de JO15-1 staat er een bekerwedstrijd op het programma voor aanstaande zaterdag en die dag spelen JO17 en MO17 nog een inhaalwedstrijd. Al met al beginnen de teams zich op te maken voor de competitie en heeft de jeugd er weer ontzettend veel zin in! Laten we een blik werpen over de jeugdteams:

 

Fc Harlingen JO8, JO9, JO10

De oudste spelers van JO8 gaan vanaf 1 februari ook weer beginnen met de competitie. Met teams van VSV’31, Oudega/HJSC/Heeg, Mulier, SDS, Oosterlittens spelen zij een hele voorjaarscompetitie met uit- en thuiswedstrijden. Ook JO9 en JO10 kunnen zich opmaken voor een leerzame voorjaarscompetitie. Verder zullen de jongste jeugdleden vooralsnog hun wedstrijdjes op zaterdagochtend lekker thuis spelen in de voetbalkooi en/of op het veld.

 

Fc Harlingen JO11/JO12

Een competitie met daarin 2 Waddeneilanden teams is best bijzonder te noemen. Terschelling treffen de jongens en meisjes van JO11 thuis maar als allerlaatste wedstrijd staat de uitwedstrijd tegen Vlielandse Sport Vereniging (VSV’31) JO11-1 op het programma. Een leuk uitstapje voor het team. JO12 zal voornamelijk tegen teams uit de regio Sneek gaan strijden.

 

Fc Harlingen JO13

De jongens van de JO13-1 zijn gestrand in de beker. Tegen het sterke SC Franeker werd er op eigen veld verloren met 0-7. Al met al een mooie ervaring voor de boys die zich nu gaan concentreren op de competitie. Deze begint op 1 februari met een uitwedstrijd in en tegen Workum JO13-1.

 

Fc Harlingen JO/MO15

De jongens gaan zich opmaken voor de bekerwedstrijd tegen St. Annaparochie JO15-1. Het zal erop of er onder zijn aanstaande zaterdag voor beide teams. Bij verlies is het team direct uitgeschakeld. Nadat de Harlingers in de poulewedstrijden wisten te winnen van Terschelling JO15-1, Makkum JO15-1 en Zeerobben JO15-2 was het daarna de beurt aan SJO Arum/Stormvogels JO15-1. Dit bleek meer dan een makkelijke wedstrijd want de Harlingers wisten in Arum te winnen met maar liefst 1-20. En dat betekende een ronde verder in het toernooi om de Districtsbeker en deze Knock-out-tussen ronde wordt zaterdag om 11.15 uur gespeeld bij fc Harlingen tegen St. Annaparochie JO15-1.

 

Fc Harlingen JO/MO17

De meiden van MO17-1 spelen zaterdag een thuiswedstrijd waarbij FC Wolvega MO17-1 op bezoek komt. De jongens van JO17-1 spelen eveneens een thuiswedstrijd waarbij Geel Wit de tegenstander zal zijn.

 

Fc Harlingen JO19

De mannen kunnen terugkijken op een geslaagd toernooi bij Zeerobben waar ze op de derde plaats eindigden. Voor dinsdag 28 januari staat er een oefenwedstrijd in en tegen Deinum JO19-1 gepland en dan zijn ook deze mannen klaar voor de competitie die op 1 februari start. Zij beginnen dan met een uitwedstrijd tegen de Waterpoort Boys uit Sneek.

Ook deel uit maken van het plezier en sportiviteit wat er bij fc Harlingen heerst? Iedereen is van harte welkom om een paar keer gratis en vrijblijvend mee te trainen. Informatie over de teams en trainingsdagen/tijden is te vinden op de website www.fc-harlingen.nl.

 

Jeugdprogramma fc Harlingen

Zaterdag 25 januari, thuis:

  • 10.45 uur fc Harlingen JO17-1 – Geel Wit JO17-1
  • 11.15 uur fc Harlingen JO15-1 – St. Annaparochie JO15-1
  • 12.00 uur fc Harlingen MO17-1 – FC Wolvega MO17-1

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Voorbeschouwing: Zeerobben – Blauw Wit ‘34

22-01-2020

HARLINGEN - Zeerobben start na winterstop tegen koploper Blauw Wit’34.

Nieuwsbrief Hannemahuis, januari 2020

22-01-2020

HARLINGEN - Iedere maand verzendt Museum het Hannemahuis een nieuwsbrief met verrassende aankondigingen, nieuwe tentoonstellingen, activiteiten en nog veel meer.

Pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie 17-01-2020

22-01-2020

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Reacties

Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats De Lichtboei De Lichtboei Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Broodje Nuchter Broodje Nuchter Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zensa Moda Zensa Moda Food 80/20 Food 80/20 IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen Greenart Production Greenart Production Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg The Shamrock The Shamrock Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen Copini Opticiëns Copini Opticiëns
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires The Shamrock The Shamrock Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus Food 80/20 Food 80/20 Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Visie Events Visie Events De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Broodje Nuchter Broodje Nuchter Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï