Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

10-12-2019

HARLINGEN - De jeugdteams maken zich op voor de welverdiende winterstop.

Jeugdoverzicht fc Harlingen Beide ploegen waren aardig aan elkaar gewaagd, toch was het fc Harlingen JO19-1 dat het initiatief nam. Foto: Peter IJdema.

De najaarscompetitie is (bijna) gespeeld en begin februari zal de voorjaarscompetitie weer van start gaan. Tot aan die tijd is het even bijkomen, evalueren en verbeteren. Voor komend weekend staan er nog 3 uit- en 1 thuiswedstrijd bij de jeugd op het programma. Maar eerst kijken we naar afgelopen week, want wat werd er weer een plezier gemaakt! Een mooi overzicht van wat er zich afspeelde bij alle jeugdteams:

 

Fc Harlingen JO8, JO9, JO10

Wat hebben deze jonge talenten voor een plezier gezorgd rond en op de velden van fc Harlingen. Het plezier, gedrevenheid, trainingen én de prachtige wedstrijdjes moeten we voor nu even missen. Maar na de kerstvakantie zullen we zeker weer van ze horen!

 

Fc Harlingen JO11/JO12

De jongens en meisjes van JO11-1 speelden vorige week al hun laatste competitiewedstrijd en zij zijn voorlopig op een derde plaats geëindigd. Een sterke tegenstander troffen de jongens van JO12-1 afgelopen weekend in IJlst  waar ze het opnamen tegen de nummer 2 van de ranglijst; St. JVC/Blauwhuis JO12-1. Winnen konden de Harlingers niet maar ze konden wel de score beperkt houden tot 6-1.

 

Fc Harlingen JO13

In de laatste thuiswedstrijd wist JO13-1 overtuigend te winnen van Leovardia JO13-2 met 5-0 en hiermee sluiten zij hun competitie af met een (voorlopige) derde plaats! Helemaal klaar is dit team nog niet want zij gaan zich opmaken voor de 2e ronde van de knock-outfase om de KNVB-districtsbeker. Op 18 januari om 10.00 uur zal op eigen veld tegen SC Franeker JO13-1 gestreden worden voor de volgende ronde.

 

Fc Harlingen JO15/MO15

Voor de jongens van JO15-1 staat er nog 1 wedstrijd op het programma. Nadat ze in Oudemirdum een verlies van 2-1 moesten accepteren tegen St. NOK/Bakhuizen JO15-1 gaan ze er nog 1 keer tegenaan. In en tegen Scharnegoutum JO15-1 moet er gewonnen worden willen de jongens bij de top blijven. JO15-2 speelde een meer dan prima laatste wedstrijd voor de winterstop afgelopen zaterdag tegen TOP’63 JO15-1 en wisten dik verdiend te winnen met 8-2!

 

Fc Harlingen JO17/MO17

Met een zeer fraaie 4-6 overwinning op Oosterlittens JO17-1 kwamen de mannen van JO17-1 met de 3 punten thuis.  Aanstaande zaterdag volgt de volgende uitdaging namelijk in en tegen koploper Deinum JO17-1 dat nog ongeslagen is. MO17-1 mag het zaterdag in Sint Johannesga op gaan nemen tegen de meiden van DWP MO17-1. De laatste wedstrijd voor deze jonge vrouwen van fc Harlingen is op maandag 16 december om 19.30 uur. Dan nemen ze het thuis op tegen FC Wolvega MO17-1.

 

Fc Harlingen JO19

Een overtuigende overwinning van 3-0 op SC Franeker JO19-2 afgelopen weekend voor de mannen van JO19-1. Foto’s van deze wedstrijd zie je hieronder deze zijn gemaakt door Peter IJdema. Nog 1 wedstrijd te gaan en dit betreft een inhaalwedstrijd tegen Makkum JO19-1 welke zaterdag thuis om 14.30 uur gespeeld gaat worden.

 

Jeugdprogramma fc Harlingen

Zaterdag 14 december, THUIS:

14.30 uur fc Harlingen JO19-1 – Makkum JO19-1

 

Zaterdag 14 december, UIT:

10.30 uur Scharnegoutum JO15-1 – fc Harlingen JO15-1

11.00 uur DWP MO17-1 – fc Harlingen MO17-1

12.00 uur S.F. Deinum JO17-1 – fc Harlingen JO17-1

 

Maandag 16 december, THUIS:

19.30 uur fc Harlingen MO17-1 – FC Wolvega MO17-1

 

En dan zal het stil gaan worden op de velden van fc Harlingen. Maar dat betekent niet dat “we” stilstaan. Het wekelijkse jeugdoverzicht zal voor een paar weken gemist moeten worden maar op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent fc Harlingen kan altijd! Kijk regelmatig op de website www.fc-harlingen.nl of volg ons op Social Media via Facebook, Instagram en Twitter.

 

Foto's: Peter IJdema.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Weekoverzicht HMHC 8 december

10-12-2019

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen weekend gespeelde wedstrijden en meer nieuws.

Kerst met Wiebe en Teatse op de Zoutsloter Kerstmarkt!

10-12-2019

HARLINGEN - Eigenlijk waren we van Wiebe altijd een pittig repertoire gewend, maar dat werd wat gelogenstraft toen een aantal jaren geleden een uitermate ingetogen CD van hem op de markt kwam.

Plassen weerspiegelen Vuurtoren in de wolken!

10-12-2019

HARLINGEN - Maandagmorgen was fotografe Anna Zuidema met de camera op pad, zag de wolken en vuurtoren weerspiegeld in de plassen op het Badhuis in Harlingen.

Reacties

Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hubo-Faber Hubo-Faber Food 80/20 Food 80/20 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Haarmode Cats Haarmode Cats Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Lichtboei De Lichtboei IJssalon Min12 IJssalon Min12 Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation The Shamrock The Shamrock Broodje Nuchter Broodje Nuchter Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt
Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Broodje Nuchter Broodje Nuchter Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation De Lichtboei De Lichtboei Hubo-Faber Hubo-Faber Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot