Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

19-11-2019

HARLINGEN - Zo’n zaterdag van de intocht van Sinterklaas is toch een andere zaterdag.

Jeugdoverzicht fc Harlingen Een leuke wedstrijd bij de jeugd van fc Harlingen JO9-1 en Arum/Stormvogels JO9-1 waar potentie inzit. Hier bleek wel weer dat wanneer je samen speelt heel veel plezier hebt en de prestatie dan minder belangrijk is. Foto: Peter IJdema.

En als je dan de prachtig versierde kantine binnenkomt begint de spanning helemaal te komen. Voor de jongste jeugdleden was het dan ook voetballen, douchen en snel naar de haven om Sinterklaas binnen te halen. En gelukkig was daar goed rekening mee gehouden. Een klein overzicht van alle jeugd wedstrijden die afgelopen weekend zijn gespeeld:

 

Fc Harlingen JO8, JO9, JO10

De groep jongens en meisjes van fc Harlingen JO8 groeit zienderogen. Het is dan ook elke maandag en woensdag middag van 17.30 – 18.30 uur een prachtig gezicht tijdens de training. Na de winterstop gaat er een deel weer competitievoetbal spelen maar de allerjongste jongens en meisjes blijven lekker thuis en oefenen elke zaterdag 2 tegen 2 in de pannakooi. fc Harlingen JO9-1 speelde een leuke wedstrijd tegen Arum/Stormvogels JO9- 1. De wedstrijd ging gelijk op en beide teams lieten zien dat je met veel overspelen veel meer plezier hebt aan het voetballen dan alleen maar doelpunten maken. De jongens en meiden lieten zien dat wanneer je dit volhoudt, doelpunten maken dan vanzelf wel komt. En daar draait het in deze leeftijdscategorie ook om, spelplezier. Kijk maar eens naar de foto’s die Peter IJdema heeft gemaakt. Passie, strijd en plezier zie je hieronder. Zaterdag reizen ze af naar Easterein om het tegen SDS JO9-1 op te gaan nemen.  JO10-1 was al vroeg in Sexbierum en nam het op tegen AVC  JO10-1. En de toeschouwers aldaar kregen een waar doelpuntenfestijn te zien. Zaterdag mogen ze weer voor eigen publiek spelen want dan nemen de jongens en meisjes het thuis op tegen Tzum JO10-1.

 

Fc Harlingen JO11/JO12

De jongens en meisjes van JO11-1 gaan lekker in hun competitie en ook afgelopen weekend konden de 3 punten bijgeschreven worden. In een thuiswedstrijd tegen Zeerobben JO11-2 werd er met 9-1 gewonnen. Geen doelpunten in de wedstrijd van JO12-1. Tegen de ploeg uit Sneek LSC 1890 JO12-2 werd er 0-0 gespeeld. Peter IJdema was daarbij aanwezig en heeft prachtige foto’s gemaakt. Deze zie je onder aan deze pagina.

 

Geen doelpunten maar wel veel strijd, passie en plezier in de wedstrijd van fc Harlingen JO12-1 tegen LSC JO12-2. Foto: Peter IJdema.

 

 

Fc Harlingen JO13

Het team van fc Harlingen JO13-1 speelde in Oudebildtzijl tegen Ouwe Syl JO13-1. Deze tegenstander kreeg de eerste helft vat op de wedstrijd en was tactischer, behendiger en fysieker dan de Harlingers. Uiteindelijk wist Ouwe Syl met 5-1 te winnen. Hopelijk is deze voetballes een verrijking voor de thuiswedstrijd voor komend weekend tegen SC Berlikum JO13-1 en zien we samenspel, vreugde en vertrouwen in elkaar!

 

Fc Harlingen JO15/MO15

JO15-1 speelde in een thuiswedstrijd waarbij Makkum JO15-1 de tegenstander was een prima wedstrijd. Winst van 3-1 en nog steeds koplopers. Komend weekend ontvangen ze de jongens uit Sneek, LSC 1890 JO15-2. JO15-2 speelden op het Oostersportpark tegen Zeerobben JO15-5M. Na een verdiende voorsprong in de eerste helft wist de tegenstander de stand na rust gelijk te trekken. Beide teams bleken gelijkwaardig en er ging best wel dreiging uit van de snelle meiden van Zeerobben. Maar met nog 5 minuten op de klok leek het op een verdiend gelijkspel te eindigen ware het niet dat de tegenstander, via de vrije trap die ze kregen, toch de winnende goal konden scoren. Eindstand 2-1.  MO15-1 speelde in en tegen Franeker MO15-1 een zeer spannende wedstrijd. Op voorsprong, gelijk….weer op voorsprong, gelijk…op achterstand, gelijk…op achterstand en toen was de tijd voorbij waarbij de stand op 4-3 bleef steken. Jammer maar nét geen punten voor de meiden die oh zo hard strijden maar ook oh zo veel plezier beleven. Komend weekend staat de uitwedstrijd tegen de koploper St. Annaparochie JO15-1 op het programma.

 

Fc Harlingen JO17/MO17

Eindelijk weer een wedstrijd voor JO17-1. Het was een thuiswedstrijd tegen LAC Frisia 1883 JO17-3 en deze werd met 1-0 gewonnen. Komend weekend wederom een thuiswedstrijd voor de jongens. Dan komt de koploper FC Birdaard JO17-1 naar Harlingen. MO17-1 neemt het zaterdag op in Stiens tegen de koploper St. Stiens/DTD MO17-1.

 

Fc Harlingen JO19

De mannen van JO19-1 namen het in Heerenveen op tegen Nieuweschoot JO19-1 en de wedstrijd leek gespeeld te zijn met een 3-1 ruststand. Maar de Harlingers gaven het uit handen, gingen slordig voetballen en maakten overbodige fouten waardoor de eindstand 3-3 werd. Donderdagavond 21 november spelen ze om 19.00 uur een thuiswedstrijd waarbij Akkrum JO19-2 op bezoek komt.

 

Zaterdag vanaf 9.30 uur staan de vlaggen weer in top en maakt fc Harlingen zich op voor een prachtige voetbaldag en u bent van harte welkom. Op de hoogte blijven van al het omtrent fc Harlingen? Kijk dan regelmatig op de website www.fc-harlingen.nl of volg ons op Social Media via Facebook, Instagram en Twitter!

 

Jeugdprogramma fc Harlingen

Donderdag 21 november, THUIS:

19.00 uur fc Harlingen JO19-1 – Akkrum JO19-2

 

Zaterdag 23 november, THUIS:

09.30 uur fc Harlingen JO13-1 – SC Berlikum JO13-1

10.00 uur fc Harlingen JO10-1 – Tzum JO10-1

11.15 uur fc Harlingen JO15-1 – LSC 1890 JO15-2

14.00 uur fc Harlingen JO17-1 – FC Birdaard JO17-1

 

Zaterdag 23 november, UIT:

08.45 uur Scharnegoutum’70 JO11-1 – fc Harlingen JO11-1

10.00 uur SDS JO9-1 – fc Harlingen JO9-1

10.30 uur St. IJVC/Blauwhuis JO15-2 – fc Harlingen JO15-2

10.30 uur SC Joure JO12-2 – fc Harlingen JO12-1

10.30 uur St. Stiens/DTD MO17-1 – fc Harlingen MO17-1

11.55 uur DWP JO19-1 – fc Harlingen JO19-1

14.45 uur St. Annaparochie MO15-1 – fc Harlingen MO15-1

 

 

2019-11-16 Fc Harlingen jo9 Foto's: Peter IJdema.
2019-11-16 Fc Harlingen jo12 Foto's: Peter IJdema.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Vertrokken naar onbekende bestemming

19-11-2019

HARLINGEN - Uit onderzoek van de gemeente Harlingen is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de Basisregistratie Personen (BRP) staan ingeschreven.

Jonge Seun met Pietenorkest

19-11-2019

HARLINGEN - Om afgelopen zaterdag de vele enthousiaste kinderen warm te houden tot de aankomst van Sinterklaas, zorgde het Pietenorkest voor muziek.

HMHC Nieuws 16 en 17 november

19-11-2019

HARLINGEN - Team van de week: HMHC MB1 wint in Zuidhorn!

Reacties

Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Broodje Nuchter Broodje Nuchter IJssalon Min12 IJssalon Min12 Plus Lunenborg Plus Lunenborg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Copini Opticiëns Copini Opticiëns HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt De Lichtboei De Lichtboei Greenart Production Greenart Production Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats Food 80/20 Food 80/20 Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Fotografie Dorus Fotografie Dorus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen The Shamrock The Shamrock
Food 80/20 Food 80/20 De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Fotografie Dorus Fotografie Dorus Ons Food&Wine Ons Food&Wine Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Hubo-Faber Hubo-Faber