Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Binnen 2019

Heerlijk Binnen 2019

20, 21 & 22 april wordt het Entrepotgebouw weer één groot culinair Foodwalhalla!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Jawel, lieve PLUS klanten. Van zondag 24 februari t/m zaterdag 20 april kun je sparen voor vijf Fabeltjeskrant handpoppen!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

07-11-2018

HARLINGEN - Plezier, respect, sportiviteit, eenheid en gezelligheid.

Jeugdoverzicht fc Harlingen De JO8 van fc Harlingen mocht afgelopen week naar Franeker om daar een competitiewedstrijd te spelen. En wat beleven de jongens en meisjes van dit team toch een hoop plezier aan het spelletje. Elke maandag en woensdag middag traint deze ploeg fanatiek van 17.00 uur tot 18.00 uur. En het is ook al duidelijk te zien dat de kinderen het spelletje ook steeds beter onder de knie krijgen. Tijdens de competitiewedstrijden die deze jonge jeugdleden al spelen wordt uitvoerig alles wat ze geleerd hebben geshowd. En wat een feest als er gescoord wordt! En bij verlies? Ach, zodra de kinderen klaar zijn met douchen zijn zij het allang weer vergeten. Plezier, respect, sportiviteit, eenheid en gezelligheid. Dát is fc Harlingen! Ook eens een training mee doen? Dat kan altijd bij fc Harlingen. Kom gewoon langs of neem contact op met de jeugdvoorzitter (jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl) voor meer informatie.

Ook afgelopen week kwam dit alles voorbij bij fc Harlingen. Leest u maar.

 

Fc Harlingen JO8/JO10

De JO8 mocht al vroeg uit de veren want ze werden om 8.30 uur al verwacht bij sc Franeker. Direct vanaf de start van de wedstrijd gingen ze allemaal als een dolle achter de bal aan. Maar het is al goed te zien dat ze ook echt al dingen leren op de training. Indribbels, passjes, hoekschoppen én goals. Ja laat dat scoren maar over aan dit team hoor! Ze stonden voor en gaven dit niet meer uit handen en ze namen de 3 dik verdiende punten mee naar Harlingen. En wat beleven de jongens en meisjes van dit team toch een hoop plezier aan het spelletje. Elke maandag en woensdag middag traint deze ploeg fanatiek van 17.00 uur tot  18.00 uur. En het is ook al duidelijk te zien dat de kinderen het spelletje ook steeds beter onder de knie krijgen. Tijdens de competitiewedstrijden die deze jonge jeugdleden al spelen wordt uitvoerig alles wat ze geleerd hebben geshowd. En wat een feest als er gescoord wordt! En bij verlies? Ach, zodra de kinderen klaar zijn met douchen zijn zij het allang weer vergeten. Plezier, respect, sportiviteit, eenheid en gezelligheid. Dát is fc Harlingen! Ook eens een training mee doen? Dat kan altijd bij fc Harlingen. Kom gewoon langs of neem contact op met de jeugdvoorzitter (jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl) voor meer informatie.

 

Het team van JO10 is ook duidelijk aan het groeien. Letterlijk! En dit is mooi! Nog een paar kinderen erbij en fc Harlingen kan met twee JO10 teams verder. Maar nu eerst deze wedstrijd, thuis tegen Mulier JO10. Met vier wisselspelers begon JO10 aan de strijd tegen een goede tegenstander. Aan het weer en de vele toeschouwers kon het dan ook niet liggen, nu nog het voetbal in praktijk. De strijd ging redelijk gelijk op in de eerste vijf minuten, er waren over en weer kansjes. Fc Harlingen staat voor maar Mulier kruipt dichterbij. Gelukkig is de tijd voorbij. Alweer een mooie overwinning met dit geweldige team. Volgende week zaterdag moeten ze uit tegen Tzummarum. Hier hebben de jongens en meisjes van JO10 thuis tegen verloren en het zal zeker niet makkelijk worden. Maar als ze het plezier wat ze hebben in de wedstrijd gooien staan ze al één nul voor! 

 

Fc Harlingen JO11

De jongens van JO11-1 namen het thuis op tegen Akkrum JO11-1. Na amper 5 minuten spelen staat het al 2-0. Vlak voor rust wordt het 3-0 voor fc Harlingen. Akkrum komt er niet aan te pas en het is fc Harlingen die de 4-0 overwinning kan noteren. Ondanks dat het team van JO11-2 niet compleet was en geen wissels hadden, wisten ze toch te winnen tegen DTD JO11-1 met 2-4.

 

Een prachtige redding van de keeper van fc Harlingen JO11-1 in de wedstrijd tegen Akkrum JO11-1.

 

Fc Harlingen JO13/MO13

In Grou waren GAVC JO13-1 de tegenstanders van JO13-1 en de Harlingers kwamen aan scoren toe. Maar liefst 8 keer wist fc Harlingen de keeper van GAVC te passeren. Eindstand 0-8. JO13-2 nam het thuis op tegen SWZ Boso Sneek JO13-3 en verloren met 0-3. Zaterdag nieuwe kansen voor JO13-2 want dan spelen ze thuis tegen sc Bolsward JO13-4. MO13-1 geeft de overwinning op SC Franeker MO13-1 in de tweede helft weg. Waar de meiden van fc Harlingen op slag van rust met 3-1 voor staan kwamen de Franekers in de tweede helft terug en wordt de eindstand op 4-4 gezet.

 

Fc Harlingen JO15

De jongens van JO15-1 kwamen in een thuiswedstrijd tegen St. Annaparochie JO15-1 met 0-1 achter. De gelijkmaker hing in de lucht en het was fc Harlingen die in de tweede helft duidelijk sterker was. Maar als je zelf niet scoort dan doet de tegenstander dit wel en zo verliest fc Harlingen met 0-2. Fc Harlingen JO15-2 verliest thuis tegen Blauw Wit '34 JO15-4 met 1-2. JO15-3 nam het in Leeuwarden op tegen MKV JO15-2. Zowel in de 1e als in de 2e helft van de wedstrijd moest er hard gewerkt worden. Beide teams waren toch behoorlijk aan elkaar gewaagd! Het stond 1-1 en de uitslag kon eigenlijk alle kanten op. Uiteindelijk zag MKV toch nog hun kans schoon en maakte een goal. Eindstand 2-1. Op naar de thuiswedstrijd op zaterdag 10 november tegen FVC JO15-4.

 

Fc Harlingen JO17/MO17

Wéér een overtuigende overwinning voor de mannen van JO17-1 en ze blijven stijgen op de ranglijst. SJO Warga WWS JO17-1 werd verslagen met 1-5. De jonge dames van MO17-1 speelden zaterdag in Menaam tegen de koploper SJO DFC MO17-1 welke nog geen punten heeft laten liggen. Ook nu niet. Het werd 3-1.

 

Komend weekend zijn er 7 thuiswedstrijden bij de jeugd van fc Harlingen en de dag begint om 9.00 uur waarbij de JO8-1 aftrapt tegen de JO8-2 van sc Bolsward. De JO13-2 speelt om 10.00 uur tegen sc Bolsward JO13-4. Om 10.30 uur speelt de JO11-2 tegen SJO DFC JO11-2 en om 11.00 uur begint de wedstrijd tussen fc Harlingen JO15-3 en FVC JO15-4. De MO17-1 speelt tegen Beetgum MO17-1 om 12.00 uur, JO15-2 tegen SF Deinum JO15-2 en begint om 13.00 uur en de mannen van JO17-1 sluiten de dag af met hun wedstrijd tegen Minnertsga JO17-1. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur. De overige teams spelen uitwedstrijden. Uiteraard zijn alle uitslagen ook volgende week weer te lezen in het jeugdoverzicht maar de wedstrijden live komen kijken is veel leuker.

 

Eenieder is van harte welkom!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Verslag van de VVD Harlingen uit de Raad van woensdag 31 oktober 2018

07-11-2018

HARLINGEN - Vanavond werden de eerste algemene beschouwingen van het nieuwe college na de verkiezingen behandeld.

Anna Casparii/Pizzeria Pompei competitie 02-11-2018

07-11-2018

HARLINGEN - Verslagen van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Nieuwsbrief Nieuw Zuid Harlingen november 2018

07-11-2018

HARLINGEN - Bijna twee jaar Nieuw Zuid zijn voorbij.

Reacties

HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Atelier de Groot Atelier de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Fotografie Dorus Fotografie Dorus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie VVV Harlingen VVV Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hema Harlingen Hema Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Ons Food&Wine Ons Food&Wine De Lichtboei De Lichtboei Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Dio Jurien Dio Jurien Visie Events Visie Events Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht"
Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Atelier de Groot Atelier de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Copini Opticiëns Copini Opticiëns Dio Jurien Dio Jurien Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zensa Moda Zensa Moda Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Plus Lunenborg Plus Lunenborg