Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

02-02-2022

HARLINGEN - Een feestje voor iedereen afgelopen zaterdag bij fc Harlingen.

Jeugdoverzicht fc Harlingen Eindelijk weer een wedstrijdje voetballen, fc Harlingen JO8-1 had er enorm veel zin in!

Voor de spelers vanwege de start van de competitie maar ook voor het publiek. Eindelijk mocht iedereen weer langs de lijn staan. Er werd volop genoten, de bal rolt weer, de kantine is weer open en langzaamaan komt het verenigingsleven weer op gang.

 

Toch is corona nog het gesprek van de dag. En dat bleek ook uit het feit dat hoe dichter we bij het weekend kwamen, er meer en meer wedstrijden afgelast werden. Van de 12 wedstrijden bleven er uiteindelijk nog maar 5 over. Het is niet anders en het zal de komende weken nog wel zo blijven. Van de teams die wel hun eerste wedstrijden hebben gespeeld, hebben we een klein overzichtje gemaakt:

 

fc Harlingen JO8-JO9-JO10

Een thuiswedstrijd en direct een stadsderby voor de jongens van JO8-1. Zij kregen SC Franeker JO8-1 op bezoek. Plezier en doelpunten, wat kan het publiek - wat eindelijk weer langs de lijn mag staan - zich nog meer wensen. Foto's van deze wedstrijd zie je onderaan deze pagina. Zaterdag speelt JO8-1 een uitwedstrijd in Makkum. Ook JO8-2 had enorm veel plezier in de wedstrijd tegen Blauw Wit JO8-4. In Leeuwarden bleek Blauw Wit wel een maatje te groot maar zaterdag gaan ze het opnieuw proberen.

 

fc Harlingen JO11-1

De jongens onder leiding van trainer Hessel Faber namen het zaterdag in een thuiswedstrijd op tegen Oosterlittens JO11-2. Het team staat al een lange tijd stil als het gaat om competitiewedstrijden spelen en dan is het weer hard werken. Ondanks het verlies van 1 – 12 gaat het team vol goede moed op naar de volgende wedstrijd.

 

fc Harlingen JO11-1 ging de strijd aan met Oosterlittens maar het zat zaterdag niet mee voor de Harlingers.

 

fc Harlingen JO13-1

In Makkum boekte JO13-1 zijn allereerste winst op groot veld. Voor de winter speelde het team nog als JO12 op een half veld maar de jongens hadden meer uitdaging nodig. Dit voorjaar dus als JO13 op groot veld en die eerste winstpartij geeft het team vertrouwen. Het smaakt het naar meer en dat kunnen ze zaterdag laten zien tijdens de thuiswedstrijd tegen Zeerobben JO13-2.

 

fc Harlingen JO15-1

Nog wat zoekende in de eerste helft begon het de tweede helft beter te draaien voor JO15-1. Door nog meer druk te zetten en het tempo te verhogen kwam Geel Wit JO15-1 niet meer aan spelen toe. Het leverde fc Harlingen een overwinning van 5-2 op.

 

fc Harlingen JO15-1 nam het op tegen Geel Wit JO15-1.

 

JEUGDPROGRAMMA FC HARLINGEN*

Zaterdag 5 februari, THUIS:

09.00 uur fc Harlingen JO8-2 – SC Franeker JO8-3

10.00 uur fc Harlingen JO13-1 – Zeerobben JO13-2

10.00 uur fc Harlingen MO11-1 – SC Franeker MO11-2

11.20 uur fc Harlingen MO17-1 – Fc. Grootegast MO17-1

13.00 uur fc Harlingen JO14-1 – QVC JO14-1

14.30 uur fc Harlingen JO17-1 – Heerenveense Boys JO17-3

 

Zaterdag 5 februari, UIT:

08.45 uur Scharnegoutum'70 JO10-2 – fc Harlingen JO10-1

09.00 uur S.C. Stiens JO15-1 – fc Harlingen JO15-1

09.00 uur Makkum JO8-1 – fc Harlingen JO8-1

09.00 uur Mulier JO11-1 – fc Harlingen JO11-1

 

*wijzigingen voorbehouden

 

 

Foto's: E.c.A

Sport & Recreatie

Meer nieuws

U2 Onair bij Omroep RSH

02-02-2022

HARLINGEN - Zaterdag 5 februari 2022 van 10.00 – 11.00 uur, presentatie en samenstelling Dorus Breidenbach.

Open haarden en houtkachels

02-02-2022

HARLINGEN - Stoken op hout is een uitstekende manier om uw huis te verwarmen.

Razende Roeland raast internationaal!

02-02-2022

HARLINGEN - Donderdagavond 21.00 uur en je radio, speaker of laptop kan weer aan, via de ether en internet bij Omroep RSH en Radio Eenhoorn ben ik weer te ontvangen en zit ik klaar met je wekelijkse metal vitamine.

Reacties

Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Hubo-Faber Hubo-Faber Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen The Shamrock The Shamrock Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats
Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires The Shamrock The Shamrock Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats