Marinierskapel

Marinierskapel

Vrijdag 15 juni verzorgt de Marinierskapel, een van de beste militaire orkesten ter wereld met meer dan 50 topmusici, een concert in Harlingen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
1 juni 2018

1 juni 2018

Het maximale aantal inschrijvingen voor Harlingen Open Golf is bereikt. U kunt zich helaas niet meer aanmelden voor het toernooi of de clinic.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen 2 seizoen 17/18

20-09-2017

HARLINGEN - Een prachtig voetbalweekend heeft fc Harlingen achter de rug.

Jeugdoverzicht fc Harlingen 2 seizoen 17/18 fc Harlingen JO9-2 in actie.

Wel een tweetal wedstrijden die afgelast werden maar die zullen ongetwijfeld zeer binnenkort ingehaald worden. De meeste teams hebben hun bekeravontuur afgerond en zullen aankomende zaterdag starten met hun eigen reguliere competitie. Hieronder een kort verslag van wat er zich afspeelde bij fc Harlingen en omstreken.

 

Fc Harlingen JO9:

Na de winstpartij vorige week  tegen Zeerobben JO9-2 namen de jongens van fc Harlingen JO9-1 het afgelopen zaterdag op tegen Workum JO9-2. Met 4-5 sloten de Harlingers ook deze bekerwedstrijd winnend af. De jongens van fc Harlingen JO9-2G namen het thuis op tegen de Stormvogels JO9-1 uit Arum. En zij stormden ook letterlijk over de velden. Eindstand 0-16.

 

Fc Harlingen JO11

De derde bekerwedstrijd van fc Harlingen JO11-1 bleek een lastige. Zij ontvingen Leeuwarder Zwaluwen JO11-1 en al vrij snel werd duidelijk dat er flink gestreden moest worden voor de punten. De teams waren redelijk aan elkaar gewaagd , echter was het de tegenstander die de leiding nam. Lang stond fc Harlingen niet achter, want na een minuut of vijf rondde fc Harlingen fraai af en was de stand weer in evenwicht. Na de rust was het fc Harlingen die de voorsprong pakte. Maar de Leeuwarders bleven komen en ook zij zorgden voor de gelijkmaker. Een knappe goal van de tegenstander bepaalde uiteindelijk de eindstand op 2-3. Fc Harlingen JO11-2 namen het in Leeuwarden op tegen Frisia JO11-4. Het werd 8-1 voor de Leeuwarders.  Het publiek werd bij de wedstrijd van fc Harlingen JO11-3 tegen Zeerobben JO11-4 getrakteerd op mooie goals. Fc Harlingen kwam heel even achter te staan maar bogen dit snel om en ze gingen met 3-1 voorsprong de rust in. Na de rust vlogen de goals een ieder om de oren maar fc Harlingen trok aan het langste eind en winnen de stadsderby met 5-4. Fc Harlingen JO11-4 nam het in Leeuwarden op tegen Frisia JO11-12 en wisten met de punten naar huis te komen. Eindstand 2-6.

 

Fc Haringen JO/MO13

Fc Harlingen JO13-1 zou Zeerobben JO13-1 op bezoek krijgen maar helaas, door de vele regen werd de wedstrijd afgelast. Woensdag 27 september om 18.30 uur zal de wedstrijd ingehaald worden. Aanstaande zaterdag zullen zij om 9.30 uur Blauw Wit JO13-2 ontvangen voor hun allereerste competitie wedstrijd. Fc Harlingen JO13-2 reizen zaterdag af naar Tzummarum om het daar om 10.30 uur op te gaan nemen tegen de JO13-1. De jongens van fc Harlingen JO13-3 speelden in een thuiswedstrijd tegen SJO Warga WWS JO13-2 vorige week nog 2-3. Afgelopen zaterdag was de return (uitwedstrijd) en helaas wisten ze nu niet te scoren en werd het 3-0 voor de tegenpartij.

De thuiswedstrijd van fc Harlingen MO13 tegen SWZ Bozo Sneek MO13-1 werd helaas ook afgelast. Aanstaande zaterdag zullen de meiden afreizen naar Bolsward voor hun competitiewedstrijd tegen MO13-2.

 

Fc Harlingen JO/MO15

In de thuiswedstrijd voor fc Harlingen JO15-1 tegen SWZ Boso Sneek JO15-2 werd het 6-1 voor de Harlingers. De jongens van fc Harlingen JO15-2 verloren van St. SDS/Nijland JO15-1 met 10-2.

De meiden van fc Harlingen MO15-1 namen het thuis op tegen St. Minnertsga/St. Jacob MO15-1. Een mooie en spannende wedstrijd om te zien. Er werd veel strijd geleverd en de Harlinger meiden wisten met 1-0 te winnen.

 

Fc Harlingen JO17

De mannen van fc Harlingen JO17-1 hebben hun 1e bekerwedstrijd tegen St. Arum/Stormvogels met een 1-3 winst afgesloten. Ook de 2e bekerwedstrijd tegen St. Annaparochie JO17-1 wonnen de mannen. Het werd 3-0.

 

Fc Harlingen JO19-1 start zaterdag met hun reguliere competitie en eerste tegenstander is GAVC JO19-1. De wedstrijd begint thuis om 15.00 uur.

 

Aanstaande zaterdag komen er 8 jeugdteams in actie op de velden van fc Harlingen. De overige teams zullen onder andere in Arum, Bolsward, Sexbierum, Sneek en Tzummarum gaan strijden. Om 9.00 uur starten de jongste teams bij fc Harlingen en daarna is er eigenlijk op elk uur wel een aantrekkelijke wedstrijd om te zien. De jonge mannen van JO19-1 sluiten de dag af met hun wedstrijd tegen GAVC, welke om 15.00 uur aan zal vangen. Dus wederom, tot zaterdag!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Hoogste punt Afsluitdijk Wadden Center bereikt

20-09-2017

HARLINGEN - Het hoogste punt in de bouw van het Afsluitdijk Wadden Center in Kornwerderzand is bereikt.

Maritieme Academie Harlingen voegt ms Union toe aan opleidingsvloot

20-09-2017

HARLINGEN - In de vmbo en mbo opleidingen van de Maritieme Academie Harlingen speelt het opleiden in de praktijk een belangrijke rol.

T.V. READY- Weergoden 6-1

20-09-2017

HARLINGEN - Dappere tennissers spelen in weer en wind.

Reacties