Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Pilot Harlingen

Pilot Harlingen

Bijblijven over de zoutwinning bij Harlingen? Bezoek Pilot Harlingen en abonneer je op de nieuwsbrief!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Ga jij de uitdaging aan? Bij PLUS Lunenborg spaar je de Domino Challengers van zondag 22 mei t/m zaterdag 2 juli 2022.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

15-12-2021

HARLINGEN - En toen was daar ineens Koning Winter.

Jeugdoverzicht fc Harlingen Winters voetballand: De vorst leverde buiten de afgelastingen om ook prachtige plaatjes op.

Door bevroren velden werden vele wedstrijden afgelopen weekend helaas afgelast waardoor er maar een klein programmaatje overbleef. Een overzichtje van onze jeugdteams: 

 

Fc Harlingen JO8/JO10

In een paar maanden tijd is deze leeftijdsgroep flink uitgebreid. Nieuwe jongens en meisjes zijn ingestroomd en beleven het plezier wat het voetballen met zich meebrengt. Ze hebben genoten van de wedstrijden, ook al was het de laatste paar weken onder strenge maatregelen. De kerstvakantie staat nu voor de deur en deze teams, en de daarbij horende begeleiding, gaan hun rust even pakken. Maar na de vakantie staan ze vol nieuwe energie weer op het trainingsveld. Maar niet alleen zij, ook JIJ kan dan gewoon meedoen! Want voor nieuwe jongens en meisjes in de leeftijd van 5 t/m 10 jaar is er genoeg ruimte om in te stromen. Kijk op onze website én socials voor meer informatie.

 

Fc Harlingen JO11/JO12

De jongens van JO11-1 zijn uitgespeeld. Helaas werd de laatste wedstrijd afgelast en komt er een abrupt einde aan hun competitie. Fc Harlingen JO12-1 verricht goede zaken dit najaar. In fase 1 werden ze kampioen en ging het team in fase 2 een klasse hoger spelen. Zaterdag werd LSC 1890 JO12-1 verslagen met 3 – 5 en komende zaterdag staat de allerlaatste en beslissende wedstrijd op het programma. Thuis zullen de jongens het vanaf 10.00 uur op gaan nemen tegen Zeerobben.

 

Fc Harlingen JO14-1

De oefenwedstrijd tegen MO17-1 heeft de jongens van JO14-1 geen windeieren gelegd. In Rinsumageest werd er (al was het op een bevroren veld) met 1 –2 gewonnen van VCR JO14-1. Het was een zware competitie in de 2e klas maar de jongens eindigen toch op een 5e plaats.

 

Fc Harlingen JO15-1

Het team van JO15-1 zit nog in de koker van het KNVB Beker toernooi. Op zaterdag 15 januari 2022 speelt JO15-1 in Woudsend tegen St. Woudsend/De Walde JO15-1. Voor aankomende zaterdag staat de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie op het programma. Balk JO15-1 komt naar Harlingen en hopelijk kunnen de Harlingers deze wedstrijd winnend afsluiten.

 

 

FC Harlingen 4 – JO15-1

Terwijl fc Harlingen JO15-1 zondag op het trainingsveld stond te trainen, stond fc Harlingen 4 op het veld in wedstrijdtenue te wachten op de tegenstander. Maar LAC Frisia 5 kwam niet opdagen. Dan maar een oefenwedstrijd. Twee generaties aan voetballers samen op één veld, een goede leerles voor de jonge honden van JO15-1, een goede conditieles voor de mannen van het Vierde. De uitslag? 5-3.

 

 

Fc Harlingen JO17-1

En daar was de zoveelste afgelasting voor de JO17-1. In en tegen Noordbergum zouden ze zaterdag om 10.30 uur spelen maar deze ging door de ijzige omstandigheden niet door. Nu maar hopen dat zaterdag de allerlaatste wedstrijd, in Wirdum tegen SJO Warga WWS JO17-1, wel doorgaat.

 

De meisjes van fc Harlingen: MO11/MO15/MO17-1

De meiden van MO11-1 hebben hun best gedaan en gaan nu een welverdiende winterstop tegemoet. De MO15-1 heeft zaterdag voor de laatste keer getraind en gaan na de winterstop de competitie in. MO17-1 moet nog even geduld hebben voordat zij de laatste, en beslissende, competitiewedstrijd mogen spelen. Op zaterdag 15 januari ontvangen ze het team van LSC MO17-1 uit Sneek. Een strijd tussen de nummer 1 (fc Harlingen) en de nummer 2. Wie deze wint, eindigt bovenaan.

 

Fc Harlingen MO15-1: De meiden van MO15-1 hebben verschrikkelijk veel plezier met z’n allen en kunnen niet wachten tot de winterstop voorbij is.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Welke zorgverzekering past bij mij?

15-12-2021

HARLINGEN - Het kiezen van een zorgverzekering is heel persoonlijk.

Hoogste punt voor derde fase wijkvernieuwing in Harlingen

15-12-2021

HARLINGEN – De derde fase van de wijkvernieuwing met 92 nieuwe huurwoningen en appartementen in Plan Zuid in Harlingen heeft woensdag het hoogste punt bereikt.

Razende Roeland dendert nog even goed door!

15-12-2021

HARLINGEN - Donderdagavond 21.00 uur en de metal vitamine staan weer klaar bij Omroep RSH en Radio Eenhoorn.

Hubo-Faber Hubo-Faber De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Haarmode Cats Haarmode Cats Visie Events Visie Events Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis The Shamrock The Shamrock Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Food 80/20 Food 80/20 Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Plus Lunenborg Plus Lunenborg Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona
Fotografie Dorus Fotografie Dorus Plus Lunenborg Plus Lunenborg The Shamrock The Shamrock Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Food 80/20 Food 80/20 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns