Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

07-03-2023

HARLINGEN - Tijdens de voorjaarsvakantie waren er weinig competitiewedstrijden maar werd er wel doorgetraind en veel geoefend.

Jeugdoverzicht fc Harlingen Fc Harlingen JO7-JO8: Juichen verveelt nooit!

Stilstaan is immers achteruitgang. Maar zaterdag is het weer volle bak en gaan de jongens- en meisjesteams van fc Harlingen verder met de competitie waar ze gebleven waren. Een klein vooruitzichtje:

 

Fc Harlingen JO7-JO8-JO9

Met nog twee competitiewedstrijden te gaan is het einde van fase 3 in het zicht voor de twee JO9 teams. Vanaf 25 maart gaat dan de zogenoemde vierde fase van start en daarin zien we een nieuw team verschijnen, de JO7!

 

Fc Harlingen MO11-1

Op zoek naar de allereerste punten, zou het ze zaterdag lukken tijdens de thuiswedstrijd tegen Berlikum MO11-1? De wedstrijd begint om 09.00 uur en publiek is van harte welkom.

 

Fc Harlingen JO11-JO12

De jongens van JO11-1 moeten nog even geduld hebben, zij zijn komend weekend een speelronde vrij en komen pas op zaterdag 18 maart weer in actie voor de competitie. JO12-1 wist hun laatste wedstrijd met 5-0 te winnen, hopelijk nemen ze zaterdag die ‘winning mood’ mee naar Leeuwarden.

 

Fc Harlingen MO13

De meisjes MO13-1 reizen zaterdag af naar Suwald, een plaatsje tussen Leeuwarden en Garijp en nemen het op tegen SJO RSC MO13-1.

 

Fc Harlingen JO14-1

Met slechts twee punten uit twee wedstrijden zullen de jongens van JO14-1 ongetwijfeld op zoek gaan naar de volle drie punten. Hopelijk lukt het ze zaterdag in Franeker.

 

Fc Harlingen JO15-1

Voor de jongens van JO15-1 staat er een thuiswedstrijd op het programma waarbij Suameer JO15-1 naar Harlingen komt. De wedstrijd begint om 12.00 uur.

 

Fc Harlingen MO15

Zaterdag gaat voor MO15-1 de competitie weer verder met een uitwedstrijd tegen SC Bolsward MO15-2. Beide ploegen zijn nog op zoek naar de drie punten dus het zou best wel eens een spannend potje kunnen gaan worden.

 

Fc Harlingen MO17

Met de winst van 6-0 tegen Akkrum nog in het achterhoofd zullen de meiden vol goede moed af gaan reizen naar Workum om ook daar de drie punten op te gaan halen.

 

Mede dankzij deze fantastische redding hield keepster Emma haar doel schoon.

 

Fc Harlingen JO17-1

Na drie gespeelde wedstrijden is JO17-1 de trotse koploper. Op de voet gevolgd door de jongens van Arum/Stormvogels, en laat dit nou net de tegenstander zijn zaterdag. De wedstrijd begint om 14.00 uur bij fc Harlingen.

 

Fc Harlingen JO19-1

Na de nederlaag op Ameland staat JO19-1 op een tweede plaats en gaan ze het zaterdag opnemen tegen koploper Nicator. Deze wedstrijd begint al om 10.00 uur.

 

Jeugdprogramma fc Harlingen

Zaterdag 11 maart, THUIS:

09.00 uur fc Harlingen JO9-1 – S.C. Stiens JO9-1

09.00 uur fc Harlingen MO11-1 – SC Berlikum MO11-1

10.00 uur fc Harlingen JO19-1 – Nicator JO19-1

12.00 uur fc Harlingen JO15-1 – Suameer JO15-1

14.00 uur fc Harlingen JO17-1 – SJO Arum/Stormvogels JO17-1

 

Zaterdag 11 maart, UIT:

08.45 uur St. Annaparochie JO9-2 – fc Harlingen JO9-2

08.45 uur SC Bolsward MO15-2 – fc Harlingen MO15-1

10.00 uur Blauw Wit'34 JO12-3 – fc Harlingen JO12-1

10.30 uur SJO RSC MO13-1 – fc Harlingen MO13-1

11.00 uur SC Franeker JO14-1 – fc Harlingen JO14-1

11.15 uur Workum MO17-1 – fc Harlingen MO17-1

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Aangepaste volgorde agenda raadscommissie 9 maart

07-03-2023

HARLINGEN - De onderwerpen ‘Tall Ships Races 2026’ en de ‘Ontwerp/aanschaf nieuwe ambtsketen burgemeester’ worden als eerste en niet als laatste behandeld.

In- en uitchecken met betaalpas in Arriva-bussen vanaf nu mogelijk in heel Fryslân

07-03-2023

FRYSLÂN - Busreizigers in Fryslân en op de Waddeneilanden kunnen behalve met hun OV-chipkaart vanaf vandaag ook in- en uitchecken in Arriva-bussen met een contactloze betaalpas of creditcard.

Reacties

CDA Harlingen CDA Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Wellheat Shop Wellheat Shop Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus The Shamrock The Shamrock Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn BENG Evenementen BENG Evenementen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten TeamFRL TeamFRL Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
Fotografie Dorus Fotografie Dorus Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Wellheat Shop Wellheat Shop Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Copini Opticiëns Copini Opticiëns TeamFRL TeamFRL Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen The Shamrock The Shamrock Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Hubo-Faber Hubo-Faber Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje CDA Harlingen CDA Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE