HOOP

HOOP

De Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij richt zich op het algemeen belang, door in brede zin oog te hebben voor zorg, welzijn en veiligheid. HOOP is een partij voor iedereen!
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517–212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

De kracht van de samenleving: Zorgen voor elkaar. Het CDA streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen. Wij zijn dichtbij en benaderbaar.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

Stem voor een groener socialer en inclusiever HARLINGEN!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Harlingen blijft goed, wordt beter. Naar een bloeiend Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Het belang voor onze stad en haar inwoners staat voor ons centraal, jullie belang is ons belang.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

15-12-2021

HARLINGEN - En toen was daar ineens Koning Winter.

Jeugdoverzicht fc Harlingen Winters voetballand: De vorst leverde buiten de afgelastingen om ook prachtige plaatjes op.

Door bevroren velden werden vele wedstrijden afgelopen weekend helaas afgelast waardoor er maar een klein programmaatje overbleef. Een overzichtje van onze jeugdteams: 

 

Fc Harlingen JO8/JO10

In een paar maanden tijd is deze leeftijdsgroep flink uitgebreid. Nieuwe jongens en meisjes zijn ingestroomd en beleven het plezier wat het voetballen met zich meebrengt. Ze hebben genoten van de wedstrijden, ook al was het de laatste paar weken onder strenge maatregelen. De kerstvakantie staat nu voor de deur en deze teams, en de daarbij horende begeleiding, gaan hun rust even pakken. Maar na de vakantie staan ze vol nieuwe energie weer op het trainingsveld. Maar niet alleen zij, ook JIJ kan dan gewoon meedoen! Want voor nieuwe jongens en meisjes in de leeftijd van 5 t/m 10 jaar is er genoeg ruimte om in te stromen. Kijk op onze website én socials voor meer informatie.

 

Fc Harlingen JO11/JO12

De jongens van JO11-1 zijn uitgespeeld. Helaas werd de laatste wedstrijd afgelast en komt er een abrupt einde aan hun competitie. Fc Harlingen JO12-1 verricht goede zaken dit najaar. In fase 1 werden ze kampioen en ging het team in fase 2 een klasse hoger spelen. Zaterdag werd LSC 1890 JO12-1 verslagen met 3 – 5 en komende zaterdag staat de allerlaatste en beslissende wedstrijd op het programma. Thuis zullen de jongens het vanaf 10.00 uur op gaan nemen tegen Zeerobben.

 

Fc Harlingen JO14-1

De oefenwedstrijd tegen MO17-1 heeft de jongens van JO14-1 geen windeieren gelegd. In Rinsumageest werd er (al was het op een bevroren veld) met 1 –2 gewonnen van VCR JO14-1. Het was een zware competitie in de 2e klas maar de jongens eindigen toch op een 5e plaats.

 

Fc Harlingen JO15-1

Het team van JO15-1 zit nog in de koker van het KNVB Beker toernooi. Op zaterdag 15 januari 2022 speelt JO15-1 in Woudsend tegen St. Woudsend/De Walde JO15-1. Voor aankomende zaterdag staat de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie op het programma. Balk JO15-1 komt naar Harlingen en hopelijk kunnen de Harlingers deze wedstrijd winnend afsluiten.

 

 

FC Harlingen 4 – JO15-1

Terwijl fc Harlingen JO15-1 zondag op het trainingsveld stond te trainen, stond fc Harlingen 4 op het veld in wedstrijdtenue te wachten op de tegenstander. Maar LAC Frisia 5 kwam niet opdagen. Dan maar een oefenwedstrijd. Twee generaties aan voetballers samen op één veld, een goede leerles voor de jonge honden van JO15-1, een goede conditieles voor de mannen van het Vierde. De uitslag? 5-3.

 

 

Fc Harlingen JO17-1

En daar was de zoveelste afgelasting voor de JO17-1. In en tegen Noordbergum zouden ze zaterdag om 10.30 uur spelen maar deze ging door de ijzige omstandigheden niet door. Nu maar hopen dat zaterdag de allerlaatste wedstrijd, in Wirdum tegen SJO Warga WWS JO17-1, wel doorgaat.

 

De meisjes van fc Harlingen: MO11/MO15/MO17-1

De meiden van MO11-1 hebben hun best gedaan en gaan nu een welverdiende winterstop tegemoet. De MO15-1 heeft zaterdag voor de laatste keer getraind en gaan na de winterstop de competitie in. MO17-1 moet nog even geduld hebben voordat zij de laatste, en beslissende, competitiewedstrijd mogen spelen. Op zaterdag 15 januari ontvangen ze het team van LSC MO17-1 uit Sneek. Een strijd tussen de nummer 1 (fc Harlingen) en de nummer 2. Wie deze wint, eindigt bovenaan.

 

Fc Harlingen MO15-1: De meiden van MO15-1 hebben verschrikkelijk veel plezier met z’n allen en kunnen niet wachten tot de winterstop voorbij is.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Welke zorgverzekering past bij mij?

15-12-2021

HARLINGEN - Het kiezen van een zorgverzekering is heel persoonlijk.

Hoogste punt voor derde fase wijkvernieuwing in Harlingen

15-12-2021

HARLINGEN – De derde fase van de wijkvernieuwing met 92 nieuwe huurwoningen en appartementen in Plan Zuid in Harlingen heeft woensdag het hoogste punt bereikt.

Razende Roeland dendert nog even goed door!

15-12-2021

HARLINGEN - Donderdagavond 21.00 uur en de metal vitamine staan weer klaar bij Omroep RSH en Radio Eenhoorn.