Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

02-02-2023

HARLINGEN - Afgelopen week moesten ze het nog met oefenwedstrijden doen maar de bovenbouw gaat vanaf dit weekend ook van start met de competitie.

Jeugdoverzicht fc Harlingen Een geweldige start voor fc Harlingen MO13-1!

Fc Harlingen JO8-JO9

De allerjongste jeugdleden (JO8) trainen elke maandag- en woensdagavond van 17.30 - 18.30 uur en leren hiermee spelenderwijs het voetbal. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen moeiteloos instromen en mogen altijd gratis en vrijblijvend meetrainen. JO9-1 boekte voor de tweede keer op rij winst. Dit keer werd er gewonnen van sc Franeker JO9-2. Veel zieken bij fc Harlingen JO9-2 leidde tot afgelasting van de wedstrijd tegen SC Stiens.

 

Fc Harlingen MO11-1

Helaas werd de wedstrijd in Dronrijp tegen SJO DFC MO11-1 afgelast... op naar zaterdag dan maar! Dan spelen de meisjes vanaf 9 uur thuis tegen de MO11-1 van Leeuwarder Zwaluwen.

 

Fc Harlingen JO11-JO12

Na het verlies van vorige week was er dit keer winst voor JO11-1. Zij wisten NOK JO11-2 met 4-2 te verslaan. JO12-1 verliest met 1-0 van SC Berlikum JO12-1.

 

Fc Harlingen MO13

De eerste wedstrijd voor MO13-1 en ook nog eens thuis! En dan ook nog eens met 6-0 winnen tegen FVC MO13-1. Wat een geweldige start! Zaterdag reist het team af naar Leeuwarden en gaan het dan al vroeg (8.30 uur!) opnemen tegen koploper Leovardia MO13-1.

 

Fc Harlingen MO15

Tegen Beetgum MO15-1 werd er met 2-1 verloren. Op naar zaterdag, dan een uitwedstrijd in eigen stad. Om 8.45 uur wordt er afgetrapt tegen Zeerobben MO15-2.

 

Fc Harlingen JO15-JO17

In Leeuwarden speelde JO15-1 een oefenwedstrijd tegen Leovardia JO15-1 en fc Harlingen wist deze met 0-1 te winnen.

 

Fc Harlingen MO17

Tegen vv Sneek Wit Zwart MO17-2 werd er behoorlijk gescoord door fc Harlingen. De 0-3 die de eerste helft op het scorebord stond werd in de tweede helft verdubbeld. Ondanks het plasje en het telefoneren van de scheidsrechter onder de wedstrijd werd er in Sneek met 0-6 gewonnen! Zaterdag spelen de meiden thuis en wordt er om 11.00 uur afgetrapt tegen Akkrum MO17-1.

 

Fc Harlingen JO19-1

De mannen van JO19-1 werden met spelers van O23 die terugkwamen van blessure aangevuld en er werd er een oefenwedstrijd gespeeld in en tegen Tzum O23. Het duel eindigde in een 1-1.

 

Programma fc Harlingen

Maar 3 thuiswedstrijden in de ochtend maar 's middags zal het volle bak zijn in de kantine. Vanaf 15.00 uur gaat namelijk het jaarlijkse darttoernooi voor de jeugd van start! Mis het niet en kom ook gezellig langs. De koffie staat klaar!

 

Zaterdag 4 februari, THUIS:

09.00 uur fc Harlingen JO9-2 – SJO DFC JO9-2

09.00 uur fc Harlingen MO11-1 – L'warder Zwaluwen MO11-1

11.00 uur fc Harlingen MO17-1 – Akkrum MO17-1

 

Zaterdag 4 februari, UIT:

08.30 uur Leovardia MO13-1 – fc Harlingen MO13-1

08.45 uur Zeerobben MO15-2 – fc Harlingen MO15-1

09.00 uur CVVO JO11-5 – fc Harlingen JO11-1

10.45 uur SC Bolsward JO17-2 – fc Harlingen JO17-1

11.00 uur SJO DFC JO19-1 – fc Harlingen JO19-1

13.00 uur DTD JO14-1 – fc Harlingen JO14-1

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Liefde, robotjes, computercursussen en spreekuren in Bibliotheek Harlingen

02-02-2023

HARLINGEN - In februari komt u naar Bibliotheek Harlingen voor een blind date, om met robotjes te spelen, uw computerkennis op te vijzelen of voor een snel antwoord op digitale- juridische en belastingvragen.

Senioren van fc Harlingen

02-02-2023

HARLINGEN - In de aanloop naar de nieuwe voetbalcompetitie werd er volop geoefend bij de senioren.

Jongerenprojecten in de schijnwerpers

02-02-2023

HARLINGEN - Veel projecten staan in deze tijd onder druk.

Reacties

BENG Evenementen BENG Evenementen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas The Shamrock The Shamrock Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Visie Events Visie Events Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus CDA Harlingen CDA Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis TeamFRL TeamFRL Copini Opticiëns Copini Opticiëns Fotografie Dorus Fotografie Dorus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Hubo-Faber Hubo-Faber
Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE TeamFRL TeamFRL Haarmode Cats Haarmode Cats The Shamrock The Shamrock Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Wellheat Shop Wellheat Shop Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor