Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

03-11-2021

HARLINGEN - Met een nieuwe indeling is de zogenaamde tweede fase in de reguliere competitie afgelopen weekend van start gegaan voor de teams van JO8 t/m JO12.

Jeugdoverzicht fc Harlingen Fc Harlingen JO8-2 speelde voor het eerst een echte competitiewedstrijd. Foto: P. IJdema.

Er waren teams bij die al vroeg vertrokken voor een uitwedstrijd en de teams die thuis speelden konden rekenen op vele toeschouwers langs de lijn! Een klein overzichtje:

 

Fc Harlingen JO8/JO10

Een nieuw avontuur voor de jongens van JO8-1. Ze gaan namelijk een niveau hoger voetballen en gezien de voetballende kwaliteiten van dit team kunnen ze dit makkelijk aan. In Franeker namen ze het op tegen een sportief SC Frankeker JO8-1 en de vele supporters waren getuige van een zeer plezierige en doelpuntrijke wedstrijd. De JO8-2 speelde voor het allereerst een wedstrijd. Ze vonden het superspannend en ondanks de vele regen hebben ze een hartstikke leuke wedstrijd tegen DTD gevoetbald. Foto's van deze wedstrijd zie je onder aan deze pagina. JO10-1 speelde in Scharnegoutum en beide teams maakten er een spannende wedstrijd van. 

 

Fc Harlingen JO11/JO12

De combinatie van regen en grasveld bracht fc Harlingen JO11-1 niet van de wijs. Tegen Scharnegoutum’70 JO11-1 werd er mooi overgespeeld en samengewerkt en dit leverde een winst op van 1-7. Het kampioenschap van JO12-1 heeft ervoor gezorgd dat het team een stapje hoger gaat voetballen. Een nieuwe indeling met nieuwe kansen en ook nu weer vele goals. Tegen AVV werd er gewonnen met 14-0. Foto's van deze wedstrijd zie je onder aan deze pagina.

 

Fc Harlingen JO14-1

In de thuiswedstrijd tegen VCR voetbalden de jongens van JO14-1 een sterke wedstrijd. Geen goals maar wel een punt. Eindstand 0-0

 

Fc Harlingen JO15-1

Fc Harlingen JO15-1 speelde zaterdag één van de beste wedstrijden van dit seizoen. Helaas bleven de punten in Leeuwarden en werd het tegen koploper Blauw Wit'34 JO15-2 3-2. Gezien de wedstrijd was een gelijkspel meer dan terecht geweest.

 

Fc Harlingen JO17-1

Afgelopen zaterdag waren de jongens van JO17-1 een speelronde vrij. Zij gaan zich opmaken voor een thuiswedstrijd a.s. zaterdag tegen Blauw Wit'34 JO17-3.

 

Fc Harlingen MO11/MO13/MO17-1

Op een koud, winderig en zeer nat Sportpark Wiarda te Leeuwarden gingen de meiden van MO11 met 11-6 onderuit tegen Blauw Wit'34 MO11-1. MO13 wacht op de nieuwe indeling, zij gaan verder als MO15. Tot die tijd spelen de meiden oefenwedstrijden en gaan er per toerbeurt meisjes mee met andere teams. MO17-1 wist net als vorige week, ook dit keer de punten thuis te houden. Tegen CVVO MO17-1 werd het 3-2.

 

Programma:

Met maar liefst 7 thuiswedstrijden wordt het zaterdag gezellig druk bij fc Harlingen! Bij de allerjongste jeugd zien we elke week de vooruitgang en het onderlinge plezier. MO11 gaat het, evenals de JO14-1, opnemen tegen de koploper. JO15-1 zal het verlies van afgelopen week goed willen maken en JO17-1 moet ervoor zorgen dat ze de Leeuwarders niet onderschatten. MO17-1 kan en mag niet verslappen en zullen er alles aan doen om de koppositie te behouden. Kortom, een prachtige ochtend in het vooruitschiet met strijd, sportiviteit en voetbalplezier bij fc Harlingen. Iedereen is van harte welkom!  

 

Zaterdag 6 november:

Thuis:

09.00 uur fc Harlingen JO8-1 – Workum JO8-1

09.00 uur fc Harlingen JO10-1 – ONS Sneek JO10-2

09.00 uur fc Harlingen MO11-1 – Oosterlittens MO11-1

10.00 uur fc Harlingen JO11-1 – Oosterlittens JO11-1

10.30 uur fc Harlingen JO14-1 – SJO Arum/Stormvogels'64 JO14-1

12.00 uur fc Harlingen JO15-1 – St. Woudsend/De Walde JO15-1

14.30 uur fc Harlingen JO17-1 – Blauw Wit'34 JO17-3

 

Uit:

10.00 uur vv Nijland JO12-1 – fc Harlingen JO12-1

10.30 uur S.C. Stiens JO8-1 – fc Harlingen JO8-2

13.30 uur LSC 1890 MO17-1 – fc Harlingen MO17-1

 

 

Foto's: Peter IJdema.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Najaarsvergadering Vereniging Oud Harlingen en Corona

03-11-2021

HARLINGEN - Vrijdagavond 19 november zal de najaarsvergadering voor onze leden weer fysiek plaatsvinden.

Algemene Beschouwingen/Begroting 2022 gemeente Harlingen - Harlinger Belang

03-11-2021

HARLINGEN - Onderwerp: Algemene Beschouwingen 2021.

De Waddenrace is terug!

03-11-2021

HARLINGEN - Op zaterdagochtend om acht uur, in het weekend van 6 en 7 november, gaat de 26e editie van de Nationale Waddenrace van start, vanuit de haven van Harlingen.

Reacties

Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen The Shamrock The Shamrock Karsten Wonen Karsten Wonen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn
Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Haarmode Cats Haarmode Cats