Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Harlingen

Heerlijk Harlingen

Op 20, 21 én 22 september verandert de Nieuwe Willemskade ook dit jaar weer in een culinair walhalla met de 5e editie van Foodfestival Heerlijk Harlingen!
Lees verder...
Spaar voor keukenmessen!

Spaar voor keukenmessen!

Bij PLUS Lunenborg kun je nu sparen voor 6 verschillende keukenmessen van Jamie Oliver. De actie loopt t/m 21 sept. 2019.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

10-09-2019

HARLINGEN - De jeugd is weer los bij fc Harlingen en dit was goed te zien afgelopen weekend.

Jeugdoverzicht fc Harlingen In de wedstrijd tegen Zeerobben JO15-2 stak fc Harlingen JO15-1 er met kop en schouders bovenuit.

Het was een drukte van belang op de velden van fc Harlingen maar alles verliep volgens plan. Veel lachende gezichten, veel publiek en mooie uitslagen. De vele vrijwilligers stroopten de mouwen weer gezamenlijk op en daar is de club ontzettend trots op. Alle jeugdteams zijn voorzien van leiders en trainers en de diverse groepsapps draaien inmiddels op volle kracht. Kortom: het seizoen is begonnen bij fc Harlingen en het gaat weer een prachtig seizoen worden! Voor degene die het gemist hebben, geen nood. In het kort zijn hier de uitslagen te lezen:

 

Fc Harlingen JO8, JO9, JO10

Bij deze leeftijdscategorie worden de uitslagen en standen niet bij gehouden door de KNVB. Maar alle 3 teams deden het fantastisch dit weekend. Fc Harlingen JO8-1 speelde thuis tegen Zeerobben JO8-2 en donderdag reizen ze af naar Oosterlittens voor de tweede bekerwedstrijd. Vervolgens hebben ze zaterdag ook een uitwedstrijd en die is in en tegen Makkum JO8-1. Een leuk filmpje van fc Harlingen JO8-1 zie je onderaan dit artikel.

 

Andere kant op, andere kant op! De JO8 van fc Harlingen trapte zaterdag voor de allereerste keer af en een spelertje zag maar 1 ding, het doel! Hij stormde erop en zou weleens het mooiste doelpunt van de hele wereld gaan scoren. Ware het niet dat hij op zijn eigen goal afstormde... Hilariteit alom natuurlijk. En dat moet het ook zijn voor de jonge jeugdspelertjes, spelplezier boven alles! Kom ook eens vrijblijvend langs op maandag en/of woensdag van 17.30 – 18.30 uur bij fc Harlingen en ervaar het plezier en gezelligheid.

 

Fc Harlingen JO9-1 nam het in de eerste bekerwedstrijd op tegen Oosterlittens JO9-1 en zaterdag reizen ze af naar Achlum en zullen daar de tweede en tevens de laatste bekerwedstrijd spelen tegen SJO Arum/Stormvogels’64 JO9.

 

 

Fc Harlingen JO10-1 nam het op tegen een sterk Marrum JO10-1 en voor zaterdag staat een uitwedstrijd tegen Tzummarum JO10-1 op het beker programma.

 

 

 

Fc Harlingen JO11/JO12

In Akkrum wist fc Harlingen JO11-1 de eerste bekerwedstrijd te winnen met 3-6. De tweede bekerwedstrijd, welke gespeeld werd tegen Zeerobben JO11-2, werd ook gewonnen door fc Harlingen, het werd 3-0. Aanstaande zaterdag ontvangen ze de Leeuwarder Zwaluwen JO11-2 thuis. Nieuw bij fc Harlingen is JO12. Zij spelen geen bekerwedstrijden en gaan 21 september van start met de reguliere competitie.

 

Fc Harlingen JO13

De eerste krachtmeting van het seizoen was in het voordeel van fc Harlingen JO13-1. Zij wisten met 5-3 te winnen van SC Franeker JO13-2.

 

 

Fc Harlingen JO15/MO15

Na een gewonnen oefenwedstrijd tegen Franeker stond Zeerobben JO15-2 als eerste tegenstander op het bekerprogramma voor JO15-1. Op het Oosterpark wist fc Harlingen met 1-4 te winnen. De tweede bekerwedstrijd met tegenstander Makkum JO15-1 werd ook vrij gemakkelijk gewonnen met 3-0. Fc Harlingen JO15-2 heeft besloten niet mee te doen aan de bekerwedstrijden. Zij beginnen 21 september met de reguliere competitie. Fc Harlingen MO15-1 kreeg er flink voor langs in de eerste bekerwedstrijd tegen SC Bolsward MO15-1. Het werd 10-0. Tijdens de tweede bekerwedstrijd, met tegenstander SC Franeker MO15-1, leek het erop dat de Harlingers de 3 punten “Inne buse” hadden. Waar ze in de eerste helft met een 2-0 voorsprong de rust ingingen, werd het na rust al snel 3-0. En als je dan denkt dat je achterover kunt leunen…. gaat het mis. Franeker deed er een schepje bovenop en dit resulteerde in 4 goals voor Franeker en zo werd de wedstrijd toch nog verloren met 3-4.

 

Fc Harlingen JO17/MO17

De eerste twee bekerwedstrijden voor fc Harlingen JO17-1 werden verloren. Respectievelijk met 3-1 van Zeerobben JO17-2 en 1-3 van SJO DFC JO17-1. Zaterdag de laatste bekerwedstrijd in Franeker tegen SC Franeker JO17-2. Ook fc Harlingen MO17-1 maakte een valse start door met 1-5 te verliezen van SWZ Boso Sneek MO17-1. Dinsdag 10 september reizen de meiden af naar Sneek om het op te gaan nemen tegen LSC MO17-1.

 

Fc Harlingen JO19

Na een prachtig bekerseizoen vorig jaar gaat het in dit nieuwe seizoen iets minder voor de mannen van JO19-1. In Minnertsga werd er nog gelijkgespeeld (1-1) tegen Minnertsga JO19-1 maar afgelopen zaterdag verloren de mannen in eigen huis met 0-9 van SDS JO19-1. Rest nog 1 bekerwedstrijd in en tegen Franeker JO19-2 alvorens de reguliere competitie aanbreekt.

 

 

Volledige jeugdprogramma:

Dinsdag 10 september, uit:

19.00 uur LSC 1890 MO17-1 – fc Harlingen MO17-1

 

Donderdag 12 september, uit:

18.30 uur Oosterlittens JO13-1 – fc Harlingen JO13-1

18.45 uur Oosterlittens JO8-1 – fc Harlingen JO8

 

Zaterdag 14 september, uit:

9.00 uur Makkum JO8-1 – fc Harlingen JO8-1

9.00 uur SJO Arum/Stormvogels’64 – fc Harlingen JO9-1

9.00 uur Tzummarum JO10-1 – fc Harlingen JO10-1

10.30 uur SC Bolsward MO17-1 – fc Harlingen MO17-1

13.15 uur SC Franeker JO17-2 – fc Harlingen JO17-1

15.00 uur SC Franeker JO19-2 – fc Harlingen JO19-1

 

Zaterdag 14 september, thuis:

9.30 uur fc Harlingen JO13-1 – St. SDS/Nijland JO13-1

10.30 uur fc Harlingen JO15-1 – St. Terschelling/AVV JO15-1

11.00 uur fc Harlingen MO15-1 – SWZ Boso Sneek MO15-1

11.15 uur fc Harlingen JO11-1 – Leeuwarder Zwaluwen JO11-2

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Politiek seizoen 2019/2020 van start!

10-09-2019

HARLINGEN - Het zomerreces is voorbij, afgelopen vrijdag is het politiek seizoen 2019/2020 geopend.

Vacature extern lid van de Rekenkamercommissie

10-09-2019

HARLINGEN - De gemeente Harlingen heeft een rekenkamercommissie die bestaat uit drie externe leden, onder wie een voorzitter.

Even voorstellen...

10-09-2019

HARLINGEN - Misschien herkent u ons wel van ons reclamebord op het oude Siersema pand of de twee bedrukte auto’s die door Harlingen rijden.

Reacties

Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier de Groot Atelier de Groot Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt De Lichtboei De Lichtboei Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Plus Lunenborg Plus Lunenborg Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Karsten Wonen Karsten Wonen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hema Harlingen Hema Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Dio Jurien Dio Jurien VVV Harlingen VVV Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Ons Food&Wine Ons Food&Wine ForHim Menswear ForHim Menswear
Atelier de Groot Atelier de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona VVV Harlingen VVV Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus BENG Evenementen BENG Evenementen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis