HOOP

HOOP

De Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij richt zich op het algemeen belang, door in brede zin oog te hebben voor zorg, welzijn en veiligheid. HOOP is een partij voor iedereen!
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517–212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

De kracht van de samenleving: Zorgen voor elkaar. Het CDA streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen. Wij zijn dichtbij en benaderbaar.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Harlingen blijft goed, wordt beter. Naar een bloeiend Harlingen!
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks: voor een groene en sociale gemeente. Het is tijd voor verandering. Voor nu en later.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Het belang voor onze stad en haar inwoners staat voor ons centraal, jullie belang is ons belang.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

08-12-2021

HARLINGEN - Het einde nadert voor dit voetbalseizoen.

Jeugdoverzicht fc Harlingen Fc Harlingen JO14-1 – fc Harlingen MO17-1: Vanwege afgelastingen gingen 2 wedstrijden niet door. Maar daar had de leiding van JO14 en MO17 wel een oplossing voor. Foto: E.c.A

Wie zijn er dit keer najaar kampioen? In ieder geval de JO8, zij slepen wederom de kampioenstitel in de wacht. Overige teams moeten nog 1 of 2 ronden spelen, daarmee zijn nog 6 punten te verdelen. Sinterklaas is nu weer naar Spanje vertrokken met alle Pieten, maar wilden jullie nog 1 keer mee laten genieten. En daarom middels een gedicht, weer een mooi jeugdoverzicht:

 

Fc Harlingen JO8/JO10

De jongens van JO8-1 zijn uitgespeeld, alle punten zijn verdeeld. Op naar de 3e fase in het voorjaar, nu eerst de winterstop in met elkaar. De uitwedstrijd van JO8-2 werd aangepast, en later ook nog eens afgelast. Hopelijk is iedereen komend weekend fit, want dan spelen ze tegen de JO8-7 van Blauw Wit. De jongens van JO10-1 namen het op tegen JO10-1 van Nijland, en kwamen al snel op achterstand. Maar niet getreurd want de Harlingers zette kracht, wat het team op gelijke stand bracht. In de rust even een kleine bespreking, maar de jongens vonden zelf dat het erg goed ging. Aan standen en uitslagen doet deze leeftijdsgroep niet. Het motto? Als iedereen maar geniet.  

 

Fc Harlingen JO11/JO12

Wanneer het doorgaan mag, neemt JO11-1 het op tegen Mulier JO11-1 zaterdag. Terwijl er tegen Bolsward gelijk werd gespeeld met 1 - 1, had fc Harlingen JO12-1 tegen SJO DFC JO12-2 geen probleem. Met 14 - 4 was het DFC wat bezweek. En reist JO12-1 zaterdag voor de allerlaatste wedstrijd af naar Sneek.

 

Fc Harlingen JO14-1

JO14-1 zou het tegen Nicator opnemen. Helaas had de tegenstander wat problemen. En daarom werd er een oefenwedstrijd georganiseerd. Dit werd door de spelers enorm gewaardeerd. Tegen de meiden van MO17-1 namen ze het op, en gaven de meiden met 8 –1 een flinke klop.

 

Fc Harlingen JO15-1

Het team van JO15-1 was al vroeg op pad. In Workum waar het team al om 8.45 uur het veld betrad. Helaas kwam fc Harlingen al vroeg op een 1 – 0 achterstand. Maar er bleek nog niks aan de hand. Want een corner van Jurre zette de keeper op het verkeerde been, en de bal belandde in de goal, het stond alweer 1 – 1. Maar wat fc Harlingen daarna ook probeerde, het was de keeper van Workum die alles keerde. Door 5 snelle uitbraken, wist Workum helaas wel doelpunten te maken.

 

Fc Harlingen JO17-1

Was er vorige week een foutje gemaakt? Had JO17-1 de competitie gestaakt? Nee hoor, de JO17-1 heeft nog 2 wedstrijden voor de boeg. De 1e is zaterdag in en tegen Noordbergum, een onbekende ploeg. Maar als fc Harlingen goed zijn best blijft doen, kunnen ze eindigen als kampioen!

 

De meisjes van fc Harlingen: MO11/MO13-15/MO17-1

De meisjes van MO11-1 hadden het erg zwaar in de competitie eerste klas. En kwamen er eigenlijk niet aan te pas. Maar ook voor deze meiden wacht straks na de winterstop, een nieuwe indeling, let maar op! De MO15-1 gaat lekker trainen zaterdag, en hoopt dat het na de winterstop ook weer wedstrijden voetballen mag. MO17-1 zou het thuis opnemen tegen LSC uit Sneek, maar ook deze tegenstander bezweek. Dan maar oefenen tegen de jongens van JO14, dit kan wel eens wat vaker misschien. Want vele broertjes en zusjes voetbalden nu tegen elkaar, met uiteindelijk JO14-1 als winnaar.

 

Programma:

Op naar komend weekend dan maar, want nog 2 competitie ronden en dan is het klaar. Dan gaan we de winterstop alweer tegemoet, en hopelijk brengt het voorjaar ons meer voorspoed. Een programma zaterdag, wel vrij summier. Maar reken maar dat er wordt gevoetbald met veel plezier! Want plezier dat hebben de jeugdteams wel onderling, niet alleen bij wedstrijden, ook bij de training. Ga ook lekker voetballen bij fc Harlingen zeggen Sinterklaas en zijn Pieten, want bij fc Harlingen is het altijd genieten!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De Waddenrobkes

08-12-2021

HARLINGEN - Normaal gesproken had het er heel anders uit gezien.

Nieuwjaarsduik Harlingen 2022 afgelast

08-12-2021

HARLINGEN - Sinds 2018 organiseert Lionsclub Franeker Harlingen de Nieuwsjaarsduik op het Harlingerstrand bij de Westerzeedijk.

Jeugdjournaal Zeerobben

08-12-2021

HARLINGEN - Het is elke week maar weer afwachten of je wel of niet moet voetballen.

Reacties