Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Harlingen

Heerlijk Harlingen

Van 11 t/m 13 september 2020 verandert de Dokkade/Nieuwe Willemskade weer in een culinair walhalla. Volop verwennerij, genieten van (live) muziek en de mooiste blik op zee!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

10-09-2019

HARLINGEN - De jeugd is weer los bij fc Harlingen en dit was goed te zien afgelopen weekend.

Jeugdoverzicht fc Harlingen In de wedstrijd tegen Zeerobben JO15-2 stak fc Harlingen JO15-1 er met kop en schouders bovenuit.

Het was een drukte van belang op de velden van fc Harlingen maar alles verliep volgens plan. Veel lachende gezichten, veel publiek en mooie uitslagen. De vele vrijwilligers stroopten de mouwen weer gezamenlijk op en daar is de club ontzettend trots op. Alle jeugdteams zijn voorzien van leiders en trainers en de diverse groepsapps draaien inmiddels op volle kracht. Kortom: het seizoen is begonnen bij fc Harlingen en het gaat weer een prachtig seizoen worden! Voor degene die het gemist hebben, geen nood. In het kort zijn hier de uitslagen te lezen:

 

Fc Harlingen JO8, JO9, JO10

Bij deze leeftijdscategorie worden de uitslagen en standen niet bij gehouden door de KNVB. Maar alle 3 teams deden het fantastisch dit weekend. Fc Harlingen JO8-1 speelde thuis tegen Zeerobben JO8-2 en donderdag reizen ze af naar Oosterlittens voor de tweede bekerwedstrijd. Vervolgens hebben ze zaterdag ook een uitwedstrijd en die is in en tegen Makkum JO8-1. Een leuk filmpje van fc Harlingen JO8-1 zie je onderaan dit artikel.

 

Andere kant op, andere kant op! De JO8 van fc Harlingen trapte zaterdag voor de allereerste keer af en een spelertje zag maar 1 ding, het doel! Hij stormde erop en zou weleens het mooiste doelpunt van de hele wereld gaan scoren. Ware het niet dat hij op zijn eigen goal afstormde... Hilariteit alom natuurlijk. En dat moet het ook zijn voor de jonge jeugdspelertjes, spelplezier boven alles! Kom ook eens vrijblijvend langs op maandag en/of woensdag van 17.30 – 18.30 uur bij fc Harlingen en ervaar het plezier en gezelligheid.

 

Fc Harlingen JO9-1 nam het in de eerste bekerwedstrijd op tegen Oosterlittens JO9-1 en zaterdag reizen ze af naar Achlum en zullen daar de tweede en tevens de laatste bekerwedstrijd spelen tegen SJO Arum/Stormvogels’64 JO9.

 

 

Fc Harlingen JO10-1 nam het op tegen een sterk Marrum JO10-1 en voor zaterdag staat een uitwedstrijd tegen Tzummarum JO10-1 op het beker programma.

 

 

 

Fc Harlingen JO11/JO12

In Akkrum wist fc Harlingen JO11-1 de eerste bekerwedstrijd te winnen met 3-6. De tweede bekerwedstrijd, welke gespeeld werd tegen Zeerobben JO11-2, werd ook gewonnen door fc Harlingen, het werd 3-0. Aanstaande zaterdag ontvangen ze de Leeuwarder Zwaluwen JO11-2 thuis. Nieuw bij fc Harlingen is JO12. Zij spelen geen bekerwedstrijden en gaan 21 september van start met de reguliere competitie.

 

Fc Harlingen JO13

De eerste krachtmeting van het seizoen was in het voordeel van fc Harlingen JO13-1. Zij wisten met 5-3 te winnen van SC Franeker JO13-2.

 

 

Fc Harlingen JO15/MO15

Na een gewonnen oefenwedstrijd tegen Franeker stond Zeerobben JO15-2 als eerste tegenstander op het bekerprogramma voor JO15-1. Op het Oosterpark wist fc Harlingen met 1-4 te winnen. De tweede bekerwedstrijd met tegenstander Makkum JO15-1 werd ook vrij gemakkelijk gewonnen met 3-0. Fc Harlingen JO15-2 heeft besloten niet mee te doen aan de bekerwedstrijden. Zij beginnen 21 september met de reguliere competitie. Fc Harlingen MO15-1 kreeg er flink voor langs in de eerste bekerwedstrijd tegen SC Bolsward MO15-1. Het werd 10-0. Tijdens de tweede bekerwedstrijd, met tegenstander SC Franeker MO15-1, leek het erop dat de Harlingers de 3 punten “Inne buse” hadden. Waar ze in de eerste helft met een 2-0 voorsprong de rust ingingen, werd het na rust al snel 3-0. En als je dan denkt dat je achterover kunt leunen…. gaat het mis. Franeker deed er een schepje bovenop en dit resulteerde in 4 goals voor Franeker en zo werd de wedstrijd toch nog verloren met 3-4.

 

Fc Harlingen JO17/MO17

De eerste twee bekerwedstrijden voor fc Harlingen JO17-1 werden verloren. Respectievelijk met 3-1 van Zeerobben JO17-2 en 1-3 van SJO DFC JO17-1. Zaterdag de laatste bekerwedstrijd in Franeker tegen SC Franeker JO17-2. Ook fc Harlingen MO17-1 maakte een valse start door met 1-5 te verliezen van SWZ Boso Sneek MO17-1. Dinsdag 10 september reizen de meiden af naar Sneek om het op te gaan nemen tegen LSC MO17-1.

 

Fc Harlingen JO19

Na een prachtig bekerseizoen vorig jaar gaat het in dit nieuwe seizoen iets minder voor de mannen van JO19-1. In Minnertsga werd er nog gelijkgespeeld (1-1) tegen Minnertsga JO19-1 maar afgelopen zaterdag verloren de mannen in eigen huis met 0-9 van SDS JO19-1. Rest nog 1 bekerwedstrijd in en tegen Franeker JO19-2 alvorens de reguliere competitie aanbreekt.

 

 

Volledige jeugdprogramma:

Dinsdag 10 september, uit:

19.00 uur LSC 1890 MO17-1 – fc Harlingen MO17-1

 

Donderdag 12 september, uit:

18.30 uur Oosterlittens JO13-1 – fc Harlingen JO13-1

18.45 uur Oosterlittens JO8-1 – fc Harlingen JO8

 

Zaterdag 14 september, uit:

9.00 uur Makkum JO8-1 – fc Harlingen JO8-1

9.00 uur SJO Arum/Stormvogels’64 – fc Harlingen JO9-1

9.00 uur Tzummarum JO10-1 – fc Harlingen JO10-1

10.30 uur SC Bolsward MO17-1 – fc Harlingen MO17-1

13.15 uur SC Franeker JO17-2 – fc Harlingen JO17-1

15.00 uur SC Franeker JO19-2 – fc Harlingen JO19-1

 

Zaterdag 14 september, thuis:

9.30 uur fc Harlingen JO13-1 – St. SDS/Nijland JO13-1

10.30 uur fc Harlingen JO15-1 – St. Terschelling/AVV JO15-1

11.00 uur fc Harlingen MO15-1 – SWZ Boso Sneek MO15-1

11.15 uur fc Harlingen JO11-1 – Leeuwarder Zwaluwen JO11-2

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Politiek seizoen 2019/2020 van start!

10-09-2019

HARLINGEN - Het zomerreces is voorbij, afgelopen vrijdag is het politiek seizoen 2019/2020 geopend.

Vacature extern lid van de Rekenkamercommissie

10-09-2019

HARLINGEN - De gemeente Harlingen heeft een rekenkamercommissie die bestaat uit drie externe leden, onder wie een voorzitter.

Even voorstellen...

10-09-2019

HARLINGEN - Misschien herkent u ons wel van ons reclamebord op het oude Siersema pand of de twee bedrukte auto’s die door Harlingen rijden.

Reacties

Plaats uw familiebericht op Harlingenboeit.nl

Wo 29 april
t/m
Ma 31 augustus
Wo 1 juli
t/m
Zo 30 augustus
Wo 1 juli
t/m
Ma 31 augustus
Wo 1 juli
t/m
Ma 31 augustus
Vr 3 juli
t/m
Wo 30 september
Za 4 juli
t/m
Zo 25 oktober
Zo 5 juli
t/m
Zo 25 oktober
Bekijk de volledige agenda
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hotel Restaurant Zeezicht Hotel Restaurant Zeezicht VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Food 80/20 Food 80/20 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Greenart Production Greenart Production Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Plus Lunenborg Plus Lunenborg Karsten Wonen Karsten Wonen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Ons Food&Wine Ons Food&Wine Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen De Lichtboei De Lichtboei IJssalon Min12 IJssalon Min12 Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus
Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Greenart Production Greenart Production Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Food 80/20 Food 80/20 Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Lichtboei De Lichtboei Hubo-Faber Hubo-Faber Copini Opticiëns Copini Opticiëns VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Broodje Nuchter Broodje Nuchter Visie Events Visie Events Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Zensa Moda Zensa Moda