De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

18-11-2020

HARLINGEN - Even over afgelopen weekend…

Jeugdoverzicht fc Harlingen UEFA Europa League Toernooi, gemaakt door E.c.A

Want wat was het weer een feest op de velden bij fc Harlingen! FANTASTISCH! De dag begon om 10.00 uur met 2 toernooien tegelijk. Kan dat dan?!? Hoor ik u denken? Jazeker kan dat! En in de middag waren de oudere jeugdleden aan de beurt. Een klein overzichtje:

 

Panna K.O. Toernooi

De begeleiding van fc Harlingen JO11-1 organiseerde een Panna K.O. toernooi voor de spelers en met die prachtige pannakooi is dat natuurlijk een geweldig initiatief van de leiders. De kinderen werden “gehusseld” zodat er duo’s ontstonden en kon het 2 tegen 2 toernooi van start gaan. Halverwege de wedstrijdjes werd er nog getrakteerd op heerlijke oliebollen van niemand minder dan Sieb’s Oliebollen. Na een spannende finale bleken Mattheo en Frederick net niet te kunnen tippen aan het spel van Jens en Järvi welke de eerste plaats wisten te bemachtigen.

 

Jesper, Lucas, Bryan, Rutger, Mike, Jinne, Thije, Luuk, Mattheo, Frederick, Jens en Järvi, het waren stuk voor stuk allemaal prijswinnaars bij het Panna K.O. Toernooi bij fc Harlingen JO11-1. Foto E.c.A.

 

UEFA Europa League Toernooi JO13, MO15 en JO15

De eerste ronde van het UEFA Europa League Toernooi, een gemixt bekertoernooi waar teams van JO13, MO15 en JO15 aan deel namen, ging stipt om 10 uur van start. De spelers waren in teams verdeeld die zich moesten kwalificeren voor de groepsfase. Elk team speelde elke kwalificatieronde tegen een ander team zodat iedereen tegen elkaar kon spelen. Het was zeker spannend want na alle wedstrijden gespeeld te hebben stonden er 3 teams op een gedeelde 1e plaats. Doelsaldo moest bepalen welke club doorging na de groepsfase van de UEFA Europa League. Bij de uitslagen waren geen hoge verschillen en dat maakte het zeer spannend. Mede door alle vrijwilligers, scheidsrechters en begeleiders werd het een zeer succesvolle ochtend. Én niet te vergeten: de sponsoren Teerling BV (Gerookte Zalm en Oliebollen) en Koornstra Wadgarnalen (broodje garnalen) die zorgden voor de heerlijke versnaperingen.

 

Age de Eenhoorn Toernooi

‘s Middag was het de beurt aan de oudere jeugdleden. De tweede ronde van het “Age de Eenhoorn” Toernooi werd gespeeld waar de teams van JO17 en JO19 aan mee doen. Age de Eenhoorn himself is trouwens nog niet gespot tijdens de wedstrijdjes. Hopelijk is hij er komend weekend wel bij want dan wordt de laatste ronde gespeeld en aansluitend zal dan de prijsuitreiking volgen.

 

Carrouseltraining

Alle meiden van fc Harlingen (en dat waren er nogal wat) kregen onder leiding van Ingrid Hoekstra en Elina Brouwer carrousel training. Met de hulp van Klaas Schoot, Julia IJdema, Mark Koornstra en Ashley Nauta werden 5 verschillende onderdelen afgewerkt door alle meiden. En of de meisjes nu 5 of 15 jaar waren, ze hadden allemaal hun eigen kwaliteiten.

 

 

Ook meedoen?

Kinderen die niet lid zijn van fc Harlingen kunnen ten alle tijden langskomen om doordeweeks mee te trainen. Juist nú is het de perfecte mogelijkheid om als kind het voetbal bij fc Harlingen te ontdekken. Alle competities liggen momenteel stil dus dit is dé kans om lekker mee te trainen. Je dient je wel eerst (door je ouders/verzorgers) aan te melden bij jeugdvoorzitter Hilko Mulder via jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nl . Ook voor meer informatie kun je bij Hilko terecht.

 

Dit weekend bij fc Harlingen

Vanaf 10.00 uur start de tweede ronde van het UEFA Europa League Toernooi dat in het teken zal staan van de groepsfase wedstrijden. Vanaf 13.00 uur start de finaleronde van het Age de Eenhoorn Toernooi. En het kan zomaar zijn dat de jongste jeugd (JO8, JO9 en JO10) ook nog in actie komen… naja, volg onze socials zoals Facebook, Instagram en Twitter zodat je als eerste op de hoogte bent van het laatste nieuws bij fc Harlingen!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Razende Roeland gaat er weer vol tegen aan

18-11-2020

HARLINGEN - Donderdagavond en de klok slaat negen het is weer tijd om je metal vitamine op te halen bij Omroep RSH.

De chartervaart en de vijftien miljoen

18-11-2020

HARLINGEN - Wrede tijden, maar BBZ knokt voor achterban.

HMHC Nieuws

18-11-2020

HARLINGEN - Oudere jeugd HMHC speelde onderlinge wedstrijden.

Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires The Shamrock The Shamrock Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Omdraai De Omdraai Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Food 80/20 Food 80/20 Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Haarmode Cats Haarmode Cats Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Lichtboei De Lichtboei Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
De Omdraai De Omdraai Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zensa Moda Zensa Moda Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats Plus Lunenborg Plus Lunenborg Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot The Shamrock The Shamrock