Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Binnen 2019

Heerlijk Binnen 2019

20, 21 & 22 april wordt het Entrepotgebouw weer één groot culinair Foodwalhalla!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Jawel, lieve PLUS klanten. Van zondag 24 februari t/m zaterdag 20 april kun je sparen voor vijf Fabeltjeskrant handpoppen!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

26-05-2018

HARLINGEN - Afgelopen week werden er weer aardig wat inhaalwedstrijden gespeeld.

Jeugdoverzicht fc Harlingen Door met 3-1 te winnen van Franeker komt fc Harlingen JO15-1 op een gedeelde 1e plaats.Foto: E. Attema.

Hieronder een klein verslag van zowel de teams die afgelopen zaterdag hebben gevoetbald afgelopen weekend als de teams die deze week nog inhaalwedstrijden hadden.

 

Fc Harlingen JO7/JO9

De uitslagen en standen worden bij deze leeftijdscategorieën niet weergegeven door de KNVB. U kunt dus het beste zelf even komen kijken hoe deze groepen jongens en meisjes het ervan af brengen. Op kleine veldjes strijden ze elke week weer tegen elkaar en hoe jong ze ook zijn, ook zij voetballen zowel thuis als uitwedstrijden en zo wennen ook deze jonge kinderen langzaam aan het “echte” voetbal. Heeft u een jong voetballertje thuis? Laat hem/haar gratis meetrainen bij fc Harlingen. De JO9-1 spelen om 9.00 hun laatste thuiswedstrijd. Tegenstanders zijn Scharnegoutum ’70.

 

Fc Harlingen JO11

Fc Harlingen JO11-1 won de wedstrijd in Hardegarijp met 3-5. Afgelopen woensdag speelden zij in Leeuwarden tegen Blauw Wit ’34 JO11-2 en de jongens namen de 3 punten mee naar Harlingen. Het werd 2-7. De jongens van JO11-2 wisten met 6-1 te winnen van SJO Oudega/HJSC/Heeg en afgelopen woensdag werd er thuis tegen Zeerobben gestreden. Deze waren iets sterker als onze jongens en het werd 3-4. Donderdag 17 mei speelden de jongens van JO11-3 een nog in te halen thuiswedstrijd tegen SWZ Boso Sneek JO11-3 en dit bleek toch best een spannende wedstrijd waarbij de stand elke keer gelijk wordt getrokken. Gelukkig wist fc Harlingen op het laatst toch nog iets meer kracht in de benen te hebben om te scoren en werd het 5-3 voor de Harlingers. Lac Frisia JO11-14 bleek toch iets te sterk voor de jongens van JO11-4. Ze verloren thuis met 0-4. Zaterdag spelen ze hun laatste wedstrijd en reizen dan af naar Ferwerd om het op te gaan nemen tegen Wardy JO11-2.

 

Fc Harlingen JO13

De jongens van JO13-1 speelden eindelijk weer een wedstrijd. Deze keer was het in Berlikum en de jongens komen eerst achter te staan. Gelukkig trekken ze het al snel gelijk en na de rust lopen ze zelfs uit tot 1-3. Afgelopen woensdag speelden de jongens in een strijdvolle thuiswedstrijd gelijk tegen Oosterlittens JO13-1. Het werd 1-1. De jongens van fc Harlingen JO13-2 walsten letterlijk over de Oeverzwaluwen JO13-2 heen. Het werd 11-0. Maar ook tegen Franeker JO13-4 was het de ene goal na de andere goal en werd het uiteindelijk 1-11 voor de Harlingers. Met 28 punten staan de Harlingers bovenaan en ze hebben nog maar 1 wedstrijd te spelen. Deze zal zaterdag op Terschelling gespeeld gaan worden tegen AVV JO13-1. En wie weet komen ze als kampioenen weer terug! De JO13-3 won met dubbele cijfers (15-0) van Zeerobben JO13-5 en eindigen hiermee hun competitie op een derde plaats.

 

Fc Harlingen JO15

Het verschil tussen de nummer 1 en de nummer 2 is minimaal bij de JO15-1. En dus mogen de Harlingers geen punten laten liggen. Tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg werd het toch nog wel heel erg spannend maar fc Harlingen wist met 2-3 de wedstrijd winnend af te sluiten. Resten er nu nog 2 thuiswedstrijd voor de jongens. Afgelopen woensdag was de eerste en SC Franeker JO15-2 kwam op bezoek. Een spannende wedstrijd waarbij Harlingen aan het langste eind trok en met 3-1 wist te winnen. Fc Harlingen JO15-2 stond weer met frisse moed en veel plezier op het veld. Maar ook tegen Blauw Wit ’34 JO15-6 werd er niet gewonnen en de jongens blijven nog steeds op zoek zijn naar die felbegeerde 3 punten. Het werd 7-2 voor de Leeuwarders. Zaterdag de allerlaatste wedstrijd voor de jongens. SWZ Boso Sneek JO15-3 komt dan op bezoek en de wedstrijd begint om 12.30 uur.

 

Fc Harlingen JO17

Voor de mannen van JO17-1 was het afgelopen zaterdag prijsschieten in Oudemirdum. Tegen NOK JO17-1 werd het 0-13. Aanstaande zaterdag een thuiswedstrijd voor de jongens. Om 14.30 uur gaan ze de strijd aan tegen de koploper QVC JO17-1.

 

Fc Harlingen JO19

Donderdag speelden de mannen thuis een inhaalwedstrijd tegen St. IJVC/Blauwhuis JO19-1 en het werd 2-2.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Kunst uit Harlingen en Haarlem in Koudum

26-05-2018

HARLINGEN - Van 31 mei tot 24 juli exposeert Jet Twijnstra uit Harlingen haar keramiek in Galerie Lytse Skientme in Koudum.

Fotoclub Focus foto van de maand mei

26-05-2018

HARLINGEN - Het thema van fotoclub Focus was de gulden snede/regel van derden.

Eindelijk Zomer: Travelite bij Faber Lederwaren

26-05-2018

HARLINGEN - Je vakantie begint bij Faber Lederwaren!

Reacties

Hema Harlingen Hema Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen Visie Events Visie Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Atelier de Groot Atelier de Groot Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt De Lichtboei De Lichtboei Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas ForHim Menswear ForHim Menswear Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Plus Lunenborg Plus Lunenborg Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe BENG Evenementen BENG Evenementen Dio Jurien Dio Jurien Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns Fotografie Dorus Fotografie Dorus Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Ons Food&Wine Ons Food&Wine
HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Plus Lunenborg Plus Lunenborg Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Lichtboei De Lichtboei IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier de Groot Atelier de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad