De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

11-11-2020

HARLINGEN - Een mini-mixtoernooi bij de jongste jeugd van fc Harlingen en de eerste ronde van de Age de Eenhoorn Cup bij de oudste jeugd.

Jeugdoverzicht fc Harlingen Spelers uit de JO17-1, JO17-2 en JO19-1 worden de komende 3 weekenden gemixt en zullen in een onderling toernooi gaan strijden om de Age de Eenhoorn Cup. Foto: E.c.A

Het lijkt inmiddels bijna normaal te worden om op zaterdag leuke toernooitjes te houden maar dat is het zeker niet! De kinderen horen natuurlijk wedstrijden te spelen tegen andere clubs maar ja...we weten inmiddels wel hoe het zit toch? Dat de kinderen geen wedstrijdjes kunnen spelen ligt in ieder geval niet aan de leiders en trainers. Zij doen er alles aan om de kinderen lekker te laten voetballen. Zo ook afgelopen week...

 

Fc Harlingen JO8, JO9, JO10

JO8 speelt, vanwege de jonge leeftijd van de kinderen, geen competitiewedstrijden en traint gewoon lekker elke woensdag. Hier ontdekken de kinderen het plezier van het voetballen zonder druk. Afgelopen zaterdag deden ze mee met een mixtoernooi en werden ze gemengd met de spelertjes van JO9-2. Op kleine veldjes namen ze het onderling tegen elkaar op. Na een paar gespeelde wedstrijdjes was er een welverdiende ranja pauze. Lang duurde deze pauze echter niet want ze wilden snel weer terug naar de bal. En dat gebeurde. Er werden om de beurt penalty's genomen waar uiteindelijk 2 winnaars uitrolden. Wát een plezier! Na de penalty's weer door met nog 2 wedstrijdjes en toen was de tijd alweer om. Op het andere veld speelden JO9-1 en JO10 in gemengde teams ook onderlinge wedstrijdjes. Deze veldjes waren al wat groter want ja, deze teams spelen normaal gesproken wel competitiewedstrijden. En dat is goed te zien! (H)eerlijk strijdlustig, vol passie maar sportieve wedstrijdjes speelden ze. Filmpjes zijn te vinden op onze Facebook en Instagram pagina.

 

Fc Harlingen JO11/J(M)O12

In een eerder gespeelde oefenwedstrijd werden beide teams gemengd en zo ontstonden er twee gelijkwaardige teams. Maandagavond werd er voor de tweede keer geoefend maar nu werden de eigen teams behouden. Duidelijk verschil in sterkte natuurlijk, JO11-1 ging er met de winst vandoor, maar de sfeer bleef goed. Binnenkort revanche!

  

Fc Harlingen JO13/J(M)O15

Fc Harlingen organiseert de komende weekenden voor eigen jeugdleden onder 13 tot en met onder 15 de UEFA Europa League. Teams worden gevormd door een “strenge” selectie van scouts bij de organisatie UEFA fc Harlingen. Op basis van Skill-index worden er evenwichtige teams gevormd die zullen zorgen voor een spannend bekertoernooi.

 

Fc Harlingen JO17/JO19

Een toernooi welke vernoemd is naar Age de Eenhoorn? Dit heeft enige uitleg nodig. Age de Eenhoorn is afgelopen zomer geboren en sindsdien niet meer weg te slaan als mascotte bij fc Harlingen. Hij heeft al vele wedstrijden bijgewoond en “men” had nu bedacht om dit toernooi te vernoemen naar Age de Eenhoorn. Het is een individueel toernooi waarbij er 3 weken lang op zaterdag middag in gemengde teams onderling gestreden wordt voor de winst. En elke week in andere verrassende team samenstellingen.

 

Dit weekend bij fc Harlingen

Ook voor dit weekend staat er weer genoeg op de agenda voor de jeugdleden. De JO11-1 speelt een pannatoernooi, de eerste ronde van de UEFA Europa League bij JO13 t/m J(M)O15 gaat van start en bij de JO17/JO19 wordt de tweede ronde van het Age de Eenhoorn Cup gespeeld. Alsof dat nog niet genoeg is krijgen alle meiden (van 5 t/m 17 jaar) van fc Harlingen ’s middags carrousel training. Bij fc Harlingen zijn de jeugdleden dus nog lang niet uitgespeeld. Als eerste het laatste nieuws over fc Harlingen lezen? Volg ons via Facebook, Instagram en Twitter of kijk voor meer informatie op onze website www.fc-harlingen.nl.

 

Foto's: E.a.c

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Week tegen Kindermishandeling: kom in actie als je kindermishandeling vermoedt

11-11-2020

HARLINGEN - Jaarlijks zijn minimaal 90.000 kinderen in Nederland slachtoffer van tenminste één vorm van kindermishandeling.

Gratis cadeaukaart bij Expert Harlingen!

11-11-2020

HARLINGEN - Alléén deze week geven wij bij Expert Harlingen nog cadeaukaarten met een waarde tot wel €200,- weg!

Razende Roeland raast door!

11-11-2020

HARLINGEN - Donderdagavond 21.00 uur is er op Omroep RSH weer een nieuwe uitzending van het programma Razende Roeland, waar jij je wekelijkse Metal vitamine weer krijgt.

Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Karsten Wonen Karsten Wonen Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje The Shamrock The Shamrock Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Omdraai De Omdraai Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Hubo-Faber Hubo-Faber Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen
Food 80/20 Food 80/20 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Lichtboei De Lichtboei Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hubo-Faber Hubo-Faber HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt BENG Evenementen BENG Evenementen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation