Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

25-11-2022

HARLINGEN - De jeugdleden maar ook het publiek trotseerden afgelopen weekend de kou!

Jeugdoverzicht fc Harlingen Tegen St. Annaparochie moet je altíjd aan de bak, fc Harlingen JO19-1 wist dit maar kwam tóch achter te staan. Foto: E.c.A

Een klein overzichtje van de jongens- én meisjes teams van fc Harlingen:

 

Fc Harlingen JO8-JO9

De jongens en meisjes van JO9-2 lieten het thuispubliek weer zien waarvoor ze op voetbal zitten. Goals en plezier maken met z'n allen! JO9-1 redde het net niet op in en tegen SC Bolsward. Zaterdag mogen ze weer lekker thuis spelen.

 

Pietentraining voor de spelertjes van fc Harlingen JO8 en JO9

Wat een feest was het afgelopen woensdag voor de jeugdleden van JO8 en JO9. Zij kregen Pietentraining en werkten diverse onderdelen af. Zo werd er flink geoefend op het onderdeel “de bal in de schoorsteen gooien” en “pakjes van het dak schieten”. Maar er waren meerdere onderdelen die de kinderen aflegden. Sinterklaas had gehoord van de Pietentraining bij fc Harlingen en stuurde er direct een aantal Voetbalpieten naartoe. Nadat de oefeningen allemaal succesvol afgerond waren, kregen alle kinderen een Pietendiploma uitgereikt.

 

 

Na de ranja en de pepernoten werden de kadootjes opgezocht. Sponsorpiet had bij Speelgoed groothandel Van der Meulen kadootjes geregeld en had de zakken goed verstopt! Eenmaal gevonden, begon het uitdelen en na de groepsfoto gingen de kinderen zichtbaar vermoeid maar erg voldaan richting huis.

 

Fc Harlingen JO11-JO12

Tegen het sterke St. Annaparochie JO11-1 pakte fc Harlingen JO11-1 hun eerste punt! De wedstrijd van JO12-1 werd helaas op vrijdagavond afgelast door de tegenstander. Op naar zaterdag, dan spelen ze thuis tegen SC Franeker JO12-2.

 

Fc Harlingen JO14-JO15

Zoals altijd heeft JO14-1 aan het begin even een kwartiertje nodig om op te warmen. Maar als ze dan eenmaal warm zijn dan gaan ze ervoor! Van 1-3 achter naar 3-3 en in de tweede helft uitlopen naar een 8-4 overwinning op SC Bolsward JO14-2. In Sneek nam JO15-1 het op tegen ONS Sneek JO15-2 en wist deze overtuigend te winnen met 1-8.

 

Fc Harlingen JO17-JO19

JO17-1 verloor met 0-8 van de L’warder Zwaluwen JO17-1 en ook JO19-1 lukte het niet om te scoren tegen St. Annaparochie JO19-1. Het duel eindigde in 1-0.

 

Fc Harlingen MO13-MO15-MO17

De wedstrijd van MO13-1 werd door de tegenstander afgelast. MO15-1 won zeer overtuigend van Leovardia MO15-1, het werd 0-5. En MO17-1 verloor met 0-1 van St. Annaparochie MO17-1.

 

Komend weekend gaat ronde vijf van de reguliere competitie van start en is de zaterdag weer rijkelijk gevuld met topvoetbal! En zoals altijd bij fc Harlingen, de vele vrijwilligers staan weer klaar voor een dag strijd, sportiviteit, plezier en gezelligheid! Welk team ga JIJ aanmoedigen?

 

Jeugdprogramma fc Harlingen

Zaterdag 26 november, THUIS

09.00 uur fc Harlingen JO9-1 – SC Franeker JO9-1

09.00 uur fc Harlingen MO15-1 – St. Annaparochie MO15-1

11.30 uur fc Harlingen JO12-1 – SC Franeker JO12-2

14.00 uur fc Harlingen JO19-1 – GAVC JO19-1

 

Zaterdag 26 november, UIT:

08.30 uur Blauw Wit JO9-3 – fc Harlingen JO9-2

08.45 uur Zeerobben JO11-2 – fc Harlingen JO11-1

08.45 uur Workum JO14-1 – fc Harlingen JO14-1

09.30 uur Leovardia MO13-1 – fc Harlingen MO13-1

10.00 uur SJO AVC/Tzummarum MO17-1 – fc Harlingen MO17-1

10.20 uur Zeerobben JO15-3 – fc Harlingen JO15-1

10.30 uur S.C. Stiens JO17-1 – fc Harlingen JO17-1

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De Skûle Wordfeudcompetitie

25-11-2022

HARLINGEN - In december 2022 gaan we weer van start met een nieuwe editie van Wordfeudcompetitie De Skûle.

ZV De Vikings zwemmen sterke 2de competitieronde

25-11-2022

HARLINGEN - In het Kalverdijkje te Leeuwarden was zwemvereniging Orca de gastheer voor de 2de competitieronde van de A-klasse Regio Noord.

Fc Harlingen ontvangt vv Warga en Pupil van de Week Rudmer trapt af!

25-11-2022

HARLINGEN - Afgelopen zondag deed fc Harlingen goede zaken in Nij Beets door Blue Boys met 3-1 te verslaan.

Reacties

Wellheat Shop Wellheat Shop Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen
Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Haarmode Cats Haarmode Cats Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten