TSRH2018

TSRH2018

’s Werelds grootste traditionele Tall Ships varen op vrijdag 3 augustus Harlingen binnen en zijn daar t/m maandag 6 augustus te bewonderen.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
1 juni 2018

1 juni 2018

Harlingen Open Golf: een uniek sportevenement! Hét golftoernooi voor liefhebbers van de golfsport met hart voor Harlingen.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

14-05-2018

HARLINGEN - De meivakantie zorgde voor prachtig weer maar ook voor veel afgelaste wedstrijden.

Komende week zullen er dan ook aardig wat inhaalwedstrijden gespeeld gaan worden. Hieronder een klein verslag van zowel de teams die hebben gevoetbald afgelopen weekend als de teams die deze week nog inhaalwedstrijden hebben.

 

Fc Harlingen JO7/JO9

De uitslagen en standen worden bij deze leeftijdscategorieën niet weergegeven door de KNVB. U kunt dus het beste zelf even komen kijken hoe deze groepen jongens en meisjes het er van af brengen. Op kleine veldjes strijden ze elke week weer tegen elkaar en hoe jong ze ook zijn, ook zij voetballen zowel thuis als uitwedstrijden en zo wennen ook deze jonge kinderen langzaam aan het “echte” voetbal. Heeft u een jong voetballertje thuis? Laat hem/haar gratis meetrainen bij fc Harlingen. De allerjongste jeugd, JO7-1, spelen hun onderlinge partijtjes dit weekend in Minnertsga.  Om 9.00 uur spelen de kinderen van JO9-2 in een thuiswedstrijd tegen De Walde JO9-1. De JO9-1 spelen om 9.00 in Sneek tegen Waterpoort Boys JO9-1.

 

Fc Harlingen JO11

Bij de jeugd van de JO11 kwamen er slechts 2 teams in actie. De jongens van JO11-2 namen het in Witmarsum op tegen de koploper Mulier JO11-1 en het werd 8-2. Ook de JO11-4 kwam met verlies thuis. In Dronrijp verloren de jongens tegen SJO DFC JO11-2 met 4-3. Donderdag 17 mei spelen de jongens van JO11-3 een nog in te halen thuiswedstrijd tegen SWZ Boso Sneek JO11-3 en de wedstrijd begint om 18.30 uur.

 

Fc Harlingen JO13

Bij de jeugd onder de 13 had alleen JO13-3 een wedstrijd. Op Vlieland werd er 13-6 verloren tegen VSV’31 JO13-1. Woensdag 16 mei spelen de jongens van JO13-3 om 19.00 uur in Sexbierum tegen AVC JO13-2. Fc Harlingen JO13-2 speelt woensdag eveneens een uitwedstrijd en reizen af naar Franeker. Om 19.00 uur nemen ze het op tegen SC Franeker JO13-4.

 

Fc Harlingen JO15

Het verschil tussen de nummer 1 en de nummer 2 is minimaal bij de JO15-1. En dus mogen de Harlingers geen punten laten liggen. Op woensdag 16 mei zal er een inhaalwedstrijd tegen Eastermar JO15-1 in Eastermar plaatsvinden. Hopelijk komen ze met de 3 punten terug en behouden ze de eerste plaats. De wedstrijd begint om 19.00 uur. Fc Harlingen JO15-2 stond weer met frisse moed en veel plezier op het veld. Maar ook tegen St. SDS/Nijland JO15-2 werd er niet gewonnen en de jongens blijven nog steeds op zoek zijn naar die felbegeerde 3 punten. Het werd 7-0.

 

Fc Harlingen JO17

Voor de mannen van JO17-1 staat er dinsdag 15 mei een thuiswedstrijd op het programma tegen SC Franeker JO17-3. De wedstrijd begint om 19.00 uur.

 

Fc Harlingen JO19

De mannen van JO19-1 verloren in Dronrijp tegen SDO DFC JO19-1 met 4-0. Donderdag een inhaalwedstrijd en die spelen ze thuis om 19.15. Tegenstanders zijn dan St. IJVC/Blauwhuis JO19-1.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Actieplan Broedvogels Waddenzee kan in werking

14-05-2018

HARLINGEN - Het gaat slecht met veel broedvogels van de Waddenzee.

Fc Harlingen meiden en vrouwen

14-05-2018

HARLINGEN - Van de dames/meiden afdeling bij fc Harlingen kwamen alleen de VR1 in actie vorige week.

Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen week 19 - 2018

14-05-2018

HARLINGEN - Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen in een handig overzicht.

Reacties

Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Haarmode Cats Haarmode Cats Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hubo-Faber Hubo-Faber Almamater Almamater Karsten Wonen Karsten Wonen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Vogelaar Audio Vogelaar Audio BENG Evenementen BENG Evenementen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Atelier de Groot Atelier de Groot Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns Ons Food&Wine Ons Food&Wine De Lichtboei De Lichtboei Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Dio Jurien Dio Jurien Hema Harlingen Hema Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen
Atelier de Groot Atelier de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hubo-Faber Hubo-Faber Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda