HOOP

HOOP

De Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij richt zich op het algemeen belang, door in brede zin oog te hebben voor zorg, welzijn en veiligheid. HOOP is een partij voor iedereen!
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517–212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

De kracht van de samenleving: Zorgen voor elkaar. Het CDA streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen. Wij zijn dichtbij en benaderbaar.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Naar een bloeiend Harlingen!
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Het belang voor onze stad en haar inwoners staat voor ons centraal, jullie belang is ons belang.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

10-11-2021

HARLINGEN - Een prachtig voetbalweekend hebben de jeugdleden van fc Harlingen achter de rug. En de toeschouwers mochten gelukkig zonder problemen langs de lijn staan.

Jeugdoverzicht fc Harlingen Fc Harlingen JO11-1: Het team van trainer Hessel Faber doet het goed! De jongens van fc Harlingen JO11-1 namen het in een thuiswedstrijd op tegen Oosterlittens. Foto: E.c.A

Een klein overzichtje:

 

Fc Harlingen JO8/JO10

Workum JO8-1 kwam het zaterdag in Harlingen opnemen tegen JO8-1 en oh wat hebben de beide teams er een spannende strijd van gemaakt. Het nieuwe team bij fc Harlingen – de JO8-2 – speelde voor de allereerste keer een uitwedstrijd. In Stiens werd er heerlijk gevoetbald. Op een iets vroeger tijdstip dan normaal begon JO10-1 aan de thuiswedstrijd tegen ONS Sneek JO10-2. Nadat de eerste helft gespeeld was, waren de jongens wakker geschud en werd er met volle moed aan de tweede helft begonnen. De vele toeschouwers waren getuige van een zeer sportieve wedstrijd. 

 

Fc Harlingen JO11/JO12

De thuiswedstrijd tegen Oosterlittens kon fc Harlingen JO11-1 vrij gemakkelijk winnen, het werd 8-2. De JO12-1 deed er nog een schepje bovenop, zij wonnen van vv Nijland JO12-1 met 2-11.

 

Fc Harlingen JO14-1

Tegen de koploper spelen, dan weet je dat het wel eens zwaar kan gaan worden. Al twee keer eerder namen fc Harlingen JO14-1 en Arum/Stormvogels JO14-1 het tegen elkaar op en ook deze keer konden de Harlingers het niet te winnen. Het werd 2-4. Foto's van deze wedstrijd zie je onder aan deze pagina.

 

Fc Harlingen JO15-1

De Harlingers begonnen strijdlustig maar tot goed voetbal kwam het niet vandaag. De club uit Woudsend was fysiek groter en voetballend beter en dat was direct zichtbaar. Fc Harlingen JO15-1 verloor met 2-5. Foto's van deze wedstrijd zie je onder aan deze pagina.

 

Fc Harlingen JO17-1

Na een vrije speelronde hadden de jongens van JO17-1 er duidelijk weer veel zin in. Resultaat? Scherpte, kansen creëren, rust aan de bal en goed afmaken. Fc Harlingen wist maar liefst 5 maal te scoren tegen Blauw Wit'34 JO17-3. Eindstand 5-0. 

 

Fc Harlingen JO17-1 nam het in een doelpuntrijke thuiswedstrijd op tegen Blauw Wit'34 JO17-3. De ontlading na elk doelpunt blijft een feest om naar te kijken. Of het zaterdag ook zo zal gaan tegen dezelfde club maar dan de JO17-2 is afwachten. Het gaat dan om een bekerwedstrijd. Verliezen? Dan lig je eruit. Winnen betekend een ronde verder in het bekertoernooi. De jongens kennende zullen ze er alles aan doen om te winnen. Foto: E.v.S.

 

Fc Harlingen MO11/MO13/MO17-1

De meisjes van MO11-1 doen zo hun best. Toch konden ze niet op tegen een sterk Oosterlittens MO11-1. Het werd 1-4. MO13 wacht op de nieuwe indeling, zij gaan verder als MO15. Tot die tijd spelen de meiden oefenwedstrijden en gaan er per toerbeurt meisjes mee met andere teams. Fc Harlingen MO17-1 speelde een spijkerharde maar machtigmooie wedstrijd in Sneek tegen LSC 1890 MO17-1. Met een winst van 3-5 steken de meiden de 3 punten wederom “inne buse” en staan ze nog steeds ongeslagen bovenaan.

 

Programma:

Het blijft zaterdag stil bij fc Harlingen. Vanwege quarantaine verplichtingen zijn de wedstrijden van JO10 t/m JO12 uit voorzorg afgelast. Geen jeugdwedstrijden op het thuisfront. Beide teams van JO8 spelen uit en JO17-1 speelt zaterdag een bekerwedstrijd in Leeuwarden.

 

Zaterdag 13 november:

Uit

09:00 vv Sneek Wit Zwart JO8-1 - fc Harlingen JO8-1

09:30 SC Berlikum JO8-1 - fc Harlingen JO8-2

13.00 uur Blauw Wit'34 JO17-2 – fc Harlingen JO17-1 (bekerwedstrijd)

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

College brengt werkbezoek aan Ondernemend Harlingen

10-11-2021

HARLINGEN - Het college van burgemeester en wethouders brengt geregeld werkbezoeken aan bedrijven en organisaties.

Vergadering gemeenteraad vanavond online

10-11-2021

HARLINGEN - De gemeente Harlingen volgt ten aanzien van corona de richtlijnen van het RIVM.

Uit de schatkamer van... Bettie van Merode Quisenaerts

10-11-2021

HARLINGEN - Donderdag 11 november 2021 Uit de schatkamer van… met als gast Bettie van Merode Quisenaerts.

Reacties