De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdoverzicht fc Harlingen

04-11-2020

HARLINGEN - De jeugdleden bij fc Harlingen vermaken zich nog prima.

Jeugdoverzicht fc Harlingen Foto: E.c.A.

Nee er worden geen competitiewedstrijden gespeeld maar dat is overal het geval. Gelukkig blijven ze wel massaal in beweging en dat is alleen maar goed. Met oefenwedstrijden en mini onderlinge toernooitjes houden de jeugdtrainers en leiders de leden in beweging. Een klein overzichtje van de onderling gespeelde oefenwedstrijden:

 

Fc Harlingen JO11-1 – Fc Harlingen J(M)O12-1

Een jongens team en een meisjesteam laat je niet tegen elkaar strijden. Daar zit toch iets te veel verschil in niveau in en dus besloten de leiders de beide teams eens even flink door elkaar te husselen. Hierdoor ontstonden er 2 gelijkwaardige teams die het vriendschappelijk tegen elkaar opnamen. Het werd een sportieve wedstrijd, maar wel eentje vol passie en strijd. Goede aanvallende acties en sterk verdedigend bij beide teams. Team blauw pakte de voorsprong (2-0) maar team oranje knokte zich knap terug in de wedstrijd (2-1). Maar na de 3-1 voorsprong van team blauw kantelde de wedstrijd volledig en knokte team oranje zich terug naar 3-3. Team blauw pakte wederom de leiding door de 4-3 te scoren maar in de allerlaatste aanval wist team oranje toch nog de gelijkmaker te scoren. Eindstand 4-4. Foto’s van deze wedstrijd zie je onder aan deze pagina.

 

Foto: E.c.A.

 

Fc Harlingen JO15-1 – Fc Harlingen JO17-2

In het begin van het seizoen werd er al eens eerder tegen elkaar gespeeld  en die wist JO15-1 met 4 – 3 te winnen. Tijd voor revanche dus! Achterin en op het middenveld was JO15-1 de baas maar voorin hadden ze moeite om de juiste man te vinden. Het was wel een andere wedstrijd dan aan het begin van het seizoen want de JO17-2 is duidelijk veel beter geworden. Na wat kansen heen en weer is het JO15-1 die op 1-0 voorsprong komt. Maar hiermee waren ze er nog niet. Achterin moesten alle zeilen bijgezet worden en bleef de gelijkmaker voor JO17-2- door goed optreden van de keeper – achterwege. Tijdens de tweede helft wist JO17-2 wél op gelijke stand te komen na een prima boogballetje. Beide teams speelden een sterke wedstrijd en wilden de voorsprong pakken. Dit lukte uiteindelijk bij JO15-1 waardoor de eindstand 2-1 werd. Het zit goed bij de JO15-1 maar ook de JO17-2 heeft laten zien sterk voetbal te kunnen spelen en zijn zeker gegroeid als team!

 

Foto: E.c.A.

 

Fc Harlingen JO17-1 – Fc Harlingen JO19-1

Het was de eerste keer dat deze teams het tegen elkaar opnamen en beide teams hadden een behoorlijk grote selectie op getrommeld zodat de leiding naar harte lust kon wisselen. Een nuttige oefenpot voor JO17-1 om het op te nemen tegen fysiek grotere jongens en zij gaven ook niks cadeau. Maar ook JO19-1 kon diverse tactieken gebruiken en zorgen dat het in het juiste wedstrijdritme blijft. Het werd een wedstrijd met goed voetbal van beide kanten en werd gewonnen door JO19-1 met 1-3. Foto’s van deze wedstrijd zie je hier: https://flic.kr/s/aHsmRVaG8o

 

Voor aankomende zaterdag staan er alweer nieuwe oefenwedstrijden op het programma. De jeugd lekker in beweging houden, het is bijna het enige wat ze nog hebben, maar de jeugdtrainers en leiders doen het graag! Kijk voor meer informatie op www.fc-harlingen.nl of volg het laatste nieuws via de Socials (Facebook, Instagram en Twitter).

Foto's: E.c.A.

Meer nieuws

Sint-Maarten kan “gewoon” doorgaan

04-11-2020

HARLINGEN - Ondanks corona kan Sint Maarten op 11 november gewoon doorgaan.

Friese brouwers steunen Friese horeca

04-11-2020

HARLINGEN - Met de lancering van een supportdoos met Fries speciaalbier springen Friese brouwers in de bres voor Friese horeca.

Acties voor minder afval in gemeente Harlingen

04-11-2020

HARLINGEN - Samen met de inwoners van gemeente Harlingen zorgen voor minder afval en een betere scheiding van hun afval.

Reacties

Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Lichtboei De Lichtboei Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Omdraai De Omdraai BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Karsten Wonen Karsten Wonen Broodje Nuchter Broodje Nuchter Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 Food 80/20 Food 80/20 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE The Shamrock The Shamrock De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zensa Moda Zensa Moda Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Greenart Production Greenart Production
Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn The Shamrock The Shamrock Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen De Omdraai De Omdraai Copini Opticiëns Copini Opticiëns Fotografie Dorus Fotografie Dorus Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Plus Lunenborg Plus Lunenborg