Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben week 40

11-10-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag alweer de 3e speelronde voor de jeugdafdeling van Zeerobben.

Jeugdjournaal Zeerobben week 40 Zeerobben JO9-3 speelde een doelpuntrijke wedstrijd tegen AVC JO9-1 die met 4-6 werd verloren door Zeerobben. Foto: Wies Procee.

Sommige teams behaalden de 1e overwinning en anderen moesten de eerste nederlaag incasseren. Het hoort allemaal bij de sport.

 

JO19

Na een winstpartij en een verdienstelijk gelijkspel bij Flevo Boys was er nu verlies voor JO19-1. Stiens wist in de slotseconden de winnende treffer te scoren en behaalde daarmee de eerste drie punten. Zeerobben staat nog 4e maar ziet het gat met de koploper steeds groter worden.

 

JO17

De tweede verliespartij op rij voor JO17-1. Was vorige week Be Quick Dokkum in de slotminuten nog te sterk. Nu moest JO17-1 haar meerdere erkennen in L. Zwaluwen. In Leeuwarden werd er met 4-1 verloren. De derby tussen de stad Harlingen en het dorp Sexbierum werd beslist in het voordeel van Harlingen. Zeerobben JO17-2 won thuis met 6-0 van AVC en staat met zes punten keurig in de middenmoot. JO17-3 verloor thuis van Franeker met 1-3.

 

JO15

Het zit JO15-1 even niet mee. Werd er onlangs nog nipt met 1-0 verloren van Buitenpost. Nu was Franeker op het Oostersportpark met 1-2 te sterk voor Zeerobben.  Ook een 1-2 verlies was er voor JO15-2 in de wedstrijd tegen Scharnegoutum en JO15-3 verloor met 8-4 in Leeuwarden van Friesland.

 

JO13

Zeerobben JO13-1 heeft de wind in de zeilen. Ook de derde wedstrijd werd gewonnen. Thuis tegen Leovardia werd het 3-0. Trots voert JO13-1 de ranglijst aan maar het seizoen is nog pril. JO13-2 was veel te sterk voor ST IJVC/Blauwhuis . Het werd maar liefst 0-14. Winst ook voor JO13-3 in de wedstrijd tegen Frisia. Het werd 2-0. Voor JO13-4 viel er geen eer te behalen in Marssum. Tegen de plaatselijk vv werd er met 9-0 verloren.

 

JO11

Een spannende pot voor JO11-1 thuis tegen LSC. Het kon alle kanten op maar Zeerobben won uiteindelijk met 5-4 en blijft door dit resultaat ongeslagen. En JO11-2 deed ook nog even een duit in het zakje door met 2-5 van Frisia te winnen. FVC JO11-2 bleek veel te sterk voor Zeerobben JO11-3. Het werd 1-10. Knap dat Zeerobben toch nog een goaltje scoorde. JO11-4 verloor uit in Dronrijp met 5-0 van de SJO aldaar maar JO11-5 stapte met een klinkende 11-3 overwinning op LSC van het veld. Zeerobben JO11-6 verloor met 4-2 van Leovardia. JO11-7 herstelde zich na de misstap van vorige week tegen fc Harlingen door nu met 6-1 te winnen van Hielpen.

 

JO9

Het verlies van vorige week werd overtuigend weggespoeld door JO9-1. In Leeuwarden wonnen ze overtuigend van Blauw Wit met 2-8.  JO9-2 verloor van SDS met 8-4. JO9-3 speelde een doelpuntrijke wedstrijd tegen AVC. Helaas werd er verloren met 4-6.

 

JO8

De kinderen van JO8 maakten er weer een mooi voetbalfeestje van op de velden. JO8-1 won met 3-9 van Buitenpost. JO8-2 won nipt met 5-4 van Franeker en JO8-3 ging met 7-0 onderuit tegen Tzummarum.

 

Waddenrobkes

De Froonacker arena is morgen vroeg weer het domein van de Waddenrobkes van Zeerobben. Deze allerjongste talenten spelen ook een fantastische competitie. De bondscoaches zijn maar wat in hun nopjes met zoveel talenten. Vanaf negen uur gaat het weer los op het Oostersportpark.

 

Zaterdag

Komende zaterdag “slechts” 14 thuiswedstrijden voor de jeugdafdeling. Voeg daarbij de Waddenrobkes en het zal vanaf 08.45 uur tot 14.00 uur één en al jeugdvoetbal zijn wat de klok slaat op het Oostersportpark. Zoals u gewend bent, zeg maar.

 

 

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Gemeente Harlingen wederom uitgebreid met WhatsApp-groepen

11-10-2017

HARLINGEN - 10 oktober heeft burgemeester Sluiter wederom een WhatsApp-bordje onthuld.

FC Harlingen pakt in blessuretijd nog een puntje

11-10-2017

HARLINGEN - Ane Schaap, een van de beteren bij de FC, had onderweg pech had met sien fiets, sien zadelpen brak af dus slag over de hasses en te laat voor de bespreking en dan begin je as dank op e bank.

Heropening Visbar de Viswiefkes!

11-10-2017

HARLINGEN - Vrijdag 13 oktober aanstaande is het zover, de heropening van Visbar de Viswiefkes te Harlingen.

Reacties

Atelier de Groot Atelier de Groot Fotografie Dorus Fotografie Dorus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe IJssalon Min12 IJssalon Min12 Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hubo-Faber Hubo-Faber Almamater Almamater ForHim Menswear ForHim Menswear Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda Hema Harlingen Hema Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio De Lichtboei De Lichtboei Plus Lunenborg Plus Lunenborg VVV Harlingen VVV Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Copini Opticiëns Copini Opticiëns Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt BENG Evenementen BENG Evenementen
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad IJssalon Min12 IJssalon Min12 Ons Food&Wine Ons Food&Wine Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hema Harlingen Hema Harlingen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus