Ontmoet Simon Vestdijk

Ontmoet Simon Vestdijk

Op 2 december gaan we online voor een ontmoeting met ouders/verzorgers (en leerlingen) van groep 8! Meld je alvast aan en mis het niet!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar nu voor het unieke Monopolyspel editie Harlingen!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

27-02-2020

HARLINGEN - Morgen wordt de voorjaarscompetitie weer hervat.

Jeugdjournaal Zeerobben Foto: Frans Bode.

Na twee weken vakantie gaat het weer los op het Oostersportpark. Met 11 thuiswedstrijden voor de jeugdafdeling is het voor Zeerobben-begrippen niet eens topdrukte op het Oostersportpark.

 

Toch zijn er vanaf 08.45 tot 16.45 uur weer volop jeugdwedstrijden. Voeg daarbij ook nog eens de 13 uitwedstrijden en dan zijn er morgen toch weer een heel leger aan vrijwilligers(st)ers op pad om de jeugd te begeleiden zowel binnen als buiten de lijnen. Vanaf 08.00 uur staat de koffie klaar in de Robbenplaat want ook hier zijn de vrijwillig(st)ers onmisbaar.

 

De liefhebbers van jeugdvoetbal weten waar ze morgen moeten zijn.

 

Talentenfabriek Zeerobben

De voorjaarscompetitie gaat morgen weer verder. Na twee weken vakantie is het morgen weer voetballen. Dat brengt niet alleen veel publiek naar het Oostersportpark maar ook de nodige scouts van de diverse BVO’s zullen ongetwijfeld weer bezoekjes aan het Oostersportpark brengen. Bij de jeugd van Zeerobben loopt immers veel talent rond. Zo mocht Mitchel Volbeda zich verheugen in de interesse van sc Heerenveen. Sterker nog, onlangs werd bekend dat hij aan het einde van het seizoen de overstap maakt naar sc Heerenveen. Onlangs, voor de wedstrijd van sc Heerenveen tegen VVV, werden de nieuwe jeugdspelers gepresenteerd aan het publiek. Samen met spelers van andere amateurclubs zal Mitchel volgend seizoen aanschuiven bij de Onder 11 van sc Heerenveen.

 

Eerder werd al bekend dat Jort Faasse aan het einde van het seizoen de overstap maakt van Zeerobben naar Cambuur. Jort speelt op dit moment nog in JO10-1 van Zeerobben maar komt komend seizoen uit voor de JO12 bij Cambuur. Ook hij mocht onlangs zijn eerste overeenkomst bij de club uit Leeuwarden ondertekenen.

 

 

En dan zijn er natuurlijk ook nog de vertegenwoordigende elftallen van de KNVB afd. Noord waar ook vaak jeugdspelers van Zeerobben voor worden uitgenodigd. Zij spelen oefenwedstrijden en maken kans opgenomen te worden in het team van de KNVB. Nick de Wit heeft inmiddels bericht gekregen dat hij doorgeselecteerd is en verder mag bij de KNVB onder de 13.

 

Prachtig voor deze voetballers om zich op deze manier verder te kunnen ontwikkelen. Zeerobben wenst ze dan ook veel succes en plezier bij hun nieuwe verenigingen. De jeugdafdeling van Zeerobben is weer een paar talenten armer maar gaat weer hard aan het werk om nog meer talenten op te leiden. Met goede trainingen en veel plezier zullen er ongetwijfeld weer nieuwe talenten boven komen drijven. 

 

 

Waddenrobkes

Het winterseizoen voor de Waddenrobkes zit er ook weer op. Afgelopen woensdag hebben de Waddenrobkes weer buiten op het hoofdveld van het Oostersportpark getraind. Na een paar weken lekker in de Waddenhal getraind te hebben was het tijd om weer buiten te gaan trainen. En de trainers van Zeerobben stonden weer klaar om de kinderen te ontvangen.

 

Onder een “klein” zonnetje werd er alweer fanatiek en vol enthousiasme gewerkt aan de voetbal skills van de deze jonge talenten. Kinderen kunnen vanaf 4 jaar instromen bij de Waddenrobkes van Zeerobben. Zeerobben heeft, zoals bekend in Harlingen en omstreken, jarenlange ervaring met deze leeftijdscategorie! Plezier en spelenderwijs leren voetballen, daar gaan ze voor!

 

Binnenkort gaat de landencompetitie weer van start op de zaterdagochtend in de Froonacker arena. Kinderen die eens een kijkje willen nemen of misschien wel even mee willen doen zijn van harte welkom op de woensdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur op het Oostersportpark.  

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Komt De Druppel naar Harlingen?

27-02-2020

HARLINGEN - Als het aan ondernemer Jan Bokma ligt komt er een druppelvormig kunstwerk van bijna zestig meter hoog op "het driehoekje" van de Zuiderpier in Harlingen.

Bekendmaking van de gemeente Harlingen week 09 - 2020

27-02-2020

HARLINGEN - Bekendmaking van de gemeente Harlingen van maandag 24 t/m vrijdag 28 februari.

De meiden van Zeerobben

27-02-2020

HARLINGEN - Voor de Meiden van Zeerobben was het afgelopen weekend nog een vrij weekend.

Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Food 80/20 Food 80/20 Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad The Shamrock The Shamrock Visie Events Visie Events De Lichtboei De Lichtboei Haarmode Cats Haarmode Cats Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation BENG Evenementen BENG Evenementen Greenart Production Greenart Production Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Broodje Nuchter Broodje Nuchter Karsten Wonen Karsten Wonen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
Karsten Wonen Karsten Wonen De Lichtboei De Lichtboei Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg BENG Evenementen BENG Evenementen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Greenart Production Greenart Production Broodje Nuchter Broodje Nuchter Haarmode Cats Haarmode Cats DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Zensa Moda Zensa Moda Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Plus Lunenborg Plus Lunenborg