Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

28-04-2022

HARLINGEN - Wat een geweldige zaterdag was het weer.

Jeugdjournaal Zeerobben Zo jong en al zoveel fanatisme en plezier naast elkaar. Foto: Frans Bode.

Ongeacht de uitslagen was weer duidelijk waarom de zaterdag de mooiste dag van de week is. Zoveel jeugd, zoveel voetbal en zoveel plezier met elkaar.

 

JO19

JO19-1 heeft het zwaar in de hoofdklasse en verloor thuis met 0-5 van sc Bolsward. JO19-2 had een vrij weekend.

 

JO17

JO17-1 speelde thuis tegen Be Quick Groningen en ondanks dat Zeerobben 2 keer scoorde bleef het toch 0-0. Met 11 punten delen ze de koppositie nu met SJO Feansters. JO17-2 was thuis niet opgewassen tegen sc Joure en verloor met 1-5.

 

JO17-2 kwam tekort tegen Joure en verloor met 1-5. Foto: Frans Bode.

 

JO15

Na de winst op Olde Veste werd er afgelopen zaterdag uit weer gewonnen. Dit keer werd Frisia met 0-5 verslagen. En JO15-4 blijft het goed doen. Dit keer werd er thuis keurig met 1-0 gewonnen van sc Joure.     

 

JO13

JO13-1 was thuis veel te sterk voor AVV al leek het daar in de rust nog niet op toen het 1-1 was. Na rust liep Zeerobben uit naar 9-1. Ook een mooie overwinning van JO13-2 op SJO Oudega/HJSC/Heeg. Het werd maar liefst 1-7. 

 

JO12

JO12-1 verloor in Snel met 0-5 van Sneek Wit Zwart. Winst was er wel voor JO12-2 die met 3-6 van Tzummarum wonnen en met VSV ’31 nu aan kop staat. En wat te denken van JO12-3 dat met 4-4 gelijk speelde tegen ONS. Dat moet een fantastische wedstrijd zijn geweest.

 

JO11-1

JO11-1 verloor de uitwedstrijd in Koudum nipt met 2-1 van Oeverzwaluwen. 

 

JO10/JO9/JO8

Zoals bekend worden er bij deze categorie geen uitslagen en standen bijgehouden. De spelers bevinden zich in een ontwikkelfase waarbij competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling aldus de Bond. Wel of geen uitslag, het maakt de kinderen niet uit. Zij voetballen en scoren er lustig op los en hebben alleen maar plezier!

 

De meiden van Zeerobben

De wedstrijd van MO13-1 ging niet door afgelopen zaterdag en dus kwamen alleen de vrouwen en de meiden van MO15-1 in actie.

 

De meiden van MO15-1 deden het fantastisch tegen Sneek Zwart en wonnen met 5-1. Foto: Frans Bode.

 

Een mooie overwinning voor MO15-1 tegen naaste concurrent Sneek Wit Zwart. Door de overwinning staat MO15 nu keurig op de 2e plaats met nog 4 wedstrijden te gaan. De vrouwen deden het afgelopen zaterdag rustig aan. Het was ook mooi weer dus ook “mooi weer voetbal”. Werd er thuis nog met 11-0 gewonnen, dit keer werd het slechts 0-2 maar ook dat levert gewoon 3 punten op. De ploeg staat riant aan kop met 7 punten voorsprong op de nummer twee en nog een wedstrijd tegoed. Geen voetbal voor de dames i.v.m. de meivakantie.

 

Komende zaterdag

Het is volop meivakantie en dat is ook op de velden te merken. Was het afgelopen zaterdag nog volle bak, morgen is er maar 1 thuiswedstrijd voor JO19-2 en zijn er slechts 2 uitwedstrijden. “Zeerobben-onwaardig’ zou je bijna zeggen maar het is ook weer even lekker voor al die vrijwilligers om even rust te nemen. Vanaf 14 mei is het weer volle bak.

 

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Zeer geslaagd ‘fout feest’ bij HMHC

28-04-2022

HARLINGEN - Na een lange periode met Coronamaatregelen kon er afgelopen vrijdag eindelijk weer een feest worden georganiseerd bij HMHC aan de Westerzeedijk.

De meiden van fc Harlingen MO11, MO15 en MO17

28-04-2022

HARLINGEN - Het blijft toch zuur als je een avond voor je wedstrijd krijgt te horen dat de tegenstander heeft afgelast.

Samen herdenken tijdens jaarlijkse dodenherdenking 4 mei

28-04-2022

HARLINGEN - Op woensdag 4 mei 2022 wordt in Harlingen de jaarlijkse dodenherdenking gehouden.

Reacties

CDA Harlingen CDA Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas The Shamrock The Shamrock Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Haarmode Cats Haarmode Cats Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Fotografie Dorus Fotografie Dorus Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken TeamFRL TeamFRL Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
Visie Events Visie Events Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda TeamFRL TeamFRL Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad IJssalon Min12 IJssalon Min12 Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Copini Opticiëns Copini Opticiëns Wellheat Shop Wellheat Shop De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten The Shamrock The Shamrock