Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

14-04-2022

HARLINGEN - April doet wat hij wil.

Jeugdjournaal Zeerobben Bij de JO8 -groep stond o.a. de stadsderby tegen fc Harlingen op het programma. Foto: Frans Bode.

Dat geldt niet alleen voor het weer maar soms ook voor de resultaten bij het jeugdvoetbal. Het kan soms alle kanten opgaan. Zoals afgelopen zaterdag.

 

JO19

In Leeuwarden was er geen eer te behalen voor JO19-1 tegen L. Zwaluwen. Zij verloren van de “Sweltsjes” met 6-1. De mannen van JO19-2 genoten, na de mooie zege op Workum van vorige week, van een vrij weekend.

 

JO17

JO17-1 had nog maar 1 puntje behaald in de selectieklasse na het gelijke spel tegen Be Quick en het verlies tegen FC Burgum maar afgelopen zaterdag werden er drie punten toegevoegd aan het totaal. In Zuidhorn werd van de plaatselijk vv met 1-4 gewonnen. JO19-2 verloor de uitwedstrijd tegen de nummer 2 Delfstrahuizen met 5-1. 

 

JO15

JO15-1 leek een gemakkelijke ochtend te hebben thuis tegen Alcides. Kwam op een 1-0 voorsprong en kreeg kansen genoeg op meer maar verzuimde dat. En dan weet je het in de voetballerij. Eindstand 1-1. JO15-2 had een zware ochtend tegen koploper Joure en verloor met 0-8 ondanks de 0-0 ruststand. JO15-3 blijft het goed doen in de 3e klasse en won met 0-6 van FC Birdaard. Zo blijft de druk op koploper SJO DFC aanhouden. JO 15-4 maakte zich op voor de strijd met de koploper. Ze deden dat uitstekend maar ze verzuimden zichzelf te belonen met doelpunten en dat deed de tegenstander wel. Goede wedstrijd maar 0-2 verlies helaas.  

 

Koploper sc Joure was met 0-8 te sterk voor JO15-2. Foto: Frans Bode.

 

JO13

Na de winst van vorige week op Irnsum afgelopen zaterdag wederom drie punten voor JO13-1. Er werd met 1-9 gewonnen van Blauw Wit. .

 

JO12

Bij de JO12-groep kwam alleen JO12-3 in actie en hoe. Zij versloegen op eigen veld Tzum met 3-1. 

 

JO11

En ook JO11-1 krijgt de smaak te pakken zo lijkt het. Vorige week al winst en afgelopen zaterdag werden er weer 3 punten gepakt door een 4-0 overwinning op LSC. 

 

JO10/JO9/JO8

Zoals bekend worden er bij deze categorie geen uitslagen en standen bijgehouden. De spelers bevinden zich in een ontwikkelfase waarbij competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling aldus de Bond. Wel of geen uitslag, het maakt de kinderen niet uit. Zij voetballen en scoren er lustig op los en hebben alleen maar plezier!

 

Komende zaterdag

Het zal ongetwijfeld met het paasweekend te maken hebben en met het feit dat er ook steeds meer wedstrijden op doordeweekse avonden worden gespeeld maar morgen zijn er slechts 4 thuis- en 8 uitwedstrijden voor de jeugdafdeling. Ondanks dat blijft de zaterdag de mooiste dag van de week.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Geniet van je eigen zwembad in je eigen tuin: 5 voordelen

14-04-2022

HARLINGEN - Het gemak van een eigen zwembad in je tuin, we gaan er vijf mooie voordelen van opnoemen.

Feestelijke opening van het vernieuwde plein ikc het Noorderlicht

14-04-2022

HARLINGEN - Het plein van ikc het Noorderlicht is vernieuwd.

Zeerobben: Nieuws van het trainersfront

14-04-2022

HARLINGEN - Het is alweer april.

Reacties

Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn IJssalon Min12 IJssalon Min12 Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Karsten Wonen Karsten Wonen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Hubo-Faber Hubo-Faber The Shamrock The Shamrock Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Wellheat Shop Wellheat Shop
Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken IJssalon Min12 IJssalon Min12 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas