Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

12-02-2020

HARLINGEN - Wat is het toch een genot om op zaterdagochtend langs de velden te lopen op het Oostersportpark bij de jeugdwedstrijden van Zeerobben.

Jeugdjournaal Zeerobben JO17-1 pakte na een hectische slotfase drie punten door met 3-2 van Broekster Walden te winnen. Foto: Frans Bode.

Zowel de liefhebbers van jeugdvoetbal op hoog niveau als liefhebbers van de recreatieve voetballers werden weer op hun wenken bediend.

 

JO19

Als je naar Franeker moet wil je maar één ding en dat is winnen. Dat gold ook voor JO19-1. Zij kwamen op een 2-0 voorsprong tegen Franeker maar lieten Franeker wel weer de 2-1 maken waardoor het spannend bleef maar uiteindelijk gingen de drie punten weer mee terug naar Harlingen. Ook een zwaarbevochten overwinning voor JO19-2. De eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie leverde meteen een 3-2 overwinning op ST Mulier/Arum/Stormvogels.

 

JO17

Al vroeg in de ochtend pakte JO17-1 de eerste punten in promotieklasse. Thuis tegen Broekster Walden bleef het lang heel spannend maar de 3-2 werd over de streep getrokken. JO17-2 is het voorjaar lekker begonnen. Na de winst van vorige week op Oosterlittens was er nu een nipte zege op Blauw Wit. Het werd 1-0. Ongeslagen nog en met vv Heerenveen aan kop nu. JO17-3 herstelde zich knap na de nederlaag van vorige week. Afgelopen weekend werd er met 2-4 van GAVC gewonnen.

 

JO15

De tweede overwinning op rij was er zaterdag voor JO15-1. Zij voelen zich goed thuis in de promotieklasse en versloegen SJO Feanstars met 4-2.  Nipt verlies (3-2) was er voor JO15-2 tegen Makkum en JO15-3 ging met 2-7 onderuit tegen SWZ Boso Sneek.  Ook verlies voor JO15-4 dat met 3-2 verloor van Workum.

 

JO13

JO13-01 wacht nog steeds op de eerste punten. Afgelopen zaterdag werd er met 1-2 verloren van SJO JVZ uit Zuidwolde. Over 2 weken een nieuwe kans tegen Joure. In een doelpuntrijke wedstrijd verloor JO13-2 met 6-4 van LSC.

 

JO12

JO12-1 heeft de smaak te pakken en boekte de 2e overwinning op rij. Berlikum werd met 3-1 verslagen. En bij JO12-3 is het kwartje ook gevallen. Die laten nu wel elke week zien wat ze kunnen. Vroeg naar Broekster Walden leverde een prachtige 3-4 overwinning op.

 

JO11

En daar was de eerste overwinning van JO11-1 na de winterstop. Het kon niet lang op zich laten wachten. In Leeuwarden werd L. Zwaluwen met 0-6 verslagen. Stiens was te sterk voor Zeerobben JO11-2 en versloeg de groenwitten met 0-7. En ook JO11-3 moest het onderspit delven tegen Minnertsga. Het werd 10-3.

 

JO10, JO9 en JO8

In deze categorie komt Zeerobben met 10 teams uit. Bij deze categorie worden geen uitslagen en standen bijgehouden. De competitie is geen doel maar een middel dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling aldus de KNVB. Zeerobben volgt hierin de richtlijnen van de KNVB.

 

Waddenrobkes

De Waddenrobkes waren maar wat blij dat ze met die harde storm nog lekker een weekje in de Waddenhal konden trainen. Afgelopen donderdag werd de laatste training in de Waddenhal afgesloten. Volgende week is er tijdens de krokusvakantie geen training maar een week later gaan de Waddenrobkes op woensdag 26 februari weer naar buiten. Dan wordt er elke woensdagmiddag op het hoofdveld aan de Achlumerdijk getraind. De trainingen beginnen elke woensdagmiddag om 17.00 uur. Kinderen en ouders die een kijkje willen komen nemen zijn van harte welkom om sfeer te proeven of om lekker mee te doen. De trainers staan voor de kinderen klaar en proberen de kinderen op speelse wijze de basistechnieken van het voetbal bij te brengen. Basistechnieken die ze vervolgens weer op zaterdagochtend in de worldleague kunnen gebruiken. Want die competitie gaat begin maart ook weer los.

 

Foto: Frans Bode.

 

Komende zaterdag

De krokusvakantie is begonnen en dat betekent traditiegetrouw geen voetbal. Daarom is het zaterdag rustig op het Oostersportpark en geniet eenieder van een weekje vakantie. Toch zijn er altijd teams die nog een wedstrijdje moeten inhalen of gewoon gaan oefenen. Daarom spelen MO13-1 en JO19-2 morgen wel.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Gezocht: Sopranen en Bassen

12-02-2020

HARLINGEN - Voor een enthousiast koor zoeken wij: Sopranen en Bassen.

Gun mijn hersens herstel in Utah!

12-02-2020

HARLINGEN - Inzamelingsactie van Leyna Gonggrijp de Jong.

Pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie 07-02-2020

12-02-2020

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen vrijdag gespeelde wedstrijden.

Reacties

Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE The Shamrock The Shamrock Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Food 80/20 Food 80/20 BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Zensa Moda Zensa Moda Broodje Nuchter Broodje Nuchter Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hubo-Faber Hubo-Faber De Lichtboei De Lichtboei
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Copini Opticiëns Copini Opticiëns Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Food 80/20 Food 80/20 Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation De Lichtboei De Lichtboei Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zensa Moda Zensa Moda HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Ons Food&Wine Ons Food&Wine Fotografie Dorus Fotografie Dorus