Ontmoet Simon Vestdijk

Ontmoet Simon Vestdijk

Op 2 december gaan we online voor een ontmoeting met ouders/verzorgers (en leerlingen) van groep 8! Meld je alvast aan en mis het niet!
Lees verder...
Zoutwinning bij RSH

Zoutwinning bij RSH

Op 24 november staat Omroep RSH van 19.00 en 21.00 uur stil bij de zoutwinning in Harlingen. Stuur uw vragen naar de redactie. Ze zijn de rode draad voor onze uitzending: info@pilotharlingen.nl
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar nu voor het unieke Monopolyspel editie Harlingen!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

12-02-2020

HARLINGEN - Wat is het toch een genot om op zaterdagochtend langs de velden te lopen op het Oostersportpark bij de jeugdwedstrijden van Zeerobben.

Jeugdjournaal Zeerobben JO17-1 pakte na een hectische slotfase drie punten door met 3-2 van Broekster Walden te winnen. Foto: Frans Bode.

Zowel de liefhebbers van jeugdvoetbal op hoog niveau als liefhebbers van de recreatieve voetballers werden weer op hun wenken bediend.

 

JO19

Als je naar Franeker moet wil je maar één ding en dat is winnen. Dat gold ook voor JO19-1. Zij kwamen op een 2-0 voorsprong tegen Franeker maar lieten Franeker wel weer de 2-1 maken waardoor het spannend bleef maar uiteindelijk gingen de drie punten weer mee terug naar Harlingen. Ook een zwaarbevochten overwinning voor JO19-2. De eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie leverde meteen een 3-2 overwinning op ST Mulier/Arum/Stormvogels.

 

JO17

Al vroeg in de ochtend pakte JO17-1 de eerste punten in promotieklasse. Thuis tegen Broekster Walden bleef het lang heel spannend maar de 3-2 werd over de streep getrokken. JO17-2 is het voorjaar lekker begonnen. Na de winst van vorige week op Oosterlittens was er nu een nipte zege op Blauw Wit. Het werd 1-0. Ongeslagen nog en met vv Heerenveen aan kop nu. JO17-3 herstelde zich knap na de nederlaag van vorige week. Afgelopen weekend werd er met 2-4 van GAVC gewonnen.

 

JO15

De tweede overwinning op rij was er zaterdag voor JO15-1. Zij voelen zich goed thuis in de promotieklasse en versloegen SJO Feanstars met 4-2.  Nipt verlies (3-2) was er voor JO15-2 tegen Makkum en JO15-3 ging met 2-7 onderuit tegen SWZ Boso Sneek.  Ook verlies voor JO15-4 dat met 3-2 verloor van Workum.

 

JO13

JO13-01 wacht nog steeds op de eerste punten. Afgelopen zaterdag werd er met 1-2 verloren van SJO JVZ uit Zuidwolde. Over 2 weken een nieuwe kans tegen Joure. In een doelpuntrijke wedstrijd verloor JO13-2 met 6-4 van LSC.

 

JO12

JO12-1 heeft de smaak te pakken en boekte de 2e overwinning op rij. Berlikum werd met 3-1 verslagen. En bij JO12-3 is het kwartje ook gevallen. Die laten nu wel elke week zien wat ze kunnen. Vroeg naar Broekster Walden leverde een prachtige 3-4 overwinning op.

 

JO11

En daar was de eerste overwinning van JO11-1 na de winterstop. Het kon niet lang op zich laten wachten. In Leeuwarden werd L. Zwaluwen met 0-6 verslagen. Stiens was te sterk voor Zeerobben JO11-2 en versloeg de groenwitten met 0-7. En ook JO11-3 moest het onderspit delven tegen Minnertsga. Het werd 10-3.

 

JO10, JO9 en JO8

In deze categorie komt Zeerobben met 10 teams uit. Bij deze categorie worden geen uitslagen en standen bijgehouden. De competitie is geen doel maar een middel dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling aldus de KNVB. Zeerobben volgt hierin de richtlijnen van de KNVB.

 

Waddenrobkes

De Waddenrobkes waren maar wat blij dat ze met die harde storm nog lekker een weekje in de Waddenhal konden trainen. Afgelopen donderdag werd de laatste training in de Waddenhal afgesloten. Volgende week is er tijdens de krokusvakantie geen training maar een week later gaan de Waddenrobkes op woensdag 26 februari weer naar buiten. Dan wordt er elke woensdagmiddag op het hoofdveld aan de Achlumerdijk getraind. De trainingen beginnen elke woensdagmiddag om 17.00 uur. Kinderen en ouders die een kijkje willen komen nemen zijn van harte welkom om sfeer te proeven of om lekker mee te doen. De trainers staan voor de kinderen klaar en proberen de kinderen op speelse wijze de basistechnieken van het voetbal bij te brengen. Basistechnieken die ze vervolgens weer op zaterdagochtend in de worldleague kunnen gebruiken. Want die competitie gaat begin maart ook weer los.

 

Foto: Frans Bode.

 

Komende zaterdag

De krokusvakantie is begonnen en dat betekent traditiegetrouw geen voetbal. Daarom is het zaterdag rustig op het Oostersportpark en geniet eenieder van een weekje vakantie. Toch zijn er altijd teams die nog een wedstrijdje moeten inhalen of gewoon gaan oefenen. Daarom spelen MO13-1 en JO19-2 morgen wel.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Gezocht: Sopranen en Bassen

12-02-2020

HARLINGEN - Voor een enthousiast koor zoeken wij: Sopranen en Bassen.

Gun mijn hersens herstel in Utah!

12-02-2020

HARLINGEN - Inzamelingsactie van Leyna Gonggrijp de Jong.

Pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie 07-02-2020

12-02-2020

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen vrijdag gespeelde wedstrijden.

Reacties

DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Greenart Production Greenart Production Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn De Lichtboei De Lichtboei Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Food 80/20 Food 80/20 Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Fotografie Dorus Fotografie Dorus The Shamrock The Shamrock Broodje Nuchter Broodje Nuchter Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje
Food 80/20 Food 80/20 De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Lichtboei De Lichtboei Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie The Shamrock The Shamrock