Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk 'Pasen' Harlingen

Heerlijk 'Pasen' Harlingen

10-11-12-13 april 2020 verandert het Entrepotgebouw weer in Heerlijk Pasen Harlingen! Het culinaire walhalla waar je kan genieten van heerlijk eten, drinken & fijne muziek!
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

12-02-2020

HARLINGEN - Wat is het toch een genot om op zaterdagochtend langs de velden te lopen op het Oostersportpark bij de jeugdwedstrijden van Zeerobben.

Jeugdjournaal Zeerobben JO17-1 pakte na een hectische slotfase drie punten door met 3-2 van Broekster Walden te winnen. Foto: Frans Bode.

Zowel de liefhebbers van jeugdvoetbal op hoog niveau als liefhebbers van de recreatieve voetballers werden weer op hun wenken bediend.

 

JO19

Als je naar Franeker moet wil je maar één ding en dat is winnen. Dat gold ook voor JO19-1. Zij kwamen op een 2-0 voorsprong tegen Franeker maar lieten Franeker wel weer de 2-1 maken waardoor het spannend bleef maar uiteindelijk gingen de drie punten weer mee terug naar Harlingen. Ook een zwaarbevochten overwinning voor JO19-2. De eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie leverde meteen een 3-2 overwinning op ST Mulier/Arum/Stormvogels.

 

JO17

Al vroeg in de ochtend pakte JO17-1 de eerste punten in promotieklasse. Thuis tegen Broekster Walden bleef het lang heel spannend maar de 3-2 werd over de streep getrokken. JO17-2 is het voorjaar lekker begonnen. Na de winst van vorige week op Oosterlittens was er nu een nipte zege op Blauw Wit. Het werd 1-0. Ongeslagen nog en met vv Heerenveen aan kop nu. JO17-3 herstelde zich knap na de nederlaag van vorige week. Afgelopen weekend werd er met 2-4 van GAVC gewonnen.

 

JO15

De tweede overwinning op rij was er zaterdag voor JO15-1. Zij voelen zich goed thuis in de promotieklasse en versloegen SJO Feanstars met 4-2.  Nipt verlies (3-2) was er voor JO15-2 tegen Makkum en JO15-3 ging met 2-7 onderuit tegen SWZ Boso Sneek.  Ook verlies voor JO15-4 dat met 3-2 verloor van Workum.

 

JO13

JO13-01 wacht nog steeds op de eerste punten. Afgelopen zaterdag werd er met 1-2 verloren van SJO JVZ uit Zuidwolde. Over 2 weken een nieuwe kans tegen Joure. In een doelpuntrijke wedstrijd verloor JO13-2 met 6-4 van LSC.

 

JO12

JO12-1 heeft de smaak te pakken en boekte de 2e overwinning op rij. Berlikum werd met 3-1 verslagen. En bij JO12-3 is het kwartje ook gevallen. Die laten nu wel elke week zien wat ze kunnen. Vroeg naar Broekster Walden leverde een prachtige 3-4 overwinning op.

 

JO11

En daar was de eerste overwinning van JO11-1 na de winterstop. Het kon niet lang op zich laten wachten. In Leeuwarden werd L. Zwaluwen met 0-6 verslagen. Stiens was te sterk voor Zeerobben JO11-2 en versloeg de groenwitten met 0-7. En ook JO11-3 moest het onderspit delven tegen Minnertsga. Het werd 10-3.

 

JO10, JO9 en JO8

In deze categorie komt Zeerobben met 10 teams uit. Bij deze categorie worden geen uitslagen en standen bijgehouden. De competitie is geen doel maar een middel dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling aldus de KNVB. Zeerobben volgt hierin de richtlijnen van de KNVB.

 

Waddenrobkes

De Waddenrobkes waren maar wat blij dat ze met die harde storm nog lekker een weekje in de Waddenhal konden trainen. Afgelopen donderdag werd de laatste training in de Waddenhal afgesloten. Volgende week is er tijdens de krokusvakantie geen training maar een week later gaan de Waddenrobkes op woensdag 26 februari weer naar buiten. Dan wordt er elke woensdagmiddag op het hoofdveld aan de Achlumerdijk getraind. De trainingen beginnen elke woensdagmiddag om 17.00 uur. Kinderen en ouders die een kijkje willen komen nemen zijn van harte welkom om sfeer te proeven of om lekker mee te doen. De trainers staan voor de kinderen klaar en proberen de kinderen op speelse wijze de basistechnieken van het voetbal bij te brengen. Basistechnieken die ze vervolgens weer op zaterdagochtend in de worldleague kunnen gebruiken. Want die competitie gaat begin maart ook weer los.

 

Foto: Frans Bode.

 

Komende zaterdag

De krokusvakantie is begonnen en dat betekent traditiegetrouw geen voetbal. Daarom is het zaterdag rustig op het Oostersportpark en geniet eenieder van een weekje vakantie. Toch zijn er altijd teams die nog een wedstrijdje moeten inhalen of gewoon gaan oefenen. Daarom spelen MO13-1 en JO19-2 morgen wel.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Gun mijn hersens herstel in Utah!

12-02-2020

HARLINGEN - Inzamelingsactie van Leyna Gonggrijp de Jong.

Pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie 07-02-2020

12-02-2020

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen vrijdag gespeelde wedstrijden.

Valentijnsdag: vier de liefde!

12-02-2020

HARLINGEN - De jaarlijkse dag van de liefde komt er weer aan!

Reacties

Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hema Harlingen Hema Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Lichtboei De Lichtboei DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie ForHim Menswear ForHim Menswear Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen VVV Harlingen VVV Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber Ons Food&Wine Ons Food&Wine Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt IJssalon Min12 IJssalon Min12 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier de Groot Atelier de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
Visie Events Visie Events Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier de Groot Atelier de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen ForHim Menswear ForHim Menswear Hema Harlingen Hema Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen