Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

14-04-2022

HARLINGEN - April doet wat hij wil.

Jeugdjournaal Zeerobben Bij de JO8 -groep stond o.a. de stadsderby tegen fc Harlingen op het programma. Foto: Frans Bode.

Dat geldt niet alleen voor het weer maar soms ook voor de resultaten bij het jeugdvoetbal. Het kan soms alle kanten opgaan. Zoals afgelopen zaterdag.

 

JO19

In Leeuwarden was er geen eer te behalen voor JO19-1 tegen L. Zwaluwen. Zij verloren van de “Sweltsjes” met 6-1. De mannen van JO19-2 genoten, na de mooie zege op Workum van vorige week, van een vrij weekend.

 

JO17

JO17-1 had nog maar 1 puntje behaald in de selectieklasse na het gelijke spel tegen Be Quick en het verlies tegen FC Burgum maar afgelopen zaterdag werden er drie punten toegevoegd aan het totaal. In Zuidhorn werd van de plaatselijk vv met 1-4 gewonnen. JO19-2 verloor de uitwedstrijd tegen de nummer 2 Delfstrahuizen met 5-1. 

 

JO15

JO15-1 leek een gemakkelijke ochtend te hebben thuis tegen Alcides. Kwam op een 1-0 voorsprong en kreeg kansen genoeg op meer maar verzuimde dat. En dan weet je het in de voetballerij. Eindstand 1-1. JO15-2 had een zware ochtend tegen koploper Joure en verloor met 0-8 ondanks de 0-0 ruststand. JO15-3 blijft het goed doen in de 3e klasse en won met 0-6 van FC Birdaard. Zo blijft de druk op koploper SJO DFC aanhouden. JO 15-4 maakte zich op voor de strijd met de koploper. Ze deden dat uitstekend maar ze verzuimden zichzelf te belonen met doelpunten en dat deed de tegenstander wel. Goede wedstrijd maar 0-2 verlies helaas.  

 

Koploper sc Joure was met 0-8 te sterk voor JO15-2. Foto: Frans Bode.

 

JO13

Na de winst van vorige week op Irnsum afgelopen zaterdag wederom drie punten voor JO13-1. Er werd met 1-9 gewonnen van Blauw Wit. .

 

JO12

Bij de JO12-groep kwam alleen JO12-3 in actie en hoe. Zij versloegen op eigen veld Tzum met 3-1. 

 

JO11

En ook JO11-1 krijgt de smaak te pakken zo lijkt het. Vorige week al winst en afgelopen zaterdag werden er weer 3 punten gepakt door een 4-0 overwinning op LSC. 

 

JO10/JO9/JO8

Zoals bekend worden er bij deze categorie geen uitslagen en standen bijgehouden. De spelers bevinden zich in een ontwikkelfase waarbij competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling aldus de Bond. Wel of geen uitslag, het maakt de kinderen niet uit. Zij voetballen en scoren er lustig op los en hebben alleen maar plezier!

 

Komende zaterdag

Het zal ongetwijfeld met het paasweekend te maken hebben en met het feit dat er ook steeds meer wedstrijden op doordeweekse avonden worden gespeeld maar morgen zijn er slechts 4 thuis- en 8 uitwedstrijden voor de jeugdafdeling. Ondanks dat blijft de zaterdag de mooiste dag van de week.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Geniet van je eigen zwembad in je eigen tuin: 5 voordelen

14-04-2022

HARLINGEN - Het gemak van een eigen zwembad in je tuin, we gaan er vijf mooie voordelen van opnoemen.

Feestelijke opening van het vernieuwde plein ikc het Noorderlicht

14-04-2022

HARLINGEN - Het plein van ikc het Noorderlicht is vernieuwd.

Zeerobben: Nieuws van het trainersfront

14-04-2022

HARLINGEN - Het is alweer april.

Reacties

Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Plus Lunenborg Plus Lunenborg BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE The Shamrock The Shamrock Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn
Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Haarmode Cats Haarmode Cats Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns Fotografie Dorus Fotografie Dorus Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg