Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

06-02-2020

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag ging voor de jeugdafdeling van Zeerobben de voorjaarscompetitie van start.

Jeugdjournaal Zeerobben Zeerobben JO10-4 speelde afgelopen zaterdag in de Froonacker Arena haar eerste competitiewedstrijd in de voorjaarsreeks tegen vv Oudega/HJSC/Heeg JO10-2. Foto: Wies Procee.

Voor sommige teams op een hoger niveau, voor anderen op gelijk niveau of een stapje lager. Dit alles op basis van de resultaten behaald in de najaarscompetitie. Ook werden hier en daar de eerste wedstrijden afgelast.

 

JO19

Bij de JO19 groep was de start van JO19-1 goed. De eerste helft bleef het nog 0-0 maar in de 2e helft liet JO19-1 goed voetbal zien tegen FVC en won uiteindelijk verdiend met 3-0. JO19-2 had nog een zaterdag vrij en komt morgen voor het eerst in actie.

 

JO17

JO17-1 is gepromoveerd naar de promotieklasse en speelde daar afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd tegen FC Meppel en verloor daar met 3-1. Morgen nieuwe kansen in de thuiswedstrijd tegen SJO Broekster Walden. JO17-2 kende een zwaar najaar maar komt in de voorjaarsreeks sterk terug zoo bleek. Uit in Oosterlittens werd er met 1-2 gewonnen van de JO17-1. In een spannende wedstrijd verloor JO17-3 met 1-2 van CVVO.

 

JO15

Ook voor JO15-1 begon afgelopen zaterdag het avontuur in de promotieklasse. En hoe. Al vroeg werd er afgereisd richting Buitenpost om daar uiteindelijk 3 punten op te halen. Het werd 0-1. JO15-2 speelde een doelpuntrijke wedstrijd tegen S.F. Deinum. Het werd 3-3. De wedstrijd van JO15-3 werd afgelast en JO15-4 won thuis knap met 1-0 van Stiens.

 

JO13

Ook JO13-1 komt uit in de promotieklasse en trof daar afgelopen zaterdag LSC. In Sneek kon het alle kanten op maar het werd uiteindelijk 3-2 voor LSC. Morgen nieuwe kansen tegen SJO JVZ uit Zuidwolde. De eerste klap is een daalder waard dacht JO13-2 en won thuis met 3-1 van Makkum. En dat gold ook voor JO13-3 dat met 1-6 van wederom Makkum. 

 

JO12

Een mooie overwinning was er voor JO12-1 in Leeuwarden tegen MKV. Het werd 1-3. JO12-2 verloor uit bij Balk met 4-0. En JO12-3 kwam goed uit de startblokken met een afgetekende 6-1 overwinning op SJO Warga WWS. 

 

JO11

Een spannende wedstrijd was het bij JO11-1 tegen St. Annaparochie. Zeerobben verloor nipt met 4-5. Verlies was er ook voor JO11-2. Zij verloren met 7-3 van St. Jacob maar scoorden dus nog wel 3 doelpunten.  Het is maar hoe je het bekijkt.

 

JO10/JO9/JO8

In deze groep komt Zeerobben met 10 teams uit. Hier geen uitslagen en standen omdat de spelers in een ontwikkelfase zitten waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling aldus de KNVB. Hier ook geen scheidsrechters maar spelbegeleiders. Of dit alles het spelplezier ten goede komt kunt u zelf beoordelen morgen als 5 van de 10 teams thuis spelen.

 

Komende zaterdag

De liefhebbers van jeugdvoetbal weten waar ze moeten zijn op de zaterdagochtend. Daar kan geen twijfel over bestaan met maar liefst 14 thuiswedstrijden voor de jeugdafdeling van Zeerobben. De eerste wedstrijden beginnen meteen al om 08.45 uur met o.a. de wedstrijd van JO17-1 die de eerste punten probeert te pakken. Daarna is er tot 14.00 uur voetbal, voetbal en nog eens voetbal. Zaterdag is weer de mooiste dag van de week.

 

Voetbalkamp Zeerobben

Niet meer weg te denken bij de jeugdafdeling van Zeerobben: Het Voetbalkamp. Al ruim 30 jaar wordt dit 3-daagse kamp georganiseerd voor jongens en meisjes in de leeftijd van 11 t/m 13 jaar. Kinderen die ooit zelf meegingen op kamp zijn nu al zo oud dat ze als begeleider meegaan. Zo blijft het voetbalkamp in stand en dat is prachtig voor iedereen.

 

Elk jaar weer blijkt hoe mooi het is om 3 dagen met vriendjes/vriendinnetjes op pad te gaan en veel te voetballen maar ook veel lol met elkaar te hebben. Voor de begeleiders is dat niet anders. Moe maar voldaan komen zij elk jaar terug van het kamp. Dit jaar zal het voetbalkamp georganiseerd worden van 29 april t/m 1 mei.

 

Opgave kan inmiddels via voetbalkamp@zeerobben.nl. Het kamp wordt georganiseerd voor kinderen uit de groepen O11 t/m O13.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Deze week in Afslag Harlingen

06-02-2020

HARLINGEN - Zaterdag 8 februari is er om 11.00 uur bij Omroep RSH weer een nieuwe aflevering van Afslag Harlingen met weer een goed gevuld programma, hier alvast een tipje van de sluier.

Nieuw bij Homminga's Fijne Winkeltje: Zuivel van ZUCO uit Dokkum

06-02-2020

HARLINGEN - Vanaf vrijdag 7 februari kunt u ook bij Homminga's Fijne Winkeltje terecht voor melk, karnemelk, yoghurt, vla, drinkyoghurt, kefir, kwark en panna cotta.

De meiden van Zeerobben

06-02-2020

HARLINGEN - Een kort overzicht van de Meiden van Zeerobben deze week en dat heeft alles te maken met het niet doorgaan van alle wedstrijden zowel bij de meisjes als bij de Vrouwen.

Reacties

Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Visie Events Visie Events HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Fotografie Dorus Fotografie Dorus Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Food 80/20 Food 80/20 Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï De Lichtboei De Lichtboei Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Ons Food&Wine Ons Food&Wine Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas The Shamrock The Shamrock Karsten Wonen Karsten Wonen
Zensa Moda Zensa Moda Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen The Shamrock The Shamrock Karsten Wonen Karsten Wonen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Fotografie Dorus Fotografie Dorus Food 80/20 Food 80/20