Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk 'Pasen' Harlingen

Heerlijk 'Pasen' Harlingen

10-11-12-13 april 2020 verandert het Entrepotgebouw weer in Heerlijk Pasen Harlingen! Het culinaire walhalla waar je kan genieten van heerlijk eten, drinken & fijne muziek!
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

06-02-2020

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag ging voor de jeugdafdeling van Zeerobben de voorjaarscompetitie van start.

Jeugdjournaal Zeerobben Zeerobben JO10-4 speelde afgelopen zaterdag in de Froonacker Arena haar eerste competitiewedstrijd in de voorjaarsreeks tegen vv Oudega/HJSC/Heeg JO10-2. Foto: Wies Procee.

Voor sommige teams op een hoger niveau, voor anderen op gelijk niveau of een stapje lager. Dit alles op basis van de resultaten behaald in de najaarscompetitie. Ook werden hier en daar de eerste wedstrijden afgelast.

 

JO19

Bij de JO19 groep was de start van JO19-1 goed. De eerste helft bleef het nog 0-0 maar in de 2e helft liet JO19-1 goed voetbal zien tegen FVC en won uiteindelijk verdiend met 3-0. JO19-2 had nog een zaterdag vrij en komt morgen voor het eerst in actie.

 

JO17

JO17-1 is gepromoveerd naar de promotieklasse en speelde daar afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd tegen FC Meppel en verloor daar met 3-1. Morgen nieuwe kansen in de thuiswedstrijd tegen SJO Broekster Walden. JO17-2 kende een zwaar najaar maar komt in de voorjaarsreeks sterk terug zoo bleek. Uit in Oosterlittens werd er met 1-2 gewonnen van de JO17-1. In een spannende wedstrijd verloor JO17-3 met 1-2 van CVVO.

 

JO15

Ook voor JO15-1 begon afgelopen zaterdag het avontuur in de promotieklasse. En hoe. Al vroeg werd er afgereisd richting Buitenpost om daar uiteindelijk 3 punten op te halen. Het werd 0-1. JO15-2 speelde een doelpuntrijke wedstrijd tegen S.F. Deinum. Het werd 3-3. De wedstrijd van JO15-3 werd afgelast en JO15-4 won thuis knap met 1-0 van Stiens.

 

JO13

Ook JO13-1 komt uit in de promotieklasse en trof daar afgelopen zaterdag LSC. In Sneek kon het alle kanten op maar het werd uiteindelijk 3-2 voor LSC. Morgen nieuwe kansen tegen SJO JVZ uit Zuidwolde. De eerste klap is een daalder waard dacht JO13-2 en won thuis met 3-1 van Makkum. En dat gold ook voor JO13-3 dat met 1-6 van wederom Makkum. 

 

JO12

Een mooie overwinning was er voor JO12-1 in Leeuwarden tegen MKV. Het werd 1-3. JO12-2 verloor uit bij Balk met 4-0. En JO12-3 kwam goed uit de startblokken met een afgetekende 6-1 overwinning op SJO Warga WWS. 

 

JO11

Een spannende wedstrijd was het bij JO11-1 tegen St. Annaparochie. Zeerobben verloor nipt met 4-5. Verlies was er ook voor JO11-2. Zij verloren met 7-3 van St. Jacob maar scoorden dus nog wel 3 doelpunten.  Het is maar hoe je het bekijkt.

 

JO10/JO9/JO8

In deze groep komt Zeerobben met 10 teams uit. Hier geen uitslagen en standen omdat de spelers in een ontwikkelfase zitten waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling aldus de KNVB. Hier ook geen scheidsrechters maar spelbegeleiders. Of dit alles het spelplezier ten goede komt kunt u zelf beoordelen morgen als 5 van de 10 teams thuis spelen.

 

Komende zaterdag

De liefhebbers van jeugdvoetbal weten waar ze moeten zijn op de zaterdagochtend. Daar kan geen twijfel over bestaan met maar liefst 14 thuiswedstrijden voor de jeugdafdeling van Zeerobben. De eerste wedstrijden beginnen meteen al om 08.45 uur met o.a. de wedstrijd van JO17-1 die de eerste punten probeert te pakken. Daarna is er tot 14.00 uur voetbal, voetbal en nog eens voetbal. Zaterdag is weer de mooiste dag van de week.

 

Voetbalkamp Zeerobben

Niet meer weg te denken bij de jeugdafdeling van Zeerobben: Het Voetbalkamp. Al ruim 30 jaar wordt dit 3-daagse kamp georganiseerd voor jongens en meisjes in de leeftijd van 11 t/m 13 jaar. Kinderen die ooit zelf meegingen op kamp zijn nu al zo oud dat ze als begeleider meegaan. Zo blijft het voetbalkamp in stand en dat is prachtig voor iedereen.

 

Elk jaar weer blijkt hoe mooi het is om 3 dagen met vriendjes/vriendinnetjes op pad te gaan en veel te voetballen maar ook veel lol met elkaar te hebben. Voor de begeleiders is dat niet anders. Moe maar voldaan komen zij elk jaar terug van het kamp. Dit jaar zal het voetbalkamp georganiseerd worden van 29 april t/m 1 mei.

 

Opgave kan inmiddels via voetbalkamp@zeerobben.nl. Het kamp wordt georganiseerd voor kinderen uit de groepen O11 t/m O13.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Nieuw bij Homminga's Fijne Winkeltje: Zuivel van ZUCO uit Dokkum

06-02-2020

HARLINGEN - Vanaf vrijdag 7 februari kunt u ook bij Homminga's Fijne Winkeltje terecht voor melk, karnemelk, yoghurt, vla, drinkyoghurt, kefir, kwark en panna cotta.

De meiden van Zeerobben

06-02-2020

HARLINGEN - Een kort overzicht van de Meiden van Zeerobben deze week en dat heeft alles te maken met het niet doorgaan van alle wedstrijden zowel bij de meisjes als bij de Vrouwen.

De Bouwvereniging is Klaar voor de toekomst

06-02-2020

HARLINGEN - In 2019 ging de Bouwvereniging van start met het maken van een nieuw ondernemingsplan.

Reacties

Hema Harlingen Hema Harlingen Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Fotografie Dorus Fotografie Dorus VVV Harlingen VVV Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" De Lichtboei De Lichtboei Ons Food&Wine Ons Food&Wine Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Plus Lunenborg Plus Lunenborg Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Atelier de Groot Atelier de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber
De Lichtboei De Lichtboei Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Haarmode Cats Haarmode Cats DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Plus Lunenborg Plus Lunenborg Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier de Groot Atelier de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE VVV Harlingen VVV Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje