Odyssee scholen

Odyssee scholen

Welkom bij Stichting voor openbaar onderwijs Odyssee. ‘Leren, elke dag een avontuur!’ Passend Onderwijs van Waterpoort tot Wad.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Binnen 2019

Heerlijk Binnen 2019

20, 21 & 22 april wordt het Entrepotgebouw weer één groot culinair Foodwalhalla!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Jawel, lieve PLUS klanten. Van zondag 24 februari t/m zaterdag 20 april kun je sparen voor vijf Fabeltjeskrant handpoppen!
Lees verder...
Boers Box

Boers Box

Nieuw in Harlingen! Huur nu uw eigen opslagruimte voor archief, inboedel of voorraad goederen bij Boers Box self storage!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 november is de werf en het bezoekerscentrum gesloten. Rond 1 april 2019 is bezoek weer welkom, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

06-02-2019

HARLINGEN - Veel ploegen van de jeugdafdeling speelden hun laatste competitiewedstrijd op 15 december 2018.

Jeugdjournaal Zeerobben JO12-1 mag het dit voorjaar in de hoofdklasse proberen. Foto: H. Kuperus.

Nog geen 2 maanden later krijgt de competitie een vervolg. Dat is vroeger dan voorheen het geval was. Opmerkelijk als je kijkt naar de periode van het jaar. Steeds meer begint het erop te lijken dat de jeugd gedurende de koude/gure wintermaanden moet voetballen en als het echt warmer begint te worden is de competitie ten einde. Zaterdag gaat het gehele circus echter weer los. Alle hens aan dek voor de club dus want er staan meteen al 18 (!) thuiswedstrijden voor de jeugdafdeling op het programma.

 

Hoe stonden de verschillende teams er ook alweer voor. Eerst het geheugen maar weer even opfrissen.

 

JO19

JO19-1 verloor verrassend de laatste wedstrijd voor de winterstop van Stiens. Het werd 1-0. Daardoor is de koppositie ver weg maar staat JO19-1 nog altijd op een 3e plaats in de hoofdklasse. Heerenveense Boys en GAVC hebben hetzelfde aantal punten. Flevo Boys is koploper. Tijdens de winterstop is besloten om JO19-3 uit de competitie te halen en samen te voegen met JO19-2. Dat geeft voor beide teams wat meer lucht. JO19-2 won vorige week de oefenwedstrijd tegen Langezwaag met 3-2. Zaterdagmorgen het echte werk.

 

JO17

JO17-1 verloor haar laatste wedstrijd voor de winterstop van koploper Heerenveense Boys met 2-0. Een goede wedstrijd zonder resultaat maar genoeg mogelijkheden voor de 2e seizoenshelft. De ploeg staat momenteel op een 7e plaats in de hoofdklasse. Voor JO17-2 was de najaarscompetitie te sterk. Zij beginnen daarom in een nieuwe competitie met hopelijk gelijkwaardige tegenstanders.

 

JO15

Ook JO15-1 verloor de laatste wedstrijd voor de competitie verrassend van Franeker. Mede daardoor is koploper SJO Broekster Walden verder uitgelopen. Zeerobben staat keurig op de 2e plaats in deze hoofdklasse. Voor JO15-2, JO15-3 en JO15-4 begint dit weekend een nieuwe voorjaarscompetitie.

 

JO13

JO13-1 heeft dit jaar al 2 wedstrijden gespeeld voor de competitie. Op 19 januari tegen VEV ’67 en afgelopen week tegen Bolsward. Ondanks het verlies in deze wedstrijden staat de ploeg nog op een 8e plaats in de hoofdklasse. JO13-2 begint zaterdag ook aan een nieuwe competitie.

 

JO12

Voor JO12-1 ligt er een enorme uitdaging dit voorjaar. Voetballen in de hoofdklasse tegen teams als Be Quick 1887, Emmen en St. Sc Heerenveen. Goed voor de ontwikkeling. Voor de overige teams uit de JO12 groep start de nieuwe voorjaarscomeptitie.

 

JO11

JO11-1 gaat dit voorjaar een treetje omhoog en komt ook uit in de hoofdklasse. Het najaar werd goed afgesloten met een 2e plaats. Kijken waartoe deze jonge ploeg dit voorjaar in staat is. Voor JO11-2 en JO11-3 start ook een nieuwe competitie.

 

Voor de overige groepen (JO10, JO9 en JO8) start zaterdag ook weer een nieuwe competitie. In totaal spelen er 10 teams in deze klassen. Hier worden geen uitslagen en standen bijgehouden door de KNVB. Ontwikkeling gaat hier voor alles.

 

Waddenrobkes

Voor de Waddenrobkes van Zeerobben begint de voorjaarscomepetitie op het veld pas na de voorjaarsvakantie. Eerst moet de wintercompetitie in de Waddenhal afgewerkt worden. Volgende week donderdag is de laatste speeldag in de Waddenhal met natuurlijk afsluitend de huldiging.

 

Foto: Frans Bode.

 

Al vroeg in het seizoen dus een volle bak op het Oostersportpark. Voor de standaardteams gaat de competitie weer verder waar die in december gestopt was. Voor anderen dus weer een compleet nieuwe competitie met nieuwe kansen. Vanaf 08.45 wordt er afgetrapt.

 

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Jubilerende organisatie Visserijdagen Harlingen zoekt oude foto's voor expositie

06-02-2019

HARLINGEN - Dit jaar wordt de 60e editie van de Harlinger Visserijdagen gevierd en daarom is de organisatie op zoek naar oude foto´s van het jubilerende stadsfeest.

Dijkstra en Geelhoed airco service squash competitie 04-02-2019

06-02-2019

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Anytime Fitness Harlingen sponsort hesjes

06-02-2019

HARLINGEN - Helaas kon het het toernooi voor de meiden/vrouwen onlangs niet doorgaan vanwege de sneeuw.

Reacties

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier de Groot Atelier de Groot Hema Harlingen Hema Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Karsten Wonen Karsten Wonen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Dio Jurien Dio Jurien Copini Opticiëns Copini Opticiëns Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt ForHim Menswear ForHim Menswear Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen VVV Harlingen VVV Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Lichtboei De Lichtboei Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda Ons Food&Wine Ons Food&Wine Plus Lunenborg Plus Lunenborg Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Vogelaar Audio Vogelaar Audio Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad VVV Harlingen VVV Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Ons Food&Wine Ons Food&Wine Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus