Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

10-03-2022

HARLINGEN - Met de start van de Waddenrobkes afgelopen zaterdag was het al vroeg gezellig druk op het Oostersportpark.

Jeugdjournaal Zeerobben Zeerobben - Franker zijn altijd heerlijke derby’s. Zowel bij oud als jong. Foto: Frans Bode.

Naast de Waddenrobkes viel er nog veel meer te beleven.

 

JO19

JO19-1 kwam afgelopen weekend niet in actie en treft morgen om 10.30 uur FVC op het Oostersportpark. JO19-2 kwam met een verdienstelijk gelijkspel terug uit Deinum. Het werd 1-1.

 

JO17

JO17-1 is gepromoveerd naar de divisie 7-P en de indeling is afgelopen week bekend gemaakt. Morgen treft JO17-1 SJO Feansters. Een knappe overwinning voor JO17-2 in de uitwedstrijd tegen Irnsum. Het werd 1-3 en dus de eerste punten.  JO17-3 kwam niet in actie.

 

JO15

JO15-1 komt na het kampioenschap van de hoofdklasse uit in Divisie 6-Q. Ze spelen morgen in Steenwijk tegen Olde Veste. JO15-2 was niet opgewassen tegen Heerenveense Boys en verloor met 1-4. JO15-3 kwam met een prachtige 0-3 overwinning terug uit Stiens en JO15-4 verloor met 4-1 van Joure.

 

JO13

De derby tussen Zeerobben en Franeker eindigde onbeslist. Het werd vroeg in de ochtend 3-3. JO13-2 speelde een spannende pot tegen Makkum maar verloor nipt met 4-3.

 

JO12

In een spectaculaire doelpuntrijke wedstrijd verloor JO12-2 met 3-4 van SJO DFC. Ook verlies voor JO12-2 dat met 2-5 van Mulier verloor. En de wedstrijd van JO12-3 tegen VSV ’31 was geen wedstrijd. Het werd 0-17.

 

Mensonides shirtsponsor Zeerobben JO12-1

Zeerobben JO12-1, uitkomend in de 1e klasse heeft een nieuwe shirtsponsor. Het betreft een bij Zeerobben oude bekende en trouwe sponsor, namelijk Mensonides Installaties te Harlingen.

De 1e klasse vormt voor deze jonge talenten een uitdagende competitie voor de JO12-1 met ploegen als o.a. ONS Sneek, Workum SJO DFC en QVC. Trainer/coach van de 12-1 is Thijs Baard en hij wordt bijgestaan door teammanager Manual Mojarrango, beide ook op bijgaande teamfoto. En tussen hen in, de spelers (Brody de Gier ontbreekt), trots met de fraaie nieuwe shirts en sponsoruiting.

 

Foto: Frans Bode.


Manual Mojarrango is werknemer bij Mensonides Installaties en als zodanig dan ook betrokken bij de services die zijn werkgever al jaren levert op het Oostersportpark als het gaat om de technische installaties en zonnepanelen. En omdat sponsoring ook netwerken is, was de link naar Zeerobben JO12-1 snel gelegd. Zeerobben blij, de spelers en staf trots en Mensonides Installaties tevreden. Zo helpen we elkaar.

 

JO11

JO11-1 verloor de uitwedstrijd tegen Oeverzwaluwen met 3-1. 

 

JO10/JO9/JO8

Zoals bekend worden er bij deze categorie geen uitslagen en standen bijgehouden. De spelers bevinden zich in een ontwikkelfase waarbij competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling aldus de Bond. Wel of geen uitslag, het maakt de kinderen niet uit. Zij voetballen en scoren er lustig op los en hebben alleen maar plezier!

 

Komende zaterdag

Zaterdagmorgen weer een mooie ochtend jeugdvoetbal bij Zeerobben op zowel prestatief als recreatief niveau. Vanaf 08.45 uur beginnen de eerste wedstrijden. Daarnaast zijn er ook nog 14 uitwedstrijden. Genoeg te doen op en rond de velden. Zaterdag is en blijft de mooiste dag van de week.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Nieuwsbrief Westerzeedijk - maart 2022

10-03-2022

HARLINGEN - In de Nieuwsbrief Westerzeedijk - maart 2022 informatie over de herinrichting van het Balklandpark, waarbij ingezet wordt op de realisatie van een heuse stormbaan!

Queen on Air 12 maart 2022 bij Omroep RSH

10-03-2022

HARLINGEN - Zaterdagmorgen van 10.00 – 11.00 uur is er weer een uitzending van het programma Queen On Air bij Omroep RSH.

De senioren van Zeerobben

10-03-2022

HARLINGEN - Het was een mooie dag voor de seniorenafdeling.

Reacties

Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Fotografie Dorus Fotografie Dorus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda The Shamrock The Shamrock Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Visie Events Visie Events Wellheat Shop Wellheat Shop Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE
Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Wellheat Shop Wellheat Shop Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hubo-Faber Hubo-Faber