Jingle Bell Dok Kerstborrel XXL

Jingle Bell Dok Kerstborrel XXL

Kom samen feesten in de winterse sferen van ‘Jingle Bell Dok!’ Kerstborrel XXL!
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
RSH & Trebol presents:

RSH & Trebol presents:

Zaterdag 26 oktober: Harlinger middag & Sloopfeest!
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
Bestuursleden gezocht

Bestuursleden gezocht

Stichting Harlingen Open Golf is op zoek naar nieuwe bestuursleden met passie voor de sport!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

29-11-2018

HARLINGEN – Afgelopen zaterdag werd de 1e kampioen bij de jeugdafdeling gehuldigd.

Jeugdjournaal Zeerobben De jongens van JO9-2 speelde een leuke wedstrijd tegen SWZ Boso Sneek met kansen en doelpunten over en weer. Foto: Frans Bode.

JO12-4 won in Bolsward en is niet meer te achterhalen. De kinderen kregen na afloop van de wedstrijd de schaal uitgereikt. Maar er gebeurde meer.

 

JO19

Na het verlies tegen koploper Flevo Boys wist Zeerobben zich tegen CVVO niet te herstellen. In Lemmer werd het 3-0. Hierdoor zag het L. Zwaluiwen weer passeren op de ranglijst waardoor de ploeg nu derde staat. JO19-3 verloor thuis met 1-5 van Black Boys.

 

JO17

JO17-1 kent een goede fase. Na winst op SWZ Boso Sneek en Franeker werd er afgelopen zaterdag gewonnen van SJO Broekster Walden. Door de overwinningen is de ploeg opgeschoven naar de 7e plaats op maar 1 punt achterstand van de nummer 4. Voor JO17-2 viel er geen eer te behalen tegen koploper Zwaagwesteinde. Het werd maar liefst 12-0.

 

JO15

Of het nou onderschatting was of een complete off-day, feit blijft dat JO15-1 de wedstrijd tegen Workum geheel onnodig verloor. De schade viel mee want de 2e plaats blijft gehandhaaft. Het werd 1-2 in de laatste minuut van de wedstrijd. Een mooi gelijkspel was er voor JO15-2 in de wedstrijd tegen Workum. JO15-3 was met 1-11 veel te sterk voor SF Deinum en JO15-4 haalde een verdienstelijk punt tegen Tzummarum.

 

JO13

JO13 kon geen vuist maken in Leeuwarden tegen FVC en verloor met 5-0. JO13-2 had een vrije zaterdag.

 

JO12

Wederom winst voor JO12-1. Dit keer was de ploeg te sterk voor Blauw Wit en won met 5-2 waardoor het nu nog steviger op de 2e plaats staat. Zeerobben 12-2 speelde tegen SDS een goede wedstrijd en won met 5-1 en ook winst voor JO12-3. Een monsterscore werd het tegen Franeker. De jobngens wisten aar liefst 14 keer het net te vinden. En JO12-4 maakte het succes bij de JO12 groep complete. Zij wonnen met 0-5 en sleepten ook nog eens het kampioenschap binnen. Dat werd uitbundig gevierd.

 

JO11

JO11-1 heeft het ritme weer te pakken. Na de winst van vorige week deze week opnieuw drie punyen. Tegen SJO DFC werd het 2-6. JO11-2 speelte een 3-2 overwinning over de streep tegen SDS e nook drie punten voor JO11-3 dat met 1-12 van Woudsend won.

 

JO10, JO9 en JO8

Ook bij deze groep (10 teams) was het weer genieten. Omdat de ontwikkeling en het spelplezier voorop staat heeft de KNVB besloten geen uitslagen en standen meer bij te houden. Dat is bijzaak. Zeerobben ziet deze groep zich steeds meer ontwikkelen. Wie daar getuige van wil zijn moet op zaterdagochtend eens komen kijken. Het kan nog net voor de winterstop.

 

Waddenrobkes

Zaterdagmorgen alweer de 9e speelronde van de Wadddenrobkes. Afgelopen zaterdag was het weer genieten bij de Waddenrobkes. De kinderen hadden er weer zin in en speelden hun wedstrijdjes volenthousiasme.  En het kon deze week niet op. Woensdag kwamen de Pieten van Sinterklaas een kijkje nemen bij de Waddenrobkes. Ze trainden zelfs nog mee. Op zaterdag 15 december a.s. staat de laatste speelronde op het programma voor de Waddenrobkes. Deze speelronde wordt ieder seizoen afgesloten met een feestelijke huldiging van alle teams en vrijwilligers.

 

Het was afgelopen woensdag feest op de training bij de Waddenrobkes en de JO9 en JO8-groep. De Pieten kwamen op bezoek en trainden fanatiek mee tot grote vreugde van de kinderen. Foto: Frans Bode.

 

Deze keer probeert Zeerobben het nog ietsje feestelijker te maken voor de jongste jeugd. De Waddenrobkes mogen namelijk hun laatste wedstrijdjes van het jaar spelen op het hoofdveld. Bovendien mogen ze na de huldiging in de kantine ook nog met zijn allen mee in de line-up met het vlaggenschip Zeerobben 1 voorafgaand aan de thuiswedstrijd met de huidige koploper HZVV 1 uit Hoogeveen. Hoe gaaf is dat?

Op deze speciale zaterdag beginnen de wedstrijden van de Waddenrobkes om 12.30 uur.

 

Komende zaterdag

Nog even en de winterstop staat voor de deur. De laatste wedstrijden worden de komende weken gespeeld. Voor zaterdag staan er nog genoeg thuiswedstrijden op het programma. Voor liefhebbers van jeugdvoetbal dus nog de mogelijkheid om de jongens/meisjes aan het werk te zien. Om 08.30 uur wordt het bal geopend.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Bibliotheken Noord Fryslân meest deskundige medewerkers van Nederland

29-11-2018

HARLINGEN - Afgelopen zomer werd onder de bibliotheken van Nederland een onderzoek uitgevoerd naar de klanttevredenheid.

Reitze van der Veen en Folly Berends clubkampioenen 2018

29-11-2018

HARLINGEN - Zondag 25 november waren de doublette clubkampioenschappen van JBV Boulegoed.

Ingebruikname ondergrondse containers

29-11-2018

HARLINGEN - Op woensdag 28 november 2018 namen de gemeente Harlingen en Omrin de ondergrondse containers in gebruik.

Reacties

Dio Jurien Dio Jurien Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Lichtboei De Lichtboei Visie Events Visie Events Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona VVV Harlingen VVV Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier de Groot Atelier de Groot Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hema Harlingen Hema Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen
Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis ForHim Menswear ForHim Menswear VVV Harlingen VVV Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Ons Food&Wine Ons Food&Wine Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hema Harlingen Hema Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus