Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren. Alinex werkt voor u!
Lees verder...
Harlinger Voordeelcheque!

Harlinger Voordeelcheque!

Spaar PLUSpunten bij PLUS Lunenborg! Bij diverse lokale ondernemers krijgt u nu een nog hoger rendement! Namelijk 100% spaarwinst.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

28-11-2017

HARLINGEN - Ondanks de hevige regenval vorige week konden toch nagenoeg alle teams weer het veld op.

Jeugdjournaal Zeerobben Geheel onverwachts verloor Zeerobben JO13-1 in de slotminuten van FVC. Het werd 0-1. Foto: Wies Procee.

Zelfs de Waddenrobkes lieten zich niet uit het veld slaan door de weersomstandigheden. Voor de meeste jeugdteams zijn er nog 2 speelrondes te gaan alvorens de prijzen verdeeld worden.

 

JO19

JO19-1 genoot van een vrij weekend maar zag wel andere teams in actie komen. Door die resultaten moet JO19-1 voorlopig plaats nemen op de 6e plaats in de hoofdklasse.  

 

JO17-1

Zeerobben JO17-1 verloor met 4-0 van de nummer drie op de ranglijst Heerenveense Boys. Het wordt zaak voor JO17-1 om punten te gaan pakken. Te beginnen morgen thuis tegen SWZ Boso Sneek. JO17-2 doet het goed in haar competitie en wou afgelopen zaterdag de stijgende lijn doorzetten tegen koploper Workum. Maar dat bleek toch net een brug te ver. Zeerobben verloor met 4-0 maar staat nog op een keurige 6e plaats. JO17-3 is aan een opmerkelijke opmars bezig. Afgelopen zaterdag alweer drie punten erbij door een 2-0 overwinning op Deinum.   

 

JO15

Thuis tegen SJO Bergum BCV Combinatie wist JO15-1 niet te winnen. Het werd 1-3. JO15-2 moest het thuis opnemen tegen fc Harlingen en verloor met 0-4. JO15-3 kwam terug uit Franeker met een mooie 2-4 overwinning.

 

JO13

Onverwacht verlies was er voor JO13-1 in de thuiswedstrijd tegen FVC. Kansen genoeg maar uiteindelijk de deksel op de neus in de slotfase. Het werd 0-1. JO13-2 kwam terug uit Oosterend met een klinkende 2-6 overwinning. JO13-3 blijft het ook goed doen. De koploper won met 6-0 van Oosterlittens. Ook JO13-4 is met een goede reeks bezig. Tot 15 seconden leek de 3e overwinning op rij een feit maar Deinum scoorde toch nog de 3-3. Toch weer een puntje. JO13-5 verloor uit kansloos van Stiens.

 

JO11

Grote verwondering op vrijdagavond toen ONS afbelde voor de topper tegen JO11-1. De wedstrijd ging helaas niet door. JO11-2 won uit bij Minnertsga met 2-4 en JO11-3 verloor thuis met 1-5 van SJO CVO/Ouwe Syl. Een mooie overwinning was er voor JO11-4 op fc Harlingen. In het hol van de leeuw werd het 1-2 dus vrolijke gezichten. JO11-5 speelde met 2-2 gelijk tegen Arum en JO11-6 verloor uit bij MKV in Leeuwarden met maar liefst 8-0. Maar JO11-7 zorgde voor een mooie afsluiter bij de JO11-groep. Zij wonnen met 6-0 van Mulier.  

 

JO9

De JO9-groep blijft het uitstekend doen. Zo won JO9-1 afgetekend van Leovardia en won JO9-3 met ruime cijfers van Frisia. JO9-4 tot slot was te sterk voor Makkum.

 

JO8

De overgang van de Waddenrobkes naar de JO8-groep lijkt soepel te lopen kijkend naar de resultaten van die teams. De kinderen hebben op een speelse manier kennis gemaakt met het voetbal en zijn doorgestroomd naar de JO8-groep waar ze zeer succesvol zijn. Zo wonnen alle JO8-teams afgelopen zaterdag. JO8-1 was te sterk voor Blauw Wit. JO8-2 won van SDS en JO8-3 was te sterk voor SJO DFC.  

 

Waddenrobkes

En ook de Waddenrobkes gingen weer los met de Worldleague. Alweer de 9e speelronde werd gespeeld. Afgelopen week werd er niet getraind want Sinterklaas kwam op bezoek en deed dat op woensdagmiddag. Nou, daar wil je wel even een training voor overslaan. Het was druk in de Robbenplaat. Zaterdagmorgen alweer de 10e speelronde in de Froonacker Arena. 

 

Komende zaterdag

Dit weekend weer 15 thuiswedstrijden voor de jeugdafdeling van Zeerobben. Sommige teams strijden nog om het kampioenschap. Anderen vechten tegen degradatie. Beiden leveren spannende wedstrijden op. Zaterdagmorgen om 08.45 uur is de eerste aftrap op de diverse velden. De verenging ontmoet u graag op het Oostersportpark.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Schoencadeautjes met korting!

28-11-2017

HARLINGEN - Sinterklaas cadeautjes scoren lastig?

Stichting Kunstuitleen HA-15: Kunstwerk van de Maand december 2017

28-11-2017

HARLINGEN - Peter Verzendaal kiest een foto van Marja Driessens-Diessel, getiteld “Valencia Three Ladies”, als kunstwerk van de maand december 2017.

Kies de voorkant van het regiomagazine

28-11-2017

HARLINGEN - Op dit moment werken verschillende redacties aan het nieuwe regio- toeristisch magazine voor Noordwest-Friesland.

Reacties

Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Dio Jurien Dio Jurien ForHim Menswear ForHim Menswear Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Fotografie Dorus Fotografie Dorus Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Plus Lunenborg Plus Lunenborg HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen VVV Harlingen VVV Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Vogelaar Audio Vogelaar Audio Visie Events Visie Events Atelier de Groot Atelier de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Almamater Almamater Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Ons Food&Wine Ons Food&Wine Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen
Almamater Almamater Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Lichtboei De Lichtboei Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Ons Food&Wine Ons Food&Wine Visie Events Visie Events