Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Heerlijk Harlingen 2018

Heerlijk Harlingen 2018

Culinair Festival aan de haven van Harlingen waar eten, drinken, muziek en ontspanning centraal staan.
Lees verder...
Harlinger Voordeelcheque!

Harlinger Voordeelcheque!

Spaar PLUSpunten bij PLUS Lunenborg! Bij diverse lokale ondernemers krijgt u nu een nog hoger rendement! Namelijk 100% spaarwinst.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

28-11-2017

HARLINGEN - Ondanks de hevige regenval vorige week konden toch nagenoeg alle teams weer het veld op.

Jeugdjournaal Zeerobben Geheel onverwachts verloor Zeerobben JO13-1 in de slotminuten van FVC. Het werd 0-1. Foto: Wies Procee.

Zelfs de Waddenrobkes lieten zich niet uit het veld slaan door de weersomstandigheden. Voor de meeste jeugdteams zijn er nog 2 speelrondes te gaan alvorens de prijzen verdeeld worden.

 

JO19

JO19-1 genoot van een vrij weekend maar zag wel andere teams in actie komen. Door die resultaten moet JO19-1 voorlopig plaats nemen op de 6e plaats in de hoofdklasse.  

 

JO17-1

Zeerobben JO17-1 verloor met 4-0 van de nummer drie op de ranglijst Heerenveense Boys. Het wordt zaak voor JO17-1 om punten te gaan pakken. Te beginnen morgen thuis tegen SWZ Boso Sneek. JO17-2 doet het goed in haar competitie en wou afgelopen zaterdag de stijgende lijn doorzetten tegen koploper Workum. Maar dat bleek toch net een brug te ver. Zeerobben verloor met 4-0 maar staat nog op een keurige 6e plaats. JO17-3 is aan een opmerkelijke opmars bezig. Afgelopen zaterdag alweer drie punten erbij door een 2-0 overwinning op Deinum.   

 

JO15

Thuis tegen SJO Bergum BCV Combinatie wist JO15-1 niet te winnen. Het werd 1-3. JO15-2 moest het thuis opnemen tegen fc Harlingen en verloor met 0-4. JO15-3 kwam terug uit Franeker met een mooie 2-4 overwinning.

 

JO13

Onverwacht verlies was er voor JO13-1 in de thuiswedstrijd tegen FVC. Kansen genoeg maar uiteindelijk de deksel op de neus in de slotfase. Het werd 0-1. JO13-2 kwam terug uit Oosterend met een klinkende 2-6 overwinning. JO13-3 blijft het ook goed doen. De koploper won met 6-0 van Oosterlittens. Ook JO13-4 is met een goede reeks bezig. Tot 15 seconden leek de 3e overwinning op rij een feit maar Deinum scoorde toch nog de 3-3. Toch weer een puntje. JO13-5 verloor uit kansloos van Stiens.

 

JO11

Grote verwondering op vrijdagavond toen ONS afbelde voor de topper tegen JO11-1. De wedstrijd ging helaas niet door. JO11-2 won uit bij Minnertsga met 2-4 en JO11-3 verloor thuis met 1-5 van SJO CVO/Ouwe Syl. Een mooie overwinning was er voor JO11-4 op fc Harlingen. In het hol van de leeuw werd het 1-2 dus vrolijke gezichten. JO11-5 speelde met 2-2 gelijk tegen Arum en JO11-6 verloor uit bij MKV in Leeuwarden met maar liefst 8-0. Maar JO11-7 zorgde voor een mooie afsluiter bij de JO11-groep. Zij wonnen met 6-0 van Mulier.  

 

JO9

De JO9-groep blijft het uitstekend doen. Zo won JO9-1 afgetekend van Leovardia en won JO9-3 met ruime cijfers van Frisia. JO9-4 tot slot was te sterk voor Makkum.

 

JO8

De overgang van de Waddenrobkes naar de JO8-groep lijkt soepel te lopen kijkend naar de resultaten van die teams. De kinderen hebben op een speelse manier kennis gemaakt met het voetbal en zijn doorgestroomd naar de JO8-groep waar ze zeer succesvol zijn. Zo wonnen alle JO8-teams afgelopen zaterdag. JO8-1 was te sterk voor Blauw Wit. JO8-2 won van SDS en JO8-3 was te sterk voor SJO DFC.  

 

Waddenrobkes

En ook de Waddenrobkes gingen weer los met de Worldleague. Alweer de 9e speelronde werd gespeeld. Afgelopen week werd er niet getraind want Sinterklaas kwam op bezoek en deed dat op woensdagmiddag. Nou, daar wil je wel even een training voor overslaan. Het was druk in de Robbenplaat. Zaterdagmorgen alweer de 10e speelronde in de Froonacker Arena. 

 

Komende zaterdag

Dit weekend weer 15 thuiswedstrijden voor de jeugdafdeling van Zeerobben. Sommige teams strijden nog om het kampioenschap. Anderen vechten tegen degradatie. Beiden leveren spannende wedstrijden op. Zaterdagmorgen om 08.45 uur is de eerste aftrap op de diverse velden. De verenging ontmoet u graag op het Oostersportpark.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Schoencadeautjes met korting!

28-11-2017

HARLINGEN - Sinterklaas cadeautjes scoren lastig?

Stichting Kunstuitleen HA-15: Kunstwerk van de Maand december 2017

28-11-2017

HARLINGEN - Peter Verzendaal kiest een foto van Marja Driessens-Diessel, getiteld “Valencia Three Ladies”, als kunstwerk van de maand december 2017.

Kies de voorkant van het regiomagazine

28-11-2017

HARLINGEN - Op dit moment werken verschillende redacties aan het nieuwe regio- toeristisch magazine voor Noordwest-Friesland.

Reacties

Vogelaar Audio Vogelaar Audio Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Ons Food&Wine Ons Food&Wine Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hema Harlingen Hema Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events Fotografie Dorus Fotografie Dorus Almamater Almamater Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hubo-Faber Hubo-Faber Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Lichtboei De Lichtboei Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant VVV Harlingen VVV Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier de Groot Atelier de Groot Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Karsten Wonen Karsten Wonen ForHim Menswear ForHim Menswear
IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hema Harlingen Hema Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Dio Jurien Dio Jurien Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Atelier de Groot Atelier de Groot Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe De Lichtboei De Lichtboei