Odyssee scholen

Odyssee scholen

Welkom bij Stichting voor openbaar onderwijs Odyssee. ‘Leren, elke dag een avontuur!’ Passend Onderwijs van Waterpoort tot Wad.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Binnen 2019

Heerlijk Binnen 2019

20, 21 & 22 april wordt het Entrepotgebouw weer één groot culinair Foodwalhalla!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Jawel, lieve PLUS klanten. Van zondag 24 februari t/m zaterdag 20 april kun je sparen voor vijf Fabeltjeskrant handpoppen!
Lees verder...
Boers Box

Boers Box

Nieuw in Harlingen! Huur nu uw eigen opslagruimte voor archief, inboedel of voorraad goederen bij Boers Box self storage!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 november is de werf en het bezoekerscentrum gesloten. Rond 1 april 2019 is bezoek weer welkom, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

29-11-2018

HARLINGEN – Afgelopen zaterdag werd de 1e kampioen bij de jeugdafdeling gehuldigd.

Jeugdjournaal Zeerobben De jongens van JO9-2 speelde een leuke wedstrijd tegen SWZ Boso Sneek met kansen en doelpunten over en weer. Foto: Frans Bode.

JO12-4 won in Bolsward en is niet meer te achterhalen. De kinderen kregen na afloop van de wedstrijd de schaal uitgereikt. Maar er gebeurde meer.

 

JO19

Na het verlies tegen koploper Flevo Boys wist Zeerobben zich tegen CVVO niet te herstellen. In Lemmer werd het 3-0. Hierdoor zag het L. Zwaluiwen weer passeren op de ranglijst waardoor de ploeg nu derde staat. JO19-3 verloor thuis met 1-5 van Black Boys.

 

JO17

JO17-1 kent een goede fase. Na winst op SWZ Boso Sneek en Franeker werd er afgelopen zaterdag gewonnen van SJO Broekster Walden. Door de overwinningen is de ploeg opgeschoven naar de 7e plaats op maar 1 punt achterstand van de nummer 4. Voor JO17-2 viel er geen eer te behalen tegen koploper Zwaagwesteinde. Het werd maar liefst 12-0.

 

JO15

Of het nou onderschatting was of een complete off-day, feit blijft dat JO15-1 de wedstrijd tegen Workum geheel onnodig verloor. De schade viel mee want de 2e plaats blijft gehandhaaft. Het werd 1-2 in de laatste minuut van de wedstrijd. Een mooi gelijkspel was er voor JO15-2 in de wedstrijd tegen Workum. JO15-3 was met 1-11 veel te sterk voor SF Deinum en JO15-4 haalde een verdienstelijk punt tegen Tzummarum.

 

JO13

JO13 kon geen vuist maken in Leeuwarden tegen FVC en verloor met 5-0. JO13-2 had een vrije zaterdag.

 

JO12

Wederom winst voor JO12-1. Dit keer was de ploeg te sterk voor Blauw Wit en won met 5-2 waardoor het nu nog steviger op de 2e plaats staat. Zeerobben 12-2 speelde tegen SDS een goede wedstrijd en won met 5-1 en ook winst voor JO12-3. Een monsterscore werd het tegen Franeker. De jobngens wisten aar liefst 14 keer het net te vinden. En JO12-4 maakte het succes bij de JO12 groep complete. Zij wonnen met 0-5 en sleepten ook nog eens het kampioenschap binnen. Dat werd uitbundig gevierd.

 

JO11

JO11-1 heeft het ritme weer te pakken. Na de winst van vorige week deze week opnieuw drie punyen. Tegen SJO DFC werd het 2-6. JO11-2 speelte een 3-2 overwinning over de streep tegen SDS e nook drie punten voor JO11-3 dat met 1-12 van Woudsend won.

 

JO10, JO9 en JO8

Ook bij deze groep (10 teams) was het weer genieten. Omdat de ontwikkeling en het spelplezier voorop staat heeft de KNVB besloten geen uitslagen en standen meer bij te houden. Dat is bijzaak. Zeerobben ziet deze groep zich steeds meer ontwikkelen. Wie daar getuige van wil zijn moet op zaterdagochtend eens komen kijken. Het kan nog net voor de winterstop.

 

Waddenrobkes

Zaterdagmorgen alweer de 9e speelronde van de Wadddenrobkes. Afgelopen zaterdag was het weer genieten bij de Waddenrobkes. De kinderen hadden er weer zin in en speelden hun wedstrijdjes volenthousiasme.  En het kon deze week niet op. Woensdag kwamen de Pieten van Sinterklaas een kijkje nemen bij de Waddenrobkes. Ze trainden zelfs nog mee. Op zaterdag 15 december a.s. staat de laatste speelronde op het programma voor de Waddenrobkes. Deze speelronde wordt ieder seizoen afgesloten met een feestelijke huldiging van alle teams en vrijwilligers.

 

Het was afgelopen woensdag feest op de training bij de Waddenrobkes en de JO9 en JO8-groep. De Pieten kwamen op bezoek en trainden fanatiek mee tot grote vreugde van de kinderen. Foto: Frans Bode.

 

Deze keer probeert Zeerobben het nog ietsje feestelijker te maken voor de jongste jeugd. De Waddenrobkes mogen namelijk hun laatste wedstrijdjes van het jaar spelen op het hoofdveld. Bovendien mogen ze na de huldiging in de kantine ook nog met zijn allen mee in de line-up met het vlaggenschip Zeerobben 1 voorafgaand aan de thuiswedstrijd met de huidige koploper HZVV 1 uit Hoogeveen. Hoe gaaf is dat?

Op deze speciale zaterdag beginnen de wedstrijden van de Waddenrobkes om 12.30 uur.

 

Komende zaterdag

Nog even en de winterstop staat voor de deur. De laatste wedstrijden worden de komende weken gespeeld. Voor zaterdag staan er nog genoeg thuiswedstrijden op het programma. Voor liefhebbers van jeugdvoetbal dus nog de mogelijkheid om de jongens/meisjes aan het werk te zien. Om 08.30 uur wordt het bal geopend.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Bibliotheken Noord Fryslân meest deskundige medewerkers van Nederland

29-11-2018

HARLINGEN - Afgelopen zomer werd onder de bibliotheken van Nederland een onderzoek uitgevoerd naar de klanttevredenheid.

Reitze van der Veen en Folly Berends clubkampioenen 2018

29-11-2018

HARLINGEN - Zondag 25 november waren de doublette clubkampioenschappen van JBV Boulegoed.

Ingebruikname ondergrondse containers

29-11-2018

HARLINGEN - Op woensdag 28 november 2018 namen de gemeente Harlingen en Omrin de ondergrondse containers in gebruik.

Reacties

Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier de Groot Atelier de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Karsten Wonen Karsten Wonen De Lichtboei De Lichtboei Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Ons Food&Wine Ons Food&Wine Dio Jurien Dio Jurien Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie ForHim Menswear ForHim Menswear Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Vogelaar Audio Vogelaar Audio Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hema Harlingen Hema Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant
ForHim Menswear ForHim Menswear Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hubo-Faber Hubo-Faber Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt VVV Harlingen VVV Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hema Harlingen Hema Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zensa Moda Zensa Moda