Vuurwerkdealer Hubo Faber

Vuurwerkdealer Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen en omstreken? Dan is Hubo Faber het adres voor uw vuurwerk!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Open dag en Doe-middagen

Open dag en Doe-middagen

Zit je in groep 8 of misschien in groep 7? Kom kijken en kennis maken op de rsg Simon Vestdijk!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
LOTENactie!

LOTENactie!

Inkopen voor de feestdagen doe je natuurlijk in Harlingen. Daar maak je in december kans op 10x €449,-! Welkom aan Zee!
Lees verder...
Boers Box

Boers Box

Nieuw in Harlingen! Huur nu uw eigen opslagruimte voor archief, inboedel of voorraad goederen bij Boers Box self storage!
Lees verder...
Plus en The Voice

Plus en The Voice

Beleef The voice of Holland intenser dan ooit bij PLUS Lunenborg. Spaar voor exclusieve The voice of Holland gadgets.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 november is de werf en het bezoekerscentrum gesloten. Rond 1 april 2019 is bezoek weer welkom, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

29-11-2018

HARLINGEN – Afgelopen zaterdag werd de 1e kampioen bij de jeugdafdeling gehuldigd.

Jeugdjournaal Zeerobben De jongens van JO9-2 speelde een leuke wedstrijd tegen SWZ Boso Sneek met kansen en doelpunten over en weer. Foto: Frans Bode.

JO12-4 won in Bolsward en is niet meer te achterhalen. De kinderen kregen na afloop van de wedstrijd de schaal uitgereikt. Maar er gebeurde meer.

 

JO19

Na het verlies tegen koploper Flevo Boys wist Zeerobben zich tegen CVVO niet te herstellen. In Lemmer werd het 3-0. Hierdoor zag het L. Zwaluiwen weer passeren op de ranglijst waardoor de ploeg nu derde staat. JO19-3 verloor thuis met 1-5 van Black Boys.

 

JO17

JO17-1 kent een goede fase. Na winst op SWZ Boso Sneek en Franeker werd er afgelopen zaterdag gewonnen van SJO Broekster Walden. Door de overwinningen is de ploeg opgeschoven naar de 7e plaats op maar 1 punt achterstand van de nummer 4. Voor JO17-2 viel er geen eer te behalen tegen koploper Zwaagwesteinde. Het werd maar liefst 12-0.

 

JO15

Of het nou onderschatting was of een complete off-day, feit blijft dat JO15-1 de wedstrijd tegen Workum geheel onnodig verloor. De schade viel mee want de 2e plaats blijft gehandhaaft. Het werd 1-2 in de laatste minuut van de wedstrijd. Een mooi gelijkspel was er voor JO15-2 in de wedstrijd tegen Workum. JO15-3 was met 1-11 veel te sterk voor SF Deinum en JO15-4 haalde een verdienstelijk punt tegen Tzummarum.

 

JO13

JO13 kon geen vuist maken in Leeuwarden tegen FVC en verloor met 5-0. JO13-2 had een vrije zaterdag.

 

JO12

Wederom winst voor JO12-1. Dit keer was de ploeg te sterk voor Blauw Wit en won met 5-2 waardoor het nu nog steviger op de 2e plaats staat. Zeerobben 12-2 speelde tegen SDS een goede wedstrijd en won met 5-1 en ook winst voor JO12-3. Een monsterscore werd het tegen Franeker. De jobngens wisten aar liefst 14 keer het net te vinden. En JO12-4 maakte het succes bij de JO12 groep complete. Zij wonnen met 0-5 en sleepten ook nog eens het kampioenschap binnen. Dat werd uitbundig gevierd.

 

JO11

JO11-1 heeft het ritme weer te pakken. Na de winst van vorige week deze week opnieuw drie punyen. Tegen SJO DFC werd het 2-6. JO11-2 speelte een 3-2 overwinning over de streep tegen SDS e nook drie punten voor JO11-3 dat met 1-12 van Woudsend won.

 

JO10, JO9 en JO8

Ook bij deze groep (10 teams) was het weer genieten. Omdat de ontwikkeling en het spelplezier voorop staat heeft de KNVB besloten geen uitslagen en standen meer bij te houden. Dat is bijzaak. Zeerobben ziet deze groep zich steeds meer ontwikkelen. Wie daar getuige van wil zijn moet op zaterdagochtend eens komen kijken. Het kan nog net voor de winterstop.

 

Waddenrobkes

Zaterdagmorgen alweer de 9e speelronde van de Wadddenrobkes. Afgelopen zaterdag was het weer genieten bij de Waddenrobkes. De kinderen hadden er weer zin in en speelden hun wedstrijdjes volenthousiasme.  En het kon deze week niet op. Woensdag kwamen de Pieten van Sinterklaas een kijkje nemen bij de Waddenrobkes. Ze trainden zelfs nog mee. Op zaterdag 15 december a.s. staat de laatste speelronde op het programma voor de Waddenrobkes. Deze speelronde wordt ieder seizoen afgesloten met een feestelijke huldiging van alle teams en vrijwilligers.

 

Het was afgelopen woensdag feest op de training bij de Waddenrobkes en de JO9 en JO8-groep. De Pieten kwamen op bezoek en trainden fanatiek mee tot grote vreugde van de kinderen. Foto: Frans Bode.

 

Deze keer probeert Zeerobben het nog ietsje feestelijker te maken voor de jongste jeugd. De Waddenrobkes mogen namelijk hun laatste wedstrijdjes van het jaar spelen op het hoofdveld. Bovendien mogen ze na de huldiging in de kantine ook nog met zijn allen mee in de line-up met het vlaggenschip Zeerobben 1 voorafgaand aan de thuiswedstrijd met de huidige koploper HZVV 1 uit Hoogeveen. Hoe gaaf is dat?

Op deze speciale zaterdag beginnen de wedstrijden van de Waddenrobkes om 12.30 uur.

 

Komende zaterdag

Nog even en de winterstop staat voor de deur. De laatste wedstrijden worden de komende weken gespeeld. Voor zaterdag staan er nog genoeg thuiswedstrijden op het programma. Voor liefhebbers van jeugdvoetbal dus nog de mogelijkheid om de jongens/meisjes aan het werk te zien. Om 08.30 uur wordt het bal geopend.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Bibliotheken Noord Fryslân meest deskundige medewerkers van Nederland

29-11-2018

HARLINGEN - Afgelopen zomer werd onder de bibliotheken van Nederland een onderzoek uitgevoerd naar de klanttevredenheid.

Reitze van der Veen en Folly Berends clubkampioenen 2018

29-11-2018

HARLINGEN - Zondag 25 november waren de doublette clubkampioenschappen van JBV Boulegoed.

Ingebruikname ondergrondse containers

29-11-2018

HARLINGEN - Op woensdag 28 november 2018 namen de gemeente Harlingen en Omrin de ondergrondse containers in gebruik.

Reacties

Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Plus Lunenborg Plus Lunenborg Visie Events Visie Events Vogelaar Audio Vogelaar Audio Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns Almamater Almamater IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE ForHim Menswear ForHim Menswear Dio Jurien Dio Jurien Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hema Harlingen Hema Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Fotografie Dorus Fotografie Dorus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Ons Food&Wine Ons Food&Wine Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus
Fotografie Dorus Fotografie Dorus Ons Food&Wine Ons Food&Wine Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Atelier de Groot Atelier de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen Almamater Almamater Hema Harlingen Hema Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires