Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
DELTA Netwerk

DELTA Netwerk

Gigasnel en stabiel glasvezel nu ook in Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

08-12-2021

HARLINGEN - Het is elke week maar weer afwachten of je wel of niet moet voetballen.

Jeugdjournaal Zeerobben JO10-1 trad afgelopen zaterdag aan tegen HFC ’15 JO10-1 uit Groningen. Foto: Frans Bode.

Voor de teams die uitkomen in de hoofdklasse niet. Voor hen is de winterstop al begonnen. Voor de overige teams is het hollen of stilstaan.

 

JO19

Bij de JO19 groep kwam dus alleen JO19-2 in actie. Zij speelden een uitwedstrijd in Leeuwarden tegen Friesland en kwamen met een mooie 2-4 overwinning terug uit de Friese hoofdstad.

 

JO17

Bij de JO17- groep uiteraard geen wedstrijd voor JO17-1 en ook JO17-2 kwam niet in actie. Wel was er een wedstrijd voor JO17-3. Zij moesten het opnemen tegen de nummer 2 van de ranglijst Beetgum en dat werd me toch een wedstrijd. Met veel doelpunten over en weer en na het laatste fluitsignaal van de arbiter stond er 6-6 op het scorebord. Wat een wedstrijd.  

 

JO15

Ook geen wedstrijd voor JO15-1 dus maar JO15-2 kwam wel in actie. Zij speelden uit tegen Ouwe Syl en moesten daar een 4-0 nederlaag incasseren. En dat was de enige wedstrijd in deze groep omdat ook JO15-3 en JO15-4 niet in actie kwamen.

 

JO13

Bij de JO13-groep slechts 1 wedstrijd. JO13-2 speelde thuis tegen Oosterlittens en dat leverde toch weer een puntje op. Het werd 3-3. Een knappe prestatie gezien de plaatsen op de ranglijst. 

 

JO12

De uitwedstrijd van JO12-1 leverde helaas geen overwinning op. In en tegen Joure werd er met 7-2 verloren. JO12-2 moest al vroeg uit de veren want zij speelden al om 09.00 uur in het prachtige Hindeloopen tegen Hielpen. Hielpen won de wedstrijd met 7-0. En ook JO12-3 kwam in actie. Zij speelden thuis tegen MKV en dat leverde Zeerobben een mooie 5-2 overwinning op.   

 

JO11-1

De teams van Zeerobben en Frisia waren goed aan elkaar gewaagd en dat leverde een spannende wedstrijd op die uiteindelijk nipt met 0-1 verloren ging.   

 

JO10, JO9 en JO8

Binnen deze groep komt Zeerobben dit seizoen met 8 teams uit. En de uitslagen? Die weten de kinderen vaak wel maar de uitslagen worden niet meer vastgelegd door de KNVB. Volgens de voetbalbond bevinden deze spelers zich nog in de ontwikkelfase waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. De kinderen denken daar soms anders over en weten vaak haarfijn de uitslag. Maar Zeerobben volgt de richtlijnen van de KNVB en zal dan ook geen uitslagen weergeven.

 

Komende zaterdag

We wagen ons niet meer aan een voorspelling voor de dag van morgen. Er staan in ieder geval wel weer 10 thuis- en 12 thuiswedstrijden op het programma. Hoeveel er daar daadwerkelijk van gespeeld gaan worden blijft een groot vraagteken. We zullen zien hoe de mooiste dag van de week eruit zal gaan zien.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De Waddenrobkes

08-12-2021

HARLINGEN - Normaal gesproken had het er heel anders uit gezien.

Nieuwjaarsduik Harlingen 2022 afgelast

08-12-2021

HARLINGEN - Sinds 2018 organiseert Lionsclub Franeker Harlingen de Nieuwsjaarsduik op het Harlingerstrand bij de Westerzeedijk.

Fynn is inmiddels weer thuis

08-12-2021

HARLINGEN - Fynn is vermist sinds 05-12-2021.

Reacties

Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Fotografie Dorus Fotografie Dorus Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad The Shamrock The Shamrock Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas
Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Haarmode Cats Haarmode Cats Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen