Jingle Bell Dok Kerstborrel XXL

Jingle Bell Dok Kerstborrel XXL

Kom samen feesten in de winterse sferen van ‘Jingle Bell Dok!’ Kerstborrel XXL!
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
RSH & Trebol presents:

RSH & Trebol presents:

Zaterdag 26 oktober: Harlinger middag & Sloopfeest!
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
Bestuursleden gezocht

Bestuursleden gezocht

Stichting Harlingen Open Golf is op zoek naar nieuwe bestuursleden met passie voor de sport!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

22-11-2018

HARLINGEN - Zaterdag is de mooiste dag van de week.

Jeugdjournaal Zeerobben Het blijven mooie wedstrijden tussen Zeerobben en Franeker. Zo ook afgelopen zaterdag toen JO9-2 tegen Franeker JO9-2 speelde. Foto: Wies Procee.

Het blijven mooie wedstrijden tussen Zeerobben en Franeker. Zo ook afgelopen zaterdag toen JO9-2 tegen Franeker JO9-2 speelde. Foto: Wies Procee.Waarom? Het antwoord wordt elke zaterdag op het Oostersportpark gegeven. Afgelopen zatedag werd nog eens extra bijzonder omdat de actiekaarten voor de spaaractie bij Plus Lunenborg werden uitgereikt. Stralende gezichten bij kinderen en ouders.

 

JO19

De topper in de hoofdklasse bij de JO19-1 werd gespeeld op het Oostersportpark. Daar speelde JO19-1 tegen koploper Flevo Boys. Zeerobben was helaas niet op volle sterkte en daarnaast bleek Flevo Boys toch ook de betere ploeg. Zij wonnen dan ook verdiend met 5-2.

JO19-1 blijft echter in de top drie staan. JO19-2 speelde thuis tegen Terschelling en moest genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel. JO19-3 verloor in en tegen Balk met 5-1.

 

JO17

JO17-1 liet afgelopen zaterdag haar ware gezicht zien. Iedereen dacht dat de wedstrijd gespeeld was na een 3-0 achterstand in en tegen Franeker. Maar de mannen herpakten zich en scoorden nog 4 keer waardoor de drie punten meegingen naar Harlingen.

 

JO15-1

Een mooi herstel was er voor JO15-1 in de wedstrijd tegen Stiens. Er moest hard geknokt worden voor de punten maar dan smaakt de 2-3 overwinning extra zoet. Een mooie 2e plaats in de hoofdklasse is de belonging voor het harde werken. JO15-2 sleepte een 3-2 overwinning over de streep tegen St. Anna. JO15-3 verloor thuis met 0-5 van Minnertsga. JO15-4 kwam niet in actie.

 

JO13

JO13-1 speelde al vroeg in Bolsward maar de tegenstander was al goed wakker en versloeg Zeerobben met 4-2. JO13-2 mocht tegen AVV aantreden op het hoofdveld en dat is toch altijd iets speciaals voor dit soort teams. Het werd uiteindelijk 1-1.

 

JO12

JO12-1 kwam met de schrik vrij in Heerenveen. Thuis werd er nog ruim gewonnen maar al snel keek Zeerobben in Heerenveen tegen een 3-1 achterstand aan. Uiteindelijk kwam het herstel op tijd en werd het nog 3-5. Een taaie maar fraaie overwinning was er voor JO12-2 in Franeker. Met 1-2 winnen is net genoeg en levert ook 3 punten op. In Leeuwarden speelde JO12-3 met 3-3 gelijk tegen Blauw Wit en JO12-4 kwam niet in actie.

 

JO11

Na het verlies tegen de koplopers ONS en Bolsward was er dan nu een keurige 5-1 overwinning op MKV voor JO11-1. JO11-2 speelde met 3-3 gelijk tegen Bolsward en JO11-3 was met 12-1 duidelijk te sterk voor Hielpen.

 

JO10, JO9 en JO8

Ook in deze categorie komt de jeugdafdeling met 10 teams uit. Er worden echter geen uitslagen geregistreerd. De KNVB zegt dat de competitie geen doel maar een middel is dat bij moet dragen aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling van spelers in deze categorie. Daar sluit Zeerobben zich bij aan. Het levert wekelijks wel prachtige wedstrijden op. De moeite waard om eens langs te komen.

 

Pietenvoetbal

Op woensdagmiddag trainen o.a. de Waddenrobkes en de JO8 groep bij Zeerobben. Dat is ook de Sint ten gehore gekomen. Hij heeft dit jaar besloten om niet zelf te komen maar een aantal Pieten te sturen. Een Sinterklaasmiddag in de Robbenplaat zou weer ten koste gaan van een training en dat is iets wat Sinterklaas absoluut niet wil. Integendeel. Hij volgt Zeerobben op de voet en ziet hoe goed het gaat. Maar zegt hij: “het kan altijd beter”. Daarom heeft hij besloten om dit jaar een aantal Pieten te sturen die zowel met de Waddenrobkes als met de JO8-groep gaan meetrainen. Ze doen dat op woensdag 28 november. Zowel de Pieten als de spelers worden daar beter van aldus Sinterklaas die al over een win/win situatie spreekt. Hoe dan ook, het zal een mooie trainingsmiddag worden op het Oostersportpark. De Pieten zijn er vanaf 17.00 uur.

 

Waddenrobkes

Het was nog best fris zo vroeg in de ochtend en de velden waren zelfs nog een beetje wit. Toch stonden de Waddenrobkes alweer vroeg klaar voor hun landencompetitie. Sommigen hadden zich warm aangekleed maar toen de wedstrijden eenmaal los waren was er van de kou niet veel meer te merken. Zowel spelers als ouders en bondscoaches werden warm van het spel. De competitie loopt langzaam ten einde. Binnenkort meer informatie over de laatste speelronde en de start van de wintercompetitie. Maar eerst nog buiten voetballen en trainen. De trainingen zijn op de woensdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur. Jongens en meisjes die willen komen kijken of zelfs willen meedoen zijn welkom op het Oostersportpark. Velen zijn jullie al voorgegaan en voetballen nu volop mee.

 

Foto: Frans Bode.

 

Zaterdag

Eigenlijk is het met zo’n grote jeugdafdeling elke week “volle bak” op het Oostersportpark. Het aantal wedstrijden dat afgewerkt moet worden is groot. Zaterdag maar liefst 16 thuiswedstrijden bij de jeugd. Vanaf half 9 gaan de eerste spelers het veld op. Diep in de middag klinkt het laatste fluitsignaal. Leuke wedstrijden staan er op het programma voor zowel de prestatiegerichte teams als ook voor de recreanten. Veel succes met het maken van de juiste keus.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Voorbeschouwing: Gorecht – Zeerobben

22-11-2018

HARLINGEN - Tijd voor een tussenbalans.

Anna Casparii/Pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie 16-11-2018

22-11-2018

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Gematigd positivisme tijdens ALV Zeerobben

22-11-2018

HARLINGEN - Gerrit Riem benoemd tot Lid van Verdienste, Wolter Bakker Trofee voor echtpaar De Bruin.

Reacties

Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Plus Lunenborg Plus Lunenborg ForHim Menswear ForHim Menswear Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Atelier de Groot Atelier de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Hema Harlingen Hema Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus VVV Harlingen VVV Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine De Lichtboei De Lichtboei Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Dio Jurien Dio Jurien Karsten Wonen Karsten Wonen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen
Atelier de Groot Atelier de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda Dio Jurien Dio Jurien Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Lichtboei De Lichtboei Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen ForHim Menswear ForHim Menswear Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt VVV Harlingen VVV Harlingen