Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

02-12-2020

HARLINGEN - Zeerobben heeft weer een mooie zaterdag achter de rug.

Jeugdjournaal Zeerobben De prijswinnaars van afgelopen zaterdag. Foto: Frans Bode.

Niet voor de ouders en de supporters van alle jeugdleden want die mochten nog steeds niet bij  de activiteiten aanwezig zijn. Maar wel voor de kinderen. Ze kwamen weer in grote getale en hadden veel plezier met elkaar.

 

Wederom veel voetbalactiviteiten op de zaterdag voor de jeugdleden. Dit keer stond deel 2 van de spelmorgen en de onderlinge 4×4 en 7×7 toernooitjes op het programma. En weer trof de organisatie het met het weer. Het was afgelopen zaterdag weliswaar koud maar daar scheen alleen de leiding last van te hebben. Kinderen kwamen wederom in grote getale en soms in korte broek. Er werd weer om 09.00 uur gestart met uiteraard de Waddenrobkes en tevens een 4×4 toernooi voor de MO13 meiden op veld A en een 7×7 toernooi voor de JO11/JO12 groepen op het Plus-veld.

 

Aansluitend vond om 10.30 uur deel 2 van de spelmorgen plaats voor de JO8/JO9/JO10 groepen en ook een 7×7 toernooi voor de JO13/JO14 groepen. Rond 12.00 uur waren de mannen/vrouwen van de JO15 groep aan de beurt en de dag werd wederom afgesloten door de JO/MO17/19. De organisatie kijkt wederom terug op een geslaagde dag ondanks het feit dat er natuurlijk niks gaat boven het spelen van een competitiewedstrijd. Maar zover is het nog niet en moeten we het eerst hiermee doen. Het enthousiasme van de kinderen is nog steeds de graadmeter en zolang die zo blijft als afgelopen zaterdag gaat de jeugdafdeling nog even door.

 

De prijswinnaars van afgelopen zaterdag:

Spelmorgen:

 

JO8:

 1. Riley
 2. Donny
 3. Torre

 

JO9:

 1. Kenan
 2. Niek
 3. Abel

 

JO10:

 1. Sem
 2. Nout
 3. Silvan

 

4×4 meisjes MO13

 1. Jocelyn v.d. Pol
 2. Norah de Jong
 3. Buse Goktas

 

7×7 JO11/JO12:

 1. Quinten de Boer
 2. Brody de Gier
 3. Wiard Sibma

 

7×7 JO13/JO14:

 1. Marc Zijlstra
 2. Eise Kuperus
 3. Hessel Oswald

 

7 JO15:

 1. Levi Kiewiet
 2. Mats Hoekema
 3. David Kwast

 

6×6 JO/MO17/19

Jongens: Thomas Zeilmaker

Meisjes: Roliene van Eijck

 

Voor zaterdag a.s. staat er een Pepernotentoernooi voor de JO8/JO9/JO10 en JO11 op het programma. Dit toernooi wordt georganiseerd door onze CIOS leerlingen Thijs Baard en Jacco Kloosterman. De groep JO8/JO9 begint om 10.30 tot 12.00 uur en de JO10/JO11 speelt van 12.15 uur tot 13.45 uur.

 

Vervolgens zal er op zaterdag 12 december nog een laatste editie van de 4×4 en 7×7 toernooitjes plaats vinden. Ook dan zal de uiteindelijke eindwinnaar bekend worden gemaakt. Dan blijft uiteindelijk alleen 19 december nog over. De organisatie kijkt even hoe de weersomstandigheden dan zijn maar het zou zo maar kunnen dat er ook dan nog het een en ander voor de jeugd georganiseerd zal gaan worden. Daarover later evt. meer. Morgen eerst vanaf 09.00 uur de Waddenrobkes en aansluitend om 10.30 uur het Pepernotentoernooi.

 

 

Foto's: Frans Bode.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Pepernotentoernooi bij Zeerobben

02-12-2020

HARLINGEN - Zoals reeds aangekondigd organiseren Thijs Baard en Jacco Kloosterman zaterdag a.s. het pepernotentoernooi voor de JO8, JO9, JO10 en JO11.

Toch hoog bezoek uit Spanje bij Hosanna

02-12-2020

HARLINGEN - Vanwege al het gedoe rond het coronavirus waren ze niet meer verwacht.

Razende Roeland dendert door!

02-12-2020

HARLINGEN - Donderdagavond is het om 21.00 uur weer tijd om je metal vitamine te scoren bij Omroep RSH.

Reacties

Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Visie Events Visie Events Broodje Nuchter Broodje Nuchter Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Copini Opticiëns Copini Opticiëns Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Food 80/20 Food 80/20 Greenart Production Greenart Production Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Plus Lunenborg Plus Lunenborg BENG Evenementen BENG Evenementen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje The Shamrock The Shamrock Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber
Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï De Lichtboei De Lichtboei Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Greenart Production Greenart Production Zensa Moda Zensa Moda