Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Harlingen

Heerlijk Harlingen

Van 11 t/m 13 september 2020 verandert de Dokkade/Nieuwe Willemskade weer in een culinair walhalla. Volop verwennerij, genieten van (live) muziek en de mooiste blik op zee!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

28-11-2019

HARLINGEN - Er waren weer veel verrassingen en emoties liepen soms hoog op.

Jeugdjournaal Zeerobben Vallen en opstaan in de wedstrijd van JO9-1 tegen Feanstars. Foto: Wies Procee.

Er gebeurt elke zaterdag weer heel veel op en rond de velden. Zo ook afgelopen zaterdag.

 

JO19

JO19-1 heeft de streekderby tegen Franeker niet in winst weten om te zetten. In Franeker werd er met 4-2 verloren hetgeen Zeerobben doet afzakken naar de 4e plaats. Morgen een goede kans om tegen de nummer 3 van de ranglijst, Stiens, een goed resultaat te halen. Een keurige 5-1 overwinning was er voor JO19-2 in de wedstrijd tegen Joure. Met 11 punten staat JO19-2 keurig op een 5e plaats in de competitie.

 

JO17

De absolute topper in de hoofdklasse tussen Zeerobben en Joure eindigde onbeslist. Zeerobben dacht de buit binnen te hebben maar zag Joure in de allerlaatste seconde nog de gelijkmaker maken. Zuur maar ook dat is sport. Het werd 2-2. Op Ameland moest JO17-2 de punten aan Geel Wit laten. Het werd 3-1. JO17-3 daarentegen pakte weer de drie punten door thuis met 4-1 van Dr. Boys te winnen.

 

JO15

JO15-1 kende niet veel moeite met SJO Broekster Walden en won de uitwedstrijd met 0-3. En door het gelijke spel van Buitenpost is Zeerobben weer terug in de top 3. JO15-2 speelde een doordeweekse wedstrijd tegen SWZ Boso Sneek en behaalde een overwinning met dubbele cijfers. Het werd maar liefst 12-0. JO15-3 trof een oude bekende uit de bekercompetitie. Destijds werd er al fors verloren van Berlikum en ook nu was JO15-3 niet opgewassen tegen Berlikum. Er werd met 7-0 verloren.

 

JO13

De absolute topper in de hoofdklasse tussen Zeerobben en FVC eindigde onbeslist. Na een spannende wedstrijd stond er een 1-1 eindstand op het scorebord. En dat brengt Zeerobben niet dichterbij de koploper. De achterstand blijft 2 punten. JO13-2 verloor de uitwedstrijd tegen Oosterlittens nipt met 3-2 en verlies was er ook voor JO13-3 in de wedstrijd tegen SJO Warga/WWS. Het werd 4-0.

 

JO12

JO12-1 was niet opgewassen tegen SWZ Boso Sneek. In Sneek werd er met 5-0 verloren van de koploper. Workum bleek met 1-7 een maatje te groot voor JO12-2 en JO12-3 speelde een wel heel doelpuntrijke wedstrijd. Tegen Workum werd het 5-5. Wat een wedstrijd is dat geweest.

 

JO11

JO11-1 speelde een spannende pot tegen FVC. Het werd uiteindelijk een 4-2 overwinning voor de jongens uit Leeuwarden die Zeerobben nu op de ranglijst passeren. JO11-2 pakte een fraaie 8-3 overwinning op QVC en JO11-3 verloor met 0-4 van ST Stiens/DTD. 

 

JO10, JO9 en JO8

Binnen deze groep komt Zeerobben dit seizoen met tien teams uit. En de uitslagen? Die weten de kinderen vaak wel maar de uitslagen worden niet meer vastgelegd door de KNVB. Volgens de voetbalbond bevinden deze spelers zich nog in de ontwikkelfase waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. De kinderen denken daar soms anders over en weten vaak haarfijn de uitslag. Maar Zeerobben volgt de richtlijnen van de KNVB en zal dan ook geen uitslagen weergeven.

 

Waddenrobkes

Afgelopen woensdagmiddag was een hele speciale middag voor de Waddenrobkes en de kinderen van de JO8 groep. De Pieten hadden aangekondigd dat ze naar Zeerobben kwamen om daar training te geven. De Pieten waren er mooi op tijd maar oh, oh, oh wat hadden ze een slecht weer meegenomen. Het regende pijpenstelen op het Oostersportpark. Geen probleem zeiden de Pieten. We zetten 2 goaltjes in de kantine en gaan penalty’s nemen en trucjes doen. En dat gebeurde. Even later was de kantine omgebouwd tot een echte Arena en de kinderen gingen fanatiek van start. En zo konden de Pieten de kinderen van Zeerobben toch nog iets leren. Na afloop was er voor alle kinderen een mooi kadootje. Een prachtige groen-witte fietsbel met het logo van Zeerobben erop. Daar gaan we zaterdag a.s. zeker meer van horen.

 

Foto: Frans Bode.

 

Komende zaterdag

Nog 2 topdagen voor de jeugdafdeling van Zeerobben. Zaterdagmorgen en volgende week is er nog volop jeugdvoetbal op het Oostersportpark. Daarna duiken de teams de winterstop in. Maar eerst morgen nog gewoon lekker 15 thuiswedstrijden die ook morgen weer de mooiste dag van de week maken. Vanaf kwart voor negen gaan de wedstrijden los.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Pietentraining fc Harlingen

28-11-2019

HARLINGEN - Wat was het een feest afgelopen woensdag voor de spelers van JO10, JO9 en JO8, want de Pieten hadden een leuke training bedacht.

Vrijwilligers van De Skûle Welzijn nemen I.N.G.E met hen mee

28-11-2019

HARLINGEN - Mettelina Baarda van Praktijk aandacht voor verlies- en rouwbegeleiding gaf training aan de vrijwilligers

Iets nieuws hoeft niet nieuw te zijn

28-11-2019

HARLINGEN - 29 november Green Friday bij Estafette.

Plaats uw familiebericht op Harlingenboeit.nl

Wo 29 april
t/m
Ma 31 augustus
Wo 1 juli
t/m
Zo 30 augustus
Wo 1 juli
t/m
Ma 31 augustus
Wo 1 juli
t/m
Ma 31 augustus
Vr 3 juli
t/m
Wo 30 september
Za 4 juli
t/m
Zo 25 oktober
Zo 5 juli
t/m
Zo 25 oktober
Bekijk de volledige agenda
Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen Visie Events Visie Events Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Ons Food&Wine Ons Food&Wine Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Food 80/20 Food 80/20 IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hotel Restaurant Zeezicht Hotel Restaurant Zeezicht Copini Opticiëns Copini Opticiëns Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie De Lichtboei De Lichtboei VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Greenart Production Greenart Production Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot The Shamrock The Shamrock Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Ons Food&Wine Ons Food&Wine Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd Visie Events Visie Events Plus Lunenborg Plus Lunenborg Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Food 80/20 Food 80/20 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje