RSG Simon Vestdijk 2021-2022

RSG Simon Vestdijk 2021-2022

Maak kennis met Simon Vestdijk! Ben je benieuwd? Meld je dan aan voor de beleefmiddagen, open dagen en voorlichtingsavonden en kom langs!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

02-12-2020

HARLINGEN - Zeerobben heeft weer een mooie zaterdag achter de rug.

Jeugdjournaal Zeerobben De prijswinnaars van afgelopen zaterdag. Foto: Frans Bode.

Niet voor de ouders en de supporters van alle jeugdleden want die mochten nog steeds niet bij  de activiteiten aanwezig zijn. Maar wel voor de kinderen. Ze kwamen weer in grote getale en hadden veel plezier met elkaar.

 

Wederom veel voetbalactiviteiten op de zaterdag voor de jeugdleden. Dit keer stond deel 2 van de spelmorgen en de onderlinge 4×4 en 7×7 toernooitjes op het programma. En weer trof de organisatie het met het weer. Het was afgelopen zaterdag weliswaar koud maar daar scheen alleen de leiding last van te hebben. Kinderen kwamen wederom in grote getale en soms in korte broek. Er werd weer om 09.00 uur gestart met uiteraard de Waddenrobkes en tevens een 4×4 toernooi voor de MO13 meiden op veld A en een 7×7 toernooi voor de JO11/JO12 groepen op het Plus-veld.

 

Aansluitend vond om 10.30 uur deel 2 van de spelmorgen plaats voor de JO8/JO9/JO10 groepen en ook een 7×7 toernooi voor de JO13/JO14 groepen. Rond 12.00 uur waren de mannen/vrouwen van de JO15 groep aan de beurt en de dag werd wederom afgesloten door de JO/MO17/19. De organisatie kijkt wederom terug op een geslaagde dag ondanks het feit dat er natuurlijk niks gaat boven het spelen van een competitiewedstrijd. Maar zover is het nog niet en moeten we het eerst hiermee doen. Het enthousiasme van de kinderen is nog steeds de graadmeter en zolang die zo blijft als afgelopen zaterdag gaat de jeugdafdeling nog even door.

 

De prijswinnaars van afgelopen zaterdag:

Spelmorgen:

 

JO8:

 1. Riley
 2. Donny
 3. Torre

 

JO9:

 1. Kenan
 2. Niek
 3. Abel

 

JO10:

 1. Sem
 2. Nout
 3. Silvan

 

4×4 meisjes MO13

 1. Jocelyn v.d. Pol
 2. Norah de Jong
 3. Buse Goktas

 

7×7 JO11/JO12:

 1. Quinten de Boer
 2. Brody de Gier
 3. Wiard Sibma

 

7×7 JO13/JO14:

 1. Marc Zijlstra
 2. Eise Kuperus
 3. Hessel Oswald

 

7 JO15:

 1. Levi Kiewiet
 2. Mats Hoekema
 3. David Kwast

 

6×6 JO/MO17/19

Jongens: Thomas Zeilmaker

Meisjes: Roliene van Eijck

 

Voor zaterdag a.s. staat er een Pepernotentoernooi voor de JO8/JO9/JO10 en JO11 op het programma. Dit toernooi wordt georganiseerd door onze CIOS leerlingen Thijs Baard en Jacco Kloosterman. De groep JO8/JO9 begint om 10.30 tot 12.00 uur en de JO10/JO11 speelt van 12.15 uur tot 13.45 uur.

 

Vervolgens zal er op zaterdag 12 december nog een laatste editie van de 4×4 en 7×7 toernooitjes plaats vinden. Ook dan zal de uiteindelijke eindwinnaar bekend worden gemaakt. Dan blijft uiteindelijk alleen 19 december nog over. De organisatie kijkt even hoe de weersomstandigheden dan zijn maar het zou zo maar kunnen dat er ook dan nog het een en ander voor de jeugd georganiseerd zal gaan worden. Daarover later evt. meer. Morgen eerst vanaf 09.00 uur de Waddenrobkes en aansluitend om 10.30 uur het Pepernotentoernooi.

 

 

Foto's: Frans Bode.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Pepernotentoernooi bij Zeerobben

02-12-2020

HARLINGEN - Zoals reeds aangekondigd organiseren Thijs Baard en Jacco Kloosterman zaterdag a.s. het pepernotentoernooi voor de JO8, JO9, JO10 en JO11.

Toch hoog bezoek uit Spanje bij Hosanna

02-12-2020

HARLINGEN - Vanwege al het gedoe rond het coronavirus waren ze niet meer verwacht.

Razende Roeland dendert door!

02-12-2020

HARLINGEN - Donderdagavond is het om 21.00 uur weer tijd om je metal vitamine te scoren bij Omroep RSH.

Reacties

The Shamrock The Shamrock Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Karsten Wonen Karsten Wonen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hubo-Faber Hubo-Faber Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï De Omdraai De Omdraai Plus Lunenborg Plus Lunenborg Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Haarmode Cats Haarmode Cats Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten IJssalon Min12 IJssalon Min12
HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12