Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Harlingen

Heerlijk Harlingen

Op 9, 10 & 11 augustus verandert de Nieuwe Willemskade ook dit jaar weer in een culinair walhalla met de 5e editie van Foodfestival Heerlijk Harlingen!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Bij PLUS kun je van zondag 21 april tot en met zaterdag 27 juli 2019 exclusief sparen voor Tupperware van de hoogste kwaliteit.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

23-05-2019

HARLINGEN – De competitie is bijna afgelopen.

Jeugdjournaal Zeerobben Concentratie en focus in de wedstrijd van JO9-2 tegen IJVC JO9-2. Foto: Wies Procee.

De prijzen zijn verdeeld maar dat geldt nog niet voor elke competitie. Voor sommige teams valt er op de laatste speeldag nog best wat te halen.

 

JO19

JO19-1 is bezig met een sterk slot van de competitie. De voorlaatste wedstrijd leverde wederom winst op. En dat bleek een belangrijke overwinning want JO19-1 wordt nu definitief 2e in de hoofdklasse achter Flevo Boys en pakt daarmee een periodetitel waardoor ze nog mogen deelnemen aan de nacompetitie voor promotie naar de 4e divisie. Het zou wat zijn. JO19-2 kent ook een uitstekend voorjaar en won nu met 0-5 van Holwerd/Blija. Met nog 1 wedstrijd te gaan kan de ploeg nog als 2e eindigen achter kampioen Wijkels Hallum.

 

JO17

JO17-1 verloor thuis nipt met 1-2 van Be Quick Dokkum. Maar omdat JO17-1 al genoeg punten bij elkaar gespeeld had speelt het komend seizoen ook weer hoofdklasse. Voor JO17-2 stond er niets meer op het spel. Het kampioenschap was reeds een feit maar de huldiging moest nog wel plaats vinden. En dat gebeurde afgelopen zaterdag in een bomvolle Robbenplaat. Na de 1-5 overwinning op Workum kon de schaal uitgereikt worden aan de jongens.

 

JO15

JO15-1 behaalde in Buitenpost een 1-3 overwinning. De ploeg zal als 2e of 3e eindigen in de hoofdklasse. JO15-2 verloor nipt met 2-3 van Workum en verlies was er ook voor JO15-3 die met 6-1 van Scharnegoutum verloren. En ook geen overwinning voor JO15-4. Zij verloren in Bolsward met 6-2 van Bolsward.

 

JO13

JO13-1 moest nog even naar Marum zo op het eind van de competitie. De lange reis leverde nog wel een punt op. Het werd 2-2. JO13-2 won afgetekend met 1-7 van Beetgum

 

JO12

JO12-1 vierde afgelopen zaterdag de eerste overwinning. In Heerenveen werd er met 2-4 gewonnen van vv Heerenveen. Waar hard werken toe kan leiden. Voor JO12-2 was CVVO een maatje groot. Het werd 1-5. Verlies was er ook voor JO12-4 die met 2-1 van Arum verloren.

 

JO11

Zeerobben JO11-1 is met een indrukweekend voorjaar bezig. De ploeg is langzaam op stoom gekomen en dendert maar door. Dit keer werd Stiens met 5-3 verslagen. Inmiddels is de 1e plaats bereikt. De bekroning kan zaterdag volgen als ze thuis tegen Hardegarijp moeten spelen. Wie speelden er nog niet zo lang geleden thuis ook een kampioenswedstrijd tegen Hardegarijp…? Goed voorbeeld doet goed volgen hopen we maar. JO11-2 won keurig met

5-0 van SWZ Boso Sneek en eindigt op een keurige 2e plaats.

 

Finaledag Waddenrobkes

Zaterdag a.s. spelen de Waddenrobkes de laatste speelronde van de landencompetitie. De landencompetitie is in de loop van het seizoen alweer gegroeid naar maar liefst 12 landenteams! De laatste speelronde wordt morgen gespeeld in de middag. Om 12.45 uur trappen de jongste jeugdspelers van Zeerobben af in de Froonacker Arena. Na de 3 gebruikelijke wedstrijden worden ook de laatste penalty’s genomen. Er zijn nog enkele Waddenrobkes die strijden om de grote “penaltybokaal”. Na de tijd worden alle teams gehuldigd op het terras van de kantine. De Waddenrobkes hopen natuurlijk allemaal op zoveel mogelijk supporters! Na de huldiging mogen alle Waddenrobkes met hun grote vrienden van Zeerobben 1 mee het veld op in line-up. Dat wordt allemaal erg feestelijk! De middag wordt afgesloten met een lekker patatje voor alle Waddenrobkes in de kantine. Tot zaterdag!

 

Foto: Frans Bode.

Komende zaterdag

Op de laatste speeldag zijn er toch nog 10 thuiswedstrijden voor de jeugdafdeling. Daarna is het echt over en uit en zal er hier en daar misschien nog wat geoefend worden maar de competitie zit er dan op. Wie zaterdag komt is getuige van een mooie afsluiting van een mooi seizoen. Mis het niet.

 

 

 

 

Meer nieuws

Voorbeschouwing Zeerobben – Balk

23-05-2019

HARLINGEN - Zeerobben veilig, Balk voor periode.

Winnaars 't DOKfestival actie!

23-05-2019

HARLINGEN - Dit jaar organiseert de Stichting Visserijdagen Harlingen voor de derde keer 't DOKfestival – op donderdag 29 augustus tijdens de Visserijdagen- en ook dit jaar doet ze dat weer samen met enkele Harlinger horeca ondernemers.

Cambuur op visite

23-05-2019

HARLINGEN - Waren onlangs de meisjes van MO11-1 nog uitgenodigd in Leeuwarden voor de line-up van Cambuur in de thuiswedstrijd tegen Almere City FC.

Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier de Groot Atelier de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Lichtboei De Lichtboei IJssalon Min12 IJssalon Min12 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Hema Harlingen Hema Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Plus Lunenborg Plus Lunenborg ForHim Menswear ForHim Menswear HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus VVV Harlingen VVV Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Ons Food&Wine Ons Food&Wine BENG Evenementen BENG Evenementen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg Atelier de Groot Atelier de Groot Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Haarmode Cats Haarmode Cats