Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

21-04-2022

HARLINGEN - Ondanks het paasweekend waren er toch nog een aantal wedstrijden op zowel zaterdag als ook op maandag 2e paasdag.

Jeugdjournaal Zeerobben In nog geen week tijd behaalde JO17-1 twee overwinningen op rij en gaat nu aan kop in de divisie. Foto: Frans Bode.

JO19

Het zijn moeilijke tijden voor JO19-1. Vaak kunnen ze niet met hun sterkste team aantreden omdat er al jongens af en toe bij de senioren aansluiten. Afgelopen zaterdag werd er uit met 3-1 verloren van FVC. De ene wedstrijd is de andere bij JO19-2. Werd er onlangs nog van de nummer 2 Workum gewonnen, dit keer verloor de ploeg met 5-2 van Ouwe Syl. Nog wel steeds op een keurige 2e plaats.

 

JO17

JO17-1 had een drukke week. Vorige week woensdag werd de gestaakte wedstrijd tegen SJO Feansters uitgespeeld en met 1-2 verloren. De return was afgelopen zaterdag en met weer 11 man werd er nu met 1-2 gewonnen. De kroon op het werk kwam afgelopen maandag toen thuis met 4-1 van koploper Bedum werd gewonnen en de ploeg aan kop van de ranglijst brengt. De uitwedstrijd van JO17-3 tegen middenmoter GAVC werd keurig met 3-6 gewonnen.

 

JO15

JO15-1 verloor de doordeweekse inhaalwedstrijd uit tegen De Weide met 3-0 maar herstelde zich afgelopen zaterdag weer knap door thuis met 5-0 van Olde Veste te winnen. De jongens blijven het goed doen in de divisie.    

 

JO13

De inhaalwedstrijd van JO13-2 tegen fc Harlingen werd met 9-2 verloren.

 

JO12

De doordeweekse inhaalwedstrijd van JO12-1 werd in een doelpuntrijke wedstrijd nipt met 4-3 verloren.  JO12-2 blijft het naar goed doen in de competitie. Afgelopen zaterdag werd er met 11-0 van SJO DFC gewonnen. En daarmee is JO12-2 trotse koploper geworden.

 

JO10/JO9/JO8

Zoals bekend worden er bij deze categorie geen uitslagen en standen bijgehouden. De spelers bevinden zich in een ontwikkelfase waarbij competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling aldus de Bond. Wel of geen uitslag, het maakt de kinderen niet uit. Zij voetballen en scoren er lustig op los en hebben alleen maar plezier!

 

Komende zaterdag

Meivakantie of niet het is zaterdagmorgen weer een ouderwetse volle bak op het Oostersportpark met maar liefst 13 thuiswedstrijden voor de jeugd. Voeg daarbij de 11 uitwedstrijden en nog de Waddenrobes en dan kunnen we niet anders concluderen dat de zaterdag de mooiste dag van de week is.

 

Voetbalkamp Zeerobben

Twee jaar lang geen voetbalkamp voor de jeugd van Zeerobben maar gelukkig gaat het dit jaar weer gebeuren. Het voetbalkamp wordt georganiseerd in de meivakantie van maandag 2 mei tot en met woensdag 4 mei en wordt georganiseerd voor de JO13, MO13, JO12 en JO11 (jongens en meisjes dus.) Dit jaar naar Bakkeveen naar kampeerboerderij de Harmsdobbe.

 

Ondanks de concurrentie van de meivakantie hebben zich tot nu toe toch alweer 35 kinderen opgegeven. Voeg daarbij de 10 begeleiders en er gaat weer een mooie ploeg op pad. De leiding heeft al even een kijkje genomen en kwam dolenthousiast terug. Een mooie accommodatie met een groot grasveld waar ook ruimte is voor een kampvuur. De kampeerboerderij grenst aan het bos en ligt op loopafstand van de Bakkeveense duinen. Kortom, de organisatie is er helemaal klaar voor. Nu maar hopen dat weer ook een beetje meewerkt.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De meiden van Zeerobben

21-04-2022

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag maar 2 wedstrijden bij de meiden van Zeerobben.

Razende Roeland ontvangt Rick van Heuzen

21-04-2022

HARLINGEN - Donderdagavond 21.00 uur en je metal vitamine staan weer klaar, bij Omroep RSH en Radio Eenhoorn via de ether en internet.

De senioren van Zeerobben

21-04-2022

HARLINGEN - Wisselende resultaten ook bij de senioren.

Reacties

Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona IJssalon Min12 IJssalon Min12 Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zensa Moda Zensa Moda The Shamrock The Shamrock De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Fotografie Dorus Fotografie Dorus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hubo-Faber Hubo-Faber Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Haarmode Cats Haarmode Cats
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires