Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

06-04-2022

HARLINGEN - De ene week is de andere niet.

Jeugdjournaal Zeerobben JO10-3 scoorde er lustig op los in de thuiswedstrijd tegen AVV JO10-1. Foto: Frans Bode.

Daar waar vorige week gewonnen werd, werd nu verloren. En waar vorige week verloren werd, werd nu gewonnen. Zo gaat dat in het jeugdvoetbal. Elke week is weer anders.

 

JO19

Helaas kon JO19-1 de punten niet in Harlingen houden in de derby tegen Franekers. De oosterburen wonnen met 0-2. Drie punten waren er wel voor JO19-2. In de topper tegen Workum (dat op een 2e plaats stond) werd met 4-3 gewonnen. JO19-2 neemt nu de 2e plaats in op 5 punten achterstand van koploper Minnertsga en een wedstrijd minder gespeeld. 

 

JO17

Bij de JO17-groep kwam alleen JO17-3 in actie. Zij verloren met 4-2 van FVC. 

 

JO15

Het heeft even geduurd maar daar was dan toch het verlies voor JO15-1. De uitwedstrijd tegen koploper Heerenveense Boys ging met 2-0 verloren. JO15-3 kwam met een verdienstelijk punt terug uit Makkum. Het werd 2-2. Er was grote vreugde in het “JO15-4 kamp”. Na een uitstekende 1e helft werd uiteindelijk een 1-2 overwinning uit het vuur gesleept tegen Akkrum. Geweldig!  

 

JO15-1 oefent tegen Cambuur

Afgelopen dinsdagavond speelde JO15-1 een ingelaste oefenwedstrijd tegen het JO15-1 van sc Cambuur. Een mooie gelegenheid voor de jongens van Zeerobben om zich in de kijker te spelen en eens te laten zien wat ze allemaal kunnen. Ruststand was 1-2 en in de 2e helft liep Cambuur verder uit. Een mooie ervaring voor de jongens van Zeerobben. Foto's van Frans Bode zie je onder aan deze pagina.

 

JO13

Na de verliespartij tegen Balk was er nu een mooie 7-2 overwinning voor JO13-1 op Irnsum. JO13-2 kon het net niet bolwerken tegen Mulier en verloor in Witmarsum met 3-1.

 

JO12

De uitwedstrijd tegen Waterpoort Boys werd door JO12-1 met 5-0 gewonnen. Morgen wacht de uitwedstrijd tegen ONS. Een mooie overwinning was er ook voor JO12-2. Zij wonnen met 1-3 van SJO DFC. Na de mooie overwinning van vorige week tegen Oosterlittens was er nu een 1-6 nederlaag voor JO12-3 tegen AVV.

 

JO11

De uitwedstrijd van JO11-1 tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg werd keurig met 1-3 gewonnen. Zaterdagmorgen een thuiswedstrijd tegen LSC uit Sneek.

 

JO10/JO9/JO8

Zoals bekend worden er bij deze categorie geen uitslagen en standen bijgehouden. De spelers bevinden zich in een ontwikkelfase waarbij competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling aldus de Bond. Wel of geen uitslag, het maakt de kinderen niet uit. Zij voetballen en scoren er lustig op los en hebben alleen maar plezier!

 

Pupil van de week

Het blijft een mooie ervaring voor de pupil van de week zo’n middag bij het eerste elftal. Er gebeurt nogal wat zo’n middag. Je bent aanwezig bij de bespreking, eet mee, doet de warming up mee, komt met de scheidsrechter en assistent-scheidsrechters het veld op, zorgt voor de wedstrijdbal, geeft de spelers een boks, doet de aftrap en mag het eerste doelpunt van de wedstrijd scoren. Heel wat plichtplegingen waar je best een beetje van onder de indruk bent omdat er ook nog eens veel publiek langs de lijn staat. Hoe dan ook, het was voor Niek Helfrich een geweldige middag. Helaas verloor Zeerobben van Drachtster Boys maar Niek was een ervaring rijker! Morgen is het de beurt aan Rijk Arends uit JO10-2.

 

Foto: Frans Bode.

 

Komende zaterdag

Morgen wederom 24 jeugdwedstrijden op het programma waarvan 14 uit- en 10 thuiswedstrijden. En natuurlijk ook nog de Waddenrobkes. Dat zal weer een leger aan spelers/speelsters en vrijwillig(st)ers op de been brengen die allemaal de zaterdag als de mooiste dag van de week ervaren. Vanaf 08.45 uur gaat het los.

 

Foto's: Frans Bode.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Zeerobben Zupe Zaterdag

06-04-2022

HARLINGEN - Het werd een middag om niet snel te vergeten en een middag die zelfs de social mediakanalen van de kelderklasse bereikte.

De brievenbus van Boukje in HEA! bij Omrop Fryslân

06-04-2022

HARLINGEN - Sinds 1 april staat hij weer op de pier in Harlingen: de rode brievenbus van Boukje Grandke.

De meiden van Zeerobben

06-04-2022

HARLINGEN - Alleen de vrouwen kwamen het afgelopen weekend in actie.

Reacties

Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Food 80/20 Food 80/20 Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen The Shamrock The Shamrock Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Plus Lunenborg Plus Lunenborg Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Haarmode Cats Haarmode Cats IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires
Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Food 80/20 Food 80/20 Karsten Wonen Karsten Wonen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas