Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

30-03-2022

HARLINGEN - Onder werkelijk heerlijke omstandigheden was het afgelopen goed toeven op het oostersportpark.

Jeugdjournaal Zeerobben Wat spannend zo’n eerste wedstrijd van JO8-3. Maar last van plankenkoorts hadden de jongens niet. Ze voetbalden er lustig op los. Foto: Bert Drent.

Veel voetbal, veel publiek, een bol terras en vrolijke gezichten. Het voorjaar is begonnen. Ook op het Oostersportpark.

 

JO19

Zowel voor JO19-1 als voor JO19-2 geen programma afgelopen weekend.

 

JO17

Na het gelijke spel van vorige week tegen Be Quick Groningen verloor JO17-1 nipt met 3-2 van FC Burgum. En dat was best even slikken voor de mannen die hun laatste wedstrijd verloren in augustus 2021. Na het verlies van vorige week tegen Blauw Wit was er een knap herstel van JO17-3. Zij wonnen met 7-2 van sc Bolsward.

 

JO15

De wedstrijd van JO15-1 tegen de Weide werd afgelast. JO15-3 kwam wel in actie. Zij wonnen met maar liefst 5-0 van Hielpen en staan op een mooie 3e plaats.  

 

JO13

Bij de JO13 groep kwam alleen JO13-2 in actie. Zij speelden thuis tegen sc Franeker en wonnen de streekderby met 5-1.

 

JO12

JO12-1 verloor thuis met 0-4 van SJO DFC. De wedstrijd van JO12-2 tegen VSV ’31 van Vlieland eindigde onbeslist. Het werd 3-3. En JO12-3 is de 4e fase goed begonnen. Uit bij Oosterlittens werd er met 1-2 gewonnen.

 

JO11

JO11-1 verloor de thuiswedstrijd tegen sc Joure met 1-7.

 

JO10/JO9/JO8

Zoals bekend worden er bij deze categorie geen uitslagen en standen bijgehouden. De spelers bevinden zich in een ontwikkelfase waarbij competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling aldus de Bond. Wel of geen uitslag, het maakt de kinderen niet uit. Zij voetballen en scoren er lustig op los en hebben alleen maar plezier!

 

Waddenrobkes

Het is en blijft leuk om te kijken naar de Waddenrobkes van Zeerobben. Dat geldt zowel voor de wedstrijdjes op zaterdag als ook voor de training op de woensdagmiddag. En als het dan ook nog eens schitterend weer is kan het niet op. Netjes in de rij staan en naar je trainer luisteren en als je denkt dat je ook een kunstje kunt doen met de bal steek je je vinger op. Morgen spelen de Waddenrobkes weer hun competitie vanaf 09.00 uur en op de woensdagmiddag van 17.00 uur tot 18.00 uur zijn de trainingen.

 

Foto: Frans Bode.

 

 

Komende zaterdag

Weer een heerlijke zaterdag op het Oostersportpark met maar liefst 13 thuiswedstrijden voor de jeugd. Het zal al vroeg druk zijn op het Oostersportpark. Om kwart voor negen de eerste wedstrijden en om 09.00 uur natuurlijk de Waddenrobkes. Kom langs en ervaar dat zaterdag de mooiste dag van de week is.  

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Zeerobben Voetbalkamp 2022

30-03-2022

HARLINGEN - Wie is er niet groot mee geworden.

Roeien tegen Reuma

30-03-2022

HARLINGEN - Hoeveel uitdaging kan een mens aan?

HMHC Heren neemt punten mee uit Hardenberg

30-03-2022

HARLINGEN - Zondag 27 maart stond de uitwedstrijd naar Hardenberg op het programma voor de Heren 1 van HMHC.

Reacties

Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hubo-Faber Hubo-Faber BENG Evenementen BENG Evenementen The Shamrock The Shamrock Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Plus Lunenborg Plus Lunenborg Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje IJssalon Min12 IJssalon Min12 Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Zensa Moda Zensa Moda Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen