Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

23-03-2022

HARLINGEN - In verband met de nieuwe indelingen die op komst zijn was het afgelopen zaterdag een voor Zeerobben begrippen rustige zaterdag.

Jeugdjournaal Zeerobben Het vriendenteam JO19-2 boekte een knappe 4-0 overwinning op Balk. Foto: Frans Bode.

Morgen is het weer een stuk drukker op het Oostersportpark met 10 thuiswedstrijden voor de jeugd.

 

JO19

Zeerobben JO19-1 kon tegen het sterke Bolsward geen vuist maken en verloor met maar liefst 10-1. JO19-2 boekte na een sportieve strijd een keurige 4-0 overwinning op Balk. Door dit resultaat rukt deze vriendenploeg op naar de 3e plaats op de ranglijst en wie weet wat er nog meer in zit.

 

JO17

Na de vroege staking van de wedstrijd van vorige week speelde JO17-1 afgelopen zaterdag een uitwedstrijd tegen Be Quick Groningen. Zeerobben nam een puntje mee naar Harlingen door 1-1 te spelen. JO17-3 moest haar meerdere erkennen in Blauw Wit en verloor in Leeuwarden met 5-1.

 

JO15

Wat een prachtige start voor JO15-1 in de divisie. Eerst vorige week de ruime overwinning op Olde Veste en afgelopen zaterdag was er wederom winst. Dit keer op LAC Frisia. De wedstrijd ging gelijk op. Na een 1-0 voorsprong en een 1-2 achterstand toonde Zeerobben veerkracht en trol uiteindelijk een 3-2 overwinning over de streep. En wat te denken van JO15-3. Zij speelden in Koudum tegen Oeverzwaluwen en boekten een prachtige 2-3 overwinning. Na het kampioenschap dit najaar en promotie staat de ploeg gewoon weer op een 3e plaats. JO15-4 verloor helaas met 5-2 van LSC uit Sneek.   

 

JO13

Vroeg in de ochtend verloor JO13-1 thuis met 1-4 van Balk. JO13-2 kwam daarentegen met een mooie 1-4 overwinning terug uit Minnertsga.  

 

JO12/JO11

Geen wedstrijden nog bij de JO12 groep afgelopen weekend.

 

JO10/JO9/JO8

Zoals bekend worden er bij deze categorie geen uitslagen en standen bijgehouden. De spelers bevinden zich in een ontwikkelfase waarbij competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling aldus de Bond. Wel of geen uitslag, het maakt de kinderen niet uit. Zij voetballen en scoren er lustig op los en hebben alleen maar plezier!

 

JO8-3 komt eraan

Het was even stil in de cornatijd die achter ons ligt maar inmiddels hebben veel voetballertjes de weg naar het voetbalveld weer gevonden. Dat heeft ervoor gezorgd dat de jeugdafdeling een nieuw team heeft kunnen inschrijven. JO8-3 gaat vanaf morgen van start in de competitie. Afgelopen zaterdag werd er al even een oefenwedstrijdje tegen de JO8-2 gespeeld. Helaas kon nog niet iedereen aanwezig zijn i.vm. zwemlesverplichtingen etc. Maar vanaf morgen gaat de ploeg compleet van start. Ze beginnen meteen met een thuiswedstrijd tegen de mannen van SDS. Dat zal ongetwijfeld een spannende pot worden onder toeziend oog van veel publiek.

 

Foto: Frans Bode.

 

Waddenrobkes

Het is lente en daar wordt iedereen blij van. Zo ook de allerjongste voetballertjes van Zeerobben. Afgelopen woensdag was er weer een mooie ploeg aanwezig om lekker te voetballen tijdens de training van de Waddenrobkes. Jongens, meisjes ze voetbalden allemaal lekker met en tegen elkaar. Mooi om te zien dat steeds meer kinderen zich aansluiten om lekker te sporten. Kinderen blij en Zeerobben blij! Zaterdag a.s. om 09.00 uur gaat de landencompetitie weer verder voor de 5- en 6-jarigen. De allerjongsten sluiten volgende week weer aan voor de volgende training. Zin om mee te doen? Zoek de advertentie op elders op deze site.

 

Foto: Frans Bode.

 

Komende zaterdag

Zoals gezegd zaterdag weer een gezellige drukke dag op het Oostersportpark. Met de laatste weersvoorspellingen kon het wel eens druk worden. De eerste wedstrijden beginnen zoals altijd al om 08.45. Uiteraard staat de koffie dan alweer klaar voor eenieder. De mooiste dag van de week wordt steeds mooier. 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Razende Roeland ontmoet Surrecturus!

23-03-2022

HARLINGEN - Deze donderdagavond is het tijd voor een portie metal vitamine bij Omroep RSH en Radio Eenhoorn.

Werkzaamheden A31 tussen Harlingen-Havens en Marsum

23-03-2022

HARLINGEN - Rijkswaterstaat voert vanaf maandag 28 maart tot zaterdag 30 april grootschalig onderhoud uit aan de A31 tussen Harlingen-Havens (19) en Marsum (22).

Oproep: Vlag halfstok als eerbetoon aan Piet Paulusma

23-03-2022

HARLINGEN - Een oproep aan alle inwoners van Harlingen om als eerbetoon aan onze markante stadsgenoot en weerman Piet Paulusma komende vrijdag de vlag halfstok te laten wapperen.

Reacties

Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie The Shamrock The Shamrock CDA Harlingen CDA Harlingen Wellheat Shop Wellheat Shop Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor TeamFRL TeamFRL Visie Events Visie Events Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Haarmode Cats Haarmode Cats Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zensa Moda Zensa Moda De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus
Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten TeamFRL TeamFRL Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie