Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

17-03-2022

HARLINGEN - Met temperaturen die doen denken aan het voorjaar en veel en mooi jeugdvoetbal doet eenieder beseffen dat de zaterdag de mooiste dag van de week is.

Jeugdjournaal Zeerobben JO17-3 speelde een prachtige pot tegen koploper ONS maar verloor nipt met 4-5. Foto: Frans Bode.

Wie aanwezig was kon het weer bevestigen.

 

JO19

Thuis tegen FVC kwam JO19-1 ondanks een paar goede mogelijkheden niet tot scoren en omdat de tegenstander dat ook niet deed bleef het 0-0. JO19-2 genoot van een vrij weekend.

 

JO17

JO17-1 is gepromoveerd naar de divisie 7-P en moest het opnemen tegen SJO Feansters. Een ongelukkige maar zware botsing zorgde ervoor dat de wedstrijd gestaakt werd. De keeper van Feansters kon niet verder maar gelukkig na controle van het ambulancepersoneel bleek het uiteindelijk mee te vallen. Wedstrijd moet nog uitgespeeld worden derhalve. JO17-2 won thuis met 3-2 van Oosterlittens en staat weer keurig in de middenmoot. De wedstrijd van JO17-3 tegen ONS was spectaculair en reclame voor het jeugdvoetbal. Uiteindelijk verloor Zeerobben in de slotminuten met 4-5 maar kon met opgeheven hoofd het veld verlaten. Strijdend ten onder.

 

JO15

JO15-1 komt na het kampioenschap van de hoofdklasse uit in Divisie 6-Q. Maar ook een klasse hoger gaan de mannen weer voortvarend van start. In Steenwijk werd met maar liefst 0-6 van Olde Veste gewonnen. JO15-2 verloor de uitwedstrijd tegen Aengwirden met 4-1. JO15-3 speelde thuis een puike wedstrijd. Tegen Tzum werd er met 7-2 gewonnen en een verdienstelijk punt was er voor JO15-4 in de thuiswedstrijd tegen sc Bolsward. Het werd 3-3.  

 

JO13

Geen punten dit keer voor JO13-1. Uit tegen Stiens werd er met 3-1 verloren. En ook verlies voor JO13-2 maar dat was kantje boord. Thuis werd het 1-2 voor AVC. 

 

JO12

De nieuwe shirts van sponsor Mensonides Installaties doen het goed zo bleek afgelopen zaterdag toen JO12-1 met 5-8 van Waterpoort Boys won. Een monsterscore was er voor JO12-2. Zij wonnen met 4-12 van Nijland en levert weer mooie filmpjes op voor Tik Tok.  JO12-3 kwam met lege handen terug uit Tzum. Het werd 6-2.

 

JO11

Een leuke gelijk opgaande wedstrijd tussen Zeerobben en Franeker leverde uiteindelijk een 4-0 overwinning op voor JO11-1.

 

JO10/JO9/JO8

Zoals bekend worden er bij deze categorie geen uitslagen en standen bijgehouden. De spelers bevinden zich in een ontwikkelfase waarbij competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling aldus de Bond. Wel of geen uitslag, het maakt de kinderen niet uit. Zij voetballen en scoren er lustig op los en hebben alleen maar plezier!

 

Komende zaterdag

Overmorgen weer eens een rustige zaterdag op het Oostersportpark. Er zijn slechts 5 thuiswedstrijden en natuurlijk de Waddenrobkes. Daarnaast zijn er wel 9 uitwedstrijden. JO13-1 trapt af om 08.45 uur met een thuiswedstrijd tegen Balk.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

HMHC Nieuws

17-03-2022

HARLINGEN - Komend weekend is er weer volop hockey bij HMHC.

Afslag Harlingen in Midlum

17-03-2022

HARLINGEN - Zaterdag 19 maart van 11.00 - 13.00 uur bij Omroep RSH.

Herinrichting Troelstrastraat

17-03-2022

HARLINGEN - De gemeente Harlingen gaat in de Troelstrastraat -tussen de Domela Nieuwenhuisstraat en Vierkantsdijk- de riolering vervangen en een deel van de straat opnieuw inrichten.

Reacties

Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Food 80/20 Food 80/20 De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hubo-Faber Hubo-Faber The Shamrock The Shamrock Visie Events Visie Events Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Karsten Wonen Karsten Wonen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE
Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Food 80/20 Food 80/20 The Shamrock The Shamrock Haarmode Cats Haarmode Cats Karsten Wonen Karsten Wonen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen