Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

13-09-2019

HARLINGEN - Zaterdag worden alweer de laatste bekerwedstrijden gespeeld.

Dan hebben nagenoeg alle teams drie bekerwedstrijden gespeeld. Een mooie voorbereiding op de competitie die 21 september van start gaat. Na zaterdag weten we ook wie zich geplaatst hebben voor de knock-out ronde.

 

De trainingen voor de jeugdkeepers zijn afgelopen donderdag ook weer van start gegaan. Vanwege de beschikbaarheid van de trainers is de training dit jaar niet op woensdag maar op de donderdag. Ook dit jaar zijn Dick van de Galien, Bas Riem, Connor Bosman en Jorn Doeksen weer beschikbaar om de jeugdkeepers de basis bij te brengen en meer dan dat. De groep trainers wordt gecompleteerd door de ´jonkies´ Luca Boomsma en Finn de Graaff die de keepers van de O10 en O11 onder hun hoede nemen. Dirk Alkema, ook jarenlang prominent van de partij, neemt wegens drukke werkzaamheden een jaartje vrijaf. Bas en Connor waren zelfs als keeper van de O17 al wekelijks beschikbaar voor de jongste jeugd en zijn inmiddels eerste jaar senior, Jorn is de keeper van O19-1 en Luca en Finn van respectievelijk de O17 en de O15. Zij krijgen op hun beurt weer training van de mentor van het keepertrainersgilde, ‘good-old’ Dick van de Galien, die al decennialang tientallen Zeerobben keepers heeft opgeleid. Zo leiden de ervaren keepers de beginnende keepers op en is de cirkel weer rond.

 

Naast de trainingen van alle jeugdteams trainden ook de Waddenrobkes afgelopen woensdag weer. Ondanks dat het niet geheel droog was toch weer een mooie opkomst en weer tevreden gezichten bij kinderen en ouders. Op 21 september start ook voor de Waddenrobkes de competitie. Aansluiten en meedoen is natuurlijk altijd mogelijk.

 

Deze week werden ook al de eerste acties in gang gezet. Vrijdagavond (13 september) loopt Zeerobben JO10-1 mee in de line-up bij de wedstrijd van Cambuur tegen Helmond Sport. Daarnaast heeft Cambuur 75 kaarten gratis beschikbaar gesteld voor de leden van Zeerobben voor die wedstrijd. 

Daarnaast is Zeerobben weer sportief Partner van sc Heerenveen en dus wordt er weer de mogelijkheid geboden om tegen gereduceerd tarief naar een wedstrijd van sc Heerenveen te gaan. De eerste actie staat reeds online voor de wedstrijd van 5 oktober tegen PEC Zwolle.

 

Vanaf volgende week is het Jeugdjournaal overigens ook weer terug in de Harlinger Courant. Maar naast het Jeugdjournaal natuurlijk ook weer De Meiden van Zeerobben, de Waddenrobkes en overige nieuwtjes. Die “comeback” zal niet onopgemerkt voorbijgaan. Hoe? Nog een weekje wachten….

 

De dag van morgen

Dit keer een voor Zeerobben begrippen rustige zaterdagochtend. Met slechts 11 thuiswedstrijden voor de jeugdafdeling zal het gezellig druk zijn op het complex. De eerste wedstrijden beginnen zoals altijd al om 08.45 uur maar met het aangekondigde najaarszonnetje en temperaturen die richting de 20 gaan zal het goed toeven zijn langs de velden.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Voorbeschouwing beker: St. Annaparochie - fc Harlingen

13-09-2019

HARLINGEN - Fc Harlingen 1 speelt zondag opnieuw een uitwedstrijd.

Het Alternatief 45

13-09-2019

HARLINGEN - Vrijdag de dertiende wordt door veel mensen als een ongeluksdag beschouwd, wegens de combinatie van vrijdag en dertien.

Weekendafsluiting van de N31 bij Harlingen

13-09-2019

HARLINGEN - Rijkswaterstaat voert in de periode van vrijdagavond 20 september tot maandagochtend 30 september 2019 grootschalige onderhoudswerkzaamheden uit aan de N31 bij Harlingen.

Reacties

Plaats uw familiebericht op Harlingenboeit.nl

Wo 29 april
t/m
Ma 31 augustus
Di 16 juni
t/m
Di 21 juli
Wo 1 juli
t/m
Zo 30 augustus
Wo 1 juli
t/m
Ma 31 augustus
Wo 1 juli
t/m
Ma 31 augustus
Za 4 juli
t/m
Zo 25 oktober
Zo 5 juli
t/m
Zo 25 oktober
Bekijk de volledige agenda
Zensa Moda Zensa Moda Ons Food&Wine Ons Food&Wine VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Food 80/20 Food 80/20 Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Greenart Production Greenart Production Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus Broodje Nuchter Broodje Nuchter The Shamrock The Shamrock Copini Opticiëns Copini Opticiëns Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Visie Events Visie Events Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hotel Restaurant Zeezicht Hotel Restaurant Zeezicht
Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Hubo-Faber Hubo-Faber Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Broodje Nuchter Broodje Nuchter Food 80/20 Food 80/20