Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

17-02-2022

HARLINGEN - Ondanks dat er toch weer een aantal wedstrijden niet door konden gaan bleef er genoeg te genieten afgelopen weekend op het Oostersportpark.

Jeugdjournaal Zeerobben De meiden van MO15-1 waren niet te stoppen en wonnen de stadsderby met 7-1. Foto: Frans Bode.

Ondanks de koude wind was het spel hartverwarmend.

 

De meiden van Zeerobben

Weer geen voetbal voor de vrouwen van VR1. De thuiswedstrijd tegen ST Blija/Holwerd ging niet door en dus een vrij weekend voor de vrouwen. De volgende wedstrijd die op het programma staat is een doordeweekse wedstrijd op woensdag 23 februari tegen DTD.

 

MO15

De meiden van MO15-1 lijken niet te stoppen. Eerst waren er al de overwinningen tegen Heerenveense Boys en Bolsward en afgelopen zaterdag moesten de meiden van fc Harlingen er ook aan geloven. Zij werden met 7-1 weer naar huis gestuurd. MO15-1 is nog ongeslagen.

 

MO13

MO13-1 speelde een spannende wedstrijd tegen het fysieke sterke Irnsum. Uiteindelijk werd er een 3-2 overwinning over de streep getrokken. De meiden staan trots bovenaan.

 

JO19

JO19-1 en JO19-2 kwamen afgelopen weekend niet in actie. In de hoofdklasse werden maar 3 wedstrijden gespeeld en in de klasse van JO19-2 maar 2 wedstrijden.

 

JO17

JO17-1 had een heel belangrijke week voor de boeg. Ze wonnen afgelopen zaterdag met 6-0 van Frisia en afgelopen maandag werd de inhaalwedstrijd tegen Franeker met 1-8 gewonnen. De laatste wedstrijd tegen Wolvega is afgelopen donderdag gespeeld. Daarover volgende week meer. JO17-2 verloor thuis tegen fc Harlingen met 0-3. JO17-3 boekte na de overwinning tegen Franeker nu een overwinning op TOP ’63. Het werd maar liefst 5-2 en het levert een mooie 2e plaats op de ranglijst op.

 

JO17-1 won de laatste thuiswedstrijd van de najaarscompetitie met 6-0 van Frisia JO17-2.  Foto: Frans Bode.

 

JO15

JO15-1 had een cruciale wedstrijd tegen Joure op het programma staan. Die konden in punten nog gelijkkomen bij winst op Zeerobben maar zover liet deze talentvolle ploeg het niet komen. Er werd gewonnen met 0-3 en toen bleek dat de concurrentie punten had laten liggen kon het feest(je) losbarsten. Zeerobben JO15-1 kampioen van de hoofdklasse. Afgelopen woensdag vond de huldiging plaats. Zie artikel elders in deze krant. JO15-2 kon het tegen ST IJVC/Blauwhuis niet bolwerken en verloor met 5-1. JO15-3 verloor al vroeg in de ochtend met 1-4 van SJO DFC en ook JO15-4 moest een flinke nederlaag incasseren tegen ONS. 

 

JO13

In een doelpuntrijke wedstrijd in en tegen Buitenpost werd er door JO13-1 helaas met 6-4 verloren. JO13-2 kwam niet in actie.

 

JO12

De lange reis naar Stavoren leverde JO12-1 toch nog een puntje op. Tegen QVC werd het 3-3. JO12-2 kwam niet in actie. Het reisje naar Terschelling leverde JO12-3 geen punten op maar wel een mooi dagje uit. Ze verloren met 12-4.

 

JO11

JO11-1 en Joure hielden elkaar keurig in evenwicht. Het werd uiteindelijk 2-2.

 

Bij de JO11 hielden Zeerobben en Joure elkaar met 2-2 in evenwicht. Foto: Frans Bode.

 

JO10/JO9/JO8

Zoals bekend worden er bij deze categorie geen uitslagen en standen bijgehouden. De spelers bevinden zich in een ontwikkelfase waarbij competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling aldus de Bond. Wel of geen uitslag, het maakt de kinderen niet uit. Zij voetballen en scoren er lustig op los en hebben alleen maar plezier!

 

Komende zaterdag

De krokusvakantie staat voor de deur en dan is er traditiegetrouw geen competitie maar wel worden er inhaal- en/of bekerwedstrijden gepland. Op zich wel weer vreemd nu de jeugd zo lang heeft stil gestaan. Maar goed, morgen toch nog 5 jeugdwedstrijden waarvan er 4 op het Oostersportpark worden gespeeld. De eerste wedstrijd begint om 10.15 uur. Eerst even uitslapen dus op de mooiste dag van de week. 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Lichtschip start weer op!

17-02-2022

HARLINGEN - Aan boord van het opvallende rode radiolichtschip Jenni Baynton, dat een vaste ligplaats heeft aan de Zuiderpiersteiger in Harlingen, zijn gedurende de coronaperiode de werkzaamheden zo goed en zo kwaad als dat ging doorgegaan.

De senioren van fc Harlingen

17-02-2022

HARLINGEN - De thuiswedstrijd van Vrouwen 1 werd door tegenstander Scharnegoutum afgelast.

Samen met Wiebe op pad: De walrus terug? In een zeezwembad? (video)

17-02-2022

HARLINGEN - Op sien rondsje deur de stad ziet Wiebe in de Willemshaven de voorzitter van de PvdA, Willem de Graaf, staan.

Reacties

De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Visie Events Visie Events Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zensa Moda Zensa Moda Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen
Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Karsten Wonen Karsten Wonen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Haarmode Cats Haarmode Cats Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE