Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
DELTA Netwerk

DELTA Netwerk

Gigasnel en stabiel glasvezel nu ook in Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

11-02-2022

HARLINGEN - Iedereen komt zo langzamerhand weer een beetje in het ritme.

Jeugdjournaal Zeerobben Achter de bal aan rennen en plezier hebben met elkaar zie je bij de kinderen van JO8-2. Foto: Bert Drent.

Op de zaterdagochtend richting Oostersportprak voor jeugdvoetbal. Ondanks dat niet elke wedstrijd gespeeld kan worden is er toch weer genoeg reuring op en rond de velden en in de Robbenplaat.

 

JO19

JO19-1 kon afgelopen zaterdag tegen L. Zwaluwen nog niet in actie komen omdat teveel spelers nog afwezig waren. Morgen nieuwe kansen met thuiswedstrijd tegen FC Burgum. JO19-2 kwam wel in actie en hoe. Het behaalde een zwaar bevochten 1-2 overwinning in Heerenveen op VV Heerenveen. Een lekker begin van de voorjaarscompetitie.

 

JO17

In de hoofdklasse bij JO17-1 gingen 2 wedstrijden niet door waaronder de uitwedstrijd van JO17-1 tegen Wolvega. Morgen staat er een thuiswedstrijd op het programma tegen FLAC Frisia. JO-17-2 en JO17-3 hadden geen programma.

 

JO15

Drie afgelastingen in de hoofdklasse bij JO15-1 maar gelukkig kwam JO15-1 weer in competitieverband in actie. De nummer 5 van de ranglijst, L. Zwaluwen, kwam naar het Oostersportpark. JO15-1 liet zien goed overwinterd te hebben en wonnen overtuigend met 5-0. Morgen een vrije zaterdag. Ook een mooie overwinning voor JO15-2 dat met 5-3 won van LSC uit Sneek. Na een kampioenschap in het najaar is het altijd maar weer afwachten hoe het een klasse hoger zal gaan in het voorjaar. Het eerste punt is in ieder geval een feit want JO15-3 behaalde een keurig 2-2 gelijkspel uit tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg. JO15-4 had na de overwinning van vorige week geen competitieverplichtingen.

 

JO13

Een mooie start ook voor JO13-1 dat thuis al vroeg in de ochtend met 4-1 won van Leovardia. JO13-2 had een vrij weekend.

 

JO13-1 was al vroeg in de ochtend met 4-1 te sterk voor Leovardia. Foto: Bert Drent.

 

JO12

Na de doelpuntrijke wedstrijd van vorige week had JO12-1 afgelopen zaterdag vrij. JO12-2 boekte de 2e overwinning op rij. Na de spectaculaire 5-4 winst vorige week tegen SDS werd er nu met 4-1 gewonnen van SJO DFC. JO12-2 geniet even van de koppositie die ze nu bezetten. JO12-3 kwam niet in actie.

 

JO10/JO9/JO8

Zoals bekend worden er bij deze categorie geen uitslagen en standen bijgehouden. De spelers bevinden zich in een ontwikkelfase waarbij competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling aldus de Bond. Wel of geen uitslag, het maakt de kinderen niet uit. Zij voetballen en scoren er lustig op los en hebben alleen maar plezier!

 

De dag van morgen

Morgen staan er wederom maar liefst 23 wedstrijden voor de jeugdafdeling op het programma. Of die alle 23 ook door zullen gaan is ook deze week weer maar zeer de vraag. Van die 23 worden er 12 thuis gespeeld. Vanaf 08.45 uur is het meteen volop drukte met maar liefst 4 wedstrijden. Zaterdag is en blijft de mooiste dag van de week.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Ruimte in het Keizerrijk

11-02-2022

HARLINGEN - Kunstenaar Peter Keizer ontdekte in coronatijd een compleet nieuwe wereld.

Gedeputeerde geeft startschot voor ingebruikname watersnijder Maritieme Academie Harlingen

11-02-2022

HARLINGEN - Met een symbolische druk op een grote rode knop heeft gedeputeerde Friso Douwstra vrijdag 11 februari de nieuwe watersnijder van de Maritieme Academie Harlingen officieel in gebruik genomen.

De senioren van fc Harlingen

11-02-2022

HARLINGEN - Voor de Vrouwen 1 brak eindelijk de dag aan dat ze weer een wedstrijd mochten spelen.

Reacties

Fotografie Dorus Fotografie Dorus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats The Shamrock The Shamrock Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires
Visie Events Visie Events Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie The Shamrock The Shamrock Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen