De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

27-08-2020

HARLINGEN - Zaterdag was het dan zover, de eerste zaterdag met een bijna vol programma op het Oostersportpark.

Jeugdjournaal Zeerobben Keeper van Zeerobben JO14-1 is er net op tijd bij in de oefenwedstrijd tegen Blauw Wit. De spits van Blauw Wit maakt vervolgens een mooie radslag. Foto: Frans Bode.

En wat voor programma!

Mooi jeugdvoetbal in de ochtend en in de overgang naar de middag top-jeugdvoetbal van Cambuur en AFC ’34. Afgelopen zaterdag was ook een hele belangrijke testcase voor de vereniging als het gaat om de uitvoering en handhaving van de RIVM-richtlijnen en verdere Coronamaatregelen. Want daar heeft de vereniging natuurlijk wel mee te maken, of dat nou leuk is of niet. Hier is geen sprake van een keuze, het moet gewoon gebeuren. Anders zou de hunkering naar een nieuw voetbalseizoen wel weer eens heel snel op een teleurstelling kunnen uitdraaien.

 

Twee ploegen van Blauw Wit uit Leeuwarden waren al vroeg te gast bij Zeerobben. JO11-1 speelde al om 09.00 uur tegen Blauw Wit JO11-1 en ook JO14-1 speelde tegen Blauw Wit. JO11-1 won de oefenwedstrijd met 9-3 en JO14-1 verloor met 1-3. Ondertussen was op het A-veld een minitoernooi met Zeerobben JO17-1, Frisia JO17-1 en Julianadorp JO17-1 van start gegaan. Dit alles ter voorbereiding op de competitie. Later op de ochtend oefende JO15-1 nog tegen Marum (13-0 winst) en JO12-1 trof vv Heerenveen (2-10 verlies). Zowel JO19-1 als JO13-1 speelden uit een oefenwedstrijd. JO19-1 verloor met 4-3 van Workum en JO13-1 met 1-0 van fc Harlingen. Het was deze zaterdagochtend weer even als vanouds.

 

Voor zaterdag staat de start van de bekercompetitie op het programma en dus wederom een druk programma voor de jeugdafdeling. Het complete bekerprogramma ziet er als volgt uit:

 

Thuis:

Zeerobben JO19-1    - FC Burgum JO19-1

Zeerobben JO17-1    - Hardegarijp JO17-1

Zeerobben JO17-3    - L. Zwaluwen JO17-2

Zeerobben JO15-2    - Minnertsga JO15-1

Zeerobben JO15-4    - Hielpen JO15-1

Zeerobben JO14-1    - Scharnegoutum JO14-1

Zeerobben JO13-2    - Balk JO13-1

 

 

Uit:

Bolsward JO19-2       - Zeerobben JO19-2

Frisia JO17-3            - Zeerobben JO17-2

Workum JO15-1       - Zeerobben JO15-1

SDS JO15-2             - Zeerobben JO15-3

Makkum JO13-1       - Zeerobben JO13-1

Blauw Wit MO13-2    - Zeerobben MO13-1

LSC MO13-1            - Zeerobben MO13-2

 

Komende zaterdag

Meteen al 7 thuiswedstrijden voor de jeugdafdeling. Dat zal van eenieder weer de nodige discipline vergen m.b.t. het naleven van de corona-maatregelen. Het zal ongetwijfeld ook weer de kenmerkend sfeer teweegbrengen die bij het jeugdvoetbal hoort. De eerste wedstrijden beginnen al om 08.45 uur. Liefhebbers van jeugdvoetbal weten waar ze moeten zijn zaterdag. De kantine is geopend.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Voetbal weer los. Hoe nu verder?

27-08-2020

HARLINGEN - Zaterdag was het zover, de eerste zaterdag met een bijna vol programma op het Oostersportpark.

Geen Sint Nicolaas Sprookje dit jaar

27-08-2020

HARLINGEN - Ze hadden goede hoop, de spelers, de regisseur, de kostuum- en decorontwerpers en bestuursleden van het Harlinger Sint Nicolaas Sprookje.

140 Hardlopers trotseerden storm en regen tijdens de Frisialoop

27-08-2020

HARLINGEN - Het is heel moeilijk om een prestatieloop te organiseren in deze coronatijd maar de Sportvereniging Friesland uit St.-Jabik lukt het toch en organiseerde hun 10e loop in Harlingen.

Reacties

Haarmode Cats Haarmode Cats Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Fotografie Dorus Fotografie Dorus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Food 80/20 Food 80/20 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Hubo-Faber Hubo-Faber Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Plus Lunenborg Plus Lunenborg The Shamrock The Shamrock Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt De Omdraai De Omdraai De Lichtboei De Lichtboei Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen
Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Fotografie Dorus Fotografie Dorus Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zensa Moda Zensa Moda De Omdraai De Omdraai Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires IJssalon Min12 IJssalon Min12 Plus Lunenborg Plus Lunenborg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Lichtboei De Lichtboei