Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

29-09-2022

HARLINGEN - De voorspellingen waren veel regen maar nagenoeg de gehele dag scheen het zonnetje op het Oostersportpark.

Jeugdjournaal Zeerobben Zeerobben JO9-2 op zoek naar het doel van de tegenstander SDS. Foto: Frans Bode.

Dat samen met de mooie jeugdwedstrijden en de start van de Waddenrobkes maakte de zaterdag weer de mooiste dag van de week.

 

JO19

JO19-1 lijkt nu toch echt toe aan meer uitdaging. Na de 6-1 winst op Stiens, de 5-0 winst op Hardegarijp werd er afgelopen zaterdag met 8-1 gewonnen van Franeker. Nu wacht de wedstrijd tegen Leovardia en dan hopen op een snelle herindeling.

 

JO17

Na de bekercompetitie is het echte werk voor JO17-1 nu echt begonnen. In de 6e divisie werd de competitie afgetrapt met een uitwedstrijd tegen CSV ’28 uit Zwolle. Het leverde Zeerobben een verdienstelijk punt op door met 3-3 gelijk te spelen. Morgen komt Urk op bezoek. Nipt verlies voor JO17-2 die met 2-1 verloor van L. Zwaluwen.

 

JO15

In de 6e divisie verloor JO15-1 haar eerste competitiewedstrijd met 2-0 van Frisia. Zaterdag komt FC Lewenborg op bezoek. JO15-2 doet het uitstekend in een competitie met alleen maar standaardteams. Vorig weekend kwam de ploeg in de stadsderby tegen fc Harlingen niet verder dan een 2-2 gelijkspel. De tegenstander tevreden, voor Zeerobben had er meer ingezeten. Tot slot verloor JO15-4 de thuiswedstrijd tegen Leovardia met 3-0.

 

JO13

JO13-1 kwam met een keurige 1-3 overwinning terug uit Bolsward. Voor JO13-2 was er geen eer te behalen tegen GAVC. Zij verloren thuis met 9-0.

 

JO12

De jongens van JO12-1 konden geen vuist maken tegen koploper ST IJVC/Blauwhuis en verloren dan ook met 6-0. Zaterdagmorgen misschien kans op een beter resultaat als er uit tegen Oeverzwaluwen wordt gespeeld.

 

JO11

Het was niet te zien dat JO11-1 afgelopen zaterdag tegen de nummer laatst van de competitie speelde. Integendeel. Het kon alle kanten op. Lang bleef het gelijk maar in de slotfase wist JO11-1 dan toch nog de winnende te maken en won met 2-1 en blijft dus koploper. Voor JO11-2 heeft de competitie indeling verkeerd uitgepakt en zit nu in een veel te zware competitie getuige het 20-1 verlies tegen SJO DFC.        

 

JO8/JO9/JO10

En natuurlijk speelden de JO8, JO9 en JO10 ook hun eerste competitiewedstrijden. Zoals bekend worden er bij deze categorieën geen uitslagen of standen bijgehouden. Dit i.v.m. de ontwikkeling van de nieuwe wedstrijdvormen waarbij het draait om het vergroten van het spelplezier van de pupillen.

 

Komende zaterdag

Wat brengt deze zaterdag? Welnu, die is in evenwicht met 11-thuis- en 11 uitwedstrijden. Voeg daarbij nog eens de landencompetitie bij de Waddenrobkes en het zal zaterdag ongetwijfeld weer een mooie dag worden. De weersvoorspellingen zijn slecht maar was dat afgelopen zaterdag ook niet zo? Zeerobben maakt zich op voor de mooiste dag van de week. 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Zangfeest op 9 oktober in de Koornbeurs te Franeker

29-09-2022

HARLINGEN - Rond 1982 wordt de "Close Harmony Group" opgericht.

Senioren Zeerobben

29-09-2022

HARLINGEN - Een mooie start voor Zeerobben in de mooie 2e klasse K ondanks de moeizame 1e helft.

Open Turntraining V&K-Stenen Man

29-09-2022

HARLINGEN - Op zaterdag 1 oktober aanstaande is er in het Vierkant in Harlingen een open Turntraining.

Reacties

Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen CDA Harlingen CDA Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Wellheat Shop Wellheat Shop TeamFRL TeamFRL IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hubo-Faber Hubo-Faber Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Visie Events Visie Events Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok The Shamrock The Shamrock Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation CDA Harlingen CDA Harlingen The Shamrock The Shamrock Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen