Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Bij PLUS kun je van zondag 21 april tot en met zaterdag 27 juli 2019 exclusief sparen voor Tupperware van de hoogste kwaliteit.
Lees verder...
Harlingen Open Golf

Harlingen Open Golf

Vrijdag 24 mei 2019: toernooi & clinic! Hole-in-one prijs professionals: auto Mercedes A-Klasse & Hole-in-one prijs deelnemer clinic: een fiets!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

16-05-2019

Harlingen – De competitie loopt ten einde.

Jeugdjournaal Zeerobben Nick Hoogeveen pakte met JO19-1 de volle winst. ’s Middags mocht hij nog invallen bij de beloftes die niet verder kwamen dan een 1-1 gelijkspel. Foto: Frans Bode.

JO19

JO19-1 is aan een sterke eindsprint begonnen in de hoofdklasse. Afgelopen zaterdag stond de topper tegen L. Zwaluwen op het programma. De nummer 2 tegen de nummer 3 van de ranglijst. Zeerobben speelde een sterke wedstrijd en won in Leeuwarden met 2-4 waardoor het de 2e plaats overneemt van L. Zwaluwen en ook nog eens de koppositie in de 3e periode pakt. Een spannend slot dus. JO19-2 kwam niet in actie maar is ook nog niet uitgeschakeld voor de titel. Ook daar volop spanning.

 

JO17

JO17-1 boekte een belangrijke overwinning in Wolvega. Belangrijk voor handhaving in de hoofdklasse. Het ging niet makkelijk maar met 3-4 van het veld stappen geeft een goed gevoel en vertrouwen voor de laatste 2 wedstrijden. JO17-2 won de belangrijke thuiswedstrijd tegen de nummer 2 van de ranglijst SWZ Boso Sneek met 1-0. En omdat concurrent Workum niet verder kwam dan een gelijkspel is JO17-2 niet meer te achterhalen door de concurrentie. Kampioen dus van de 3e klasse. Voor de winterstop nog met 0 punten en onderaan geëindigd maar na de winterstop een soort van wederopstanding en het kampioenschap dus.

 

JO15

In de strijd om de 2e plaats in de hoofdklasse speelde JO15-1 tegen Be Quick Dokkum. Zeerobben verloor nipt met 2-3 maar blijft op basis van een beter doelsaldo nog wel op de 2e plaats staan. Nog 2 wedstrijden te gaan. JO15-2 verloor in Oosterlittens met 3-1 van de plaatselijke voetbalvereniging. Verlies was er ook voor JO15-3. Zij speelden thuis tegen Blauw Wit en moest met 3-6 haar meerdere erkennen in de Leeuwarders. En ook JO15-4 kwam niet tot winst. Zij verloren thuis met 1-3 van Franeker.

 

JO13

JO13-1 verloor kansloos in Joure met 5-1 en JO13-2 kwam in Bolsward niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

 

JO12

Een mooi puntje haalde JO12-1 in de thuiswedstrijd tegen de Blesse. Het werd 1-1. JO12-2 speelde een doelpuntrijke wedstrijd tegen Nijland maar dat leverde geen punten op. In Nijland werd er namelijk met 8-6 verloren. Een mooie overwinning was er wel voor JO12-3. Zij wonnen met 0-3 van Blauw Wit. JO12-4 verloor thuis met 2-4 van Tzum.

 

JO11

JO11-1 is met een indrukwekkende inhaalrace bezig. Deze jonge ploeg met een aantal spelers die vervroegd zijn overgegaan doet het momenteel uitstekend. Niet alleen de winst is mooi, het vertoonde spel is misschien nog wel mooier. In Bolsward werd er met 1-5 gewonnen waardoor de ploeg in punten gelijk staat met de koploper SWZ Boso Sneek. Nog 2 wedstrijden te gaan. JO11-2 had geen schijn van kans tegen Balk en verloor met 10-1. Coach Jeroen Pol kon weer lachen al had zijn ploeg JO11-3 wel verloren met 1-2. Maar de manier waarop stemde tot tevredenheid. Er was weer strijd te zien. Dat leverde geen punten op maar wel vertrouwen voor de laatste wedstrijd.

 

Waddenrobkes

Ook de Waddenrobkes kwamen weer in actie in hun Froonacker Arena voor de landencompetitie. Er werden weer drie wedstrijdjes gespeeld en afsluitend werden weer strafschoppen genomen. Kortom het was weer feest bij de allerjongsten.

 

Het was dubbel feest afgelopen zaterdag in de Froonacker Arena bij de Waddenrobkes. Naast de landencompetitie was er nog een verrassing voor deze jonge talentjes. Na afloop van het penalty schieten kregen alle Waddenrobkes een leuke goody bag met daarin onder andere een voetbal. Blijde gezichten dus op het veld. Niet alleen bij de spelers maar ook bij de sponsor.

 

 

Uitzendbureau Alinex is geen onbekende voor Zeerobben. Al jaren sponsort dit bedrijf Zeerobben met veel plezier en overtuiging. Het bedrijf gelooft namelijk in het steunen van jong talent. Ruim 2 jaar geleden is het bedrijf van Zoran Djukanovic echter toegetreden tot de Werckpost groep uit Urk. De naam Alinex zal dan ook op termijn verdwijnen en overgaan in Werckpost. Werckpost is een jonge, snelgroeiende uitzendorganisatie met vestigingen in Urk, IJmuiden, Harlingen en Kampen. Iedere dag weten zij mensen en bedrijven succesvol met elkaar te verbinden door hun gedegen kennis van de markt en vakkundige selectie. Er waren dan ook alleen maar tevreden gezichten na uitreiking van het materiaal. Met dank aan deze sympathieke sponsor kunnen de kinderen nu ook thuis met de bal oefenen om nog beter te worden.

 

Komende zaterdag

Zaterdag zijn er 10 thuiswedstrijden voor de jeugd van Zeerobben. Daarnaast komen ook de Waddenrobkes in actie. Het zal zo langzamerhand een van de laatste drukke zaterdagen zijn want de competitie loopt ten einde. Voor de liefhebbers van jeugdvoetbal is het dus zaak om aanwezig te zijn. Nu kan het nog…

 

 

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Voorbeschouwing Bedum – Zeerobben

16-05-2019

HARLINGEN - Het water staat tot de lippen.

Concert Pingjum

16-05-2019

PINGJUM - Zaterdag 18 mei geeft Harmonie Pingjum zijn jaarlijks voorjaarsconcert.

De Meiden van Zeerobben MO13-1 en MO15-1 kampioen

16-05-2019

HARLINGEN - Het seizoen loopt bijna op zijn eind en langzaam worden de resultaten van de teams bekend.

Reacties

Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Atelier de Groot Atelier de Groot Dio Jurien Dio Jurien Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hema Harlingen Hema Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen VVV Harlingen VVV Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hubo-Faber Hubo-Faber
Atelier de Groot Atelier de Groot Visie Events Visie Events Plus Lunenborg Plus Lunenborg BENG Evenementen BENG Evenementen IJssalon Min12 IJssalon Min12 HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad VVV Harlingen VVV Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires