HOOP

HOOP

De Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij richt zich op het algemeen belang, door in brede zin oog te hebben voor zorg, welzijn en veiligheid. HOOP is een partij voor iedereen!
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517–212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

De kracht van de samenleving: Zorgen voor elkaar. Het CDA streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen. Wij zijn dichtbij en benaderbaar.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

Stem voor een groener socialer en inclusiever HARLINGEN!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Harlingen blijft goed, wordt beter. Naar een bloeiend Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Het belang voor onze stad en haar inwoners staat voor ons centraal, jullie belang is ons belang.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

02-12-2021

HARLINGEN - In verband met de nieuwe maatregelen mogen teams uitkomend in de A-categorie zaterdag niet voetballen.

Jeugdjournaal Zeerobben JO15-2 kon het thuis tegen koploper AVC niet bolwerken en verloor met 0-5. Foto: Frans Bode.

Dat betekent voor Zeerobben dat JO19-1, JO17-1 en JO15-1 niet in actie komen. Ook mag er na 17.00 uur niet meer getraind worden en kunnen veel teams niet trainen al worden er ook door teams naar alternatieven gezocht. Hoe alles morgen uitpakt zullen we zien.

 

JO19

De nummer 4 van de ranglijst was echt een maatje te groot voor Zeerobben JO19-1 die dan ook met 1-7 verloor van sc Stiens. Zeerobben JO19-2 hadden voor aanvang van de wedstrijd evenveel wedstrijdpunten en dat was na de wedstrijd tegen Workum ook weer zo. De ploegen ontliepen elkaar niets en dus werd de eindstand 1-1.

 

JO17

JO17-1 blijft goed presteren en maakte ook afgelopen weekend geen fouten. Ze wonnen overtuigend met 6-0 van Drachtster Boys. Ook JO17-2 blijft het uitstekend doen en won dit keer de lastige uitwedstrijd tegen Oeverzwaluwen met 1-3. De achterstand op koploper QVC blijft maar 1 puntje.

 

JO15

Aan het sprookje van JO15-1 lijkt maar geen einde de te komen. Na het bekersucces werd er afgelopen zaterdag wederom gewonnen. Dit keer was de ploeg met 5-1 te sterk voor Wolvega. Maar omdat de concurrentie ook blijft winnen blijft het oppassen en scherp blijven ondanks het feit dat er momenteel even niet gevoetbald mag worden. Inmiddels is er ook geloot voor de volgende ronde en heeft JO15-1 ONS geloot die uitkomt in de 5e divisie. JO15-2 verloor thuis met 0-5 van koploper AVC. JO15-3 boekte een hele belangrijke 5-0 overwinning op SJO DFC. Deze overwinning kreeg nog meer glans toen bleek dat koploper Tzum verloren had en JO15-3 de nieuwe koploper is.

 

JO13

JO13-1 blijft koploper in de 1e klasse. Afgelopen zaterdag wonnen ze met 5-1 van Blauw Wit. JO13-2 speelde ook tegen Blauw Wit maar dit keer was Blauw Wit de sterkste met 2-0. 

 

JO12

De thuiswedstrijd van JO12-1 tegen vv Heerenveen ging met 4-10 verloren. JO12-2 ontving LSC en won op eigen terrein met 3-0. Oldeboorn was uiteindelijk met 6-1 te sterk voor JO15-3.   

 

JO11-1

JO11-1 verloor de streekderby tegen Franeker met 4-2.  

 

JO10, JO9 en JO8

Binnen deze groep komt Zeerobben dit seizoen met 8 teams uit. En de uitslagen? Die weten de kinderen vaak wel maar de uitslagen worden niet meer vastgelegd door de KNVB. Volgens de voetbalbond bevinden deze spelers zich nog in de ontwikkelfase waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. De kinderen denken daar soms anders over en weten vaak haarfijn de uitslag. Maar Zeerobben volgt de richtlijnen van de KNVB en zal dan ook geen uitslagen weergeven.

 

Komende zaterdag

We weten inmiddels dat de ploegen in de A-categorie niet mogen voetballen en dus zijn JO19-1, JO17-1 en JO15-1 verplicht vrij. Het enige wat overblijft is trainen of onderling oefenen. De overige teams komen uiteraard wel in actie maar nog steeds zonder publiek. Dan blijven er uiteindelijk toch nog 9 thuis- en 11 uitwedstrijden over voor de jeugdafdeling.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Gemeente Harlingen: Parkeren per 1 januari 2022

02-12-2021

HARLINGEN - De raad heeft 10 november ingestemd met de parkeerverordening 2022.

De meiden van Zeerobben

02-12-2021

HARLINGEN - Zowel de VR1 als MO15 als ook MO13 kwamen afgelopen zaterdag in actie.

PvdA Harlingen kiest voor Erik de Groot als lijsttrekker

02-12-2021

HARLINGEN - De leden van de Partij van de Arbeid afdeling in Harlingen hebben bij de Algemene Ledenvergadering het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld.

Reacties