Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

17-11-2021

HARLINGEN - Er wordt nog steeds volop gevoetbald.

Jeugdjournaal Zeerobben Wat een inzet en enthousiasme bij de spelers van Zeerobben JO10-2 en Frisia JO10-4. Foto: Frans Bode.

Zoals het nu staat ook komende zaterdag maar dan zonder publiek. Het zal weer een stuk rustiger zijn langs de lijn op het Oostersportpark met alleen wat vrijwilligers, kaderleden en rijdende ouders van de gasten. Het went nooit.

 

JO19

Het was een vrije zaterdag voor de mannen van zowel JO19-1 als JO19-2. Ook zaterdag geen programma voor deze ploegen. Zij komen pas 27 november weer in actie.

 

JO17

Bij de JO17 groep ook een zeer beperkt programma. Alleen JO17-2 kwam in actie. Zij speelden tegen het laag geklasseerde SJO Oudega/HJSC/Heeg en hadden geen kind aan die ploeg. Het werd maar liefst 13-0. Een mooie 4e plaats op dit moment voor JO17-2 met slechts 3 punten achterstand op de koploper.

 

JO15

De bekerwedstrijd van JO15-1 thuis tegen HFC ’15 ging helaas niet door i.v.m. coronabesmettingen bij de tegenstander. De wedstrijd is door de bond opnieuw vastgesteld op dinsdagavond 23 november om 19.00 uur. JO15-2 kwam afgelopen zaterdag wel in actie en verloor uit in Oosterend bij ST SDS/Nijland met 6-0. JO15-3 en JO15-4 waren beiden vrij.

 

JO13

Ook bij de groep van JO13 afgelopen zaterdag geen wedstrijden

 

JO12

JO12-1 kon het thuis tegen FC Burgum niet bolwerken en verloor met 2-12. JO12-2 kwam niet in actie. JO12-3 verloor de uitwedstrijd in Leeuwarden bij Frisia met 8-0. 

 

JO11-1

In een doelpuntrijke wedstrijd verloor JO11-1 met 3-6 van SJO DFC. 

 

JO10, JO9 en JO8

Binnen deze groep komt Zeerobben dit seizoen met 8 teams uit. En de uitslagen? Die weten de kinderen vaak wel maar de uitslagen worden niet meer vastgelegd door de KNVB. Volgens de voetbalbond bevinden deze spelers zich nog in de ontwikkelfase waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. De kinderen denken daar soms anders over en weten vaak haarfijn de uitslag. Maar Zeerobben volgt de richtlijnen van de KNVB en zal dan ook geen uitslagen weergeven.

 

Waddenrobkes

De Waddenrobkes van Zeerobben spelen ook nog rustig op elke zaterdagmorgen hun wedstrijdjes in hun arena. Zij treffen het steeds met het weer en genieten daarom met volle teugen van hun eerste “voetbal skills”. Deze week werd ook nog bekend gemaakt dat de Sinterklaasmiddag op woensdag 1 december zal plaats vinden en dat er die middag ook wel de nodige voetbalpieten aanwezig zullen zijn om hun trucjes te laten zien. Maar eerst voetballen de Waddenrobkes morgen weer om 09.00 uur en trainen elke woensdagmiddag van 17.00 uur tot 18.00 uur op het hoofdveld.  Kinderen die het ook leuk vinden om te voetballen kunnen contact opnemen voor opgave en/of vragen met Ronald Bambach op waddenrobkes@zeerobben.nl of via 06-23914185.

 

Foto: Frans Bode.

 

 

Komende zaterdag

Zaterdag gewoon weer 13 thuiswedstrijden op het Oostersportpark en nog eens 9 ploegen trekken de provincie in. Zoals al gezegd dus wedstrijden zonder publiek. Dat betekent weer drukke tijden voor de fotograaf van Zeerobben die het thuisfront graag op de hoogte houdt van wat zich allemaal op en rond de velden afspeelt. Daar moeten we het voorlopig mee doen.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De meiden van Zeerobben

17-11-2021

HARLINGEN - Helaas kon de tegenstander van VR1 (DTD) afgelopen zaterdag geen team op de been brengen.

Ina Sjerps op bezoek bij stichting Present

17-11-2021

HARLINGEN - Wat een waardevolle en mooie ontmoeting met Ina Sjerps, onze nieuwe burgemeester.

Jeugdoverzicht fc Harlingen

17-11-2021

HARLINGEN - Het bleef akelig stil op de velden bij fc Harlingen afgelopen weekend.

Reacties

Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Zensa Moda Zensa Moda Food 80/20 Food 80/20 Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hubo-Faber Hubo-Faber Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok The Shamrock The Shamrock
Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Plus Lunenborg Plus Lunenborg Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Fotografie Dorus Fotografie Dorus Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation