Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Bij PLUS kun je van zondag 21 april tot en met zaterdag 27 juli 2019 exclusief sparen voor Tupperware van de hoogste kwaliteit.
Lees verder...
Harlingen Open Golf

Harlingen Open Golf

Vrijdag 24 mei 2019: toernooi & clinic! Hole-in-one prijs professionals: auto Mercedes A-Klasse & Hole-in-one prijs deelnemer clinic: een fiets!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

13-03-2019

HARLINGEN - Maart roert zijn staart.

Jeugdjournaal Zeerobben Volop concentratie bij de spelers van Zeerobben JO8-1 in de wedstrijd tegen LSC uit Sneek. Foto: Wies Procee.

Dat bleek afgelopen zaterdag maar weer eens. Stonden de kinderen tot voor kort nog onder een heerlijk voorjaarszonnetje te voetballen, deze zaterdag was het weer een stuk kouder. Desalniettemin was het enthousiasme er niet minder om alhoewel ook bij Zeerobben natuurlijk “Mooiweer voetballers” te vinden zijn. Hun tijd komt nog hopen we maar.

 

JO19

Op 15 december moest JO19-1 de gestaakte wedstrijd in Stiens uitspelen en verloor die met 1-0. Maar Zeerobben is goed uit de winterstop gekomen en liet zien dat het verlies in Stiens een incident was. Nu werd er thuis overtuigend met 6-2 gewonnen. Door het verlies van de nummer 2 kruipt JO19-1 richting de 2e plaats in de hoofdklasse. JO19-2 genoot van een vrij weekend.

 

JO17

Zowel JO17-1 als JO17-2 kwamen afgelopen weekend niet in actie.

 

JO15

Het zal niet lang meer duren of de kampioen in de hoofdklasse is bekend. SJO Broekster Walden zette afgelopen zaterdag de nummer 2, Zeerobben, met 4-0 opzij. Het verschil is inmiddels opgelopen tot 17 punten. Zeerobben deelt met Be Quick Dokkum de 2e plaats. JO15-2 kwam met een puntje terug uit Sneek. Het werd tegen LSC 2-2. Een mooie overwinning was er voor JO15-3 in de wedstrijd tegen sc Bolsward. Het werd 2-1. En Jo15-4 blijft ongeslagen deze voorjaarsreeks. In Scharnegoutum werd het op het hoofdveld met elektronisch scorebord 1-1. 

 

JO13

JO13-1 verloor in een doelpuntrijke wedstrijd met 4-3 van Drachtster Boys. Op het hoofdveld won JO13-2 al vroeg in de ochtend met 4-0 van Stiens en staat daardoor bovenaan in de competitie.

 

JO12

JO12-1 speelt in de hoofdklasse en treft daardoor de top van het noorden. Dit keer was vv Heerenveen met 2-3 te sterk voor Zeerobben maar de jongens speelden een mooie pot voetbal.  Balk was duidelijk een maatje te groot voor JO12-2. In Balk werd het 10-0. JO12-3 won met 6-4 van Frisia en tot slot speelde JO12-4 met 2-2 gelijk tegen TOP ’63.

 

JO11

Na het nipte verlies van vorige week tegen L. Zwakuwen was er nu een mooie 2-4 overwinning van JO11-1 op Hardegarijp. Ook drie punten voor JO11-2. Zij wonnen met maar liefst 8-0 van Makkum.

 

JO10, JO9 en JO8

Bij de wedstrijden van deze ploegjes worden nog geen standen en uitslagen bijgehouden. Hier staat de ontwikkeling centraal waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. 

 

Waddenrobkes

Het is na elke wedstrijd even de handjes schudden. Dat zie je bij de senioren, de junioren, de pupillen maar ook bij de Waddenrobkes. Zaterdagmorgen spelen ze alweer de 3e ronde van de landencompetitie. Om 09.00 uur wordt gestart met de vlaggenparade waarna de kinderen drie wedstrijdjes spelen. Na afloop worden ook hier handjes geschud waarna men zich opmaakt voor de strijd om de penaltybokaal.

 

Foto: Frans Bode.

 

Komende zaterdag

Het is met 12 thuiswedstrijden voor de jeugdafdeling een voor Zeerobben-begrippen rustige zaterdag. Opvallend is ook dat geen van de MO-teams een thuiswedstrijd speelt. Liefhebbers van meidenvoetbal moeten nog een weekje wachten of de meisjes achterna reizen. Verder staat de streekderby tussen Zeerobben en Franeker bij de JO17 op het programma. Genoeg te doen dus als je je bedenkt dat de Waddenrobkes ook nog “aanschuiven”. Vanaf 08.45 uur klinkt het eerste fluitsignaal.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Anna Casparii/pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie 08-03-2019

13-03-2019

HARLINGEN - Verslag van de vorige week vrijdag gespeelde wedstrijd.

De Meiden van Zeerobben

13-03-2019

HARLINGEN - Vier wedstrijden werden er afgelopen zaterdag door de Meiden van Zeerobben gespeeld.

Harlingen in actie tijdens NLDoet

13-03-2019

HARLINGEN - Op 15 en 16 maart vindt NLDoet plaats.

Reacties

VVV Harlingen VVV Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Dio Jurien Dio Jurien Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hema Harlingen Hema Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Atelier de Groot Atelier de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Lichtboei De Lichtboei Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires ForHim Menswear ForHim Menswear Haarmode Cats Haarmode Cats IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant BENG Evenementen BENG Evenementen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg Ons Food&Wine Ons Food&Wine
Visie Events Visie Events Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Atelier de Groot Atelier de Groot Fotografie Dorus Fotografie Dorus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Dio Jurien Dio Jurien HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant BENG Evenementen BENG Evenementen VVV Harlingen VVV Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hema Harlingen Hema Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats