Jingle Bell Dok Kerstborrel XXL

Jingle Bell Dok Kerstborrel XXL

Kom samen feesten in de winterse sferen van ‘Jingle Bell Dok!’ Kerstborrel XXL!
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
RSH & Trebol presents:

RSH & Trebol presents:

Zaterdag 26 oktober: Harlinger middag & Sloopfeest!
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
Bestuursleden gezocht

Bestuursleden gezocht

Stichting Harlingen Open Golf is op zoek naar nieuwe bestuursleden met passie voor de sport!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

13-03-2019

HARLINGEN - Maart roert zijn staart.

Jeugdjournaal Zeerobben Volop concentratie bij de spelers van Zeerobben JO8-1 in de wedstrijd tegen LSC uit Sneek. Foto: Wies Procee.

Dat bleek afgelopen zaterdag maar weer eens. Stonden de kinderen tot voor kort nog onder een heerlijk voorjaarszonnetje te voetballen, deze zaterdag was het weer een stuk kouder. Desalniettemin was het enthousiasme er niet minder om alhoewel ook bij Zeerobben natuurlijk “Mooiweer voetballers” te vinden zijn. Hun tijd komt nog hopen we maar.

 

JO19

Op 15 december moest JO19-1 de gestaakte wedstrijd in Stiens uitspelen en verloor die met 1-0. Maar Zeerobben is goed uit de winterstop gekomen en liet zien dat het verlies in Stiens een incident was. Nu werd er thuis overtuigend met 6-2 gewonnen. Door het verlies van de nummer 2 kruipt JO19-1 richting de 2e plaats in de hoofdklasse. JO19-2 genoot van een vrij weekend.

 

JO17

Zowel JO17-1 als JO17-2 kwamen afgelopen weekend niet in actie.

 

JO15

Het zal niet lang meer duren of de kampioen in de hoofdklasse is bekend. SJO Broekster Walden zette afgelopen zaterdag de nummer 2, Zeerobben, met 4-0 opzij. Het verschil is inmiddels opgelopen tot 17 punten. Zeerobben deelt met Be Quick Dokkum de 2e plaats. JO15-2 kwam met een puntje terug uit Sneek. Het werd tegen LSC 2-2. Een mooie overwinning was er voor JO15-3 in de wedstrijd tegen sc Bolsward. Het werd 2-1. En Jo15-4 blijft ongeslagen deze voorjaarsreeks. In Scharnegoutum werd het op het hoofdveld met elektronisch scorebord 1-1. 

 

JO13

JO13-1 verloor in een doelpuntrijke wedstrijd met 4-3 van Drachtster Boys. Op het hoofdveld won JO13-2 al vroeg in de ochtend met 4-0 van Stiens en staat daardoor bovenaan in de competitie.

 

JO12

JO12-1 speelt in de hoofdklasse en treft daardoor de top van het noorden. Dit keer was vv Heerenveen met 2-3 te sterk voor Zeerobben maar de jongens speelden een mooie pot voetbal.  Balk was duidelijk een maatje te groot voor JO12-2. In Balk werd het 10-0. JO12-3 won met 6-4 van Frisia en tot slot speelde JO12-4 met 2-2 gelijk tegen TOP ’63.

 

JO11

Na het nipte verlies van vorige week tegen L. Zwakuwen was er nu een mooie 2-4 overwinning van JO11-1 op Hardegarijp. Ook drie punten voor JO11-2. Zij wonnen met maar liefst 8-0 van Makkum.

 

JO10, JO9 en JO8

Bij de wedstrijden van deze ploegjes worden nog geen standen en uitslagen bijgehouden. Hier staat de ontwikkeling centraal waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. 

 

Waddenrobkes

Het is na elke wedstrijd even de handjes schudden. Dat zie je bij de senioren, de junioren, de pupillen maar ook bij de Waddenrobkes. Zaterdagmorgen spelen ze alweer de 3e ronde van de landencompetitie. Om 09.00 uur wordt gestart met de vlaggenparade waarna de kinderen drie wedstrijdjes spelen. Na afloop worden ook hier handjes geschud waarna men zich opmaakt voor de strijd om de penaltybokaal.

 

Foto: Frans Bode.

 

Komende zaterdag

Het is met 12 thuiswedstrijden voor de jeugdafdeling een voor Zeerobben-begrippen rustige zaterdag. Opvallend is ook dat geen van de MO-teams een thuiswedstrijd speelt. Liefhebbers van meidenvoetbal moeten nog een weekje wachten of de meisjes achterna reizen. Verder staat de streekderby tussen Zeerobben en Franeker bij de JO17 op het programma. Genoeg te doen dus als je je bedenkt dat de Waddenrobkes ook nog “aanschuiven”. Vanaf 08.45 uur klinkt het eerste fluitsignaal.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Anna Casparii/pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie 08-03-2019

13-03-2019

HARLINGEN - Verslag van de vorige week vrijdag gespeelde wedstrijd.

De Meiden van Zeerobben

13-03-2019

HARLINGEN - Vier wedstrijden werden er afgelopen zaterdag door de Meiden van Zeerobben gespeeld.

Harlingen in actie tijdens NLDoet

13-03-2019

HARLINGEN - Op 15 en 16 maart vindt NLDoet plaats.

Reacties

Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier de Groot Atelier de Groot Dio Jurien Dio Jurien Visie Events Visie Events Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Ons Food&Wine Ons Food&Wine Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie VVV Harlingen VVV Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg ForHim Menswear ForHim Menswear Fotografie Dorus Fotografie Dorus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hema Harlingen Hema Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Lichtboei De Lichtboei Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE BENG Evenementen BENG Evenementen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Copini Opticiëns Copini Opticiëns
Atelier de Groot Atelier de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zensa Moda Zensa Moda Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Fotografie Dorus Fotografie Dorus Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Ons Food&Wine Ons Food&Wine De Lichtboei De Lichtboei Dio Jurien Dio Jurien Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen