Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

11-11-2021

HARLINGEN - Ondanks het snel stijgende aantal coronabesmettingen wordt er gelukkig nog steeds volop gevoetbald.

Jeugdjournaal Zeerobben Ondanks de forse achterstand toch nog even een oppeppend praatje voor de laatste 10 minuten. JO12-3 verloor met 8-0 van SSS ’68 maar er viel geen onvertogen woord. Foto: Frans Bode.

Wel met de nodige extra maatregelen rond kantine en kleedkamers maar de jeugd kan nog sporten en daar is eenieder blij mee. Voor morgen staat er weer het nodige op het programma.

 

JO19

En daar was de eerste overwinning voor JO19-1. Na 2 gelijke spelen werd er met 2-1 gewonnen van Leovardia. Dat brengt de ploeg op een 8e plaats. JO19-1 komt zaterdag 27 november pas weer in actie. Dan staat de thuiswedstrijd tegen Stiens op het programma die op een 7e plaats staat net boven Zeerobben. Thuis tegen het op de 3e plaats staande Bolsward moest JO19-2 een 2-4 verlies incasseren. JO19-2 is nu ook 2 weekenden vrij en kan zich opladen voor de wedstrijd tegen Workum.

 

JO17

JO17-1 had geen kind aan Leovardia die met 11-0 werden verslagen. Omdat CVVO ook weer won blijft Zeerobben op de 2e plaats staan en moet zelf alles blijven winnen en hopen op een misstap van de koploper. Een zwaar bevochten 3-3 voor de mannen van JO17-2 tegen QVC. Een knap resultaat tegen de nummer 2 van de ranglijst. Morgen wacht SJO Oudega/HJSC/Heeg. En daar waren wederom 3 punten voor JO17-3. Dit keer werd SJO Arum/Stormvogels met 2-4 verslagen. Morgen uit naar de nummer 2 van de ranglijst Tzummarum.

 

JO15

Een magere overwinning voor JO15-1 in de uitwedstrijd tegen LSC maar ook dat levert gewoon 3 punten op. Morgen wacht de bekerwedstrijd thuis tegen HFC ’15 uit Groningen. Die ploeg komt uit in de 6e divisie. Aan de bak dus. Een mooi 2-2 gelijkspel was er voor JO15-2 in de wedstrijd tegen Deinum en een overtuigende 2-7 overwinning was er voor JO15-3 in de uitwedstrijd tegen Blauw Wit. JO15-4 was niet opgewassen tegen DTD en verloor met 8-1.

 

JO13

JO13-1 won met 3-1 van SJO Broekster Walden en is nog steeds koploper in de 1e klasse. JO13-2 kwam met een overtuigende 8-1 overwinning terug uit Akkrum.

 

JO12

JO12-1 heeft het niet makkelijk in de hoofdklasse en verloor met 10-0 van Drachtster Boys. JO12-2 speelde in een doelpuntrijke wedstrijd met 4-4 gelijk tegen Bolsward en JO12-3 verloor helaas van het sterkere SSS’68.

 

JO11-1

JO11-1 kwam met een mooie 2-4 overwinning terug uit Leeuwarden waar met 2-4 gewonnen werd van Frisia.

 

JO10, JO9 en JO8

Binnen deze groep komt Zeerobben dit seizoen met 8 teams uit. En de uitslagen? Die weten de kinderen vaak wel maar de uitslagen worden niet meer vastgelegd door de KNVB. Volgens de voetbalbond bevinden deze spelers zich nog in de ontwikkelfase waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. De kinderen denken daar soms anders over en weten vaak haarfijn de uitslag. Maar Zeerobben volgt de richtlijnen van de KNVB en zal dan ook geen uitslagen weergeven.

 

Komende zaterdag

Als de persconferentie vrijdagavond geen roet in het eten gooit staat er morgen weer een heerlijk programma met 10 thuis- en 7 uitwedstrijden en natuurlijk de Waddenrobkes. Iets minder wedstrijden maar niet minder gezellig. Om 08.45 uur beginnen de eerste wedstrijden al. De koffie staat klaar in de kantine. Denk om de coronamaatregelen.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Nieuwe AED’s Bouwvereniging Harlingen

11-11-2021

HARLINGEN - Buiten bij de appartementen van Dukdalf en Casa Cara zijn AED’s geplaatst.

Samenwerking Terschelling en Harlingen met Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH)

11-11-2021

HARLINGEN - De colleges van B&W van Terschelling en Harlingen hebben de intentie uitgesproken om ten aanzien van de VTH-taken samen te gaan werken.

De meiden van Zeerobben

11-11-2021

HARLINGEN - Ook afgelopen zaterdag kwamen alleen MO15 en VR1 in actie.

Reacties

De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Fotografie Dorus Fotografie Dorus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE BENG Evenementen BENG Evenementen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Karsten Wonen Karsten Wonen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Visie Events Visie Events Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas
BENG Evenementen BENG Evenementen The Shamrock The Shamrock Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zensa Moda Zensa Moda Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation