Van Campen & Dijkstra Harlingen

Van Campen & Dijkstra Harlingen

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517 – 212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WINter aan Zee lotenactie!

WINter aan Zee lotenactie!

Kom winkelen in Harlingen en maak kans op Ondernemend Harlingen cadeaubonnen!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

11-11-2021

HARLINGEN - Ondanks het snel stijgende aantal coronabesmettingen wordt er gelukkig nog steeds volop gevoetbald.

Jeugdjournaal Zeerobben Ondanks de forse achterstand toch nog even een oppeppend praatje voor de laatste 10 minuten. JO12-3 verloor met 8-0 van SSS ’68 maar er viel geen onvertogen woord. Foto: Frans Bode.

Wel met de nodige extra maatregelen rond kantine en kleedkamers maar de jeugd kan nog sporten en daar is eenieder blij mee. Voor morgen staat er weer het nodige op het programma.

 

JO19

En daar was de eerste overwinning voor JO19-1. Na 2 gelijke spelen werd er met 2-1 gewonnen van Leovardia. Dat brengt de ploeg op een 8e plaats. JO19-1 komt zaterdag 27 november pas weer in actie. Dan staat de thuiswedstrijd tegen Stiens op het programma die op een 7e plaats staat net boven Zeerobben. Thuis tegen het op de 3e plaats staande Bolsward moest JO19-2 een 2-4 verlies incasseren. JO19-2 is nu ook 2 weekenden vrij en kan zich opladen voor de wedstrijd tegen Workum.

 

JO17

JO17-1 had geen kind aan Leovardia die met 11-0 werden verslagen. Omdat CVVO ook weer won blijft Zeerobben op de 2e plaats staan en moet zelf alles blijven winnen en hopen op een misstap van de koploper. Een zwaar bevochten 3-3 voor de mannen van JO17-2 tegen QVC. Een knap resultaat tegen de nummer 2 van de ranglijst. Morgen wacht SJO Oudega/HJSC/Heeg. En daar waren wederom 3 punten voor JO17-3. Dit keer werd SJO Arum/Stormvogels met 2-4 verslagen. Morgen uit naar de nummer 2 van de ranglijst Tzummarum.

 

JO15

Een magere overwinning voor JO15-1 in de uitwedstrijd tegen LSC maar ook dat levert gewoon 3 punten op. Morgen wacht de bekerwedstrijd thuis tegen HFC ’15 uit Groningen. Die ploeg komt uit in de 6e divisie. Aan de bak dus. Een mooi 2-2 gelijkspel was er voor JO15-2 in de wedstrijd tegen Deinum en een overtuigende 2-7 overwinning was er voor JO15-3 in de uitwedstrijd tegen Blauw Wit. JO15-4 was niet opgewassen tegen DTD en verloor met 8-1.

 

JO13

JO13-1 won met 3-1 van SJO Broekster Walden en is nog steeds koploper in de 1e klasse. JO13-2 kwam met een overtuigende 8-1 overwinning terug uit Akkrum.

 

JO12

JO12-1 heeft het niet makkelijk in de hoofdklasse en verloor met 10-0 van Drachtster Boys. JO12-2 speelde in een doelpuntrijke wedstrijd met 4-4 gelijk tegen Bolsward en JO12-3 verloor helaas van het sterkere SSS’68.

 

JO11-1

JO11-1 kwam met een mooie 2-4 overwinning terug uit Leeuwarden waar met 2-4 gewonnen werd van Frisia.

 

JO10, JO9 en JO8

Binnen deze groep komt Zeerobben dit seizoen met 8 teams uit. En de uitslagen? Die weten de kinderen vaak wel maar de uitslagen worden niet meer vastgelegd door de KNVB. Volgens de voetbalbond bevinden deze spelers zich nog in de ontwikkelfase waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. De kinderen denken daar soms anders over en weten vaak haarfijn de uitslag. Maar Zeerobben volgt de richtlijnen van de KNVB en zal dan ook geen uitslagen weergeven.

 

Komende zaterdag

Als de persconferentie vrijdagavond geen roet in het eten gooit staat er morgen weer een heerlijk programma met 10 thuis- en 7 uitwedstrijden en natuurlijk de Waddenrobkes. Iets minder wedstrijden maar niet minder gezellig. Om 08.45 uur beginnen de eerste wedstrijden al. De koffie staat klaar in de kantine. Denk om de coronamaatregelen.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Nieuwe AED’s Bouwvereniging Harlingen

11-11-2021

HARLINGEN - Buiten bij de appartementen van Dukdalf en Casa Cara zijn AED’s geplaatst.

Samenwerking Terschelling en Harlingen met Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH)

11-11-2021

HARLINGEN - De colleges van B&W van Terschelling en Harlingen hebben de intentie uitgesproken om ten aanzien van de VTH-taken samen te gaan werken.

De meiden van Zeerobben

11-11-2021

HARLINGEN - Ook afgelopen zaterdag kwamen alleen MO15 en VR1 in actie.

Reacties

Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Fotografie Dorus Fotografie Dorus Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Food 80/20 Food 80/20 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zensa Moda Zensa Moda The Shamrock The Shamrock Plus Lunenborg Plus Lunenborg Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Visie Events Visie Events De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Hubo-Faber Hubo-Faber Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats Karsten Wonen Karsten Wonen Food 80/20 Food 80/20 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen The Shamrock The Shamrock Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Plus Lunenborg Plus Lunenborg Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Copini Opticiëns Copini Opticiëns