HOOP

HOOP

De Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij richt zich op het algemeen belang, door in brede zin oog te hebben voor zorg, welzijn en veiligheid. HOOP is een partij voor iedereen!
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517–212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

De kracht van de samenleving: Zorgen voor elkaar. Het CDA streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen. Wij zijn dichtbij en benaderbaar.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

Stem voor een groener socialer en inclusiever HARLINGEN!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Harlingen blijft goed, wordt beter. Naar een bloeiend Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Het belang voor onze stad en haar inwoners staat voor ons centraal, jullie belang is ons belang.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

04-11-2021

HARLINGEN - Met de start weer van de onderbouw afgelopen zaterdag kan er weer gesproken worden van een volwaardige zaterdag.

Jeugdjournaal Zeerobben Wederom een ruime overwinning voor JO15-1 in de hoofdklasse. Ze wonnen met maar liefst 12-0 van Leovardia. Zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen LSC. Foto: Frans Bode.

Er was weer volop bedrijvigheid op het Oostersportpark. Ondanks controles op de geldige QR-code was het ook in de Robbenplaat weer gezellig druk.

 

JO19

JO19-1 moest een flinke tik incasseren tegen de nummer 4 van de ranglijst Be Quick Dokkum. In Dokkum wel het 8-1. JO19-2 is zit in een leuke competitie waar het alle kanten op kan. Afgelopen zaterdag werd er met 2-2 gelijk gespeeld tegen Deinum.

 

JO17

Wat een spanning weer afgelopen zaterdag in de topper in de hoofdklasse tussen CVVO en Zeerobben. CVVO nog ongeslagen en Zeerobben had vorige week vanwege een 4-4 gelijkspel tegen Bolsward 2 verliespunten meer. Na afgelopen zaterdag wordt het verschil niet groter of kleiner. Wederom werd het in Lemmer 4-4. Onbeslist derhalve. Morgen de thuiswedstrijd tegen Leovardia. En wat te denken van JO17-2. Na de monsterscore van vorige week tegen Workum was er afgelopen zaterdag wederom een overwinning. Dit keer een heerlijke 0-3 overwinning op Terschelling. Dat is een leuk dagje geweest. En zo stiekem weg kruipt JO17-2 inmiddels op naar de 4e plaats. 

 

JO15

De “JO15-1-trein” dendert maar door. Er viel voor Leovardia uit Leeuwarden geen eer te behalen. Zij konden het niet bijbenen en Zeerobben liep uit naar de dubbele cijfers. Het werd 12-0. Morgen wacht de uitwedstrijd tegen LSC. JO15-2 behaalde een zeer knap puntje door in Leeuwarden met 1-1 gelijk te spelen tegen Frisia. En ook de JO15-3 doet mee aan het succes van de JO15-groep. Zij wonnen keurig met 6-0 van Bolsward en staan gewoon op een 2e plaats op 2 punten achterstand van Blauw Wit. En laat morgen nou net Blauw Wit tegen Zeerobben op het programma staan. De wedstrijd wordt in Leeuwarden gespeeld en begint om 12.05 uur. En JO15-4 maakte het succes wel compleet door zelf met 5-2 van Leovardia te winnen.

 

JO13

JO13-1 was met 2-9 veel te sterk voor SJO Oudega/HJSC/Heeg. En datzelfde gold voor JO13-2 dat thuis tegen Leovardia speelde. Het werd maar liefst 11-0 voor de groenwitten.

 

JO12

Zeerobben JO12-1 kon het thuis absoluut niet bolwerken tegen Heerenveense Boys. Er werd met 2-12 verloren. Morgen nieuwe kansen tegen Drachtster Boys. JO12-2 speelde een spannende en doelpuntrijke pot in Dronrijp. Het ging gelijk op maar uiteindelijk won JO12-2 met 4-5 van SJO DFC. Hetzelfde spelbeeld ook bij JO12-2. Ook een uitwedstrijd, ook een spannende en doelpuntrijke pot met een uitslag van 4-5. Alleen heette de tegenstander nu Blauw Wit.

 

JO11-1

JO11-1 speelde haar 1e wedstrijd van deze competitie thuis tegen Franeker en verloor met 0-5.

 

JO10, JO9 en JO8

Binnen deze groep komt Zeerobben dit seizoen met 8 teams uit. En de uitslagen? Die weten de kinderen vaak wel maar de uitslagen worden niet meer vastgelegd door de KNVB. Volgens de voetbalbond bevinden deze spelers zich nog in de ontwikkelfase waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. De kinderen denken daar soms anders over en weten vaak haarfijn de uitslag. Maar Zeerobben volgt de richtlijnen van de KNVB en zal dan ook geen uitslagen weergeven.

 

Komende zaterdag

Voor morgen weer een heerlijk compleet programma met maar liefst 13 thuis- en 14 uitwedstrijden en natuurlijk de Waddenrobkes. Om 08.45 uur beginnen de eerste wedstrijden al. De koffie staat klaar in de kantine. Voor afhalen is een apart loket waar geen QR-code gecontroleerd hoeft te worden. Bezoekers die in de kantine hun bakje koffie/frisje willen opdrinken dienen een QR te laten zien en checken.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Beloftes winnen van Urk

04-11-2021

HARLINGEN - De wedstrijden tussen Zeerobben en Urk blijven altijd bijzonder.

Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen week 44

04-11-2021

HARLINGEN - Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen van 1 t/m 5 november 2021.

Jongerenwerk Harlingen pakt meidenwerk op

04-11-2021

HARLINGEN - Meidenwerk Harlingen gaat weer van start!

Reacties