Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

29-10-2021

HARLINGEN - Afgelopen weekend kwam er eind aan de herfstvakantie en dus was er nog een beperkt programma.

Jeugdjournaal Zeerobben Een afgetekende overwinning voor de mannen van JO17-2 die met maar liefst 10-3 van Workum wonnen. Foto: Frans Bode.

Alhoewel er met 4 thuis- en 7 uitwedstrijden nog best wel de nodige bedrijvigheid was op het sportcomplex. Morgen is weer andere koek. Dan weer een vertrouwd programma met 11 thuis- en 13 uitwedstrijden voor de jongens en de meiden. 

 

JO19

Bij de JO19 kwamen zowel Jo19-1 als JO19-2 in actie. JO19-1 vertrok voor een uitwedstrijd naar Broeksterwalden. Na 2 gelijke spelen lukte het niet om punten te pakken. De wedstrijd ging met 5-0 verloren. Een prachtige overwinning was er wel JO19-2 op Leovardia. In Leeuwarden werd er met 1-5 gewonnen en staat JO19-2 momenteel keurig 4e.

 

JO17

In de groep van de JO17 waren er ook 2 wedstrijden. Zowel JO17-1 als JO17-2 kwamen in actie. JO17-1 deed dat in een uitwedstrijd tegen de nummer 3 van de ranglijst Bolsward. Het werd een doelpuntrijke wedstrijd die uiteindelijk onbeslist bleef. Het werd 4-4. Hierdoor blijft Zeerobben op de 2e plaats staan en is CVVO koploper met 12 uit 4. JO17-2 kende geen genade met hekkensluiter Workum. Op het hoofdveld werd er met maar liefst 10-3 gewonnen.

 

Topper in de hoofdklasse

Zo vroeg in het seizoen en dan al een topper in de hoofdklasse. JO17-1 speelde afgelopen zaterdag met 4-4 gelijk in en tegen Bolsward. De eerste verliespunten voor JO17-1 dat nu 10 punten uit 4 wedstrijden heeft. Alleen CVVO uit Lemmer heeft tot nu toe de volle winst gehaald uit 4 wedstrijden. Zaterdagmorgen staat de wedstrijd CVVO- Zeerobben op het programma. De wedstrijd in Lemmer begint om 10.00 uur.

 

Foto: Frans Bode.

 

JO15

Vorige week overheerste de teleurstelling toen de topper tegen Marum in een 2-2 gelijkspel eindigde. Veel tijd om daarbij stil te blijven staan was er niet want afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Gorredijk op het programma die zich aan kop had genesteld na het gelijkspel van Zeerobben tegen Marum. Maar JO15-1 liet zien over genoeg veerkracht en kwaliteit te beschikken en won de uitwedstrijd keurig met 1-2 en is weer terug aan kop van de ranglijst. JO15-2 kwam ook in actie en hoe. Thuis werd er een kleurige 2-0 overwinning op Akkrum geboekt. Helaas moest JO15-4 met 4-2 de overwinning aan Wijkels Hallum laten.

 

JO13

JO13-1 speelde al vroeg in de ochtend een thuiswedstrijd tegen Jubbega. Het was nog maar de 2e wedstrijd voor JO13-1 maar door de 3-2 overwinning nestelen ze zich nu al op de 2e plaats achter koploper Franeker. JO13-2 kwam met een keurige 1-2 overwinning terug uit Makkum. Dat zal spannend geweest zijn.

 

Waddenrobkes

Na de herfstvakantie gaan de Waddenrobkes ook weer verder met waar ze gebleven waren. Lekker voetballen in de landencompetitie. Morgen vanaf 09.00 uur zijn ze weer te bewonderen. De moeite waard om een kijkje te nemen. De Waddenrobkes trainen elke woensdagmiddag van 17.00 uur tot 18.00 uur.  Kinderen die het ook leuk vinden om te voetballen kunnen contact opnemen voor opgave en/of vragen met Ronald Bambach op waddenrobkes@zeerobben.nl of via 06-23914185. 

 

Foto: Frans Bode.

 

Komende zaterdag

Voor zaterdag weer een heerlijk compleet programma dus met maar liefst 11 thuis- en 13 uitwedstrijden en natuurlijk de Waddenrobkes. Om 08.45 uur beginnen de eerste wedstrijden al. Maar bedrijvigheid is er al veel eerder. Wat te denken van JO10-1 die al om 08.30 uur tegen Be Quick 1887 in Haren moeten voetballen. Laat u verrassen en geniet van jeugdvoetbal ten top zaterdagmorgen op het Oostersportpark.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Mantelzorg Netwerkbijeenkomst start voor lokaal kennisnetwerk Mantelzorg

29-10-2021

HARLINGEN - De gemeenten Harlingen, Terschelling, Vlieland en Waadhoeke organiseren op dinsdagmiddag 9 november 2021 een Mantelzorg Netwerkbijeenkomst.

Het Alternatief 97: Dutch Friday

29-10-2021

HARLINGEN - Vanavond alweer een thema uitzending op weg naar de 100ste aflevering.

Seewyn Kunsteducatie op zoek naar cultuurcoach voor Waadhoeke

29-10-2021

HARLINGEN - Seewyn Kunsteducatie zoekt een cultuurcoach voor de gemeente Waadhoeke.

Reacties

Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda The Shamrock The Shamrock Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Fotografie Dorus Fotografie Dorus Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Hubo-Faber Hubo-Faber BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail
Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Plus Lunenborg Plus Lunenborg Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation BENG Evenementen BENG Evenementen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Fotografie Dorus Fotografie Dorus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE