Van Campen & Dijkstra Harlingen

Van Campen & Dijkstra Harlingen

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517 – 212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WINter aan Zee lotenactie!

WINter aan Zee lotenactie!

Kom winkelen in Harlingen en maak kans op Ondernemend Harlingen cadeaubonnen!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

29-10-2021

HARLINGEN - Afgelopen weekend kwam er eind aan de herfstvakantie en dus was er nog een beperkt programma.

Jeugdjournaal Zeerobben Een afgetekende overwinning voor de mannen van JO17-2 die met maar liefst 10-3 van Workum wonnen. Foto: Frans Bode.

Alhoewel er met 4 thuis- en 7 uitwedstrijden nog best wel de nodige bedrijvigheid was op het sportcomplex. Morgen is weer andere koek. Dan weer een vertrouwd programma met 11 thuis- en 13 uitwedstrijden voor de jongens en de meiden. 

 

JO19

Bij de JO19 kwamen zowel Jo19-1 als JO19-2 in actie. JO19-1 vertrok voor een uitwedstrijd naar Broeksterwalden. Na 2 gelijke spelen lukte het niet om punten te pakken. De wedstrijd ging met 5-0 verloren. Een prachtige overwinning was er wel JO19-2 op Leovardia. In Leeuwarden werd er met 1-5 gewonnen en staat JO19-2 momenteel keurig 4e.

 

JO17

In de groep van de JO17 waren er ook 2 wedstrijden. Zowel JO17-1 als JO17-2 kwamen in actie. JO17-1 deed dat in een uitwedstrijd tegen de nummer 3 van de ranglijst Bolsward. Het werd een doelpuntrijke wedstrijd die uiteindelijk onbeslist bleef. Het werd 4-4. Hierdoor blijft Zeerobben op de 2e plaats staan en is CVVO koploper met 12 uit 4. JO17-2 kende geen genade met hekkensluiter Workum. Op het hoofdveld werd er met maar liefst 10-3 gewonnen.

 

Topper in de hoofdklasse

Zo vroeg in het seizoen en dan al een topper in de hoofdklasse. JO17-1 speelde afgelopen zaterdag met 4-4 gelijk in en tegen Bolsward. De eerste verliespunten voor JO17-1 dat nu 10 punten uit 4 wedstrijden heeft. Alleen CVVO uit Lemmer heeft tot nu toe de volle winst gehaald uit 4 wedstrijden. Zaterdagmorgen staat de wedstrijd CVVO- Zeerobben op het programma. De wedstrijd in Lemmer begint om 10.00 uur.

 

Foto: Frans Bode.

 

JO15

Vorige week overheerste de teleurstelling toen de topper tegen Marum in een 2-2 gelijkspel eindigde. Veel tijd om daarbij stil te blijven staan was er niet want afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Gorredijk op het programma die zich aan kop had genesteld na het gelijkspel van Zeerobben tegen Marum. Maar JO15-1 liet zien over genoeg veerkracht en kwaliteit te beschikken en won de uitwedstrijd keurig met 1-2 en is weer terug aan kop van de ranglijst. JO15-2 kwam ook in actie en hoe. Thuis werd er een kleurige 2-0 overwinning op Akkrum geboekt. Helaas moest JO15-4 met 4-2 de overwinning aan Wijkels Hallum laten.

 

JO13

JO13-1 speelde al vroeg in de ochtend een thuiswedstrijd tegen Jubbega. Het was nog maar de 2e wedstrijd voor JO13-1 maar door de 3-2 overwinning nestelen ze zich nu al op de 2e plaats achter koploper Franeker. JO13-2 kwam met een keurige 1-2 overwinning terug uit Makkum. Dat zal spannend geweest zijn.

 

Waddenrobkes

Na de herfstvakantie gaan de Waddenrobkes ook weer verder met waar ze gebleven waren. Lekker voetballen in de landencompetitie. Morgen vanaf 09.00 uur zijn ze weer te bewonderen. De moeite waard om een kijkje te nemen. De Waddenrobkes trainen elke woensdagmiddag van 17.00 uur tot 18.00 uur.  Kinderen die het ook leuk vinden om te voetballen kunnen contact opnemen voor opgave en/of vragen met Ronald Bambach op waddenrobkes@zeerobben.nl of via 06-23914185. 

 

Foto: Frans Bode.

 

Komende zaterdag

Voor zaterdag weer een heerlijk compleet programma dus met maar liefst 11 thuis- en 13 uitwedstrijden en natuurlijk de Waddenrobkes. Om 08.45 uur beginnen de eerste wedstrijden al. Maar bedrijvigheid is er al veel eerder. Wat te denken van JO10-1 die al om 08.30 uur tegen Be Quick 1887 in Haren moeten voetballen. Laat u verrassen en geniet van jeugdvoetbal ten top zaterdagmorgen op het Oostersportpark.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Mantelzorg Netwerkbijeenkomst start voor lokaal kennisnetwerk Mantelzorg

29-10-2021

HARLINGEN - De gemeenten Harlingen, Terschelling, Vlieland en Waadhoeke organiseren op dinsdagmiddag 9 november 2021 een Mantelzorg Netwerkbijeenkomst.

Het Alternatief 97: Dutch Friday

29-10-2021

HARLINGEN - Vanavond alweer een thema uitzending op weg naar de 100ste aflevering.

Seewyn Kunsteducatie op zoek naar cultuurcoach voor Waadhoeke

29-10-2021

HARLINGEN - Seewyn Kunsteducatie zoekt een cultuurcoach voor de gemeente Waadhoeke.

Reacties

Visie Events Visie Events Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Food 80/20 Food 80/20 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï The Shamrock The Shamrock Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Haarmode Cats Haarmode Cats Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Hubo-Faber Hubo-Faber Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen
Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Food 80/20 Food 80/20 Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Plus Lunenborg Plus Lunenborg