Van Campen & Dijkstra Harlingen

Van Campen & Dijkstra Harlingen

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517 – 212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WINter aan Zee lotenactie!

WINter aan Zee lotenactie!

Kom winkelen in Harlingen en maak kans op Ondernemend Harlingen cadeaubonnen!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

30-06-2021

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag werd de laatste ronde van de Regiocup gespeeld en daarmee zit het seizoen erop voor de jeugdteams van Zeerobben.

Jeugdjournaal Zeerobben Afgelopen zaterdag alweer de laatste ronde van de Regiocup. Foto: Frans Bode.

Het was allemaal anders dan anders maar het vizier is weer gericht op het seizoen 2021-2022. We gaan ervan uit dat het dan weer een mooi voetbalseizoen gaat worden voor iedereen met veel wedstrijden, veel publiek en veel plezier.

 

JO17

Na de prachtige 2-0 overwinning vorige week tegen L. Zwaluwen was er afgelopen weekend wederom winst voor JO17-1. Ze wonnen de uitwedstrijd tegen Stiens met 3-6. JO17-2 verloor de uitwedstrijd tegen LSC met 9-0.

 

JO15/JO14

JO15-1 verloor nipt de thuiswedstrijd tegen Bolsward met 1-2. Winst was er wel voor JO15-2 in de thuiswedstrijd tegen SJO DFC. Het werd 2-1. JO14-1 kende geen genade met Bolsward en scoorde aan de lopende band. Het werd zelfs 18-0. 

 

JO13

Na de forse nederlaag tegen L. Zwaluwen vorige sloot JO13-1 toch nog met een goed gevoel het seizoen af door met 5-0 te winnen van sc Berlikum. JO13-2 speelde een doelpuntrijke wedstrijd tegen Oosterlittens maar verloor wel met 4-7.

 

JO12

JO12-1 bleek veel te sterk voor Ouwe Syl en dat kwam ook tot uiting in de uitslag. Het werd 1-14. Wat een prachtig herstel van JO12-2 na de forse verliespartij van vorige week. Nu werd er thuis met 4-3 gewonnen van St. Annaparochie.

 

JO11

De wedstrijd van JO11-1 was mooi in evenwicht en als je dan met een 4-6 overwinning van het veld stapt voelt dat goed. JO11-3 verloor de laatste wedstrijd met 6-1 van SJO DFC.

 

JO10/JO9/JO8

En bij de overige wedstrijden van de JO10/JO9/JO8 groep worden geen standen bijgehouden. De regels van de KNVB zijn daar duidelijk in. In deze leeftijdscategorie bevinden de kinderen zich in een ontwikkelfase waarbij competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. Wie de foto’s op de site van de club bekijkt ziet dat dat weer gelukt is.

 

MO13-1

De laatste wedstrijd van MO13-1 ging thuis verloren tegen fc Burgum met 1-4.

 

Komende zaterdag

Zaterdag zal het rustig zijn op het Oostersportpark Het seizoen zit erop. Hier en daar nog wat afsluitingen die georganiseerd worden door de teams zelf maar ook dit jaar helaas geen familiedag als afsluiting. De vakantie staat voor de deur en dat is ook wel weer even fijn voor voetballers en vrijwilligers. Vanaf augustus zullen de verrichtingen van de jeugdteams weer hier te lezen zijn in de jeugdjournaals. Voor nu eenieder een hele fijne vakantie toegewenst. 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Zomer aan Zee: Openluchtvoorstelling “Vorst aan de grond”

30-06-2021

HARLINGEN - Onder de noemer ‘Friday on the Beach’ lanceert de gemeente Harlingen deze zomer tien vrijdagavonden met culturele activiteiten.

Bibliotheek organiseert de hele zomer workshops voor kinderen

30-06-2021

HARLINGEN - Bibliotheken Noord Fryslân staat deze zomer in het teken van gratis activiteiten voor kinderen en jongeren.

Voltreffer voor Zeerobben bij seizoensafsluiting

30-06-2021

HARLINGEN - De beslissing om op zaterdag 26 juni alsnog een vriendschappelijke wedstrijd voor Zeerobben 1 te organiseren, pakte uit als een voltreffer, een schot in de roos.

Reacties

The Shamrock The Shamrock Visie Events Visie Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï IJssalon Min12 IJssalon Min12 Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Plus Lunenborg Plus Lunenborg Food 80/20 Food 80/20 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber
Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Food 80/20 Food 80/20 De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn The Shamrock The Shamrock BENG Evenementen BENG Evenementen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Plus Lunenborg Plus Lunenborg Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda IJssalon Min12 IJssalon Min12 Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus