De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

30-06-2021

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag werd de laatste ronde van de Regiocup gespeeld en daarmee zit het seizoen erop voor de jeugdteams van Zeerobben.

Jeugdjournaal Zeerobben Afgelopen zaterdag alweer de laatste ronde van de Regiocup. Foto: Frans Bode.

Het was allemaal anders dan anders maar het vizier is weer gericht op het seizoen 2021-2022. We gaan ervan uit dat het dan weer een mooi voetbalseizoen gaat worden voor iedereen met veel wedstrijden, veel publiek en veel plezier.

 

JO17

Na de prachtige 2-0 overwinning vorige week tegen L. Zwaluwen was er afgelopen weekend wederom winst voor JO17-1. Ze wonnen de uitwedstrijd tegen Stiens met 3-6. JO17-2 verloor de uitwedstrijd tegen LSC met 9-0.

 

JO15/JO14

JO15-1 verloor nipt de thuiswedstrijd tegen Bolsward met 1-2. Winst was er wel voor JO15-2 in de thuiswedstrijd tegen SJO DFC. Het werd 2-1. JO14-1 kende geen genade met Bolsward en scoorde aan de lopende band. Het werd zelfs 18-0. 

 

JO13

Na de forse nederlaag tegen L. Zwaluwen vorige sloot JO13-1 toch nog met een goed gevoel het seizoen af door met 5-0 te winnen van sc Berlikum. JO13-2 speelde een doelpuntrijke wedstrijd tegen Oosterlittens maar verloor wel met 4-7.

 

JO12

JO12-1 bleek veel te sterk voor Ouwe Syl en dat kwam ook tot uiting in de uitslag. Het werd 1-14. Wat een prachtig herstel van JO12-2 na de forse verliespartij van vorige week. Nu werd er thuis met 4-3 gewonnen van St. Annaparochie.

 

JO11

De wedstrijd van JO11-1 was mooi in evenwicht en als je dan met een 4-6 overwinning van het veld stapt voelt dat goed. JO11-3 verloor de laatste wedstrijd met 6-1 van SJO DFC.

 

JO10/JO9/JO8

En bij de overige wedstrijden van de JO10/JO9/JO8 groep worden geen standen bijgehouden. De regels van de KNVB zijn daar duidelijk in. In deze leeftijdscategorie bevinden de kinderen zich in een ontwikkelfase waarbij competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. Wie de foto’s op de site van de club bekijkt ziet dat dat weer gelukt is.

 

MO13-1

De laatste wedstrijd van MO13-1 ging thuis verloren tegen fc Burgum met 1-4.

 

Komende zaterdag

Zaterdag zal het rustig zijn op het Oostersportpark Het seizoen zit erop. Hier en daar nog wat afsluitingen die georganiseerd worden door de teams zelf maar ook dit jaar helaas geen familiedag als afsluiting. De vakantie staat voor de deur en dat is ook wel weer even fijn voor voetballers en vrijwilligers. Vanaf augustus zullen de verrichtingen van de jeugdteams weer hier te lezen zijn in de jeugdjournaals. Voor nu eenieder een hele fijne vakantie toegewenst. 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Zomer aan Zee: Openluchtvoorstelling “Vorst aan de grond”

30-06-2021

HARLINGEN - Onder de noemer ‘Friday on the Beach’ lanceert de gemeente Harlingen deze zomer tien vrijdagavonden met culturele activiteiten.

Bibliotheek organiseert de hele zomer workshops voor kinderen

30-06-2021

HARLINGEN - Bibliotheken Noord Fryslân staat deze zomer in het teken van gratis activiteiten voor kinderen en jongeren.

Voltreffer voor Zeerobben bij seizoensafsluiting

30-06-2021

HARLINGEN - De beslissing om op zaterdag 26 juni alsnog een vriendschappelijke wedstrijd voor Zeerobben 1 te organiseren, pakte uit als een voltreffer, een schot in de roos.

Reacties

Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Food 80/20 Food 80/20 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen The Shamrock The Shamrock Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje De Omdraai De Omdraai Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg De Lichtboei De Lichtboei Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus
Plus Lunenborg Plus Lunenborg Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï The Shamrock The Shamrock De Omdraai De Omdraai HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Food 80/20 Food 80/20 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Lichtboei De Lichtboei IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis