Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Harlingen

Heerlijk Harlingen

Op 9, 10 & 11 augustus verandert de Nieuwe Willemskade ook dit jaar weer in een culinair walhalla met de 5e editie van Foodfestival Heerlijk Harlingen!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Bij PLUS kun je van zondag 21 april tot en met zaterdag 27 juli 2019 exclusief sparen voor Tupperware van de hoogste kwaliteit.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

05-12-2018

HARLINGEN - We naderen zo langzamerhand de donkere dagen voor kerst en dus gaat het voetbal zo langzamerhand richting winterstop.

Jeugdjournaal Zeerobben JO15-1 herstelde zich knap tegen CVVO en won met 3-0 en blijft op een 2e plaats staan in de hoofdklasse. Foto: Wies Procee.

De competitie die in september begon komt dan even tot rust. Voor sommigen een paar weken en voor weer anderen iets langer. Maar eerst nog 2 speelrondes.

 

JO19

Na het verlies van de afgelopen weken van JO19-1 tegen Flevo Boys en CVVO kwam het herstel afgelopen zaterdag in Wolvega. Daar werd met 3-0 gewonnen van Wolvega. Hierdoor blijft Zeerobben mooi op de 3e plaats staan in de hoofdklasse. JO19-2 verloor kansloos in Sneek met 6-1 van LSC en JO19-3 kwam niet in actie.

 

JO17

Na een goede reeks van 3 overwinningen kreeg dit geen goed vervolg voor JO17-1 in Drachten. Daar verloor Zeerobben namelijk met maar liefst 5-1 van Drachten dat op de ranglijst nog onder Zeerobben staat. Zeerobben blijft op een 7e plaats staan in de hoofdklasse. Zeerobben JO17-2 verloor van Harlingen met 7-0.

 

JO15

Na de onnodige nederlaag van vorige week tegen Workum liet JO15-1   zich van de andere kant zien. Overtuigend werd er van middenmoter CVVO gewonnen met 3-0 en blijft de ploeg op een mooie 2e plaats staan. JO15-2 verloor thuis kansloos met 1-5 van Terschelling. JO15-3 speelde doordeweeks tegen Harlingen en won met 4-1 en JO15-4 verloor met 5-0 van de koploper Tzum.

 

JO13

Na een paar nederlagen kon JO13-1 weer juichen. Thuis werd er met 6-0 van Buitenpost gewonnen. JO13-2 speelde thuis met 1-1 gelijk tegen ST IJVC/Blauwhuis.

 

JO12

JO12-1 dendert door en won dit keer thuis met 12-0 van Be Quick Dokkum. JO12-2 deed daar nog een schepje bovenop door met 4-13 te winnen van St. Anna. JO12-3 moest haar meerdere erkennen in Deinum en JO12-4 verloor nipt met 0-1 van de nummer 2 Blauw Wit maar zag concurrenten punten verspelen waardoor het kampioenschap toch binnen is. De viering en huldiging moeten nog volgen.

 

JO11

JO11-1 kwam afgelopen weekend niet in actie. JO11-2 kwam met een 1-1 gelijkspel terug uit Stiens en JO11-3 verloor thuis met 0-3 van Balk.

 

JO10, JO9 en JO8

Ook bij deze groep (10 teams) was het weer genieten. Omdat de ontwikkeling en het spelplezier voorop staat heeft de KNVB besloten geen uitslagen en standen meer bij te houden. Dat is bijzaak. Zeerobben ziet deze groep zich steeds meer ontwikkelen. Wie daar getuige van wil zijn moet op zaterdagochtend eens komen kijken. Het kan nog net voor de winterstop.

 

Waddenrobkes

Afgelopen zaterdag was het weer genieten bij de Waddenrobkes. Het was alweer de 9e speelronde die afgewerkt werd. Geen uitslagen , geen standen, geen scheidsrechters, geen grensrechters maar gewoon lekker voetballen. Menigeen zal denken dat morgen dan de 10e en laatste speelronde gespeeld zal worden maar niets is minder waar want dit najaar bestaat de landencompetitie uit 11 speelrondes. Morgen vanaf 9 uur zal het weer los gaan in de Froonacker arena. Op zaterdag 15 december a.s. staat de laatste speelronde vervolgens op het programma voor de Waddenrobkes. Deze speelronde wordt ieder seizoen afgesloten met een feestelijke huldiging van alle teams en vrijwilligers. Deze keer probeert Zeerobben het nog ietsje feestelijker te maken voor de jongste jeugd. Daarover volgende week meer.

Voor aanvang van elke speeldag wordt er even met de voetballers “gesproken” over wat ze van de dag verwachten. Zaterdag zal dat niet anders zijn. Foto: Frans Bode.

 

De dag van morgen

Het is zaterdag een rustige ochtend op het Oostersportpark. Althans voor Zeerobben-begrippen. Want van 12 thuiswedstrijden voor de jeugd wordt men niet warm of koud op het Oostersportpark. Voor velen zal het de laatste wedstrijd voor de winterstop zijn. Een mooie gelegenheid dus om nog even de jeugd aan het werk te zien en aansluitend de nieuwe “chocolademelk-machine” te testen in de kantine. Vanaf 08.45 uur beginnen de eerste wedstrijden. De Robbenplaat is al eerder open voor de toeschouwers.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Blessuretijd kost fc Harlingen twee punten

05-12-2018

HARLINGEN - Tot laat in de blessuretijd zag het er naar uit dat de fc Harlingen drie punten zou behalen in het duel met De Walden.

Jeugdoverzicht fc Harlingen

05-12-2018

HARLINGEN - Nog 1 of 2 wedstrijden te spelen voor de jeugd en dan breekt de winterstop alweer aan.

Reacties

BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hema Harlingen Hema Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Dio Jurien Dio Jurien Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda De Lichtboei De Lichtboei Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje ForHim Menswear ForHim Menswear Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Ons Food&Wine Ons Food&Wine Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Atelier de Groot Atelier de Groot
Dio Jurien Dio Jurien Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier de Groot Atelier de Groot Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Lichtboei De Lichtboei Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen ForHim Menswear ForHim Menswear Copini Opticiëns Copini Opticiëns Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events