De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

24-06-2021

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag de 3e en voorlaatste ronde van de Regiocup.

Jeugdjournaal Zeerobben Afgelopen zaterdag alweer de 3e ronde van de Regiocup. JO17-1 won met 2-0 van L. Zwaluwen. Foto: Frans Bode.

Morgen alweer de laatste ronde en dan zit het seizoen er alweer op. Een seizoen met voor velen nog best veel voetbal. Niet in competitieverband maar wel via onderlinge toernooitjes en wedstrijdjes. Het was improviseren.

 

JO17

JO17-1 speelde een goede wedstrijd en was met name in de 2e helft succesvol in de afronding. Er werd thuis met 2-0 van L. Zwaluwen gewonnen.  JO17-2 kwam met een mooie 1-4 overwinning terug uit Arum.

 

JO15/JO14

JO15-1 bleek veel te sterk voor LSC uit Sneek. In Sneek werd er met maar liefst 10-0 gewonnen. JO15-2 speelde een leuke wedstrijd ondanks het verlies in en tegen Blauwhuis. Het werd 6-2 voor de jongens uit Blauwhuis. In een doelpuntrijke wedstrijd verloor JO15-3 met 3-7 van SJO DFC. Na 2 grote overwinningen voor JO14-1 was er nu een 2-2 gelijkspel tegen Balk.

 

JO13

JO13-1 kwam afgelopen zaterdag in actie tegen L. Zwaluwen en moest op eigen veld een 7-1 nederlaag incasseren.

 

JO12

Voor JO12-2 was er geen eer te behalen tegen de mannen uit Oosterlittens. Er werd in Oosterlittens met 9-1 verloren. 

 

JO11

Blauw Wit JO11 bleek te sterk voor Zeerobben JO11-1. Zeerobben verloor met 7-1. Verlies ook voor JO11-2 die in Arum met 6-2 ten onder gingen tegen SJO Arum/Stormvogels. Winst was er wel voor JO11-3 dat thuis met 5-2 won van Tzum.

 

JO10/JO9/JO8

En bij de overige wedstrijden van de JO10/JO9/JO8 groep worden geen standen bijgehouden. De regels van de KNVB zijn daar duidelijk in. In deze leeftijdscategorie bevinden de kinderen zich in een ontwikkelfase waarbij competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. Wie de foto’s op de site van de club bekijkt ziet dat dat weer gelukt is.

 

Zaterdag

Zeerobben kijkt wederom uit naar dit weekend als de laatste ronde voor de Regiocup wordt gespeeld. Met maar liefst 13 thuiswedstrijden vanaf 08.45 uur is ook komende zaterdag met afstand weer de mooiste dag van de week. Morgen wordt er afscheid genomen van een wel heel vreemd seizoen met voor iedere voetballer/vrijwilliger een kleine attentie. 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Friese frisse lucht voor iedereen

24-06-2021

HARLINGEN - Provincie Fryslân heeft de schoonste lucht van Nederland, zo blijkt uit onderzoek van Milieudefensie.

Wat mag er per 26 juni allemaal weer?

24-06-2021

HARLINGEN - Vanaf zaterdag 26 juni zijn alle deuren open, waarbij anderhalve meter afstand de allesbepalende norm blijft.

Lesaanbod nieuwe seizoen gereed, introductie Seewynpas

24-06-2021

HARLINGEN - Seewyn Kunsteducatie heeft het aanbod voor het nieuwe seizoen, dat maandag 23 augustus van start gaat, compleet.

Reacties

Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Food 80/20 Food 80/20 Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Plus Lunenborg Plus Lunenborg The Shamrock The Shamrock Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Visie Events Visie Events De Omdraai De Omdraai Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber Copini Opticiëns Copini Opticiëns Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen
Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Fotografie Dorus Fotografie Dorus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda Hubo-Faber Hubo-Faber De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn IJssalon Min12 IJssalon Min12 Haarmode Cats Haarmode Cats Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen