Vuurwerkdealer Hubo Faber

Vuurwerkdealer Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen en omstreken? Dan is Hubo Faber het adres voor uw vuurwerk!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Open dag en Doe-middagen

Open dag en Doe-middagen

Zit je in groep 8 of misschien in groep 7? Kom kijken en kennis maken op de rsg Simon Vestdijk!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
LOTENactie!

LOTENactie!

Inkopen voor de feestdagen doe je natuurlijk in Harlingen. Daar maak je in december kans op 10x €449,-! Welkom aan Zee!
Lees verder...
Boers Box

Boers Box

Nieuw in Harlingen! Huur nu uw eigen opslagruimte voor archief, inboedel of voorraad goederen bij Boers Box self storage!
Lees verder...
Plus en The Voice

Plus en The Voice

Beleef The voice of Holland intenser dan ooit bij PLUS Lunenborg. Spaar voor exclusieve The voice of Holland gadgets.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 november is de werf en het bezoekerscentrum gesloten. Rond 1 april 2019 is bezoek weer welkom, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

05-12-2018

HARLINGEN - We naderen zo langzamerhand de donkere dagen voor kerst en dus gaat het voetbal zo langzamerhand richting winterstop.

Jeugdjournaal Zeerobben JO15-1 herstelde zich knap tegen CVVO en won met 3-0 en blijft op een 2e plaats staan in de hoofdklasse. Foto: Wies Procee.

De competitie die in september begon komt dan even tot rust. Voor sommigen een paar weken en voor weer anderen iets langer. Maar eerst nog 2 speelrondes.

 

JO19

Na het verlies van de afgelopen weken van JO19-1 tegen Flevo Boys en CVVO kwam het herstel afgelopen zaterdag in Wolvega. Daar werd met 3-0 gewonnen van Wolvega. Hierdoor blijft Zeerobben mooi op de 3e plaats staan in de hoofdklasse. JO19-2 verloor kansloos in Sneek met 6-1 van LSC en JO19-3 kwam niet in actie.

 

JO17

Na een goede reeks van 3 overwinningen kreeg dit geen goed vervolg voor JO17-1 in Drachten. Daar verloor Zeerobben namelijk met maar liefst 5-1 van Drachten dat op de ranglijst nog onder Zeerobben staat. Zeerobben blijft op een 7e plaats staan in de hoofdklasse. Zeerobben JO17-2 verloor van Harlingen met 7-0.

 

JO15

Na de onnodige nederlaag van vorige week tegen Workum liet JO15-1   zich van de andere kant zien. Overtuigend werd er van middenmoter CVVO gewonnen met 3-0 en blijft de ploeg op een mooie 2e plaats staan. JO15-2 verloor thuis kansloos met 1-5 van Terschelling. JO15-3 speelde doordeweeks tegen Harlingen en won met 4-1 en JO15-4 verloor met 5-0 van de koploper Tzum.

 

JO13

Na een paar nederlagen kon JO13-1 weer juichen. Thuis werd er met 6-0 van Buitenpost gewonnen. JO13-2 speelde thuis met 1-1 gelijk tegen ST IJVC/Blauwhuis.

 

JO12

JO12-1 dendert door en won dit keer thuis met 12-0 van Be Quick Dokkum. JO12-2 deed daar nog een schepje bovenop door met 4-13 te winnen van St. Anna. JO12-3 moest haar meerdere erkennen in Deinum en JO12-4 verloor nipt met 0-1 van de nummer 2 Blauw Wit maar zag concurrenten punten verspelen waardoor het kampioenschap toch binnen is. De viering en huldiging moeten nog volgen.

 

JO11

JO11-1 kwam afgelopen weekend niet in actie. JO11-2 kwam met een 1-1 gelijkspel terug uit Stiens en JO11-3 verloor thuis met 0-3 van Balk.

 

JO10, JO9 en JO8

Ook bij deze groep (10 teams) was het weer genieten. Omdat de ontwikkeling en het spelplezier voorop staat heeft de KNVB besloten geen uitslagen en standen meer bij te houden. Dat is bijzaak. Zeerobben ziet deze groep zich steeds meer ontwikkelen. Wie daar getuige van wil zijn moet op zaterdagochtend eens komen kijken. Het kan nog net voor de winterstop.

 

Waddenrobkes

Afgelopen zaterdag was het weer genieten bij de Waddenrobkes. Het was alweer de 9e speelronde die afgewerkt werd. Geen uitslagen , geen standen, geen scheidsrechters, geen grensrechters maar gewoon lekker voetballen. Menigeen zal denken dat morgen dan de 10e en laatste speelronde gespeeld zal worden maar niets is minder waar want dit najaar bestaat de landencompetitie uit 11 speelrondes. Morgen vanaf 9 uur zal het weer los gaan in de Froonacker arena. Op zaterdag 15 december a.s. staat de laatste speelronde vervolgens op het programma voor de Waddenrobkes. Deze speelronde wordt ieder seizoen afgesloten met een feestelijke huldiging van alle teams en vrijwilligers. Deze keer probeert Zeerobben het nog ietsje feestelijker te maken voor de jongste jeugd. Daarover volgende week meer.

Voor aanvang van elke speeldag wordt er even met de voetballers “gesproken” over wat ze van de dag verwachten. Zaterdag zal dat niet anders zijn. Foto: Frans Bode.

 

De dag van morgen

Het is zaterdag een rustige ochtend op het Oostersportpark. Althans voor Zeerobben-begrippen. Want van 12 thuiswedstrijden voor de jeugd wordt men niet warm of koud op het Oostersportpark. Voor velen zal het de laatste wedstrijd voor de winterstop zijn. Een mooie gelegenheid dus om nog even de jeugd aan het werk te zien en aansluitend de nieuwe “chocolademelk-machine” te testen in de kantine. Vanaf 08.45 uur beginnen de eerste wedstrijden. De Robbenplaat is al eerder open voor de toeschouwers.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Blessuretijd kost fc Harlingen twee punten

05-12-2018

HARLINGEN - Tot laat in de blessuretijd zag het er naar uit dat de fc Harlingen drie punten zou behalen in het duel met De Walden.

Jeugdoverzicht fc Harlingen

05-12-2018

HARLINGEN - Nog 1 of 2 wedstrijden te spelen voor de jeugd en dan breekt de winterstop alweer aan.

Reacties

Hema Harlingen Hema Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Karsten Wonen Karsten Wonen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats VVV Harlingen VVV Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Almamater Almamater De Lichtboei De Lichtboei ForHim Menswear ForHim Menswear IJssalon Min12 IJssalon Min12 Dio Jurien Dio Jurien Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier de Groot Atelier de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Fotografie Dorus Fotografie Dorus Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Ons Food&Wine Ons Food&Wine
Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Plus Lunenborg Plus Lunenborg Almamater Almamater Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Lichtboei De Lichtboei Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hema Harlingen Hema Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires