Ontmoet Simon Vestdijk

Ontmoet Simon Vestdijk

Op 2 december gaan we online voor een ontmoeting met ouders/verzorgers (en leerlingen) van groep 8! Meld je alvast aan en mis het niet!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar nu voor het unieke Monopolyspel editie Harlingen!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

20-02-2020

HARLINGEN - Wat een rust op het Oostersportpark afgelopen zaterdag.

Jeugdjournaal Zeerobben JO19-2 gebruikte de vrije zaterdag voor een oefenwedstrijd tegen AVC die ze met 5-3 wonnen.

Dat had natuurlijk alles te maken met de krokusvakantie. De jeugd geniet van haar vakantie en omdat ook veel kinderen weg zijn heeft de KNVB besloten om 2 vrije weekenden in te lassen. Voor morgen dus ook nog een zeer beperkt programma.

 

Toch zijn er altijd weer teams die de vrije zaterdag gebruiken om een oefenwedstrijd te spelen. Dat deed JO19-2 afgelopen zaterdag ook. Zij hadden AVC JO19-1 uitgenodigd voor een oefenwedstrijd op het Oostersportpark. Zeerobben keek in de rust tegen een 1-3 achterstand aan maar vocht zich terug in de wedstrijd en boekte uiteindelijk een 5-3 overwinning. Dat geeft vertrouwen voor morgen als de ploeg de inhaalwedstrijd tegen TOP ’63 speelt.

 

Naast JO19-2 speelt ook JO15-3 morgen een inhaalwedstrijd en ook tegen TOP’63. En tot slot reist JO10-1 af richting Joure voor de wedstrijd tegen sc Joure JO10-2.

 

Op zaterdag 29 februari a.s. gaat dan voor alle teams de competitie weer verder. Daarover volgende week meer in het jeugdjournaal.

 

Waddenrobkes

Het winterseizoen voor de Waddenrobkes zit er ook weer op. Op zaterdag 7 december speelden zij de laatste wedstrijden in de Worldleague. Daarna zijn de Waddenrobkes (tijdelijk) verhuisd naar de Waddenhal waar de circuittrainingen gewoon door gingen. Vorige week donderdag vond daar de laatste training plaats.

 

Deze week waren de Waddenrobkes vanwege de krokusvakantie vrij maar vanaf volgende week beginnen ook zij weer met de trainingen op het hoofdveld aan de Achlumerdijk. Dan zullen de trainers weer klaar staan om de kinderen voor te bereiden op de voorjaarscompetitie die begin maart weer van start zal gaan.  Deze Worldleague is steeds weer een geweldige ervaring voor de kinderen met elke zaterdag 3 thuiswedstrijden en elke speeldag wordt er gestart met de vlaggenparade van alle landen.

 

Maar eerst moet er nog goed getraind worden want oefening baart kunst. Kinderen die mee willen doen zijn woensdag a.s. vanaf 17.00 uur van harte welkom. Zij kunnen een kijkje nemen of misschien zelfs even meedoen als ze dat graag willen. Ook voor kinderen die nog hun zwemdiploma moeten halen maar alvast mee willen trainen is het een mooie gelegenheid om aan te sluiten.

 

  • Plaats: Oostersportpark
  • Tijd: 17.00 uur
  • Activiteit: Training Waddenrobes

 

Foto: Frans Bode.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De meiden van Zeerobben

20-02-2020

HARLINGEN - Ook voor de meiden van Zeerobben is het uiteraard krokusvakantie maar toch moest er gevoetbald worden.

Lanenkaatsen van 8 tot en met 12 juni

20-02-2020

HARLINGEN - Het bestuur onder leiding van onze nieuwe voorzitter Hilko Mulder heeft ‘de eerste opslag’ gedaan in voorbereiding op de 71e editie van het Lanenkaatsen van maandag 8 tot en met vrijdag 12 juni 2020.

Marine Evacuation System succesvol getest op Willem Barentsz

20-02-2020

HARLINGEN - Op woensdag 19 februari werd het Marine Evacuation System van Rederij Doeksens nieuwe LNG-catamaran ms Willem Barentsz getest.

DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zensa Moda Zensa Moda Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Broodje Nuchter Broodje Nuchter Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Food 80/20 Food 80/20 Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok De Lichtboei De Lichtboei Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus The Shamrock The Shamrock Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Greenart Production Greenart Production Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber
Karsten Wonen Karsten Wonen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Greenart Production Greenart Production Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok De Lichtboei De Lichtboei Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Fotografie Dorus Fotografie Dorus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona The Shamrock The Shamrock Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation