Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk at the movies!

Heerlijk at the movies!

Op 16, 17 & 18 oktober wordt de parkeerplaats aan de Westerzeedijk in Harlingen omgebouwd tot een drive-in bioscoop. Bestel nu je tickets!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

14-11-2019

HARLINGEN - Winst en verlies lagen ook afgelopen zaterdag weer dicht bij elkaar.

Jeugdjournaal Zeerobben Zeerobben JO11-2 speelde afgelopen zaterdag tegen Oosterlittens JO11-1 en verloor met 2-6. Foto: Frans Bode.

Waar de één juichend van het veld ging waren anderen in mineur. Maar voor iedereen geldt: morgen weer een nieuwe competitieronde. Voor velen de achtste alweer. 

 

JO19

Na twee verliespartijen op rij tegen resp. L. Zwaluwen en Drachten was er afgelopen een knap herstel van JO19-1. In de uitwedstrijd tegen SJO Broekster Walden werd er knap met 3-0 gewonnen. En daarmee staat Zeerobben op een keurige 3e plaats in de hoofdklasse. Voor JO19-2 was AVC (nog) een maatje te groot. In Sexbierum werd het 8-1. 

 

JO17

JO17-1 is met een imposante reeks bezig. Afgelopen zaterdag werd de 4e overwinning op rij geboekt. Dit keer werd CVVO met 3-1 verslagen. Dat ging niet makkelijk maar dat maakte de overwinning des te mooier. Gedeeld koploper inmiddels met Workum dat nog een wedstrijd tegoed heeft. JO17-2 speelde een spannende wedstrijd die helaas nipt met 4-5 verloren ging. En datzelfde gold voor JO17-3 dat met 3-2 verloor van Frisia. 

 

JO15

JO15-1 lijkt weer op de weg terug. Na de overwinning van vorige week op Frisia (JO15-2) was er nu een 8-1 overwinning op ST Stiens/DTD. Zeerobben kruipt richting 3e plaats. JO15-2 kon het tegen QVC niet bolwerken en verloor met 7-3. JO15-3 pakte vorige week haar eerste overwinning en was afgelopen zaterdag weer dichtbij een overwinning. Maar ze beleven uiteindelijk steken op 4-4 tegen St. Anna. JO15-4 verloor in Franeker met 3-5 van sc Franeker.

 

JO13

En wederom een overwinning voor JO13-1. Een niet al te beste 1e helft werd voortgezet met een veel betere 2e helft en dat leverde een 5-0 overwinning op tegen fc Burgum. JO13-2 speelde een doelpuntrijke wedstrijd in Arum. Het werd 4-4. En Jo13-3 verloor thuis nipt met 1-2 van St. Jacob.

 

JO12

In Irnsum verloor JO12-1 met 2-4 van Irnsum. Ook geen overwinning voor JO12-2. Zij verloren thuis van Tzum met 3-0. Het gaat stukje bij stukje beter met JO12-3. Tegen de nummer 2 van de ranglijst SJO WTTC werd knap met 2-2 gelijk gespeeld.

 

JO11

Zeerobben JO11-1 speelde tegen de koploper ONS en moest in Sneek een 6-1 nederlaag incasseren. Niet getreurd, de ploeg staat nog steeds op een keurige 2e plaats. JO11-2 verloor thuis met 2-6 van Oosterlittens en verlies was er ook voor JO11-3 dat met 2-1 verloor van Scharnegoutum.  

 

JO10, JO9 en JO8

Binnen deze groep komt Zeerobben dit seizoen met tien teams uit. En de uitslagen? Die weten de kinderen vaak wel maar de uitslagen worden niet meer vastgelegd door de KNVB. Volgens de voetbalbond bevinden deze spelers zich nog in de ontwikkelfase waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. De kinderen denken daar soms anders over en weten vaak haarfijn de uitslag. Maar Zeerobben volgt de richtlijnen van de KNVB en zal dan ook geen uitslagen weergeven.

 

De dag van morgen

Het is morgen weer lekker ouderwets druk op het Oostersportpark. Er staan maar liefst 15 jeugdwedstrijden op het programma. Wie morgen aanwezig is tip het Oostersportpark zal ervaren dat zaterdag inderdaad de mooiste dag van de week is.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De Meiden van Zeerobben

14-11-2019

HARLINGEN - Het gaat maar goed met VR1 van Zeerobben.

Schoencadeautjes te over bij Toy-Swap Harlingen

14-11-2019

HARLINGEN - Tafels vol potentiële (schoen)cadeautjes waren gisteravond te vinden op de tweede Toy-Swap Harlingen in MFC Het Vierkant.

Kerstspecial bij Ons Food&Wine

14-11-2019

HARLINGEN - Bij Ons Food&Wine kun je Kerstavond, 1e en 2e Kerstdag genieten van de All you can Eat > Luxurious Christmas Edition!

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Greenart Production Greenart Production BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Plus Lunenborg Plus Lunenborg Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Karsten Wonen Karsten Wonen The Shamrock The Shamrock Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Food 80/20 Food 80/20 VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie Events Visie Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Lichtboei De Lichtboei Ons Food&Wine Ons Food&Wine Copini Opticiëns Copini Opticiëns Broodje Nuchter Broodje Nuchter Fotografie Dorus Fotografie Dorus Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt
Ons Food&Wine Ons Food&Wine Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok De Lichtboei De Lichtboei Copini Opticiëns Copini Opticiëns Broodje Nuchter Broodje Nuchter Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Food 80/20 Food 80/20 Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen