Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

14-11-2019

HARLINGEN - Winst en verlies lagen ook afgelopen zaterdag weer dicht bij elkaar.

Jeugdjournaal Zeerobben Zeerobben JO11-2 speelde afgelopen zaterdag tegen Oosterlittens JO11-1 en verloor met 2-6. Foto: Frans Bode.

Waar de één juichend van het veld ging waren anderen in mineur. Maar voor iedereen geldt: morgen weer een nieuwe competitieronde. Voor velen de achtste alweer. 

 

JO19

Na twee verliespartijen op rij tegen resp. L. Zwaluwen en Drachten was er afgelopen een knap herstel van JO19-1. In de uitwedstrijd tegen SJO Broekster Walden werd er knap met 3-0 gewonnen. En daarmee staat Zeerobben op een keurige 3e plaats in de hoofdklasse. Voor JO19-2 was AVC (nog) een maatje te groot. In Sexbierum werd het 8-1. 

 

JO17

JO17-1 is met een imposante reeks bezig. Afgelopen zaterdag werd de 4e overwinning op rij geboekt. Dit keer werd CVVO met 3-1 verslagen. Dat ging niet makkelijk maar dat maakte de overwinning des te mooier. Gedeeld koploper inmiddels met Workum dat nog een wedstrijd tegoed heeft. JO17-2 speelde een spannende wedstrijd die helaas nipt met 4-5 verloren ging. En datzelfde gold voor JO17-3 dat met 3-2 verloor van Frisia. 

 

JO15

JO15-1 lijkt weer op de weg terug. Na de overwinning van vorige week op Frisia (JO15-2) was er nu een 8-1 overwinning op ST Stiens/DTD. Zeerobben kruipt richting 3e plaats. JO15-2 kon het tegen QVC niet bolwerken en verloor met 7-3. JO15-3 pakte vorige week haar eerste overwinning en was afgelopen zaterdag weer dichtbij een overwinning. Maar ze beleven uiteindelijk steken op 4-4 tegen St. Anna. JO15-4 verloor in Franeker met 3-5 van sc Franeker.

 

JO13

En wederom een overwinning voor JO13-1. Een niet al te beste 1e helft werd voortgezet met een veel betere 2e helft en dat leverde een 5-0 overwinning op tegen fc Burgum. JO13-2 speelde een doelpuntrijke wedstrijd in Arum. Het werd 4-4. En Jo13-3 verloor thuis nipt met 1-2 van St. Jacob.

 

JO12

In Irnsum verloor JO12-1 met 2-4 van Irnsum. Ook geen overwinning voor JO12-2. Zij verloren thuis van Tzum met 3-0. Het gaat stukje bij stukje beter met JO12-3. Tegen de nummer 2 van de ranglijst SJO WTTC werd knap met 2-2 gelijk gespeeld.

 

JO11

Zeerobben JO11-1 speelde tegen de koploper ONS en moest in Sneek een 6-1 nederlaag incasseren. Niet getreurd, de ploeg staat nog steeds op een keurige 2e plaats. JO11-2 verloor thuis met 2-6 van Oosterlittens en verlies was er ook voor JO11-3 dat met 2-1 verloor van Scharnegoutum.  

 

JO10, JO9 en JO8

Binnen deze groep komt Zeerobben dit seizoen met tien teams uit. En de uitslagen? Die weten de kinderen vaak wel maar de uitslagen worden niet meer vastgelegd door de KNVB. Volgens de voetbalbond bevinden deze spelers zich nog in de ontwikkelfase waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. De kinderen denken daar soms anders over en weten vaak haarfijn de uitslag. Maar Zeerobben volgt de richtlijnen van de KNVB en zal dan ook geen uitslagen weergeven.

 

De dag van morgen

Het is morgen weer lekker ouderwets druk op het Oostersportpark. Er staan maar liefst 15 jeugdwedstrijden op het programma. Wie morgen aanwezig is tip het Oostersportpark zal ervaren dat zaterdag inderdaad de mooiste dag van de week is.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Intentieovereenkomst ontwikkeling recreatiepark Westerzeedijk ondertekend

15-11-2019

HARLINGEN - Samenwerking met Zeelenberg Architectuur en Ontwikkelmaatschappij geformaliseerd.

Zoektocht naar 210 Joodse onderduikkinderen van start

15-11-2019

HARLINGEN - Samen met het publiek starten de Friese media dit weekend een zoektocht naar 210 Joodse kinderen die in de Tweede Wereldoorlog van Amsterdam naar Fryslân zijn gesmokkeld en zo de oorlog overleefden.

Goed bezochte ledenvergadering Zeerobben

15-11-2019

HARLINGEN - Maar liefst 90 leden gaven afgelopen maandag gehoor aan de oproep van het bestuur van Zeerobben om te verschijnen op de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

Copini Opticiëns Copini Opticiëns VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Ons Food&Wine Ons Food&Wine Greenart Production Greenart Production Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Broodje Nuchter Broodje Nuchter Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Food 80/20 Food 80/20 Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona
Visie Events Visie Events Broodje Nuchter Broodje Nuchter IJssalon Min12 IJssalon Min12 Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hotel Restaurant Zeezicht Hotel Restaurant Zeezicht Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot