HOOP

HOOP

De Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij richt zich op het algemeen belang, door in brede zin oog te hebben voor zorg, welzijn en veiligheid. HOOP is een partij voor iedereen!
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517–212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

De kracht van de samenleving: Zorgen voor elkaar. Het CDA streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen. Wij zijn dichtbij en benaderbaar.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

Stem voor een groener socialer en inclusiever HARLINGEN!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Harlingen blijft goed, wordt beter. Naar een bloeiend Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Het belang voor onze stad en haar inwoners staat voor ons centraal, jullie belang is ons belang.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

03-06-2021

HARLINGEN - Het was afgelopen zaterdag weer business as usual op het Oostersportpark.

Jeugdjournaal Zeerobben Voor de JO8/JO9 en voor de JO10JO11 groep ook afgelopen zaterdag weer een onderling toernooi. Foto’s: Frans Bode.

Onder prachtige weersomstandigheden werd er weer volop gevoetbald door veel teams. Zo speelden JO13-2 en JO12-1 een voetvolleytoernooi. Daarnaast waren er wederom oefenwedstrijden tussen JO12-2 en JO11-1. Ook speelden JO14-1 en JO15-1 tegen elkaar en speelden de jongens van JO19-2 een oefenwedstrijd tegen de mannen van het vierde. Daarnaast waren er zoals elke zaterdag weer toernooitjes voor de JO8/JO9 groep en voor de JO10/JO11 groep.

 

Maar aan het spelen van deze onderlinge partijtjes is nu een einde gekomen nu de Regiocup van start gaat.

 

Stand van zaken/hoe nu verder bij Zeerobben?

Deze week is bekend geworden dat er alsnog wedstrijden gespeeld mogen worden voor de Regiocup. Niet voor senioren en ook niet voor de JO19 groepen maar wel voor de JO/MO17 t/m de JO8. En dat geeft de jeugd toch nog even de gelegenheid om een aantal wedstrijden te voetballen. Zeerobben heeft zich met alle teams ingeschreven voor deze Regiocup om iedereen nog zoveel mogelijk te laten voetballen. Of dat allemaal gaat lukken de komende weken is nog de vraag omdat er de nodige mutaties zijn geweest tijdens de corona-tijd. Vooralsnog gaan alle teams van start. De speeldata zijn 5, 12, 19 en 26 juni a.s.

 

Zeerobben had zich ook aangemeld voor de organisatie van de KNVB voetbaldag die voor 12 juni op het programma staat. Echter zijn beiden moeilijk te combineren gezien de activiteiten die op het programma staan voor de Voetbaldag. Het jeugdbestuur heeft er de voorkeur aan gegeven om eerst de Regiocup voorrang te verlenen om de simpele reden dat voetballers al maanden zitten te wachten op het spelen van een wedstrijd tegen een andere club. Eindelijk weer een uitwedstrijd. Met z’n allen weer op zoek naar de voetbalvelden in de verschillende dorpen. Het omkleden in de kleedkamer. De bespreking. De warming-up en natuurlijk de wedstrijd. Ze hebben er zo lang op moeten wachten en dus gaan de wedstrijden eerst boven de Voetbaldag. Wel gaat het jeugdbestuur kijken of op een later tijdstip deze Voetbaldag met leuke activiteiten voor de jeugd alsnog kan worden georganiseerd. Daarover later meer. Eerst de Regiocup.

 

 

Voor zaterdag dus weer een lekker vol programma op het Oostersportpark met 9 thuiswedstrijden. Naast de 9 thuiswedstrijden zijn er ook nog eens 14 uitwedstrijden dus zal het weer drukker zijn op het Oostersportpark dan voorheen. Nog geen volle bak want publiek langs de lijn wordt nog steeds niet toegestaan helaas. Wel zijn de kleedkamers open en mag er weer gedoucht worden. Voor de leiders/trainers en chauffeurs zal er op het terras een koffie/thee corner worden ingericht zodat er toch een gastvrij ontvangst is voor zowel de vrijwilligers van Zeerobben als voor de bezoekers.

 

Zaterdagmorgen beginnen de eerste wedstrijden om 09.00 uur.  

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De meiden van Zeerobben

03-06-2021

HARLINGEN - Wat een prachtige ervaring was het afgelopen zaterdag voor de meiden van MO13 van Zeerobben.

Maak gebruik van de 500 euro regeling!

03-06-2021

HARLINGEN - Op 25 mei 2021 werd deze regeling uit het Herstelpakket ‘Lok op 1: No en Moarn’ opengesteld.

Waddenrobkes 29 mei 2021

03-06-2021

HARLINGEN - Onder schitterende weersomstandigheden werd er afgelopen week weer gevoetbald door de allerjongsten van de club.

Reacties