Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

09-09-2022

HARLINGEN - Zo zeg. Dat was nog eens een begin voor de jeugdafdeling van Zeerobben.

Jeugdjournaal Zeerobben Voor JO10-1 stond er meteen al de derby tegen sc Franeker op het programma. Foto: Frans Bode.

Al vanaf ’s ochtends vroeg werd er weer volop gevoetbald door de jeugd. De onderbouw deed dat meteen in competitieverband terwijl de bovenbouw de 1e bekerronde afwerkte. Het leverde weer een heerlijke voetbalsfeer op het Oostersportpark.

 

JO17

JO17-1 speelde een fantastische pot voetbal op het hoofdveld. Tegenstander was Frisia dat een divisie hoger speelt dan Zeerobben. Bij rust nog een 2-1 achterstand maar na de rust speelde Zeerobben een prima partij hetgeen resulteerde in een 6-2 overwinning. JO17-2 kwam ook goed uit de startblokken en pakte uit bij Blauw Wit een mooi puntje. Het werd 1-1.

 

JO13

JO13-1 is al weer een tijdje aan het trainen en had het in de voorbereiding best lastig in de oefenwedstrijden. Maar in de bekerwedstrijd tegen Akkrum knokte de ploeg zich naar een 3-2 overwinning.

 

JO12

De streekderby tegen Franeker werd dit keer door onze oosterburen gewonnen. JO12-1 verloor de wedstrijd met 6-1. JO12-2 kwam tekort in Bolsward en verloor haar 1e bekerwedstrijd met 4-1.

 

JO11

JO11- speelde een spannende pot in Sneek tegen LSC. De eerste competitiewedstrijd werd met 3-2 gewonnen. Morgen wacht Franeker thuis. JO11-2 is de competitie gestart met een 1-5 nederlaag. L. Zwaluwen was te sterk dit keer.

En natuurlijk speelden de JO8, JO9 en JO10 ook hun eerste competitiewedstrijden. Zoals bekend worden er bij deze categorieën geen uitslagen of standen bijgehouden. Dit i.v.m. de ontwikkeling van de nieuwe wedstrijdvormen waarbij het draait om het vergroten van het spelplezier van de pupillen.

 

De Waddenrobkes

Nou ja zeg! Wie had dit nou verwacht? Wat een opkomst bij de eerste training van de Waddenrobkes. De trainers Stephanie, Storm, Jasper, Mats en Meike konden meteen vol aan de bak. Spelletjes doen en ook al wat "voetbaloefeningen" en natuurlijk een partijtje. Het was een klein feestje op het trainingsveld.

 

Maar we kunnen misschien beter de foto's laten spreken. Die geven goed aan hoe de kinderen het vonden. Soms ook wel spannend maar wel veel plezier met elkaar. Kinderen/ouders/verzorgers die kennis willen maken met de Waddenrobkes zijn woensdagmiddag 14 september van harte welkom. De training begint om 17.00 uur. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de coördinator Lieuwe Wesselius op 06-53353122.

 

Komende zatetrdag

Met 11 thuiswedstrijden en 12 uitwedstrijden voor de jeugdafdeling lijkt het weer op een ouderwetse voetbalzaterdag zoals we het graag zien. Zeerobben begint traditioneel de eerste wedstrijden al om 08.45 uur. S’ Middags om 14.35 uur sluit JO19-2 de jeugdvoetbaldag af met een thuiswedstrijd tegen SDS. Met afstand is zaterdag weer de mooiste dag van de week.

Foto's: Frans Bode.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen week 36 - 2022

09-09-2022

HARLINGEN - Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen van 5 t/m 9 september 2022.

Het Alternatief 114

09-09-2022

HARLINGEN - En ja hoor daar zijn we weer.

Repetities Sinterklaas Sprookje gestart!

09-09-2022

HARLINGEN - Het Lanenkaatsen, de Visserijdagen en morgen Harlingen Ongeschut.

Reacties

Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Copini Opticiëns Copini Opticiëns Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zensa Moda Zensa Moda Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hubo-Faber Hubo-Faber Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Visie Events Visie Events Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Karsten Wonen Karsten Wonen The Shamrock The Shamrock Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor
Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires IJssalon Min12 IJssalon Min12 Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken The Shamrock The Shamrock Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie