Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Harlinger Voordeelcheque!

Harlinger Voordeelcheque!

Spaar PLUSpunten bij PLUS Lunenborg! Bij diverse lokale ondernemers krijgt u nu een nog hoger rendement! Namelijk 100% spaarwinst.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

15-03-2018

HARLINGEN - Het was de afgelopen weken wat onrustig binnen het jeugdvoetbal.

Jeugdjournaal Zeerobben Zeerobben JO11-1 speelde een zeer vermakelijke partij tegen HZVV uit Hoogeveen. De wedstrijd ging met 3-6 verloren. Foto: Wies Procee.

De voorjaarscompetitie ging op 17 februari van start. Daarna volgde een stukje winter en vanwege de voorjaarsvakantie werd er weer een pauze van 2 weken ingelast. Dat zorgde niet bepaald voor een aangenaam ritme. Maar vanaf afgelopen zaterdag is de competitie dan toch echt los gegaan en dus jeugdvoetbal volop de komende weken.

 

JO19

JO19-1 speelde op 17 februari haar laatste wedstrijd en moest afgelopen zaterdag aantreden tegen Be Quick Dokkum.  De wedstrijd ging helaas met 1-4 verloren waardoor Zeerobben de aansluiting met de top 3 mist. De jeugdige talentvolle ploeg moest en moet nogal wat spelers afstaan aan de hoofdmacht en dat merkt de ploeg uiteraard.  Morgen wacht de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Heerenveense Boys.

 

JO17

Na de 4-1 nederlaag tegen koploper L. Zwaluwen pakte Zeerobben nu wel drie hele belangrijke punten in de strijd om degradatie. Naaste concurrent FVC werd op eigen veld met 0-1 verslagen waardoor beide ploegen in punten gelijk komen.  Verlies was er voor JO17-2 tegen de nummer drie QVC .  Het werd 1-2. Een mooie overwinning was er voor JO13-3. Zij wonnen thuis met 3-0 van Mulier.

 

JO15

Ook JO15-1 speelde afgelopen zaterdag thuis tegen Be Quick Dokkum.  Be Quick staat op de derde plaats en doet nog volop mee voor het kampioenschap in de hoofdklasse.  Zeerobben kon het niet bolwerken en verloor met 2-4 maar zag de naaste concurrenten ook verliezen. JO15-3 kwam met een mooie en spectaculaire 1-0 overwinning op Blauw Wit terug uit Leeuwarden.

 

JO13

Na de nipte 3-2 nederlaag tegen koploper Blauw Wit wist JO13-1 zich in de wedstrijd tegen VC Trynwalden te herstellen. Uit werd er met 0-3 gewonnen. Een mooie 4e plaats in de hoofdklasse is tot nu toe het resultaat.  JO13-2 had tegen Scharnegoutum geen schijn van kans en verloor dan ook met 6-2.  JO13-3 moest het thuis opnemen tegen Leovardia en verloor met 2-5.  Voor JO13-4 een speciale dag. Op Terschelling spelen blijft iets bijzonders. Een lange maar zeer vermakelijke dag werd afgesloten met een 1-1 gelijkspel tegen AVV op Hoorn. 

 

JO11

De promotie van JO11-1 brengt mooie tegenstanders naar het Oostersportpark. Dit keer was dat HZVV uit Hoogeveen. Beide ploegen maakte er een pracht wedstrijd van waarbij HZVV met 3-6 aan het langste eind trok.  De toeschouwers hebben genoten.  JO11-2 won uit met 1-6 bij Blauw Wit . In een doelpuntrijk duel verloor JO11-3 met 3-8 van Arum . Net als JO13-4 speelde ook JO11-4 op Terschelling. Zij moesten echter tegen Terschelling en ook zij beleefden een echte “teambuildingsdag”  . Helaas wel 2-0 verlies. JO11-5 boekte een klinkende 7-0 overwinning op Arum en ook JO11-6 won met ruime cijfers. Zij waren met 7-0 een maatje te groot voor Leovardia.

 

En dan waren er natuurlijk nog de allerjongsten. De groep van O8 en O9 en natuurlijk de Waddenrobkes. Het is bekend dat er door de KNVB geen uitslagen meer worden bijgehouden omdat deze spelers zich nog in een ontwikkelfase bevinden waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bij moet dragen aan het spelplezier en individuele ontwikkeling. Wie op zaterdagochtend aanwezig is op het Oostersportpark weet dat die missie gaat slagen.

 

Komende zaterdag

Een mooie zaterdag op het Oostersportpark waar 14 thuiswedstrijden (jongens en meisjes) afgewerkt moeten worden. En of dat allemaal nog niet genoeg is spelen de Waddenrobkes om 09.00 uur ook nog eens hun hun 2e speelronde in de Worldleague. De eerste wedstrijden staan echter morgen al voor 08.45 uur op het programma. Uiteraard ontvangt de club u graag. De Robbenplaat is op tijd open voor een goed begin van de dag.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Voorbeschouwing: Be Quick Dokkum – Zeerobben

15-03-2018

HARLINGEN - Zeerobben op bezoek bij mede-debutant BQ Dokkum.

Fc Harlingen 1 naar Drenthe

15-03-2018

HARLINGEN - Voor het eerste elftal van fc Harlingen staat komende zondag een verre uitwedstrijd op het programma.

Nachtelijke afsluitingen N31

15-03-2018

HARLINGEN - Op de N31 moeten nog een aantal afrondende werkzaamheden plaatsvinden.

Reacties