Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

06-11-2019

HARLINGEN - Voor veel teams bleek afgelopen weekend maar weer dat zaterdag de mooiste dag van de week is.

Jeugdjournaal Zeerobben Drukte voor de goal van Zeerobben JO11-3 in de wedstrijd tegen Blauw Wit waarin veel goals vielen. Foto: Frans Bode.

Sommige teams zullen daar anders over denken maar wie weet denken ze daar morgen ook wel weer anders over want dan is er weer een nieuwe competitieronde.

 

JO19

Na het verlies van vorige week tegen koploper L. Zwaluwen stond nu een thuiswedstrijd tegen Drachten op het programma. Een fysiek sterke ploeg die ook nog eens goed kon voetballen. Zeerobben kwam nog wel op een 1-0 voorsprong maar zag Drachten sterker en sterker worden hetgeen resulteerde in een 4-1 nederlaag. In een doelpuntrijk duel speelde JO19-2 keurig met 3-3 gelijk tegen ST Mulier/Arum/Stormvogels. 

 

JO17

JO17-1 is met een imposante reeks bezig. Wederom werd er een overwinning geboekt en een belangrijke. In Emmeloord werd Flevo Boys (JO17-2) met 1-4 verslagen en dat brengt JO17-1 op een 2e plaats net achter Workum dat evenveel punten heeft maar een iets beter doelsaldo. JO17-2 had niets te melden tegen fc Birdaard dat met 8-0 won. Verlies was er ook voor JO17-3 die met 2-4 verloren van SJO Warga WWS.

 

JO15

Na de misstap van vorige week tegen Harkemase Boys heeft JO15-1 zich goed hersteld. Tegen LAC Frisia (JO15-2) werd er met maar liefst 11-1 gewonnen. Door deze overwinning stapt JO15-1 de top 3 weer binnen in de hoofdklasse. JO15-2 verloor kansloos met 5-0 van de “reuzen” van ST NOK/Bakhuizen. JO15-3 pakte afgelopen zaterdag in Leeuwarden bij Frisia onder barre weersomstandigheden de eerste competitiewinst. Tien minuten voor tijd stonden de jongens nog met 2-1 achter maar uiteindelijk trokken ze een 2-3 overwinning over de streep. En ook JO15-4 pakte weer 3 punten door met 2-1 van Balk te winnen.

 

JO13

Wederom een overwinning voor JO13-1 in de hoofdklasse. Tegen SJO Broekster Walden werd het 1-3. En ook JO13-1 stapt de top 3 binnen met 2 punten achterstand op koploper FVC. JO13-2 verloor thuis kansloos met 7-0 van ST SDS/Nijland maar JO13-3 speelde een prachtige wedstrijd tegen SJO Oudega/HJSC/Heeg die uiteindelijk in 4-4 eindigde.

 

JO12

Wat een prachtige wedstrijd moet het geweest zijn tussen JO12-1 en SJO Arum/Stormvogels want toen de spelleider voor het einde floot stond er een stand van 7-6 op het scorebord. Geen punten voor JO12-1 maar er wel alles aan gedaan. JO12-2 boekte een fraaie 4-2 overwinning op sc Bolsward en JO12-3 ging met 5-1 kopje onder tegen CVO. 

 

JO11

Het gejuich was niet van de lucht bij de wedstrijd van JO11-1 tegen Balk. De jongens gaan steeds beter voetballen en dat komt terug in de uitslagen. Tegen Balk werd er met 5-1 gewonnen en een keurige 2e plaats is er tot nu toe achter koploper ONS. JO11-2 was niet opgewassen tegen Scharnegoutum die met maar liefst 9-1 won. En verlies was er ook voor JO11-3 dat nipt met 2-3 verloor van Blauw Wit. 

 

JO10, JO9 en JO8

Binnen deze groep komt Zeerobben dit seizoen met tien teams uit. En de uitslagen? Die weten de kinderen vaak wel maar de uitslagen worden niet meer vastgelegd door de KNVB. Volgens de voetbalbond bevinden deze spelers zich nog in de ontwikkelfase waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. De kinderen denken daar soms anders over en weten vaak haarfijn de uitslag. Maar Zeerobben volgt de richtlijnen van de KNVB en zal dan ook geen uitslagen weergeven.

 

Waddenrobkes

Wat is het toch heerlijk als je bij de Waddenrobes van Zeerobben mag voetballen. Elke woensdagmiddag training krijgen van jonge enthousiaste voetballers maar ook de meer ervaren trainers zijn aanwezig. En na zo’n training is het toeleven naar de zaterdag als er ’s ochtends om 09.00 uur wordt gestart met de vlaggenparade en de teams aan het publiek worden voorgesteld. Even waan je je een grote ster als je naam door de luidsprekers galmt. Na het voorstelrondje is het natuurlijk lekker voetballen. Zaterdagmorgen gaat de 7e speelronde alweer van start in de Froonacker Arena. Leuk? Kom dan gewoon langs op de woensdagmiddag of de zaterdagochtend want we kunnen nog zoveel schrijven, meedoen is echt veel leuker. 

 

Foto: Frans Bode

 

Zaterdag

Het weer wordt er niet beter op en het is ’s ochtends vroeg nog best wel schemerig maar dat mag de pret niet drukken. Ook dit weekend gewoon weer 14 thuiswedstrijden voor de jeugdafdeling. En misschien is het nog wat schemerig maar de eerste wedstrijden beginnen gewoon om 08.45 uur. De medewerkers van de Robbenplaat hebben dan de koffie/thee al klaar staan om ervoor te zorgen dat zaterdag toch echt de mooiste dag van de week is. Ook in november!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Belactie HMHC en Vriendenloterij voor nieuwe keuken

06-11-2019

HARLINGEN - Op 13 november organiseert HMHC i.s.m. de Vriendenloterij een belactie met als doel het realiseren van een nieuwe keuken op de club.

De Meiden van Zeerobben

06-11-2019

HARLINGEN - VR1 doet het nog steeds erg goed in haar competitie.

Dijkstra en Geelhoed airco service Squash competitie

06-11-2019

HARLINGEN - De Dijkstra en Geelhoed airco service Squash competitie is weer van start gegaan

Reacties

Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen De Lichtboei De Lichtboei Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Greenart Production Greenart Production Visie Events Visie Events Hotel Restaurant Zeezicht Hotel Restaurant Zeezicht Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Hubo-Faber Hubo-Faber Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Haarmode Cats Haarmode Cats Broodje Nuchter Broodje Nuchter Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje The Shamrock The Shamrock Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 Broodje Nuchter Broodje Nuchter Plus Lunenborg Plus Lunenborg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Hotel Restaurant Zeezicht Hotel Restaurant Zeezicht DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Fotografie Dorus Fotografie Dorus Visie Events Visie Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis The Shamrock The Shamrock Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas