Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

02-06-2022

HARLINGEN - Het was al vroeg feest voor JO12-2 dat in Witmarsum kampioen werd en al vroeg de schaal kreeg uitgereikt.

Jeugdjournaal Zeerobben En wederom kon de jeugdafdeling een kampioen huldigen. Dit keer was dat JO12-2. Foto: Frans Bode.

En JO17-1 deed daar nog een schepje bovenop door ook weer kampioen te worden. Dit keer op divisieniveau. Maar er gebeurde meer op en rond de velden. Veel meer.   

 

JO19

Het zat JO19-1 niet mee de laatste weken maar ze sloten de competitie in stijl af door thuis met 2=1 van L. Zwaluwen te winnen. Voor een aantal de laatste schermutselingen binnen de jeugdafdeling. JO19-2 had een vrij weekend en maakt zich op voor de kampioenswedstrijd van morgen. Het zag naaste concurrent QVC gelijk spelen tegen Scharnegoutum. De ploeg waar ze morgen tegen spelen. Aanvang wedstrijd 10.45 uur.

 

JO17

Wat een seizoen voor JO17-1 was het dit jaar. Eerst kampioen worden van de hoofdklasse, vervolgens de 3e plaats bereiken op een internationaal toernooi in België om vervolgens in de divisie wederom kampioen te worden. Afgelopen dinsdag werd de kampioenswedstrijd tegen Zuidhorn met 3-1 gewonnen waarna er een enorme ontlading plaats vond op het veld. JO17-2 was niet opgewassen tegen SDS/Nijland en verloor de uitwedstrijd met 6-1. JO17-3 blijft het goed doen. Dit keer een mooie 1-4 overwinning op Leovardia en een keurige 5e plaats op de ranglijst.

 

Het 2e kampioenschap dit seizoen is een feit voor JO17-1. Naast kampioen van de hoofdklasse nu kampioen van divisie 7-P. Foto: Frans Bode.

 

JO15

JO15-1 behaalde een mooie 4e plaats op het Euro Sportringtoernooi te België. Een dag voorafgaand moest er nog een uitwedstrijd tegen Alcides in Meppel gespeeld worden die met 3-1 werd verloren.    

 

JO12

JO12-1 verloor uit bij koploper Workum met 7-4. won thuis afgetekend met 6-2 van QVC. Feest dus voor JO12-2 in Witmarsum. Er kon eigenlijk niets meer gebeuren maar toch liet Zeerobben zich van de sportieve kant zien en won ook de laatste wedstrijd van Mulier met 2-4. Met 19 punten uit 7 wedstrijden zijn zij de terechte kampioen van de 3e klasse. Alleen tegen de nummer 2 VSV ’31 werd gelijkgespeeld. De rest van de wedstrijden werd gewonnen. Jeugdvoorzitter Anne v.d. Tuin was in Witmarsum aanwezig om de schaal uit te reiken. JO12-3 behaalde een mooie 4-0 overwinning in en op Bolsward. 

 

JO10/JO9/JO8

Zoals bekend worden er bij deze categorie geen uitslagen en standen bijgehouden. De spelers bevinden zich in een ontwikkelfase waarbij competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling aldus de Bond. Wel of geen uitslag, het maakt de kinderen niet uit. Zij voetballen en scoren er lustig op los en hebben alleen maar plezier!

 

Komende zaterdag

En nog maar net bijgekomen van het fantastische kampioenschap van JO17-1 is er niet veel tijd voor de jeugdafdeling om na te genieten want voor zaterdag a.s. staan er alweer 2 kampioenswedstrijden op het programma. Om 10.30 uur spelen de meisjes van MO13-1 thuis de kraker tegen de nummer 2 SJO DFC uit Dronrijp en een kwartiertje later gaan de mannen van JO19-2 de strijd aan met Scharnegoutum. Twee topwedstrijden die je niet mag missen. Wees erbij en kom zaterdag naar het Oostersportpark. 

 

In totaal zijn. Met nog maar 4 thuis- en 2 uitwedstrijden blijft de zaterdag toch de mooiste dag van de week.

 

 

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De meiden van Zeerobben

02-06-2022

HARLINGEN - De vrouwen van VR1 speelden een doordeweekse wedstrijd tegen DTD.

Fotoclub Kimswerd foto van de maand

02-06-2022

HARLINGEN - Onlangs zijn er leden van onze fotoclub naar Martenastate in Koarnjum geweest.

Opendagen lichtschip goed bezocht

02-06-2022

HARLINGEN - Meer dan 2 jaar geleden, zaterdag 7 maart 2020, was het radiolichtschip Jenni Baynton open voor het publiek.

Reacties

Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn BENG Evenementen BENG Evenementen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda The Shamrock The Shamrock Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wellheat Shop Wellheat Shop Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie
Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen