Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

25-05-2022

HARLINGEN - Wat een zaterdag bij de jeugdafdeling van Zeerobben.

Jeugdjournaal Zeerobben JO19-2 won met 10-0m van Blauw Wit. Zij maken zich op voor de “huldigingswedstrijd” op 4 juni a.s. Foto: Frans Bode.

Er gebeurde weer heel veel met opzienbarende resultaten.   

 

JO19

In de streekderby tegen sc Franeker moest JO19-1 haar meerdere erkennen in de oosterburen. Zeerobben verloor met 3-0. En dan het verhaal van JO19-2. Zij maken nog kans op het kampioenschap en met die wetenschap gingen ze de strijd aan met Blauw Wit. Die wedstrijd werd overtuigend gewonnen met 10-0. Pas veel later op de middag werd bekend dat concurrent QVC had verloren en dus was daar onverwachts al het kampioenschap dat overigens pas op 4 juni a.s. daadwerkelijk wordt gevierd met “alles erop en eraan”.

 

JO17

Wat een seizoen voor JO17-1. Kampioen van de hoofdklasse en vervolgens in de selectieklasse wederom de lakens uitdelen. Afgelopen zaterdag werd er met 1-2 gewonnen van sc Bedum en dat betekent dat Zeerobben op dinsdag 31 mei het kampioenschap in de divisie kan binnenhalen in d thuiswedstrijd tegen Zuidhorn. Dat zou wat zijn.

Een knappe overwinning was er voor JO17-2 in de thuiswedstrijd tegen Sneek Wit Zwart. Het werd 4-0 hetgeen JO17-2 een mooie middenmootpositie oplevert. JO17-3 maakte het succes van de JO17-groep compleet door met 8-1 van SJO Warga WWS te winnen.

 

JO15

JO15-1 behaalde een keurig 2-2 gelijkspel tegen de koploper van de 5e divisie Heerenveense Boys waardoor het kampioenschap hier nog niet beslist is. JO15-2 verloor nipt met 4-2 in en van Bolsward. JO15-3 liet er geen gras over groeien in de wedstrijd tegen Terschelling en won met 8-1. JO15-4 verloor tot slot met 1-5 van St. Annaparochie.    

 

JO13

Jo13-1 had een off-day en verloor met 9-1 van de nummer 2 St. Annaparochie. En ook JO13-2 kwam niet tot winst. Zij verloren thuis nipt met 1-2 van Workum. 

 

Stadsderby’s leveren niet alleen mooie wedstrijden op maar ook mooie actiefoto’s. Foto: Frans Bode.

 

JO12

JO12-1 won thuis afgetekend met 6-2 van QVC. JO12-2 had thuis geen kind aan Berlikum en won met 5-1. Zeerobben is nog koploper maar VSV ’31 volgt op de voet dus nog een razend spannend slot van de competitie. JO12-2 knokt elke week voor wat het waard is maar kon niet voorkomen dat vv Sneek Wit Zwart met 9-0 won.

 

JO10/JO9/JO8

Zoals bekend worden er bij deze categorie geen uitslagen en standen bijgehouden. De spelers bevinden zich in een ontwikkelfase waarbij competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling aldus de Bond. Wel of geen uitslag, het maakt de kinderen niet uit. Zij voetballen en scoren er lustig op los en hebben alleen maar plezier!

 

Komende zaterdag

Ook het Hemelvaartsweekend staat weer bol van het voetbal met zaterdag 8 thuiswedstrijden en 9 uitwedstrijden voor de jeugd. Voeg daarbij nog de laatste wedstrijddag voor de Waddenrobkes met een line up bij het eerste en de zaterdag is natuurlijk weer de mooiste dag van de week.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Sportakkoord Harlingen start wervingscampagne vrijwilligers

25-05-2022

HARLINGEN - Vrijwilligers: we kunnen niet zonder!

Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen week 21 - 2022

25-05-2022

HARLINGEN - Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen van 23 t/m 25 mei 2022.

Reacties

IJssalon Min12 IJssalon Min12 Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Fotografie Dorus Fotografie Dorus The Shamrock The Shamrock Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie
Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events The Shamrock The Shamrock Karsten Wonen Karsten Wonen Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen