Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Harlingen

Heerlijk Harlingen

Van 11 t/m 13 september 2020 verandert de Dokkade/Nieuwe Willemskade weer in een culinair walhalla. Volop verwennerij, genieten van (live) muziek en de mooiste blik op zee!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

23-10-2019

HARLINGEN - Herfstvakantie in het noorden en dat was te merken op de voetbalvelden.

Jeugdjournaal Zeerobben JO13-1 speelde een goede bekerwedstrijd tegen LAC Frisia maar verloor uiteindelijk nipt met 3-2 en ligt daardoor uit de beker. Foto: Hilbrand Kuperus.

Voor sommige teams was er nog een bekerwedstrijd en hier en daar nog een inhaalwedstrijd maar daar was het dan ook mee gezegd. Een rustige aanloop naar morgen als er weer 10 thuiswedstrijden op het programma staan.

 

JO19

Zeerobben JO19-1 had zich geplaatst voor de knock-out ronde van het bekertoernooi en trof meteen een sterke tegenstander. ONS uit Sneek komt uit in de 4e divisie en staat daarin bovenaan. Zeerobben verloor ruim met 8-0 en ligt daardoor uit de beker.

 

JO17

In de JO17-groep kwamen geen teams van Zeerobben in actie. Alle teams zijn inmiddels uitgeschakeld voor de beker en hoefden ook geen inhaalwedstrijd te spelen.

 

JO15

Ook bij de JO15-groep geen beker- en/of inhaalwedstrijden.

 

JO13

JO13-1 had zich ook voor de knock-out ronde geplaatst en trof ook een sterke tegenstander. LAC Frisia kwam naar het Oostersportpark en komt uit in de 3e divisie. Zeerobben JO13-1 komt uit in de hoofdklasse maar daar was niet veel van te merken in de wedstrijd. De ploegen waren gewaagd aan elkaar wat resulteerde in een mooie wedstrijd met soms hoogstaand voetbal. Sneu voor Zeerobben was dat het uiteindelijk met 3-2 verloor maar het toernooi wordt met opgeheven hoofd verlaten.

 

JO12

Ook bij de JO12-groep geen wedstrijden afgelopen weekend.

 

JO11

En ook de kinderen uit de JO11-groep genoten van een vrij weekend.

 

JO10, JO9 en JO8

Binnen deze groep komt Zeerobben dit seizoen met tien teams uit. En de uitslagen? Die weten de kinderen vaak wel maar de uitslagen worden niet meer vastgelegd door de KNVB. Volgens de voetbalbond bevinden deze spelers zich nog in de ontwikkelfase waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. De kinderen denken daar soms anders over en weten vaak haarfijn de uitslag. Maar Zeerobben volgt de richtlijnen van de KNVB en zal dan ook geen uitslagen weergeven.

 

Waddenrobkes

Het was wel even wennen afgelopen zaterdag in de Froonacker Arena. Die was namelijk leeg. Geen voetbal van de Waddenrobkes. Geen vlaggenparade en geen muziek. Dit alles vanwege de herfstvakantie. Maar gelukkig konden de kinderen die deze week niet op vakantie waren wel lekker trainen en dat deden ze dan ook massaal. Zaterdagmorgen gaat de landencompetitie om 9.00 uur weer verder. Dan komen alle teams weer in actie en wordt er afgesloten met het nemen van de penalty’s.  Kinderen die graag willen voetballen bij de Waddenrobkes kunnen op woensdagmiddag aansluiten op het hoofdveld van het Oostersportpark. Maar even komen kijken of een keertje meedoen kan natuurlijk ook. 

 

Foto: Frans Bode.

 

Komende zaterdag

Na een weekje rust gaat het zaterdagmorgen dus weer los op het Oostersportpark waar 10 jeugdwedstrijden op het programma staan. JO17-1, JO12-3 en JO11-2 bijten de spits af om kwart voor negen. Daarna is het tot ver in de middag genieten van jeugdvoetbal wat zaterdag de mooiste dag van de week maakt.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Hoog bezoek bij Zeerobben

23-10-2019

HARLINGEN - Er was de afgelopen week veel commotie na de raadsvergadering van vorige week.

Gemeente Harlingen doet onderzoek naar vermindering huishoudelijk afval

23-10-2019

HARLINGEN - De gemeente Harlingen start samen met Omrin, Tilburg University en haar inwoners een proef.

Ingezonden: wegen containers

23-10-2019

HARLINGEN - Ingezonden stuk als reactie op het artikel > Omrin gaat grijze en groene containers wegen.

Reacties

Plaats uw familiebericht op Harlingenboeit.nl

Wo 29 april
t/m
Ma 31 augustus
Wo 1 juli
t/m
Zo 30 augustus
Wo 1 juli
t/m
Ma 31 augustus
Wo 1 juli
t/m
Ma 31 augustus
Vr 3 juli
t/m
Wo 30 september
Za 4 juli
t/m
Zo 25 oktober
Zo 5 juli
t/m
Zo 25 oktober
Bekijk de volledige agenda
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Hotel Restaurant Zeezicht Hotel Restaurant Zeezicht Ons Food&Wine Ons Food&Wine Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Plus Lunenborg Plus Lunenborg Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt The Shamrock The Shamrock Food 80/20 Food 80/20 Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Greenart Production Greenart Production Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd De Lichtboei De Lichtboei Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires
Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Greenart Production Greenart Production Copini Opticiëns Copini Opticiëns Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Ons Food&Wine Ons Food&Wine The Shamrock The Shamrock IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Haarmode Cats Haarmode Cats DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie Events Visie Events VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï