Jingle Bell Dok Kerstborrel XXL

Jingle Bell Dok Kerstborrel XXL

Kom samen feesten in de winterse sferen van ‘Jingle Bell Dok!’ Kerstborrel XXL!
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
RSH & Trebol presents:

RSH & Trebol presents:

Zaterdag 26 oktober: Harlinger middag & Sloopfeest!
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
Bestuursleden gezocht

Bestuursleden gezocht

Stichting Harlingen Open Golf is op zoek naar nieuwe bestuursleden met passie voor de sport!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

10-10-2019

HARLINGEN - Er werden weer wedstrijden overtuigend gewonnen maar ook kansloos verloren.

Jeugdjournaal Zeerobben Inzet en plezier bij de wedstrijd van JO8-1 tegen LSC JO8-1. Foto: Wies Procee.

Andere teams waren weer aan elkaar gewaagd en sleepten een puntje uit het vuur. Maar voor alle teams was het mooi weer en was de inzet overtuigend. Zaterdag misschien weer zo’n stralende dag voor de jeugdafdeling.

 

JO19

Zeerobben JO19-1 zou het wel eens zwaar kunnen krijgen tegen fc Burgum. De eerste serieuze krachtmeting werd er ook wel gezegd. Hoe dan ook. JO19-1 speelde een prima 1e helft in Burgum en sleepte in de 2e helft als team de 2-3 overwinning over de streep. Ongeslagen nog steeds in de hoofdklasse. JO19-2 deed niet onder voor de prestatie van JO19-1 en won thuis met 6-2 van TOP ’63. Zij zijn inmiddels koploper in de competitie.

 

JO17

Wat goed is komt vanzelf. Dat bleek afgelopen zaterdag bij de wedstrijd van JO17-1 tegen Bolsward. Eindelijk viel alles op zijn plaats en behaalde de ploeg de 1e overwinning van dit seizoen. Het werd een 1-2 overwinning. Een mooie competitie gaat dit worden waar alle teams van elkaar kunnen winnen en verliezen zo blijkt ook wel uit de stand/uitslagen. JO17-2 verloor met 6-3 van Wijkels Hallum en JO17-3 speelde een prachtige wedstrijd op het C-veld en speelde met 4-4 gelijk tegen SJO DFC.

 

JO15

De ene zaterdag is andere niet zo bleek ook nu weer. JO15-1 pakte vorige week nog een knappe overwinning op Franeker maar moest nu pas op de plaats maken tegen Dr. Boys. JO15-1 verloor met 6-2. Na een 2-0 achterstand werd JO15-2 wakker geschud tegen SJO Arum/Stormvogels. In Arum werd er met 2-6 gewonnen. JO15-3 verloor de thuiswedstrijd tegen Leovardia met 3-8 en ook fors verlies was er voor JO15-4 dat met 8-0 verloor van Irnsum.

 

JO13

JO13-1 moest na een weekje rust thuis tegen LSC spelen. Na een wat mindere 1e helft was het in de 2e helft genieten geblazen en werd er geknokt voor de overwinning. Die kwam er uiteindelijk ook. Het werd 3-1. JO13-2 verloor nipt van Workum met 1-2 en verlies was er ook voor JO13-3 dat met 7-2 verloor van Hielpen.

 

JO12

JO12-1 kon het in de wedstrijd tegen SWZ Boso Sneek niet bolwerken en verloor met 2-9. Workum won nipt met 4-3 van JO12-2 en ook JO12-3 kwam niet tot winst maar ook hier waren de verschillen miniem. Het werd 4-3 in Arum.

 

JO11

Na twee overwinningen op rij in de hoofdklasse moest JO11-1 de punten dit keer in Leeuwarden laten. Tegen FVC werd er met 2-1 verloren. Verlies was er ook voor JO11-3 dat met 14-1 verloor van Wardy.

 

JO10, JO9 en JO8

Binnen deze groep komt Zeerobben dit seizoen met tien teams uit. En de uitslagen? Die weten de kinderen vaak wel maar de uitslagen worden niet meer vastgelegd door de KNVB. Volgens de voetbalbond bevinden deze spelers zich nog in de ontwikkelfase waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. De kinderen denken daar soms anders over en weten vaak haarfijn de uitslag. Maar Zeerobben volgt de richtlijnen van de KNVB en zal dan ook geen uitslagen weergeven.

 

Waddenrobkes

Girlpower! Ook bij de Waddenrobkes. Ook daar laten de meisjes zien dat ze al op vroege leeftijd goed kunnen voetballen en snel veel leren. Afgelopen zaterdag werd alweer de 3e speelronde gespeeld onder ideale weersomstandigheden. De kinderen laten zien dat ze veel en snel leren van de circuittrainingen op de woensdagmiddag. Vanaf 17.00 uur trainen de Waddenrobkes elke woensdagmiddag op het hoofdveld aan de Achlumerdijk. Meedoen kan altijd. Leuk om eens een keertje te proberen. Zaterdagmorgen om 9.00 uur wordt de 4e speelronde gespeeld. 

 

Foto: Frans Bode.

 

Komende zaterdag

Met 14 thuiswedstrijden is het zaterdag weer goed toeven op het Oostersportpark. De wedstrijden beginnen zoals elke zaterdag al om 08.45 uur. De Waddenrobkes gaan om 09.00 uur van start met hun landencompetitie. Genoeg te doen dus. Laat u ook weer overtuigen van het feit dat zaterdag de mooiste dag van de week is.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De week van de scheidsrechter bij Zeerobben

10-10-2019

HARLINGEN - Ook dit jaar vindt de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats.

Voorbeschouwing: Leeuwarder Zwaluwen – Zeerobben

10-10-2019

HARLINGEN - Krachtproef tegen de kampioen van de tweede klasse I.

Pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie 4-10-2019

10-10-2019

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen vrijdag gespeelde wedstrijden.

Reacties

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats VVV Harlingen VVV Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Fotografie Dorus Fotografie Dorus Dio Jurien Dio Jurien Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Lichtboei De Lichtboei Atelier de Groot Atelier de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona IJssalon Min12 IJssalon Min12 Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hubo-Faber Hubo-Faber Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad ForHim Menswear ForHim Menswear HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events
Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 Ons Food&Wine Ons Food&Wine Plus Lunenborg Plus Lunenborg Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Dio Jurien Dio Jurien Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad VVV Harlingen VVV Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt De Lichtboei De Lichtboei Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht"