Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

26-01-2022

HARLINGEN - Er was best weer de nodige bedrijvigheid op het Oostersportpark de afgelopen zaterdag.

Jeugdjournaal Zeerobben Ook JO10-1 en JO11-1 speelden een onderlinge oefenwedstrijd en maken zich nu op voor de competitie. Foto: Frans Bode.

Zo was er een toernooi voor de JO8 en JO9 groep en waren er verschillende oefenwedstrijden en trainingen. Allemaal ter voorbereiding op de competitie die op korte termijn wel weer eens van start zou kunnen gaan. En wat bleek? Morgen wordt voor veel teams de competitie hervat. Eindelijk mogen ze weer en ze gaan er zaterdagmorgen weer voor! Geweldig.

 

Dat geldt nog niet voor de JO19-1, JO17-1 en JO15-1. Zij komen uit in de hoofdklasse en is dus A-categorie en die beginnen pas op 5 februari met hervatting van de competitie. De B-categorie gaat dus zaterdag wel van start. Daarnaast kwam de mededeling dat het bekervoetbal geheel komt te vervallen en dat is voor JO15-1 wel heel zuur nu voor hen de bekerkraker tegen ONS binnenkort op het programma stond. Voor hen rest alleen de competitie nog.

 

Een mooie JO8/JO9 groep die afgelopen zaterdag een onderling toernooi speelden en zaterdagmorgen weer in competitieverband uitkomen. Foto: Frans Bode.

 

Hoe zeer de jeugd weer zin heeft in voetballen bleek wel uit het aantal aanmeldingen voor het toernooi bij de JO8 en JO9 groep. Slechts 4 afzeggingen kwamen binnen bij de leiding en de rest van de kinderen was aanwezig en speelde anderhalf uur lang een onderling toernooitje. Veel enthousiasme bij zowel de kinderen als ook bij de leiders en trainers. En ook andere teams JO10, JO11, JO12, JO13 kwamen in actie. Nog steeds onderlinge oefenwedstrijdjes maar dit weekend spelen ze dus weer om het echie.

 

Programma/Komende zaterdag

Zaterdag is het meteen weer volle bak ondanks dat sommige teams nog niet in actie mogen komen en nog een weekje moeten wachten. Maar toch blijven er nog 20 jeugdwedstrijden over. Hoe mooi is dat! De kantineploeg zal weer in actie komen en ook alle jeugdleiders, jeugdscheidsrechters en overige vrijwillig(st)ers moeten weer vroeg uit de veren want vanaf 08.45 uur is het actie.

 

Op het Oostersportpark komen 12 jeugdteams in actie en 8 teams stappen de auto in om elders in de provincie te spelen. Weer ouderwets op zoek naar de voetbalvelden in één van de Friese dorpjes. Daarbij komt ook nog eens dat publiek weer welkom is langs de lijn maar ook op het terras of in de kantine. Uiteraard zijn de basisregels nog steeds van toepassing en gelden er speciale regels voor bezoek aan de Robbenplaat. Daarover kan men de website van Zeerobben raadplegen. De vereniging plaatste deze week al een alleszeggende video op alle social mediakanalen waaruit bleek dat de club er klaar voor is. Zaterdag is weer de mooiste dag van de week. Niet alleen voor de voetballers maar ook voor alle vrijwilligers.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Senioren Zeerobben ook weer van start

26-01-2022

HARLINGEN - Voor het 1e en 2e elftal begint de competitie morgen nog niet.

Françoise Stoop, werken op jute

26-01-2022

HARLINGEN - Gemeentemuseum het Hannemahuis toont van 27 januari t/m 27 maart 2022 schilderijen op jute van Françoise Stoop.

De meiden van Zeerobben

26-01-2022

HARLINGEN - De vrouwen van Vrouwen 1 hebben eigenlijk weinig stil gezeten.

Reacties

Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Visie Events Visie Events Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus
Visie Events Visie Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten The Shamrock The Shamrock Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad