Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Harlingen

Heerlijk Harlingen

Van 11 t/m 13 september 2020 verandert de Dokkade/Nieuwe Willemskade weer in een culinair walhalla. Volop verwennerij, genieten van (live) muziek en de mooiste blik op zee!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

10-10-2019

HARLINGEN - Er werden weer wedstrijden overtuigend gewonnen maar ook kansloos verloren.

Jeugdjournaal Zeerobben Inzet en plezier bij de wedstrijd van JO8-1 tegen LSC JO8-1. Foto: Wies Procee.

Andere teams waren weer aan elkaar gewaagd en sleepten een puntje uit het vuur. Maar voor alle teams was het mooi weer en was de inzet overtuigend. Zaterdag misschien weer zo’n stralende dag voor de jeugdafdeling.

 

JO19

Zeerobben JO19-1 zou het wel eens zwaar kunnen krijgen tegen fc Burgum. De eerste serieuze krachtmeting werd er ook wel gezegd. Hoe dan ook. JO19-1 speelde een prima 1e helft in Burgum en sleepte in de 2e helft als team de 2-3 overwinning over de streep. Ongeslagen nog steeds in de hoofdklasse. JO19-2 deed niet onder voor de prestatie van JO19-1 en won thuis met 6-2 van TOP ’63. Zij zijn inmiddels koploper in de competitie.

 

JO17

Wat goed is komt vanzelf. Dat bleek afgelopen zaterdag bij de wedstrijd van JO17-1 tegen Bolsward. Eindelijk viel alles op zijn plaats en behaalde de ploeg de 1e overwinning van dit seizoen. Het werd een 1-2 overwinning. Een mooie competitie gaat dit worden waar alle teams van elkaar kunnen winnen en verliezen zo blijkt ook wel uit de stand/uitslagen. JO17-2 verloor met 6-3 van Wijkels Hallum en JO17-3 speelde een prachtige wedstrijd op het C-veld en speelde met 4-4 gelijk tegen SJO DFC.

 

JO15

De ene zaterdag is andere niet zo bleek ook nu weer. JO15-1 pakte vorige week nog een knappe overwinning op Franeker maar moest nu pas op de plaats maken tegen Dr. Boys. JO15-1 verloor met 6-2. Na een 2-0 achterstand werd JO15-2 wakker geschud tegen SJO Arum/Stormvogels. In Arum werd er met 2-6 gewonnen. JO15-3 verloor de thuiswedstrijd tegen Leovardia met 3-8 en ook fors verlies was er voor JO15-4 dat met 8-0 verloor van Irnsum.

 

JO13

JO13-1 moest na een weekje rust thuis tegen LSC spelen. Na een wat mindere 1e helft was het in de 2e helft genieten geblazen en werd er geknokt voor de overwinning. Die kwam er uiteindelijk ook. Het werd 3-1. JO13-2 verloor nipt van Workum met 1-2 en verlies was er ook voor JO13-3 dat met 7-2 verloor van Hielpen.

 

JO12

JO12-1 kon het in de wedstrijd tegen SWZ Boso Sneek niet bolwerken en verloor met 2-9. Workum won nipt met 4-3 van JO12-2 en ook JO12-3 kwam niet tot winst maar ook hier waren de verschillen miniem. Het werd 4-3 in Arum.

 

JO11

Na twee overwinningen op rij in de hoofdklasse moest JO11-1 de punten dit keer in Leeuwarden laten. Tegen FVC werd er met 2-1 verloren. Verlies was er ook voor JO11-3 dat met 14-1 verloor van Wardy.

 

JO10, JO9 en JO8

Binnen deze groep komt Zeerobben dit seizoen met tien teams uit. En de uitslagen? Die weten de kinderen vaak wel maar de uitslagen worden niet meer vastgelegd door de KNVB. Volgens de voetbalbond bevinden deze spelers zich nog in de ontwikkelfase waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. De kinderen denken daar soms anders over en weten vaak haarfijn de uitslag. Maar Zeerobben volgt de richtlijnen van de KNVB en zal dan ook geen uitslagen weergeven.

 

Waddenrobkes

Girlpower! Ook bij de Waddenrobkes. Ook daar laten de meisjes zien dat ze al op vroege leeftijd goed kunnen voetballen en snel veel leren. Afgelopen zaterdag werd alweer de 3e speelronde gespeeld onder ideale weersomstandigheden. De kinderen laten zien dat ze veel en snel leren van de circuittrainingen op de woensdagmiddag. Vanaf 17.00 uur trainen de Waddenrobkes elke woensdagmiddag op het hoofdveld aan de Achlumerdijk. Meedoen kan altijd. Leuk om eens een keertje te proberen. Zaterdagmorgen om 9.00 uur wordt de 4e speelronde gespeeld. 

 

Foto: Frans Bode.

 

Komende zaterdag

Met 14 thuiswedstrijden is het zaterdag weer goed toeven op het Oostersportpark. De wedstrijden beginnen zoals elke zaterdag al om 08.45 uur. De Waddenrobkes gaan om 09.00 uur van start met hun landencompetitie. Genoeg te doen dus. Laat u ook weer overtuigen van het feit dat zaterdag de mooiste dag van de week is.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De week van de scheidsrechter bij Zeerobben

10-10-2019

HARLINGEN - Ook dit jaar vindt de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats.

Voorbeschouwing: Leeuwarder Zwaluwen – Zeerobben

10-10-2019

HARLINGEN - Krachtproef tegen de kampioen van de tweede klasse I.

Pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie 4-10-2019

10-10-2019

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen vrijdag gespeelde wedstrijden.

Reacties

Plaats uw familiebericht op Harlingenboeit.nl

Wo 29 april
t/m
Ma 31 augustus
Wo 1 juli
t/m
Zo 30 augustus
Wo 1 juli
t/m
Ma 31 augustus
Wo 1 juli
t/m
Ma 31 augustus
Vr 3 juli
t/m
Wo 30 september
Za 4 juli
t/m
Zo 25 oktober
Zo 5 juli
t/m
Zo 25 oktober
Bekijk de volledige agenda
Hotel Restaurant Zeezicht Hotel Restaurant Zeezicht VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Greenart Production Greenart Production Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt De Lichtboei De Lichtboei Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Plus Lunenborg Plus Lunenborg Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber The Shamrock The Shamrock Copini Opticiëns Copini Opticiëns Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Food 80/20 Food 80/20 BENG Evenementen BENG Evenementen
Visie Events Visie Events Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Hotel Restaurant Zeezicht Hotel Restaurant Zeezicht Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Food 80/20 Food 80/20 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Greenart Production Greenart Production Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Broodje Nuchter Broodje Nuchter Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje