Jingle Bell Dok Kerstborrel XXL

Jingle Bell Dok Kerstborrel XXL

Kom samen feesten in de winterse sferen van ‘Jingle Bell Dok!’ Kerstborrel XXL!
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
RSH & Trebol presents:

RSH & Trebol presents:

Zaterdag 26 oktober: Harlinger middag & Sloopfeest!
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
Bestuursleden gezocht

Bestuursleden gezocht

Stichting Harlingen Open Golf is op zoek naar nieuwe bestuursleden met passie voor de sport!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

02-10-2019

HARLINGEN - En daar was weer zo’n zaterdag waar je met volle tevredenheid op terug kunt kijken.

Jeugdjournaal Zeerobben Zeerobben JO19-1 is de competitie goed begonnen met 2 overwinningen op rij. Afgelopen zaterdag werd van Dr. Boys gewonnen. Foto: Frans Bode.

Niet omdat alle teams gewonnen hadden maar wel omdat het weer prima was en het gezellig druk was op het complex met veel lachende kinderen en tevreden ouders. Jeugdvoetbal zoals je het graag ziet.

 

JO19

Je kan rustig stellen dat JO19-1 de competitie goed is begonnen met 6 uit 2. Vorige week de winst op Leovardia en afgelopen zaterdag werd er overtuigend met 8-3 van Drachtster Boys gewonnen. Morgen wacht een nieuwe uitdaging met de uitwedstrijd tegen fc Bergum. JO19-2 was een weekendje vrij en treft morgen thuis TOP ’63.

 

JO17

Het wil met JO17-1 nog niet echt lukken deze competitie. Vorige week verlies tegen Workum en afgelopen zaterdag was sc Stiens met 4-1 te sterk. Morgen gaan de mannen op bezoek bij de nummer 3 van de ranglijst sc Bolsward. Nipt verlies was er voor JO17-2 in de uitwedstrijd tegen LAC Frisia. Verlies was er ook voor JO17-3 tegen fc Burgum al kwam Zeerobben nog wel verrassend sterk terug tot 3-4 maar toen was er geen tijd meer om de gelijkmaker te maken. Morgen nieuwe kansen tegen SJO DFC.

 

JO15

JO15-1 zit in de winning mood. Na de winst van vorige week tegen Franeker speelde JO15-1 afgelopen zaterdag een prachtige wedstrijd tegen sc Bolsward. Alles erop en eraan om het maar zo te zeggen en uiteindelijk een 3-2 overwinning. Morgen wacht de uitwedstrijd tegen Drachtster Boys die ook 6 uit 2 heeft. Ook JO15-2 speelde een prachtige wedstrijd tegen Oeverzwaluwen die in 4-4 eindigde. JO15-3 verloor ongelukkig in Grou met 3-1 van GAVC na een 1-0 voorsprong en Irnsum was met 8-0 een maatje te groot voor JO15-4.

 

JO13

Geen wedstrijd voor JO13-1 afgelopen zaterdag. Morgen treffen ze op het Oostersportpark koploper LSC. JO13-2 had ook een vrij weekend en JO15-3 verloor met 2-0 van sc Joure.

 

JO12

JO12-1 verloor in Bolsward met 4-2 van de plaatselijke sc. Een spannende wedstrijd was het bij JO12-2 tegen SDS. Met 3-4 trok SDS net aan het langste eind. Verlies was er ook voor JO12-3. Zij verloren uit bij Oeverzwaluwen met 6-2.

 

JO11

Ook JO11-1 lijkt op stoom te komen. Na de winst van vorige week werd er nu met 6-1 gewonnen van Bolsward. En wat een partij moet de wedstrijd tussen Akkrum en JO11-2 geweest zijn. Toen iedereen van het veld stapte stond de einduitslag 6-7 op het scorebord. Dat is vast een leuke terugreis geweest. JO11-3 verloor maar net met 3-4 van Akkrum. 

 

JO10, JO9 en JO8

Binnen deze groep komt Zeerobben dit seizoen met 10 teams uit. En de uitslagen? Die weten de kinderen vaak wel maar de uitslagen worden niet meer vastgelegd door de KNVB. Volgens de voetbalbond bevinden deze spelers zich nog in een ontwikkelfase waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. De kinderen denken daar vaak anders over en weten soms haarfijn wat de uitslag was. Zeerobben volgt de richtlijnen van de KNVB en zal dan ook geen uitslagen weergeven.

 

Waddenrobkes

 Werk aan de winkel. Niet alleen voor de Waddenrobkes maar ook voor de bondscoaches die elke zaterdagochtend weer aanwezig zijn om de kinderen te enthousiasmeren en ze de regels van het voetbal proberen bij te brengen. Een mooi gezicht om te zien dat zowel vaders als moeders meehelpen op de wedstrijddag. Zaterdagmorgen gaat alweer de 3e speelronde van start. De trainingen zijn elke woensdagmiddag van 17.00 uur tot 18.00 uur op het hoofdveld bij Zeerobben. Kom langs, doe mee en laat je verrassen. 

 

Foto: Frans Bode.

 

 

Komende zaterdag

Weer zo’n heerlijke zaterdag in het vooruitzicht. Wie echt van jeugdvoetbal houdt weet wel waarom. De eerste wedstrijden beginnen zoals altijd al om kwart voor negen. Er is genoeg keus voor iedereen met 13 thuiswedstrijden voor de jeugd. Zoek een wedstrijdje uit, kom langs en ervaar dat zaterdag de mooiste dag van de week is.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Juffen IKC Middelstein gaan op vakantie

02-10-2019

MIDLUM - De juffen van Middelstein zagen dat het onderwerp van de Kinderboekenweek “Reizen” was.

Voorbeschouwing: Zeerobben – Broekster Boys

02-10-2019

HARLINGEN - Hoe stabiel is Zeerobben geworden.

Verslag van Harlinger Belang uit de Raad van 25 september 2019

02-10-2019

HARLINGEN - Het was weer een lange vergadering met diverse onderwerpen.

Reacties

Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Plus Lunenborg Plus Lunenborg VVV Harlingen VVV Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hema Harlingen Hema Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot De Lichtboei De Lichtboei Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Dio Jurien Dio Jurien Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant ForHim Menswear ForHim Menswear
Hema Harlingen Hema Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Dio Jurien Dio Jurien Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zensa Moda Zensa Moda Atelier de Groot Atelier de Groot Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Haarmode Cats Haarmode Cats VVV Harlingen VVV Harlingen