Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

02-10-2019

HARLINGEN - En daar was weer zo’n zaterdag waar je met volle tevredenheid op terug kunt kijken.

Jeugdjournaal Zeerobben Zeerobben JO19-1 is de competitie goed begonnen met 2 overwinningen op rij. Afgelopen zaterdag werd van Dr. Boys gewonnen. Foto: Frans Bode.

Niet omdat alle teams gewonnen hadden maar wel omdat het weer prima was en het gezellig druk was op het complex met veel lachende kinderen en tevreden ouders. Jeugdvoetbal zoals je het graag ziet.

 

JO19

Je kan rustig stellen dat JO19-1 de competitie goed is begonnen met 6 uit 2. Vorige week de winst op Leovardia en afgelopen zaterdag werd er overtuigend met 8-3 van Drachtster Boys gewonnen. Morgen wacht een nieuwe uitdaging met de uitwedstrijd tegen fc Bergum. JO19-2 was een weekendje vrij en treft morgen thuis TOP ’63.

 

JO17

Het wil met JO17-1 nog niet echt lukken deze competitie. Vorige week verlies tegen Workum en afgelopen zaterdag was sc Stiens met 4-1 te sterk. Morgen gaan de mannen op bezoek bij de nummer 3 van de ranglijst sc Bolsward. Nipt verlies was er voor JO17-2 in de uitwedstrijd tegen LAC Frisia. Verlies was er ook voor JO17-3 tegen fc Burgum al kwam Zeerobben nog wel verrassend sterk terug tot 3-4 maar toen was er geen tijd meer om de gelijkmaker te maken. Morgen nieuwe kansen tegen SJO DFC.

 

JO15

JO15-1 zit in de winning mood. Na de winst van vorige week tegen Franeker speelde JO15-1 afgelopen zaterdag een prachtige wedstrijd tegen sc Bolsward. Alles erop en eraan om het maar zo te zeggen en uiteindelijk een 3-2 overwinning. Morgen wacht de uitwedstrijd tegen Drachtster Boys die ook 6 uit 2 heeft. Ook JO15-2 speelde een prachtige wedstrijd tegen Oeverzwaluwen die in 4-4 eindigde. JO15-3 verloor ongelukkig in Grou met 3-1 van GAVC na een 1-0 voorsprong en Irnsum was met 8-0 een maatje te groot voor JO15-4.

 

JO13

Geen wedstrijd voor JO13-1 afgelopen zaterdag. Morgen treffen ze op het Oostersportpark koploper LSC. JO13-2 had ook een vrij weekend en JO15-3 verloor met 2-0 van sc Joure.

 

JO12

JO12-1 verloor in Bolsward met 4-2 van de plaatselijke sc. Een spannende wedstrijd was het bij JO12-2 tegen SDS. Met 3-4 trok SDS net aan het langste eind. Verlies was er ook voor JO12-3. Zij verloren uit bij Oeverzwaluwen met 6-2.

 

JO11

Ook JO11-1 lijkt op stoom te komen. Na de winst van vorige week werd er nu met 6-1 gewonnen van Bolsward. En wat een partij moet de wedstrijd tussen Akkrum en JO11-2 geweest zijn. Toen iedereen van het veld stapte stond de einduitslag 6-7 op het scorebord. Dat is vast een leuke terugreis geweest. JO11-3 verloor maar net met 3-4 van Akkrum. 

 

JO10, JO9 en JO8

Binnen deze groep komt Zeerobben dit seizoen met 10 teams uit. En de uitslagen? Die weten de kinderen vaak wel maar de uitslagen worden niet meer vastgelegd door de KNVB. Volgens de voetbalbond bevinden deze spelers zich nog in een ontwikkelfase waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. De kinderen denken daar vaak anders over en weten soms haarfijn wat de uitslag was. Zeerobben volgt de richtlijnen van de KNVB en zal dan ook geen uitslagen weergeven.

 

Waddenrobkes

 Werk aan de winkel. Niet alleen voor de Waddenrobkes maar ook voor de bondscoaches die elke zaterdagochtend weer aanwezig zijn om de kinderen te enthousiasmeren en ze de regels van het voetbal proberen bij te brengen. Een mooi gezicht om te zien dat zowel vaders als moeders meehelpen op de wedstrijddag. Zaterdagmorgen gaat alweer de 3e speelronde van start. De trainingen zijn elke woensdagmiddag van 17.00 uur tot 18.00 uur op het hoofdveld bij Zeerobben. Kom langs, doe mee en laat je verrassen. 

 

Foto: Frans Bode.

 

 

Komende zaterdag

Weer zo’n heerlijke zaterdag in het vooruitzicht. Wie echt van jeugdvoetbal houdt weet wel waarom. De eerste wedstrijden beginnen zoals altijd al om kwart voor negen. Er is genoeg keus voor iedereen met 13 thuiswedstrijden voor de jeugd. Zoek een wedstrijdje uit, kom langs en ervaar dat zaterdag de mooiste dag van de week is.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Juffen IKC Middelstein gaan op vakantie

02-10-2019

MIDLUM - De juffen van Middelstein zagen dat het onderwerp van de Kinderboekenweek “Reizen” was.

Voorbeschouwing: Zeerobben – Broekster Boys

02-10-2019

HARLINGEN - Hoe stabiel is Zeerobben geworden.

Verslag van Harlinger Belang uit de Raad van 25 september 2019

02-10-2019

HARLINGEN - Het was weer een lange vergadering met diverse onderwerpen.

Reacties

Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation De Lichtboei De Lichtboei De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok The Shamrock The Shamrock Fotografie Dorus Fotografie Dorus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Ons Food&Wine Ons Food&Wine Visie Events Visie Events Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Plus Lunenborg Plus Lunenborg Greenart Production Greenart Production Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Food 80/20 Food 80/20 Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg
Food 80/20 Food 80/20 Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt The Shamrock The Shamrock Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Lichtboei De Lichtboei De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Copini Opticiëns Copini Opticiëns