Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

25-04-2019

HARLINGEN - De meivakantie is niet alleen begonnen voor de scholen.

Jeugdjournaal Zeerobben JO15-3 leed thuis tegen ST SDS/Nijland JO15-2 een 2-4 nederlaag. Foto: Wies Procee.

Ook de KNVB heeft de teams 1 of 2 weken vrijaf gegeven. Daarom weinig tot geen voetbal voor de jeugd. Toch werden er afgelopen zaterdag nog 4 wedstrijden door de jeugd gespeeld.

 

JO17

JO17-2 had het erg zwaar voor de winterstop in haar competitie. De ploeg eindigde onderaan met maar 3 punten uit 10 wedstrijden. Hoe anders is het na de winterstop. Afgelopen zaterdag speelde JO17-2 tegen Scharnegoutum. In Scharnegoutum werd er met maar liefst 1-10 gewonnen. En met 17 punten uit 7 wedstrijden staat de ploeg nu trots bovenaan. Het kon weleens een mooie 2e seizoenshelft worden voor dit team.

 

JO15

Bij de JO15 groep kwam alleen JO15-3 in actie. Zij speelden tegen SDS/Nijland en moesten op eigen veld een 2-4 nederlaag incasseren.

 

JO13

JO13-1 speelt een lange competitie in de hoofdklasse. Maar liefst 26 wedstrijden moeten er worden gespeeld. Afgelopen zaterdag werd nummer 23 alweer gespeeld door JO13-1 tegen Buitenpost en dat leverde een mooie 2-3 overwinning op in Buitenpost.

 

MO13

Bij de meisjes kwam alleen MO13-1 in actie afgelopen zaterdag. Zij speelden thuis tegen ST fc Meppel/Alcides MO13-3. Die ploeg staat op een derde plaats dus moest er gewonnen worden om de koppositie te verstevigen en dat lukte. Zeerobben was heer en meester en won met 8-1. Met nog 3 wedstrijden te gaan heeft de ploeg al een voorsprong van 7 punten op de nummer 2.

 

Voetbalclinic sc Heerenveen

Afgelopen dinsdag organiseerde de partner van Zeerobben, sc Heerenveen, een voetbalclinic op de velden van Zeerobben voor een deel van de jeugdspelers van Zeerobben.

Dit keer waren de O9, O10 en MO11 spelers aan de beurt. Ondanks dat het vakantie is waren er toch nog een kleine 50 jongens en meisjes gekomen om training te krijgen van de trainers van sc Heerenveen onder algehele leiding van natuurlijk Maarten de Jong. Het was prachtig weer dus alleen maar tevreden gezichten na afloop van de clinic. Rond 18.00 uur was het afgelopen en konden de kinderen tevreden, met een mooi shirtje, weer naar huis.

 

Foto: Bert Drent.

 

De Waddebrobkes

Het is vakantie maar daar was afgelopen woensdag niets van te merken op het hoofdveld van Zeerobben. Daar kwamen rond 17.00 uur de Waddenrobkes weer gewoon bijeen voor de training. Het weer was prima dus besloten de trainers om gewoon te trainen. Stilstand is achteruitgang immers… En velen waren er weer. Niet zoveel als de vorige keren maar ondanks de vakantie toch nog steeds ongeveer 30 kinderen. Zaterdag a.s. is er nog geen competitie voor de Waddenrobkes. Op 4 mei gaat de landencompetitie weer verder.

 

Foto: Frans Bode.

 

Komende zaterdag

Zaterdag is het Koningsdag en staan er dus geen wedstrijden op het programma maar voor 4 mei staat er wel weer een volledig speelschema op het programma. Daarover volgende week meer.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Ingezonden: Visserijdagen

25-04-2019

HARLINGEN - Het conflict tussen bestuur Visserijdagen en raadslid de Vries houdt de gemoederen in Harlingen aardig bezig.

Engelse Tuin Feest met een Country sausje?

25-04-2019

HARLINGEN - Uiteraard zijn de diverse muzikale acts druk in de weer om de puntjes op de i te zetten om aanstaande zaterdag, Koningsdag, optimaal te musiceren.

BeeBall bij de Seagulls

25-04-2019

HARLINGEN - Groot nieuws voor de jongste jeugd!

Reacties

Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Hotel Restaurant Zeezicht Hotel Restaurant Zeezicht VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen VVV Harlingen VVV Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Broodje Nuchter Broodje Nuchter Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok De Lichtboei De Lichtboei Visie Events Visie Events Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda IJssalon Min12 IJssalon Min12 Karsten Wonen Karsten Wonen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Fotografie Dorus Fotografie Dorus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Greenart Production Greenart Production Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hotel Restaurant Zeezicht Hotel Restaurant Zeezicht Plus Lunenborg Plus Lunenborg Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Broodje Nuchter Broodje Nuchter VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Karsten Wonen Karsten Wonen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas VVV Harlingen VVV Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Hubo-Faber Hubo-Faber Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Greenart Production Greenart Production DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE