Van Campen & Dijkstra Harlingen

Van Campen & Dijkstra Harlingen

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517 – 212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WINter aan Zee lotenactie!

WINter aan Zee lotenactie!

Kom winkelen in Harlingen en maak kans op Ondernemend Harlingen cadeaubonnen!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

30-09-2021

HARLINGEN - Het bekervoetbal heeft de poulefase achter zich en dus konden alle teams zich opmaken voor de start van de reguliere competitie.

Jeugdjournaal Zeerobben JO13-2 speelde een spannend spot tegen Franeker. De derby werd met 2-1 gewonnen. Foto: Frans Bode.

Daar wil eenieder natuurlijk goed aan de start verschijnen want de eerste klap is een daalder waard en de punten zijn duur.

 

JO19

Na uitgeschakeld te zijn voor de beker is JO19-1 de competitie begonnen met een 4-0 nederlaag tegen Hardegarijp. Morgen kan de ploeg zich herstellen als er thuis gespeeld wordt tegen VC Trynwalden die haar 1e wedstrijd zag afgelast worden tegen Franeker. JO19-2 is de competitie begonnen met een kleurig 4-4 gelijkspel tegen Blauw Wit. Zaterdag wacht de volgende uitdaging tegen Balk.

 

JO17

JO17-1 kwam al snel met 10 man tegen Gorredijk te staan vanwege een rode kaart vanwege tegenhouden doorgebroken speler. Gorredijk beschikt over een goed voetballende ploeg maar kon niet voorkomen dat Zeerobben uiteindelijk met 6-1 won. Morgen naar VC Trynwalden. Het succes in de beker werd door JO17-2 voortgezet in de competitie. Er werd met 2-4 van Berlikum gewonnen. En datzelfde geldt voor JO17-3. Door in de beker en 2-7 winst afgelopen zaterdag tegen Sneek Wit Zwart.

 

JO15

JO15-1 kende ook een uitstekende seizoenstart. Ondanks dat er best wat kansen gemist werden werd er toch met 3-0 gewonnen van Sneek Wit Zwart. Morgen de verre uitwedstrijd naar leek waar VEV ’67 wacht. JO15-2 verloor uit met 3-0 van Minnertsga en JO15-3 en JO15-4 waren beiden niet opgewassen tegen SJO DFC en verloren. 

 

JO13

JO13-1 kwam niet in actie afgelopen week maar JO13-2 dat deed wel en hoe. In een bloedstollende partij werd Franeker met 2-1 verslagen.

 

JO12

JO12-1 kwam niet in actie afgelopen week. JO12-2 wel en kwam wederom met een overwinning thuis. Tegen de nummer 3 van de ranglijst, MKV, werd uit na een spannende wedstrijd met 3-4 gewonnen. Nicator won ook. Waardoor beiden ploegen nu ongeslagen bovenaan staan. JO12-3 verloor helaas met 8-3 van Bolsward en JO12-4 verloor in een gelijk opgaande wedstrijd met 5-3 van en in Beetgum.

 

JO8, JO9 en JO10

Bij deze competities worden er geen uitslagen en standen door de KNVB bijgehouden. De spelers in deze leeftijdscategorie bevinden zich in een ontwikkelfase waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling.

 

Waddenrobkes weer van start

Nu afgelopen zaterdag de reguliere competitie voor alle jeugdteams van start is gegaan zijn ook de Waddenrobkes van Zeerobben weer begonnen met hun landencompetitie. De Waddenrobkes zijn alweer een paar weken in training en dus verschenen ze goed getraind aan de start. Er wordt gestart met een competitie van 4 teams. De groep op woensdagmiddag bestaat uit meer kinderen maar pas vanaf 5 jaar doen kinderen mee aan de landencompetitie. De 4-jarigen trainen eerst alleen nog op de woensdagmiddag.

 

Het was weer een mooi gezicht om al de kinderen fanatiek aan het voetballen te zien en ook de aanwezige ouders en opa’s en oma’s genoten weer volop zoals vanouds. De nieuwe coördinator Ronald Bambach heette eenieder welkom en na de fotosessie ging het dan eindelijk los. Foto’s van de eerste speelronde zijn terug te vinden op de site van de club. Kinderen die geïnteresseerd zijn geraakt kunnen contact opnemen voor opgave en/of vragen met Ronald Bambach op waddenrobkes@zeerobben.nl of via 06-23914185.

 

Foto: Frans Bode.


 

Komende zaterdag

Met 12 thuiswedstrijden is het voor Zeerobben weer een vol programma op de zaterdagochtend. Daarnaast zijn er ook nog eens de 12 uitwedstrijden en spelen de Waddenrobkes ook weer. Kortom “business as usual”. Vanaf 08.45 uur beginnen de eerste wedstrijden. Om 12.00 uur beginnen de laatste jeugdwedstrijden. Daarna nemen de senioren het over.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

RSG Simon Vestdijk in BNN-VARA ‘Wat verdien je’

30-09-2021

HARLINGEN - Voor het BNN-VARA programma ‘Wat verdien je’ van Astrid Joosten zijn diverse leerlingen van RSG Simon Vestdijk geïnterviewd.

Uit de schatkamer van... Frank Buikhuizen

30-09-2021

HARLINGEN - Donderdag 30 september is het weer zover om 19.00 uur 'Uit de schatkamer van…': Frank Buikhuizen.

Inloopavond Van het gas af!

30-09-2021

HARLINGEN - Donderdag 7 oktober 2021 tussen 19.00-21.00 uur organiseert de gemeente Harlingen een inloopavond op de Waddenpromenade 1 in Harlingen.

Reacties

Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Plus Lunenborg Plus Lunenborg BENG Evenementen BENG Evenementen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Food 80/20 Food 80/20 Haarmode Cats Haarmode Cats
Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie Events Visie Events De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Hubo-Faber Hubo-Faber Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Food 80/20 Food 80/20 BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad