TSRH2018

TSRH2018

’s Werelds grootste traditionele Tall Ships varen op vrijdag 3 augustus Harlingen binnen en zijn daar t/m maandag 6 augustus te bewonderen.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
1 juni 2018

1 juni 2018

Harlingen Open Golf: een uniek sportevenement! Hét golftoernooi voor liefhebbers van de golfsport met hart voor Harlingen.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

21-02-2018

HARLINGEN - Het was toch best even wennen.

Jeugdjournaal Zeerobben Zeerobben JO11-1 verloor in Leeuwarden van een uitstekend Frisia met 7-1. Foto Hilbrand.

Halverwege februari al weer volop jeugdvoetbal op de velden. Begon de voorjaarscompetitie voorheen altijd begin maart, nu al werd er op zaterdag 10 februari een start gemaakt met de voorjaarscompetitie. De meningen hierover waren verdeeld.

 

JO19

Na de nederlaag van vorige week tegen Broekster Walden kwam Zeerobben dit keer in Stiens niet verder dan een 1-1 gelijkspel. De ploeg staat nog wel steeds op een 5e plaats.

 

JO17

Voor JO17-1 stond de wedstrijd tegen koploper Zwaluwen op het programma. Deze ploeg staat ongeslagen aan kop met 39 punten uit 13 wedstrijden. Ook Zeerobben kon van de koploper geen puntje afsnoepen en verloor met 4-1. JO17-2 heeft de competitie goed hervat door met 1-4 te winnen van NOK JO17-1. JO17-3 moest haar meerdere erkennen in Beetgum JO17-1. Ze verloren met 7-0.

 

JO15

JO15 liet tegen ONB al een goede indruk achter toen er 3-3 werd gespeeld. Afgelopen zaterdag stond de derby tegen Franeker op het programma. Volgens voetbal.nl werd de wedstrijd gestaakt en is niet bekend wat hier de reden van was. De stand was op dat moment 0-1 in het voordeel van Zeerobben. JO15-2 kwam met een hele knappe 1-2 overwinning terug uit Sneek op LSC en JO15-3 hield een puntje over aan de wedstrijd tegen ST Arum-Stormvogels. Het werd 3-3.

 

JO13

JO13-1 is het voorjaar goed begonnen. Na de ruime overwinning op ONB was er nu wederom winst. In Leeuwarden werd er met 0-3 gewonnen van Leovardia die op de 3e plaats staat. Zeerobben kruipt dichterbij. Op zich was JO13-2 de betere ploeg tegen Nicator maar dat is nog geen garantie voor de drie punten zo bleek ook nu weer. Thuis werd er met 2-4 van Nicator verloren. JO13-3 hield een puntje over aan het duel tegen St. Anna en sneu verlies was er voor JO13-4. Ze deden er alles aan om de vroeg opgelopen achterstand weg te werken maar dat lukte helaas niet waardoor Oosterlittens met 1-0 won. JO13-5 verloor met 6-0 van AVC.

 

JO11

Na het kampioenschap in het najaar zit JO11-1 in een zware competitie met allemaal topploegen. Afgelopen zaterdag de 1e wedstrijd tegen LAC Frisia. Zeerobben voetbalde voor wat het waard was maar verloor uiteindelijk met 7-1. JO11-2 verloor thuis met 1-3 van Woudsend. De competitie begon voor JO11-3 hoopvol. Zij wonnen in Sneek met 2-5 van LSC. En ook JO11-5 komt goed uit de startblokken. Na de ruime overwinning op Oosterlittens was er nu een 4-1 overwinning op MKV. JO11-6 verloor de verre uitwedstrijd tegen Harkemase Boys met 9-2. JO11-7 verloor met het kleinst mogelijk verschil van LSC. In Sneek werd het 1-0.

 

Wie op zoek gaat naar uitslagen bij de groep JO10, JO9 en JO8 krijgt als melding: Bij de Onder 8, 9 en 10 pupillen worden geen uitslagen en standen weergegeven. De spelers in deze leeftijdscategorieën bevinden zich in een ontwikkelfase waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. Mensen die deze talentjes graag aan het werk willen zien kunnen de hele zaterdagochtend genieten op het Oostersportpark waar ze volop voetballen en plezier hebben.

 

Komende zaterdag

Het is een beetje een vreemde start van de competitie. Eerst 2 speelrondes en vervolgens in verband met de krokusvakantie zijn de spelers weer twee weken vrij. Voorlopig dus even geen voetbal voor de jeugd al staan er voor volgende week wel weer een paar wedstrijdjes op het programma. Eerst vakantie dus voor de kinderen en natuurlijk de leiders en trainers.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Het is bijna zover...

22-02-2018

HARLINGEN - Afgelopen maanden heeft Heuvelman Ibis B.V. voortvarend gebouwd aan de multifunctionele steiger.

De Misthoorn komt terug op de Zuiderpier

22-02-2018

HARLINGEN - Het is feest, laat Jules Dutrieux -intiatiefnemer van de werkgroep Misthoorn Harlingen- weten, de motie voor terugplaatsing van de Misthoorn is door grote meerderheid in de Raad gesteund!

Afslag Harlingen Politiek

22-02-2018

HARLINGEN - Komende zaterdag 24 februari 2018 presenteren Albertus van der Plaats en Doede van der Hoek tussen 11.00 uur en 14.00 uur het programma Afslag Harlingen Politiek op Radio Stad Harlingen.

Reacties

ForHim Menswear ForHim Menswear Atelier de Groot Atelier de Groot Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Karsten Wonen Karsten Wonen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Almamater Almamater Copini Opticiëns Copini Opticiëns Plus Lunenborg Plus Lunenborg Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hema Harlingen Hema Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Lichtboei De Lichtboei Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Dio Jurien Dio Jurien Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hubo-Faber Hubo-Faber Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Visie Events Visie Events Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad IJssalon Min12 IJssalon Min12 Ons Food&Wine Ons Food&Wine Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe
ForHim Menswear ForHim Menswear Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hubo-Faber Hubo-Faber De Lichtboei De Lichtboei Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Dio Jurien Dio Jurien Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam