Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Open dag en Doe-middagen

Open dag en Doe-middagen

Zit je in groep 8 of misschien in groep 7? Kom kijken en kennis maken op de rsg Simon Vestdijk!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Boers Box

Boers Box

Nieuw in Harlingen! Huur nu uw eigen opslagruimte voor archief, inboedel of voorraad goederen bij Boers Box self storage!
Lees verder...
Plus en The Voice

Plus en The Voice

Beleef The voice of Holland intenser dan ooit bij PLUS Lunenborg. Spaar voor exclusieve The voice of Holland gadgets.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 november is de werf en het bezoekerscentrum gesloten. Rond 1 april 2019 is bezoek weer welkom, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

21-02-2018

HARLINGEN - Het was toch best even wennen.

Jeugdjournaal Zeerobben Zeerobben JO11-1 verloor in Leeuwarden van een uitstekend Frisia met 7-1. Foto Hilbrand.

Halverwege februari al weer volop jeugdvoetbal op de velden. Begon de voorjaarscompetitie voorheen altijd begin maart, nu al werd er op zaterdag 10 februari een start gemaakt met de voorjaarscompetitie. De meningen hierover waren verdeeld.

 

JO19

Na de nederlaag van vorige week tegen Broekster Walden kwam Zeerobben dit keer in Stiens niet verder dan een 1-1 gelijkspel. De ploeg staat nog wel steeds op een 5e plaats.

 

JO17

Voor JO17-1 stond de wedstrijd tegen koploper Zwaluwen op het programma. Deze ploeg staat ongeslagen aan kop met 39 punten uit 13 wedstrijden. Ook Zeerobben kon van de koploper geen puntje afsnoepen en verloor met 4-1. JO17-2 heeft de competitie goed hervat door met 1-4 te winnen van NOK JO17-1. JO17-3 moest haar meerdere erkennen in Beetgum JO17-1. Ze verloren met 7-0.

 

JO15

JO15 liet tegen ONB al een goede indruk achter toen er 3-3 werd gespeeld. Afgelopen zaterdag stond de derby tegen Franeker op het programma. Volgens voetbal.nl werd de wedstrijd gestaakt en is niet bekend wat hier de reden van was. De stand was op dat moment 0-1 in het voordeel van Zeerobben. JO15-2 kwam met een hele knappe 1-2 overwinning terug uit Sneek op LSC en JO15-3 hield een puntje over aan de wedstrijd tegen ST Arum-Stormvogels. Het werd 3-3.

 

JO13

JO13-1 is het voorjaar goed begonnen. Na de ruime overwinning op ONB was er nu wederom winst. In Leeuwarden werd er met 0-3 gewonnen van Leovardia die op de 3e plaats staat. Zeerobben kruipt dichterbij. Op zich was JO13-2 de betere ploeg tegen Nicator maar dat is nog geen garantie voor de drie punten zo bleek ook nu weer. Thuis werd er met 2-4 van Nicator verloren. JO13-3 hield een puntje over aan het duel tegen St. Anna en sneu verlies was er voor JO13-4. Ze deden er alles aan om de vroeg opgelopen achterstand weg te werken maar dat lukte helaas niet waardoor Oosterlittens met 1-0 won. JO13-5 verloor met 6-0 van AVC.

 

JO11

Na het kampioenschap in het najaar zit JO11-1 in een zware competitie met allemaal topploegen. Afgelopen zaterdag de 1e wedstrijd tegen LAC Frisia. Zeerobben voetbalde voor wat het waard was maar verloor uiteindelijk met 7-1. JO11-2 verloor thuis met 1-3 van Woudsend. De competitie begon voor JO11-3 hoopvol. Zij wonnen in Sneek met 2-5 van LSC. En ook JO11-5 komt goed uit de startblokken. Na de ruime overwinning op Oosterlittens was er nu een 4-1 overwinning op MKV. JO11-6 verloor de verre uitwedstrijd tegen Harkemase Boys met 9-2. JO11-7 verloor met het kleinst mogelijk verschil van LSC. In Sneek werd het 1-0.

 

Wie op zoek gaat naar uitslagen bij de groep JO10, JO9 en JO8 krijgt als melding: Bij de Onder 8, 9 en 10 pupillen worden geen uitslagen en standen weergegeven. De spelers in deze leeftijdscategorieën bevinden zich in een ontwikkelfase waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. Mensen die deze talentjes graag aan het werk willen zien kunnen de hele zaterdagochtend genieten op het Oostersportpark waar ze volop voetballen en plezier hebben.

 

Komende zaterdag

Het is een beetje een vreemde start van de competitie. Eerst 2 speelrondes en vervolgens in verband met de krokusvakantie zijn de spelers weer twee weken vrij. Voorlopig dus even geen voetbal voor de jeugd al staan er voor volgende week wel weer een paar wedstrijdjes op het programma. Eerst vakantie dus voor de kinderen en natuurlijk de leiders en trainers.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De Meiden van Zeerobben

21-02-2018

HARLINGEN - Geen zes, geen vijf, geen vier maar slechts drie wedstrijden werden er afgelopen zaterdag gespeeld door de Meiden van Zeerobben.

Sprookjesfanaten gezocht

21-02-2018

HARLINGEN - Sint Nicolaassprookje Harlingen zoekt medewerkers.

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie 17-2-2018

21-02-2018

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Reacties

Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier de Groot Atelier de Groot Ons Food&Wine Ons Food&Wine Dio Jurien Dio Jurien Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt De Lichtboei De Lichtboei Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events VVV Harlingen VVV Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam BENG Evenementen BENG Evenementen
Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Atelier de Groot Atelier de Groot Dio Jurien Dio Jurien Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Fotografie Dorus Fotografie Dorus Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen