Van Campen & Dijkstra Harlingen

Van Campen & Dijkstra Harlingen

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517 – 212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WINter aan Zee lotenactie!

WINter aan Zee lotenactie!

Kom winkelen in Harlingen en maak kans op Ondernemend Harlingen cadeaubonnen!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

29-04-2021

HARLINGEN - Zoals gebruikelijk is was er afgelopen zaterdag wederom een goed gevuld programma.

Jeugdjournaal Zeerobben Zolang er nog geen versoepelingen zijn voor de buitensporten wordt er onderling gespeeld door de onderbouw op het Oostersportpark. Foto: Frans Bode.

Het jeugdbestuur had het liever nog uitgebreider gezien maar snapt ook dat dat niet altijd mogelijk is. De één is toe aan een “echte” wedstrijd en is die onderlinge partijtjes/wedstrijdjes/toernooitjes wel beu terwijl de ander er niet genoeg van kan krijgen. De verschillen zitten hem met name in de onder- en bovenbouw. Daarnaast blijkt ook nog eens dat ook de leden van Zeerobben geconfronteerd worden met alle corona-perikelen en de gevolgen van dien. Zo neemt het aantal besmettingen op basisscholen toe waardoor gehele klassen soms in quarantaine moeten. Natuurlijk heeft dat ook z’n weerslag op kinderen die in teamverband bij Zeerobben spelen.

 

Toch blijft de jeugdafdeling proberen om de jeugd gemotiveerd te houden en organiseert dan ook voor morgen weer de nodige wedstrijdjes. Zoals gezegd kan niet alles doorgaan i.v.m. corona-perikelen maar er blijven toch nog genoeg wedstrijdjes/toernooitjes over. Bij de onderbouw blijft de animo onverminderd groot. De kinderen willen altijd wel voetballen. Ze komen dan ook in groten getale elke zaterdag. Opvallend bij de bovenbouw is het nog steeds aanhoudende enthousiasme van de JO17-2/JO17-3/JO19-2. Zij spelen bijna wekelijks een wedstrijd tegen elkaar en doen dat vol overgave en plezier.

 

Verder gaan de JO17-1 en JO15-1 partijtjes voetvolley doen en staat er tot slot nog een volledige wedstrijd van JO19-1 tegen de beloftes op het programma. Dat kan best een interessante wedstrijd worden voor spelers en publiek maar helaas kan het publiek nog niet meekijken. Nou ja, indirect natuurlijk wel want de wedstrijd wordt live uitgezonden via Usportfor. Men kan via “matchcenter” op de site van Zeerobben of via de app dan toch eenvoudig even meekijken en met het geluid aan ben je er dan toch een beetje bij.

 

Het enthousiasme bij de JO17-2/JO17-3 en JO19-2 groep blijft onverminderd groot. Foto: Frans Bode.

 

Komende zaterdag

Er wordt al om 09.00 uur gestart met de eerste wedstrijd van JO13-1 tegen JO15-3 en wedstrijdjes in toernooivorm voor de JO10-groep samen met de JO11-2 en JO11-3. En natuurlijk de Waddenrobkes om 09.00 uur. Daarnaast ook een wedstrijd voor de JO13-1 tegen de JO15-3 en de JO12-1 tegen de JO11-1. Om 10.15 uur spelen dan de beloftes tegen JO19-1 en start het voetvolley voor JO17-1/JO15-1. En dan om 12.00 uur starten de wedstrijden JO14-1 tegen JO15-2 en JO19-2 tegen JO17-2/JO17-3. We kijken al een beetje verder vooruit. Op zaterdag 8 mei is er in verband met de meivakantie geen programma en dat geldt ook voor het Hemelvaartsweekend van 15 mei. De verwachting is dat velen dan niet aanwezig zijn. Naast de trainingen zijn de volgende voetbalactiviteiten dan op zaterdag 22 mei. Wellicht is er dan ook meer bekend over het wel of niet doorgaan van de Regiocup. 

 

 

Meer nieuws

Waddenrobkes

29-04-2021

HARLINGEN - Afgelopen woensdag was er weer een mooie groep kinderen op de training bij de Waddenrobkes.

Verslag raadsvergadering gemeente Harlingen 21 april 2021 - CDA Harlingen

29-04-2021

HARLINGEN - Benoeming duo-commissielid, kadernota, keuzedocument uitvoering participatiewet, economisch actieprogramma.

Uit de schatkamer van... Henk Zegel

29-04-2021

HARLINGEN - Donderdagavond 29 april zendt Omroep RSH van 19.00 - 20.00 uur het radioprogramma 'Uit de schatkamer van... Henk Zegel' uit.

Reacties

Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda Food 80/20 Food 80/20 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Fotografie Dorus Fotografie Dorus Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad The Shamrock The Shamrock Visie Events Visie Events Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Plus Lunenborg Plus Lunenborg Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hubo-Faber Hubo-Faber Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Karsten Wonen Karsten Wonen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen
Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zensa Moda Zensa Moda Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Food 80/20 Food 80/20 Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Plus Lunenborg Plus Lunenborg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie Events Visie Events The Shamrock The Shamrock Fotografie Dorus Fotografie Dorus Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation