Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren. Alinex werkt voor u!
Lees verder...
Harlinger Voordeelcheque!

Harlinger Voordeelcheque!

Spaar PLUSpunten bij PLUS Lunenborg! Bij diverse lokale ondernemers krijgt u nu een nog hoger rendement! Namelijk 100% spaarwinst.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben week 40

10-10-2018

HARLINGEN - Een vergelijking met een topdag in een groot attractiepark in Nederland gaat veel te ver maar wie afgelopen zaterdag het Oostersportpark bezocht heeft het ervaren als druk, erg druk.

Jeugdjournaal Zeerobben week 40 JO11-1 had geen kind aan Inrnsum en won met 6-3. De ploeg is nog ongeslagen. Foto: Wies Procee.

Wat een voetballers, wat een leiders, wat een trainers, wat een bondscoaches, wat een scheidsrechters. Kortom, wat  een vrijwilligers dus. De jeugdafdeling floreert.

 

JO19

De tegenstander van JO19-1 staat dan wel onderaan maar zo eenvoudig was de winst op Emmeloord niet. De ploeg uit Emmeloord kwam nog terug tot 3-2 maar daar bleef het dan  ook bij waardoor Zeerobben zich samen met L. Zwaluwen en Flevo Boys aan de kop van de hoofdklasse heeft gevestigd. JO19-2 verloor kansloos met 6-0 van ONS Sneek en ook JO19-3 was niet opgewassen tegen CVVO uit Lemmer.

 

JO17

Het kan verkeren in het jeugdvoetbal. Be Quick Dokkum was tot zaterdag nog ongeslagen en Zeerobben had nog geen punten gepakt. Na zatedag staat Zeerobben op drie punten en blijft Be Quick Dokkum achter met een kater. Het werd 0-2. Nipt verlies was er voor JO17-2 in de wedstrijd tegen Frisia. Spannend want het werd 1-2.

 

JO15

En wederom een afgtekende overwinning voor JO15-1. Dit keer was de ploeg met 6-0 te sterk voor Buitenpost. Ook hier een koppositie voor Zeerobben. Na de winst van vorige week wederom een driepunter voor JO15-2. Dit keer 8-2 winst op Beetgum. Inmiddels opgerukt naar de 4e plaats. ST SDS/Nijland was met 0-4 te sterk op het Oostersportpark tegen JO15-3. JO15-4 speelde vorige week al een geode wedstrijd maar toen (nog) geen punten. Deze week weer een goede wedstrijd en drie punten. Tegen Frisia werd er met 1-4 gewonnen.

 

JO13

Het eerste puntverlies voor JO13-1 is een feit. Thuis tegen Marum kwam Zeerobben niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Verlies was er voor JO13-2 tegen Scharnegoutum. Het werd 5-0.

 

JO12

Deze jonge talentvolle ploeg weet van geen stoppen. Dit keer werd er in Dokkum met 2-4 gewonnen. Fier bovenaan tot nu toe. Winst ook voor JO12-2 in de wedstrijd tegen Franeker Jo12-1. Het werd 4-2. Voor JO12-3 was er een verdienstelijk gelijkspel tegen Blauw Wit en JO12-4 won met maar liefst 3-10 van Leovardia. Wat een resultaten bij de JO12 groep.

 

JO11

Na de afgelsating van vorige week dan nu weer een wedstrijd voor JO11-1. En de jongens hadden er zin in. Dat resulteerde in een 6-3 overwinning op Irnsum. JO11-2 verloor met 4-2 van Makkum en JO11-3 won met 6-3 van SDS.

 

JO10, JO9 en JO8

Hier geen uitslagen en standen omdat de KNVB dat zo voorgeschreven heeft. Dat maakt het nog interessanter om eens bij deze kinderen te komen kijken want voetballen dat kunnen ze wel.

 

Waddenrobkes

De jongste kinderen (jongens en meisjes) spelen bij Zeerobben bij de Waddenrobkes. Deze kinderen spelen een eigen interne competitive op de zaterdagmorgen in de Froonacker Arena. Vanaf 09.00 uur is het genieten van het plezier van de kinderen en de volwassenen die aanmoedigen. Afgelopen week hebben de kinderen op woensdagmiddag onder ideale weersomstandigheden weer lekker getraind. Velen van hen zijn op zaterdagochtend terug te zien op het veld. Anderen moeten eerst nog hun zwemdiploma halen maar staan te popelen om ook aan te sluiten. Zaterdagmorgen alweer de 4e speelronde dus op het Oostersportpark. Kom kijken en ervaar hoe leuk het is om naar de Waddenrobkes te kijken. Nog leuker is het om zelf mee te doen. Alles kan. 

 

Komende zaterdag

Hoeveel wedstrijden er zaterdag weer zijn op het Oostersportpark is eigenlijk van ondergeschikt belang. De velden zijn gewoon de hele dag bezet en hebben de liefhebbers van jeugdvoetbal veel te bieden. Van jong tot oud, jongens of meisjes, prestatief of recreatief? Om half 9 wordt het bal al geopend met waarschijnlijk weer een heerlijk zonnetje erbij. Geniet ervan!

 

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Anna Casparii/Pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie 05-10-2018

10-10-2018

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Tips voor het voorbereiden van een scooter- of motortocht in en rond Harlingen

10-10-2018

HARLINGEN - Zoek je een leuke plaats om een motor- of scootertocht in Friesland te beginnen, dan is Harlingen volgens Helmonline.nl zeker een goede keuze.

De Meiden van Zeerobben week 40

10-10-2018

HARLINGEN - Weer een nieuwe zaterdag met nieuwe kansen afgelopen weekend.

Reacties

Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Almamater Almamater VVV Harlingen VVV Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier de Groot Atelier de Groot Plus Lunenborg Plus Lunenborg Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Karsten Wonen Karsten Wonen ForHim Menswear ForHim Menswear De Lichtboei De Lichtboei Dio Jurien Dio Jurien Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hema Harlingen Hema Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hubo-Faber Hubo-Faber Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Vogelaar Audio Vogelaar Audio Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Fotografie Dorus Fotografie Dorus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Visie Events Visie Events
Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Haarmode Cats Haarmode Cats Visie Events Visie Events Hema Harlingen Hema Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen VVV Harlingen VVV Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Ons Food&Wine Ons Food&Wine