Vuurwerkdealer Hubo Faber

Vuurwerkdealer Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen en omstreken? Dan is Hubo Faber het adres voor uw vuurwerk!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Open dag en Doe-middagen

Open dag en Doe-middagen

Zit je in groep 8 of misschien in groep 7? Kom kijken en kennis maken op de rsg Simon Vestdijk!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
LOTENactie!

LOTENactie!

Inkopen voor de feestdagen doe je natuurlijk in Harlingen. Daar maak je in december kans op 10x €449,-! Welkom aan Zee!
Lees verder...
Boers Box

Boers Box

Nieuw in Harlingen! Huur nu uw eigen opslagruimte voor archief, inboedel of voorraad goederen bij Boers Box self storage!
Lees verder...
Plus en The Voice

Plus en The Voice

Beleef The voice of Holland intenser dan ooit bij PLUS Lunenborg. Spaar voor exclusieve The voice of Holland gadgets.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 november is de werf en het bezoekerscentrum gesloten. Rond 1 april 2019 is bezoek weer welkom, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben week 40

10-10-2018

HARLINGEN - Een vergelijking met een topdag in een groot attractiepark in Nederland gaat veel te ver maar wie afgelopen zaterdag het Oostersportpark bezocht heeft het ervaren als druk, erg druk.

Jeugdjournaal Zeerobben week 40 JO11-1 had geen kind aan Inrnsum en won met 6-3. De ploeg is nog ongeslagen. Foto: Wies Procee.

Wat een voetballers, wat een leiders, wat een trainers, wat een bondscoaches, wat een scheidsrechters. Kortom, wat  een vrijwilligers dus. De jeugdafdeling floreert.

 

JO19

De tegenstander van JO19-1 staat dan wel onderaan maar zo eenvoudig was de winst op Emmeloord niet. De ploeg uit Emmeloord kwam nog terug tot 3-2 maar daar bleef het dan  ook bij waardoor Zeerobben zich samen met L. Zwaluwen en Flevo Boys aan de kop van de hoofdklasse heeft gevestigd. JO19-2 verloor kansloos met 6-0 van ONS Sneek en ook JO19-3 was niet opgewassen tegen CVVO uit Lemmer.

 

JO17

Het kan verkeren in het jeugdvoetbal. Be Quick Dokkum was tot zaterdag nog ongeslagen en Zeerobben had nog geen punten gepakt. Na zatedag staat Zeerobben op drie punten en blijft Be Quick Dokkum achter met een kater. Het werd 0-2. Nipt verlies was er voor JO17-2 in de wedstrijd tegen Frisia. Spannend want het werd 1-2.

 

JO15

En wederom een afgtekende overwinning voor JO15-1. Dit keer was de ploeg met 6-0 te sterk voor Buitenpost. Ook hier een koppositie voor Zeerobben. Na de winst van vorige week wederom een driepunter voor JO15-2. Dit keer 8-2 winst op Beetgum. Inmiddels opgerukt naar de 4e plaats. ST SDS/Nijland was met 0-4 te sterk op het Oostersportpark tegen JO15-3. JO15-4 speelde vorige week al een geode wedstrijd maar toen (nog) geen punten. Deze week weer een goede wedstrijd en drie punten. Tegen Frisia werd er met 1-4 gewonnen.

 

JO13

Het eerste puntverlies voor JO13-1 is een feit. Thuis tegen Marum kwam Zeerobben niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Verlies was er voor JO13-2 tegen Scharnegoutum. Het werd 5-0.

 

JO12

Deze jonge talentvolle ploeg weet van geen stoppen. Dit keer werd er in Dokkum met 2-4 gewonnen. Fier bovenaan tot nu toe. Winst ook voor JO12-2 in de wedstrijd tegen Franeker Jo12-1. Het werd 4-2. Voor JO12-3 was er een verdienstelijk gelijkspel tegen Blauw Wit en JO12-4 won met maar liefst 3-10 van Leovardia. Wat een resultaten bij de JO12 groep.

 

JO11

Na de afgelsating van vorige week dan nu weer een wedstrijd voor JO11-1. En de jongens hadden er zin in. Dat resulteerde in een 6-3 overwinning op Irnsum. JO11-2 verloor met 4-2 van Makkum en JO11-3 won met 6-3 van SDS.

 

JO10, JO9 en JO8

Hier geen uitslagen en standen omdat de KNVB dat zo voorgeschreven heeft. Dat maakt het nog interessanter om eens bij deze kinderen te komen kijken want voetballen dat kunnen ze wel.

 

Waddenrobkes

De jongste kinderen (jongens en meisjes) spelen bij Zeerobben bij de Waddenrobkes. Deze kinderen spelen een eigen interne competitive op de zaterdagmorgen in de Froonacker Arena. Vanaf 09.00 uur is het genieten van het plezier van de kinderen en de volwassenen die aanmoedigen. Afgelopen week hebben de kinderen op woensdagmiddag onder ideale weersomstandigheden weer lekker getraind. Velen van hen zijn op zaterdagochtend terug te zien op het veld. Anderen moeten eerst nog hun zwemdiploma halen maar staan te popelen om ook aan te sluiten. Zaterdagmorgen alweer de 4e speelronde dus op het Oostersportpark. Kom kijken en ervaar hoe leuk het is om naar de Waddenrobkes te kijken. Nog leuker is het om zelf mee te doen. Alles kan. 

 

Komende zaterdag

Hoeveel wedstrijden er zaterdag weer zijn op het Oostersportpark is eigenlijk van ondergeschikt belang. De velden zijn gewoon de hele dag bezet en hebben de liefhebbers van jeugdvoetbal veel te bieden. Van jong tot oud, jongens of meisjes, prestatief of recreatief? Om half 9 wordt het bal al geopend met waarschijnlijk weer een heerlijk zonnetje erbij. Geniet ervan!

 

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Anna Casparii/Pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie 05-10-2018

10-10-2018

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Tips voor het voorbereiden van een scooter- of motortocht in en rond Harlingen

10-10-2018

HARLINGEN - Zoek je een leuke plaats om een motor- of scootertocht in Friesland te beginnen, dan is Harlingen volgens Helmonline.nl zeker een goede keuze.

De Meiden van Zeerobben week 40

10-10-2018

HARLINGEN - Weer een nieuwe zaterdag met nieuwe kansen afgelopen weekend.

Reacties

Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Lichtboei De Lichtboei Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Plus Lunenborg Plus Lunenborg Visie Events Visie Events Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam IJssalon Min12 IJssalon Min12 Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen ForHim Menswear ForHim Menswear Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Karsten Wonen Karsten Wonen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Vogelaar Audio Vogelaar Audio Dio Jurien Dio Jurien Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant VVV Harlingen VVV Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier de Groot Atelier de Groot Hema Harlingen Hema Harlingen Almamater Almamater Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Haarmode Cats Haarmode Cats Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" BENG Evenementen BENG Evenementen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda
Ons Food&Wine Ons Food&Wine Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier de Groot Atelier de Groot Almamater Almamater