Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

05-10-2017

HARLINGEN - De ene zaterdag is de andere niet.

Jeugdjournaal Zeerobben De wedstrijd staat op het punt van beginnen. Nog snel even verzamelen bij de coach die de laatste aanwijzingen en tips geeft. En dan kan JO9-1 los tegen Frisia JO9-1. Het werd een mooie wedstrijd die uiteindelijk met 2-4 door Zeerobben werd verloren. Foto: Wies Procee.

Waar je vorige week nog een zwaar bevochten overwinning over de streep trok verlies je nu in de laatste minuten een wedstrijd. Zo gaat dat in het voetbal, zo gaat dat bij jeugdvoetbal, zo gaat dat dus ook bij Zeerobben. Maar uiteindelijk heeft iedereen weer heerlijk gesport en genoten van al datgene dat teamsport zo leuk maakt.

 

JO19

Zeerobben kon haar borst nat maken voor de uitwedstrijd tegen Flevo Boys. Een vereniging die tot de topclubs van Friesland behoort maar gek genoeg haar JO19-1 vorig seizoen moest terugtrekken. Maar nu stonden ze tegenover Zeerobben en het werd een spannende pot die uiteindelijk in een -1 gelijkspel eindigde. Met vier punten uit 2 wedstrijden staat JO19-1 er goed bij.

 

JO17

Vorige week nog een 4-0 overwinning op SJO Broekster Walden maar afgelopen weekend een 0-1 nederlaag tegen Be Quick Dokkum voor JO17-1.  Lang leek het boeiende gevecht op een 0-0 uit te lopen. Zeerobben verzuimde in de 1e helft afstand te nemen en zag het geloof bij Be Quick groeien. Dat resulteerde in de laatste minuten in de 0-1 voor de jongens uit Dokkum. Morgen wacht in Leeuwarden koploper L. Zwaluwen.

JO17-2 verloor in Oosterlittens met 5-1 van de plaatselijke vv. Over en uit. Morgen weer. Verlies ook voor JO17-3 in de wedstrijd tegen Blauw Wit. Het werd 4-2.

 

JO15

JO15-1 wacht nog op de eerste punten. Na het verlies tegen Broekster Walden verloor de ploeg afgelopen zaterdag nipt met 0-1 van Buitenpost. Morgen wacht de streekderby tegen Franeker. JO15-2 kreeg dik aan de broek in en tegen Oosterlittens. Het werd 9-3. En verlies was er ook voor JO15-3 tegen L. Zwaluwen. Thuis werd er met 2-6 verloren.

 

JO13

JO13-1 zit goed in haar vel zo bleek maar weer. De uitwedstrijd tegen Be Quick Dokkum leverde een afgetekende 4-0 overwinning op. Fraai. De thuiswedstrijd van JO13-2 tegen SWZ Boso Sneek ging met 1-3 verloren. De stadsderby tussen JO13-3 en fc Harlingen leverde een afgetekende 0-7 overwinning op voor groenwit.  Zeerobben JO13-4 speelde tegen een nieuwkomer in haar klasse. Die ploeg bleek niet op haar plaats in deze klasse. De jongens van Blauw Wit wonnen met 11-0. Voor Zeerobben kansloos en voor Blauw Wit zinloos. En ook JO13-5 verloor ruim dit weekend. Tegen FVC werd het 2-10.

 

JO11

Wederom winst voor JO11-1 in de 1e klasse. Tegen Workum werd het 3-8.  JO11-2 bleek een stuk verder te zijn dan fc Harlingen JO11-2. Het werd 12-0. JO11-3 was niet opgewassen tegen Irnsum. Uitslag 7-1. Ook verlies voor JO11-4. Stiens was met 2-9 toch echt te sterk. Een ruime nederlaag ook voor JO11-5. 10-3 werd het tegen Mulier.  JO11-6 speelde een doelpuntrijk duel tegen Oosterlittens. Zeerobben scoorde 4 keer maar Oosterlittens deed dat 7 keer.  JO11-7 verspeelde dure punten tegen fc Harlingen. Ze moesten genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel.

 

JO9

Na de winst van vorige week was er nu een 2-4 nederlaag tegen het sterke Frisia.  JO9-2 verloor thuis met 2-7 van Hardegarijp.  JO9-3 lijkt niet te stoppen. Dit keer wonnen ze met 1-22 van Waterpoort Boys.

 

JO8

JO8-1 won met ruime cijfers van L. Zwaluwen. Het werd 10-0.  En wat een wedstrijd speelde JO8-2.  Zij moesten uit naar LSC  en het werd 10-8 voor de Snekers. Eigenlijk zou je voor zo’n uitslag ook een punt moeten krijgen omdat je het publiek zo vermaakt hebt. JO8-3 won met 2-10 van SJO Dronrijp Foarut.

 

Waddenrobkes

En ook de Waddenrobkes speelden natuurlijk weer hun eigen competitie in de Froonacker arena. Wederom tien teams die allemaal drie wedstrijdjes speelden en na afloop weer penalty’s mochten nemen. De zaterdag kan eigenlijk niet beter beginnen.  Volle bak ook op de training afgelopen woensdag zodat we morgen weer heel wat mogen verwachten van deze jongste talenten.

 

Komende zaterdag

Maar liefst 17 (!) thuiswedstrijden staan er morgen op het programma voor de jeugdafdeling. Het gaat te ver om ze allemaal te noemen. Vanaf kwart voor negen gaat het weer los. Aansluitend om negen uur de Waddenrobkes  en dan zijn de laatste jeugdwedstrijden ’s middags om 14.30 uur. Een hele dag jeugdvoetbal op zowel prestatief als recreatief niveau. Dat zal ongetwijfeld weer veel mensen naar het Oostersportpark lokken. Zeerobben heet u welkom.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Gemeenteraad bezoekt Wijnaldum

05-10-2017

HARLINGEN - De raad van de gemeente Harlingen is woensdagavond 4 oktober 2017 op bezoek geweest in Wijnaldum.

Een nieuw seizoen vraagt om een nieuwe geur

05-10-2017

HARLINGEN - Pure Aphrodisiaque is een romantische geur waarin bloemen, fruit en muskus de toon zetten.

Voorbeschouwing: Zeerobben – Oranje Nassau Groningen

05-10-2017

HARLINGEN - Mooi affiche op het Oostersportpark.

Reacties

Ons Food&Wine Ons Food&Wine Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Vogelaar Audio Vogelaar Audio Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen Dio Jurien Dio Jurien De Lichtboei De Lichtboei Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Almamater Almamater VVV Harlingen VVV Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Plus Lunenborg Plus Lunenborg ForHim Menswear ForHim Menswear Zensa Moda Zensa Moda
Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Lichtboei De Lichtboei Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events Dio Jurien Dio Jurien Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE IJssalon Min12 IJssalon Min12 Plus Lunenborg Plus Lunenborg